8 Animale de poli roly care sunt irezistibil de drăguț

Puppy

Dacă ați văzut vreodată un umed Samoyed sau koala (mai mult mai târziu), știi că pufiness-ul animal poate fi puțin înșelător. Ceea ce poate părea un animal chubby este într-adevăr doar un super pufos! Și știm cu toții, nu este cu adevărat nimic mai bun decât o creatură blană, cuddly, drăguță.

Check out aceste opt animale de poli roly care sunt prea drăguțe pentru a se ocupa - și de a obține sfaturi simple pentru a vă ajuta pe animalul dvs. de companie dacă el sau ea începe să se împacheteze la câteva kilograme.

01 din 08

Pisicile Maine Coon

& # 64-meow_york_kitties / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-1 "Container de date =" Adevărat "/">

Datorită corpurilor lor mari, pufoase și naturii bune, calme, Pisicile Maine Coon sunt adesea denumite "giganții blânzi" ai lumii pisicilor. Și nu este un secret de ce: Coons Maine de sex masculin pot cântări la fel de mult ca 18 kilograme, în timp ce femelele pot cântări până la 16 kilograme!

Deoarece consolele Maine au provenit într-un climat rece, cu ierni frigide, sunt echipate cu straturi extrem de dense, rezistente la apă - ceea ce le dă un aspect, Ahem, Hefty!

Ca câinii, este vital Ajutați-vă pisica să mențină o greutate sănătoasă- Ar putea dezvolta mai multe probleme diferite de sănătate. Vorbiți cu medicul veterinar despre un plan de mâncare și exerciții care vă poate ajuta Kitty să scadă excesul de greutate și să trăiască o viață mai lungă, mai fericită și mai sănătoasă.Asigurați-vă că ați programat vizitele regulate cu veterinarul dvs., astfel încât ea să poată monitoriza progresul prietenului tău feline.

Continuați la 2 din 8 de mai jos.
  • 02 din 08

    Câini Samoyed

    & # 64-samooyed_loklok / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-6 "Container de date =" Adevărat "/">

    Poate cunoscut cel mai bine pentru straturile lor super groase, pufoase și gripele permanente (adesea denumite "Sammy Smile"), Samoyeds sunt una dintre cele mai vechi rase de câine din istorie. Originarea din Asia, Samoyeds au fost crescuți de Samoyede în Persia pentru a vâna, trage sanii și animalele de turmă. Se crede, totuși, că Samoyeds nu erau doar asistenți ai Samoyede - au fost tratați și ca membri ai familiei blană.

    În cauză că câinele dvs. nu este doar un flutuffer - și de fapt câștigă excesul de greutate? Este important să obțineți greutatea câinelui dvs. sub control ASAP. La fel ca oamenii, excesul de greutate (sau chiar obezitate) la câinii pot duce la o serie de probleme de sănătate, cum ar fi durerea articulară, tensiunea arterială ridicată și diabetul zaharat.

    Începeți prin evaluarea dietei câinelui și a regimului de exerciții fizice. Câte tratamente sunt ea într-adevăr mănâncă în timpul zilei? Are suficient exercițiu? Apoi, lucrați cu medicul veterinar pentru a dezvolta un program de scădere în greutate care funcționează pentru poochia dvs. Ea va schița o dietă sănătoasă și plan de exerciții și va stabili etapele de pierdere în greutate, precum și verificările periodice pentru a monitoriza progresul.

    Continuați la 3 din 8 de mai jos.
  • 03 din 08

    Bunnies internă

    & # 64-TwinarrowsFarm / Instagram "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-11 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Există o mulțime de mituri și concepții greșite în jurul domesticirii iepurii. O teorie (incorectă) afirmă că iepurii au fost inițial domesticiți în 600 d.Hr. de către călugărițele franceze - se presupune că Papa Grigorie a declarat că creștinii au fost lăsați să mănânce fetuși de iepure în timpul Postului, deoarece nu au fost considerate carne, ci pești - care este confuză în sine!

    În realitate, domesticirea iepurii sălbatici a avut loc probabil peste sute (dacă nu mii) de ani, pe tot globul. Și așa avem astăzi iepurași Pluturi Fluffy, Rotund!

    Continuați până la 4 din 8 de mai jos.
  • 04 din 08

    Pinguini imperiali

    Acorda.C/ Wikimedia Commons "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-15 "Container de date =" Adevărat "/">

    Pinguinii de la Picioare vesele poate părea ca niște păsări dulci, dar această poveste de lacrimă nu spune întreaga poveste: cel mai mare dintre pinguinii, împăratul pinguinului stau la aproximativ 45 de centimetri înălțime și pot cântări până la 100 de kilograme!

    Pentru că locuiesc în Antarctica - unde este foarte, foarte Rece, pinguinii împăratului au mai multe straturi de grăsimi izolate și pene asemănătoare cu scară pentru a păstra frigul. În plus, ei adesea (și adorabil) se amestecă împreună pentru căldură suplimentară.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Gri veverițe

    Gloria Manna/ Flickr "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-19 "Container de date =" Adevărat "/">

    Indiferent dacă sunt galavante în curtea dvs., încercând să fure semințele din alimentatorul de păsări sau să se facă acasă în mansardă, un lucru este sigur: veverițele gri pot fi la fel de enervante cum sunt adorabile! Împrăștiate în America de Nord, Anglia, Scoția, Irlanda și Australia, sunt unele dintre cele mai frecvente creaturi din medii urbane, suburbane și rurale.

    Deoarece veverițele gri trăiesc adesea lângă oameni, sunt destul de comune pentru a vedea veverițele grase. Și ca orice alt animal, excesul de greutate sau obezitatea poate provoca unele probleme grave de sănătate în ele. Cum vă puteți ajuta? Începeți de veverița de protecție împotriva păsărilor dvs. de păsări, asigurându-vă că gunoiul dvs. nu este accesibil și evitarea hrănirii veverițelor atunci când le întâlniți în curte sau parcul local. În timp ce poate fi drăguț să vezi o veveriță care noma pe o prăjitură franceză, nu le faci favoruri!

    Continuați până la 6 din 8 de mai jos.
  • 06 din 08

    Panda

    popofatticus/ Flickr "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-23 "Container de date =" Adevărat "/">

    Pandele au unele apetite serioase - petrec aproximativ 12 ore în fiecare zi care nomzează pe bambus, ceea ce reprezintă 99% din dietele lor. Ce fac ei cu restul zilei? Joacă și amânați. Panda trăiesc cu adevărat visul.

    Continuați până la 7 din 8 de mai jos.
  • 07 din 08

    Robins

    Alan Cleaver/ Flickr "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-26 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Unele dintre cele mai populare păsări din America de Nord și Europa, Robins sunt cunoscuți pentru melodiile lor frumoase și încântați să mănânce - și să se îmbetească din fructe de padure fermentate (da, într-adevăr).

    Deși este posibil ca păsările domestice să câștige prea multă greutate, este mai puțin frecventă în verișoarele lor sălbatice - păsările sălbatice sunt mult mai active și trebuie să furajeze pentru mesele lor. Unele păsări sălbatice pot apărea a fi un pic cam hefty, dar nu sunt cu adevărat grași - mai degrabă, penele lor sunt puftate pentru a-și păstra corpul cald.

    Continuați la 8 din 8 de mai jos.
  • 08 din 08

    Koalas

    Pexels"Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-30 "Container de date =" Adevărat "/">

    Koalas poate arăta chubby - și ai crede obiceiul lor de a consuma 2.5 kilograme de eucalipt în fiecare zi ar provoca un câștig în greutate - dar sunt într-adevăr super pufos. Nevoie de dovadă? Verifică aceasta fotografie a unui umed (și teribil), deși slab, Koala!

  • Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Obezitate. Cornell Feline Health Center

    2. Nutriție în managementul bolilor la animale mici. Merck Manual veterinar

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Animale de poli roly care sunt irezistibil de drăguț