Ce ingrediente alimentare pentru pisici ar trebui să caut?

Mama pisică și pisoi mănâncă mâncare dintr-un castron

Ca regulă generală, ordinea ingredientelor este la fel de importantă ca și tipul de ingrediente. Cu excepția cazului în care o pisică este pe o dietă specială pentru un motiv medical, sursa de proteine ​​va fi întotdeauna enumerată mai întâi, urmată de alte ingrediente enumerate în ordinea procentului lor de greutate totală. Următoarele sunt câteva recomandări rapide (după sursa de proteină, comanda poate varia de la produs la produs).

Numit Sursa de proteine

Acesta este de departe cel mai important ingredient de a căuta în produsele alimentare: o altă sursă de proteine ​​specifică decât "carnea."Căutați pui, curcan, miel, somon, etc. (Pot fi urmate de organe numite, e.G. ficat de pui, inima de pui, ambele surse bogate de taurine.)

Carbohidrați specifici AKA "Filtre"

Pisicile sunt obligați carnivorele, I.E., ei trebuie să aibă carne să prospere, și nu au nevoie de carbohidrați. De fapt, pisicile au probleme cu digerarea unor carbohidrați, iar multe alergii alimentare sunt declanșate de conținutul de carbohidrați de alimente. Cu toate acestea, cele mai multe alimente uscate depind de carbohidrați ca "umplutura" necesară pentru a ține împreună celelalte ingrediente. Am făcut o practică de ani de zile pentru a evita cumpărarea de alimente cu pisici care conțin cereale. Pisicile sunt obligate de carnivore și pur și simplu nu au nevoie de boabe în dieta lor, în special porumbul sau grâul. (Porumbul este un material de umplutură ieftin, iar multe pisici sunt alergice la grâu.) Căut carbohidrați, cum ar fi mazărea verde, cartofii dulci sau amidonul de cartofi. Mai bine, îmi dau pisicilor mâncarea conservată, cu alimente uscate de calitate ca "trata."

Numită sursă de grăsime

Căutați o sursă de grăsime numită, cum ar fi "grăsimea de pui."De asemenea, puteți vedea ulei de floarea-soarelui sau alte uleiuri enumerate, de obicei în alimente premium.

Vitamine si minerale

Vitamina C (ascorbat de calciu) și / sau vitamina E (alfa-tocoferol) sunt adesea adăugate ca conservanți, împreună cu alte vitamine și minerale.

Taurină

Taurina este un aminoacid care poate fi produs ușor de corpul uman, cu toate acestea, pisicile au nevoie de o sursă dietetică de taurină pentru o sănătate bună. Într-un studiu din 1974, sa constatat că o dietă deficitară de la Taurină a contribuit la degenerarea retinei la pisici. Deficitul de taurină poate provoca, de asemenea, o boală de inimă numită. Timp de câteva decenii producătorii de produse alimentare au adăugat taurină la alimentele de pisică.

Acest site web Are o diagramă de comparație bună a ingredientelor în ambele alimente uscate premium, precum și alimentele "supermarket" pentru pisici.

Uita-te acum: Care este pisica ta spunând?

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Ce este în lista de ingrediente?Asociația Oficialului american de control al hranei pentru animaleS, 2020

  2. Taurină la pisiciVCA Spitale de animale, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce ingrediente alimentare pentru pisici ar trebui să caut?