14 Cele mai rare rase de câine pe planetă

Există sute de rase de câine din întreaga lume. Din diferite motive, unele dintre aceste rase au devenit pe cale de dispariție și chiar dispărut. Odată cu apariția internetului, a devenit mai ușor pentru ca niște iubitori de rasă să păstreze cele mai rare rase de câine în viață.

Dacă doriți să adoptați un câine care va întoarce capetele în timp ce vă plimbați pe stradă, aceste rase unice vor face trucul. Când sunteți afară, veți fi opriți de admiratori pentru a întreba ce rasă este.

Mai jos am compilat o listă cu cele mai rare rase de câine și pro și contra pentru a deține fiecare. Înainte de a decide că unul dintre acești câini este potrivit pentru familia ta, asigurați-vă că vă faceți cercetările, astfel încât să știți ce vă aflați în.

Similar: Cele mai vechi rase de câine vechi

14 cele mai rare rase de câine pe planetă

Cele mai rare rare de câini

1 câine canaan

Câinele național al lui Israel, această rasă este încă pusă în pericol. Când citiți despre câinii din Biblie, Acesta este câinele. Există dovezi privind rasa la fel de departe ca 5a secolul BCE, dar se crede că au fost în jur mai mult decât atât. Există multe programe pentru a îmbunătăți numerele acestor rase de câini cele mai rare, dar înainte de a obține unul, cunoaște trăsăturile lor.

O rasă care a fost făcută să rămână cu turma care acționează ca o gardă, câinele Canaan (imaginea de mai sus) face bine cu timpul singur. Ele nu sunt hiper și nevoiașe. Dur și robust, acești puii fac minunat în cele mai fierbinți temperaturi și ei fac destul de bine și la temperaturi răcoroase.

Folosit în mod tradițional pentru tugărele de animale și de pază, această canină păstrează o mare parte din instinctele sale primitive. Ei au nevoie de socializare adecvată și de formare a ascultării folosind metode pachet-leader. Chiar și totuși, ei, în general, nu se înțeleg bine cu alte animale și copii.

Retriever acoperit cu Curly

2 retriever acoperite cu bucată

Cu bucle strânse, haina de acest pui este făcută pentru păstrarea lui uscată și confortabilă. Ele sunt una dintre cele mai vechi rase de retriever recunoscute, dar rasa este acum considerată pe cale de dispariție. Ele sunt cele mai populare în Regatul Unit și au avut doar 83 de rase înregistrat în 2016.

Stratul de retriever acoperit cu bucată are dublă datorie, menținându-le să se răcească în căldură și se usucă și se usucă în frig. Ele sunt Pouches în aer liber și ar fi mai fericiți cu o familie activă în aer liber. O rasă prietenoasă, se întâlnesc cu toate animalele de companie și membrii familiei.

Inteligența este, de obicei, o trăsătură căutată, dar aceste rase de câini rare sunt foarte inteligent. Ei au nevoie de stimulare fizică și mentală pentru a evita să devină plictisit și distructiv. La fel ca mulți câini în aer liber, acest prieten cu patru picioare iubește să scadă, să sapă și să rătăcească partea de țară. Ei sunt atenți la străini și pot fi agresivi dacă nu sunt socializați în mod corespunzător.

Scottish Deerhound

3 Scottish Deerhound

Popularitatea acestei rase este de fapt ceea ce a condus la declinul său. Ei au fost atât de apreciați că valoarea lor a crescut până la punctul în care doar o selecție a le poate deține. Afectarea lor blândă și manierele politicoase au condus mulți oameni să acționeze pentru a menține rasa. Numerele lor au crescut constant.

Iubitor și loial, acest copil-baby este cel mai fericit cu prietenii și familia lui. Sunt un mare prieten pentru ca orice copil să aibă. Dacă sunteți un vânător, nu puteți obține mult mai bine decât Deerhound scoțian. Rapid și determinat, ele sunt unul dintre cei mai buni câini de vedere din afacere și unul dintre Cei mai mari câini.

Aceste rase de câine cele mai rare sunt uriașe. Ei pot obține cu ușurință ceva de pe mese și contoare pe care le doresc; De fapt, ei stau mai înalt decât majoritatea suprafețelor. În timp ce inteligenți, ele sunt independente și trebuie să fie arătate o percepție pentru a asculta. Îi place să fie singurul câine din casă și nu se pot înțelege cu alte animale de companie.

Mudi4 mudi

O rasă maghiară rară, mudi poate purta și păzește turmele, ucide rozătoarele și alte dăunători și să fie un tovarăș calm și iubitor. Această rasă nu a fost dezvoltată, ci a venit în mod natural în patria sa. Recunoscut ca o rasă specifică în Ungaria, ei nu au fost recunoscuți în altă parte până când primii câini nu au fost aduși în America în 1936.

De asemenea, cunoscut sub numele de Drive & # 8220; Câine & # 8221; Funcția inițială a acestei rase a condus la unele caracteristici mari, inclusiv independența și capacitatea atletică. Aceste trăsături le fac excelent pentru evenimente sportive sau de concurență casual. Ele sunt prietenoase pooches și sunt minunate pentru familii mari. Orientate spre muncă, ei iau la pregătire cu ușurință.

În timp ce sunt inteligenți și să se antreneze cu ușurință, ele sunt încă independente, deci au nevoie de un formator consecvent. Energia acestor canini este nesfârșită. Ele sunt o rasă de lucru și nu sunt potrivite pentru viața apartamentului, dacă nu au o mulțime de piese și activități în aer liber.

Glen of Imaal Terrier

5 Glen of Imaal Terrier

Cu doar 76 înregistrate în Regatul Unit și 600 înregistrate în Statele Unite, Glen of Amal Terrier este o rasă dispărută. Cunoscut sub numele de A & # 8220; rândul său, Spit & # 8221; câine, una dintre aceste funcții principale ale puilor a fost să păstreze bucătăria clară de Varmints. Ele sunt încă mici canini mici și nu au fost transformate într-un câine de lapri ca multe rase mici.

Un câine liniștit, aveau nevoie să-și controleze zgomotul pentru a putea să-și prindă în mod eficient prada. Aceste rase de câine cele mai rare nu sunt fragile. Independent, acești băieți mici se ocupă singur de timp bine. Cu mare agilitate, ele fac ca animale de companie excelente pentru concurență.

Independența acestor câini vine cu o lipsă de răbdare și toleranță. De obicei, ele nu sunt bune pentru casele cu copii mici sau cu alte animale de companie. În timp ce ele pot fi păstrate ca A & # 8220; Casa de companie PET & # 8221;, acești canini păstrează încă unitatea de a lucra și să rămână ocupat. Ei au nevoie de o mulțime de stimulare pentru a evita să devină agresivi sau distructivi.

Dandy Dinmont Terrier

6 Dandy Dinmont Terrier

Această rasă are o mulțime de trăsături bune, dar a văzut un declin constant de-a lungul anilor. Se poate întâmpla de la faptul că acestea nu sunt animale de ambalare. Ei fac mai bine în case cu doar unul sau doi proprietari și nici alte animale de companie. Acesta este un alt câine mic care nu a fost raționalizat într-un rol de câine.

Aceste mici dinamite iubesc să joace, dar nu sunt prea energice. În timp ce se bucură de Viața în aer liber, Ele se pot adapta cu ușurință la un apartament care trăiește atâta timp cât primesc plimbări și timp de joc. În timp ce nu participă la lătratul neplăcerilor, au un câine mare și # 8221; scoarță și fac câini excelenți de ceas.

Cu voință și independență, acești câini inteligenți sunt încă greu de antrenat. Formarea care funcționează cel mai bine pentru ei este o formare consistentă bazată pe recompensă. Dandy Dinmont Terrier are un aspect distinctiv și va avea nevoie de săptămânal, posibilă îngrijirea bi-săptămânală pentru a rămâne bine întreținere.

Păstorul Pyrenean

7 Păstorul Pyrenean

Numit A & # 8220; Pyre Shep & # 8221;, acestea erau păstorii munților Pyrenees. Trebuiau să fie curajoși, loiali și dur. În timp ce au un aspect plăcut deosebit, nu sunt animale de companie. Ei au multe calități care le fac nu sunt adecvate pentru viața de familie sau viața orașului. Acesta este motivul numerelor lor scăzute.

Aceste canini adorabili sunt inteligenți și să se antreneze cu ușurință. Cu agilitate și viteză, ei iau cu ușurință cursuri de obstacole și trasee de drumeții. Păstorii pireni nu fac în mod natural cu străinii, dar dacă sunt socializați în mod corespunzător, ei îi vor tolera fără a deveni agresivi.

Energetic și rău, acești blugi de blană au nevoie de exerciții zilnice și de lucru și # 8221;. Ele pot deveni agresive și distructive dacă sunt lăsate singure. Deși inteligenți, ei sunt hardhead și au nevoie de un proprietar dedicat. Ei sunt mai bine să fie singurul animal de companie din familie.

Peruvian Inca Orchid

8 Peruvian Inca Orchid

De asemenea, cunoscut ca și câinele fără păr peruvian și # 8220; PIO & # 8221; nu este întotdeauna fără păr. Datorită marcatorului genetic care cauzează căderea părului, unii dintre acești pui vor avea părul sau un strat complet. Doar recent au permis aceste canini rare să participe la spectacole și la evenimente. Există doar aproximativ o mie de câini la nivel mondial.

Ca și alte câine de vedere, această rasă are o mare viteză și agilitate. Îi place să învețe lucruri noi și să îndeplinească sarcinile atribuite acestora. Această rasă are 3 dimensiuni, astfel încât proprietarii potențiali pot alege cea mai bună pentru situația lor. Loial și protector, fac câini de ceas excelent.

Dacă obțineți un animal de companie care are piele albă sau roz, trebuie să aplicați protecție solară dacă va fi la soare pentru foarte mult timp. Ei pot ars arsurile care le fac susceptibile la cancerul de piele. Cu antrenamentul potrivit, ei se pot înțelege cu totul și cu toată lumea, dar în starea lor naturală, ei nu iau bine copiilor, străinilor sau altor animale de companie.

Otterhound

9 otterhound

Cu mai puțin de 800 de exemplare din întreaga lume, Otterhound este grav amenințat. Mai rar decât marele Panda, acești canini sunt considerați de mulți pentru a fi rasa cea mai rau din lume. Cu multe atribute, sunt iubitorii de ras care sunt neobosiți încearcă să mențină rasa în viață.

Acești bebeluși au picioarele webbed și excelează în activități de apă. Sentimentul lor de miros de miros îi face o vânătoare excelentă, căutarea și salvarea, câinii. Prietenos și afectuos, sunt minunate pentru familiile cu copii și alte animale de companie. Ei fac mai bine cu timp numai decât alte rase, astfel încât acestea nu sunt de obicei distructive atunci când sunt lăsate singure.

Acești membri ai familiei cu patru picioare petrec mult timp în capota de catelus. Vă puteți aștepta să așteptați până la trei ani înainte ca animalul dvs. să fie maturizat mental și fizic. Cu straturi uleioase uleioase, ele pot fi greu de păstrat curat. Acest lucru este bun pentru păstrarea lor uscată în sporturile de apă, dar nu pentru păstrarea lor curată pentru casă.

Noul câine de cântat la Guineea

10 câine de cântând din Guineea

Unul dintre cele mai vechi câini și # 8220; # 8221; și unul dintre cele mai multe rase frumoase, Ele sunt încă utilizate în principal pentru protejarea satelor și a mâncării resturi. Sunt foarte puține dintre acești pui în afara terenurilor lor native ale Noua Guinee. În țara lor de origine, există programe care încearcă să evite faptul că această rasă devin dispărute.

Numele provine de la o mare varietate de sunete pe care o face canine. Proprietarii spun că este distractiv să încerci să dai seama ce poate însemna fiecare sunet pentru animale de companie. Rugged și independent, acești câini fac bine cu un timp singur și în aer liber. Ele sunt minunate pentru single sau cupluri active, cu vârsta de fermă sau de fermă fiind situația lor ideală.

Considerate de unii pentru a fi un câine sălbatic, instinctul lor de pachete sunt destul de puternice. Ei au nevoie de un antrenor de pachet pentru a le arăta unde aparțin ordinului. Cu alte animale și copii, ei vor încerca să-și arate dominația în moduri uneori agresive.

American Foxhound

11 Foxhound american

Cu dezvoltarea de rasă începând cu coloniile engleze din anii 1600, este posibil ca aceasta să fie cea mai veche rasă de câine american. Acum, ele sunt, de asemenea, una dintre cele mai rare. Similar cu un beagle în aparență, ei au picioare mai lungi decât verișorii lor de vânătoare. Există multe grupuri de salvare care se concentrează asupra acestor cele mai rare rase de câini Datorită faptului că oamenii aleg acest puști fără a avea situația de viață corespunzătoare.

Afectuos și amabil, vulpea americană se înțelege bine cu copiii, Animale și chiar străini. Ele sunt o rasă sănătoasă care ușor de mire și de a menține. De fapt, ele sunt aproape auto-suficiente, cu excepția cazului în care încă mai au nevoie de hrănire și udare. Ei fac bine în tot felul de temperaturi și condiții meteorologice.

Acești câini de parfum au nevoie de un gard puternic, robust. Odată ce au prins un traseu, nici o cantitate de chemare nu va face să se întoarcă. Energic și jucaus, au nevoie de multe lucruri de făcut sunt acestea vor deveni distructive. Aceste rase de câine cele mai rare iubesc să mestece și să coacă și să urce. Care trebuie să trăiască în țară, acești pui nu sunt pentru viața orașului și viața de viață.

Mastiful tibetan

12 Mastiful tibetan

Chiar și în țara sa de origine din Tibet, este dificil să găsești o canină care este un mastiff complet de bord tibetan. Dacă vedeți una, aceste rase de câine cele mai rare își îndeplinesc, de obicei, funcțiile originale ca partener de călătorie pentru caravane și tutori pentru case și animale. Lucrul în echipe cu alte rase, cum ar fi LHAPSO APSO, câinele mic ar părea alarma, în timp ce mascfi masiv tibetan a avut grijă de amenințare.

Dacă sunteți în căutarea unui câine calm care nu este yappy sau nevoiaș, aceasta poate fi rasa pentru tine. Ele sunt minunate pentru temperaturile muntelui și la temperaturile frigidete. Acești membri ai familiei blană au o călătorie cu pradă scăzută și preferă să se țină aproape de casă. Ele sunt prietenoase și iubitoare pentru membrii familiei lor umane de toate vârstele.

Acești giganți nu fac bine în mașini mici sau apartamente. Îi place să mestece și să sapă. Teritorial, ele sunt suspicioase de alte animale și străini. Acesta poate duce la agresiune periculoasă Dacă nu sunt instruiți în mod corespunzător. Aceste canini sunt foarte inteligente, dar trăsăturile lor independente și încăpățânate le fac greu să se antreneze.

Chinook

13 Chinook

Dacă doriți unul dintre acești bebeluși rari, ar putea fi o așteptare de 6 luni până la 2 ani. În 1965, au existat doar 125 de canini cunoscuți în această rasă. Aceasta a fost prima dată când a fost evaluată ca cea mai periclită rasă de câine, dar nu a fost ultima. Dezvoltat în New Hampshire, este câinele oficial de stat.

Dezvoltat de Arthur Walden pentru excursii polare, acest membru al familiei cu patru picioare este un cric de toate meserii. Ei pot sania si costa, chiar daca fac doar carti mari. Foarte instruire, acești puii fac, de asemenea, bine în căutare și salvare. Ele sunt animalul ideal pentru familiile active care doresc să pună timp să aibă un câine de truc.

Crescute pentru temperaturi frigidete, ei nu fac bine în climatul fierbinte. Ele sunt calme, dar încă mai au nevoie de exerciții regulate pentru a fi la cele mai bune. Aceștia sunt câini mari cu apetite mari. Îngrijirea trebuie luată astfel încât să nu devină supraponderali.

Stabyhoun

14 Stabyhoun

Descendentul Spaniels a adus în timpul ocupației spaniole, acești blănuri, unde sunt create în Friesland. În timp ce ele sunt mai numeroase în țara lor de origine, numerele se diminuează și acolo. Există doar 300 de pui din toată America de Nord. Câțiva oameni dedicați creștului au păstrat-o de la moarte complet.

Dezvoltat pentru a lucra la ferme, mulți fermieri nu și-au putut permite să aibă un câine pentru fiecare sarcină, deci aveau nevoie de unul care ar putea face totul. Stafonul este acel câine. Aceste rase de câine cele mai rare pot fi turme, gardă, vânătoare, punct, recuperare și urmărire. După toate acestea, ele sunt, de asemenea, un tovarăș iubitor de familii.

Cu inteligență și abilități, această pooch trebuie să fie ocupată. Dacă nu faceți lucruri pentru a face acest lucru, acesta va găsi lucruri de făcut pentru a nu vă place. Păstrați o unitate de înaltă pradă și va urmări orice mișcare. Un gard și o leșie sunt întotdeauna necesare atunci când dețineți aceste rase de câine cele mai rare dacă nu aveți acreage pentru ca ei să alerge.

Citiți următorul: 4 rase de câine care necesită cea mai mare grijă, întreținere și bani

Doriți să împărtășiți acest lucru?

15 dintre cele mai rare rase de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 14 Cele mai rare rase de câine pe planetă