Gata să adopte un animal de companie? Zece câini de familie cei mai buni

Cei mai buni câini de familie

Aducând acasă un nou câine în familia ta este interesant, dar este, de asemenea, o mare decizie de a face. Există multe lucruri de luat în considerare când decideți Adoptați un câine sau care rasă este cel mai bun pentru familia ta. Înainte de a vă îndrepta spre adăpost, o salvare sau un crescător de reputație, trebuie să vă opriți și să vă gândiți la mediul dvs. de origine și la calitățile dvs. familia dvs. într-un animal de companie.

Am făcut o parte din cercetarea pentru dvs. și am compilat o listă de 10 Cei mai buni câini de familie care vă va oferi un bun punct de plecare, dar veți avea în continuare câteva cercetări pe cont propriu. Majoritatea acestor câini sunt totul în jur Câini de familie mari, Dar, după cum puteți vedea mai jos, unele rase de câine sunt mai potrivite pentru familiile cu copii mai mari sau familiile cu un stil de viață mai activ sau familiile cu o mulțime de cameră pentru a rula.

Aș sugera că utilizarea acestei liste a celor mai buni caini de familie pentru a restrânge selecțiile dvs. la un top 3 sau primele 5 cele mai bune rase ale personalului dvs alegere, și apoi faceți o citire mai profundă pe fiecare dintre aceste rase pentru a vă asigura că acestea vor se potrivi stilului și mediului tău de familie. În afară de biblioteca dvs. locală și de Internet, puteți vorbi cu salvații specifice de rasă, capitolul local AKC sau un crescător responsabil de canin pentru a obține mai multe informații despre rasa pe care credeți că o să se potrivească cel mai bine cu nevoile familiei tale.

LEGATE DE: 35 de câini cei mai buni pentru copii

Luați în considerare acest lucru înainte de a decide pe o rasă și alegerea dvs. de cel mai bun câine de familie:

Odată ce ați răspuns la aceste întrebări de bază despre familia dvs. și tipul de câine pe care îl doriți, puteți începe să căutați un animal de companie care să se potrivească stilului dvs. de viață. Doar amintiți-vă că este important să vă adoptați cei mai buni câini de familie responsabili în mod responsabil. Dacă nu sunteți sigur cum să găsiți un loc de reputație pentru a adopta un câine, verificați-ne Coloana dedicată acestui subiect

Zece câini de familie cei mai buni

Beagles

Cei mai buni câini de familie

Beagles sunt unul dintre cei mai buni caini de familie pe care o poate alege. Ele sunt pline de energie și foarte loiali cu pachetul lor. Ele sunt o rasă de dimensiuni medii, astfel încât acestea nu necesită tone de spațiu, dar au nevoie de o curte de curte pentru a alerga în jurul. Din cauza fundalului lor de vânătoare, beaglele tind să urmărească animalele mai mici și pot părăsi curtea dacă miroase ceva atârnic, așa că curte împrejmuită ar fi cel mai bun.

Beagles se pot ocupa de copii și pot să-i păstreze ore întregi. Ei se bucură de copii mai mici, precum și copiii mai mari. Această rasă este oarecum nevoiași și necesită o atenție deosebită și devotament din partea familiei lor. Ca puii, ei necesită o pregătire bună, fermă sau pot ieși din mână foarte repede.

Basset Hounds

Cei mai buni câini de familie

Nu numai că Basset Hounds absolut adorabil ca puii sunt minunați cu copiii mici și se potrivesc perfect descrierii celor mai buni câini de familie. Basset Hounds sunt o rasă foarte robgentă și se poate ocupa de a fi urcați, având urechile lor și-au tras și orice alt abuz pe care un copil mic îl poate arunca fără a răspunde agresiv. Ei tind să fie câini leneși, deci nu necesită o curte sau un spațiu mare.

LEGATE DE: 11 fapte interesante despre câini pentru copii

Basset Hounds au un apetit mare și sunt cunoscuți Sneak alimente de pe tejghea când nimeni nu se uită. Bazele nu au nevoie de o mulțime de atenție și să facă bine atunci când au rămas acasă singur în timpul zilei. Ei au nevoie de exerciții pentru a le ajuta în formă, astfel încât plimbări zilnice sunt întotdeauna un plus, dar s-ar potrivi bine cu un stil de viață mai sedentar.

Retrieveri de aur

Cei mai buni câini de familie

Această rasă de câine este minunată pentru o familie ocupată și, cu siguranță, unul dintre cei mai buni câini de familie pe care îi veți găsi. Retrieverii de aur sunt ușor de antrenat și plin de energie. Sunt câini foarte prietenoși și fac bine în jurul altor animale de companie și copii. Această rasă este extrem de inteligentă și afectuoasă.

Retrieverii de aur sunt cei mai buni caini de familie uimitori si va fi felul de canin la parc care a urmat fotbaluri sau frisbees. Ei sunt câini atletici și au nevoie de loc pentru a alerga și a juca. Ele sunt o alegere excelentă dacă aveți copii activi care ar dori să alerge în afară cu un câine. Un lucru de a ține minte este că au nevoie frecvente îngrijire din cauza părului lor lung, care este ușor de mat.

Labradors

Cei mai buni câini de familie

Labradorii sunt cunoscuți că sunt una dintre cele mai loiale și iubitoare a tuturor raselor de câini. Ele sunt câinele perfect pentru familia ocupată, în aer liber. Laboratoarele sunt mari pe drumeții și au fost instruiți să fie ajutorul unui vânător. Ei iubesc să fie afară și sunt cursanți foarte rapizi.

LEGATE DE: Ce rasă este câinele meu?

Labradorii sunt extrem de loiali ambalajului lor și sunt minunați pentru copii. Un bonus suplimentar, au un strat mai scurt, astfel încât există mai puțină îngrijire necesară, totuși, ei tind să aruncă o mulțime. Laboratoarele suferă, de asemenea, de la șoldul ereditar și de probleme comune, deci dacă alegeți această rasă, asigurați-vă că selectați un crescător de reputație care îi ecranează câinii.

Bulldogs

Cei mai buni câini de familie

Buldogii sunt câini mari, robusi. Ei sunt ușor mananați și prietenoși. Buldogii sunt foarte buni cu copii, pisici și alți câini. Buldogii sunt loiali și protejați, făcându-i vegheri excelente și sunt foarte curajoși. Este puțin dificil de a obține această rasă de pe canapea, dar au nevoie de exerciții regulate.

Câteva lucruri de luat în considerare. Buldogii nu fac bine în căldură datorită construirii lor robuste și a botului scurt. Când le luați pentru plimbări, dimineața devreme și seara când este cel mai răcitor. Buldogii preferă un stil de viață mai puțin activ, deci dacă căutați un câine pentru a face drumeții și camping, probabil că nu este rasa pentru familia ta.

Pugs

Cei mai buni câini de familie

Pugs sunt o rasă mică și cu siguranță unul dintre cei mai buni câini de familie. Ele sunt foarte prietenoase, făcându-le grozave cu copiii și cu alte animale de companie. Deoarece sunt mici în dimensiune, Pugs nu necesită o mulțime de spațiu. Acest lucru le face ideale pentru familii din apartamente sau case din oraș, unde nu există mult spațiu interior și nu există o curte.

LEGATE DE: Produse esențiale de câini pentru proprietarii de câini cu copii

Pugs se bucură de oameni să se joace și sunt foarte blând. Pentru cei care se bucură îmbrăcăminte animalele lor de companie, pugs sunt o alegere excelentă. Ei sunt loiali familiei lor și, deși mici, sunt câini de ceas excelent. Pugurile au tendința de a avea probleme nazale pe drum, astfel încât este ceva de ținut în minte dacă alegeți unul pentru familia ta.

Saint Bernard

Cei mai buni câini de familie

Saint Bernard sunt o rasă mare, dar și foarte prietenoasă și vigilentă. Ele sunt bune, Câini de lucru greu și chiar chiar temperat. Ele sunt considerate o rasă uriașă și au nevoie de o mulțime de cameră atât în ​​interior cât și în afară. Un alt lucru de luat în considerare la adoptarea unui câine de această dimensiune este cât de mult vor consuma alimentele. Veți cheltui cel puțin de două ori mai mult pentru a alimenta un câine această dimensiune comparativ cu o rasă mică sau medie.

Sfântul Bernard sunt extrem de inteligenți și ușor de instruit. Ele sunt o rasă calmă și o alegere excelentă pentru o nouă familie. De asemenea, trebuie să luați în considerare îngrijirea atunci când vă gândiți la adoptarea unui Saint Bernard. Haina lor are nevoie de periaj consecvent. De asemenea, au tendința de a distruge foarte mult. Saint Bernard`s sunt una dintre cele mai mari rase de întreținere de pe această listă.

Collie

Cei mai buni câini de familie

Există un motiv pentru care a fost un spectacol de televiziune despre Lassie Collie. Deși poate părea legătura dintre câine și familia sa făcut pentru televiziune, Este de fapt foarte adevărat că această rasă de rasă este strâns cu oamenii și este la fel de loială ca orice câine poate fi. Collies sunt cu siguranță o rasă orientată spre oameni care îi place atenția de la toți membrii familiei lor.

Această rasă este activă, muncitoare și puternică. Collies sunt blânzi, ușor de manevrat și foarte prietenoși. Ele sunt energice și au nevoie de loc pentru a alerga, dar ele sunt, de asemenea, extrem de inteligente și necesită o mulțime de stimulare mentală. Aceasta nu este o rasă bună pentru a alege dacă nu aveți prea mult timp să petreceți cu un câine. Colinurile necesită o mulțime de stimulare și pot fi plictisiți sau deprimați foarte repede fără activitatea de care au nevoie.

Boxer

Cei mai buni câini de familie

Boxerii sunt un câine bun pentru o familie activă. Această rasă distractivă, Goofy vă va ține râsul. Ele sunt jucaus și energice. Ei răspund bine la comenzi, dar au tendința de a fi încăpățânat. Boxerii sunt mari de urmărire și câini de lucru. Ele pot fi agresive față de animalele ciudate, dar sunt de obicei bine dacă este ridicată în jur casă de casă.

LEGATE DE: 16 cei mai buni câini pentru familii cu copii

Boxerii sunt foarte devotați și păstrați bine pachetul. Acestea fiind spuse, boxerii sunt foarte nevoiași și necesită o atenție deosebită. Această rasă iubește familia și vă va urmări în jurul valorii de oriunde mergeți. Dacă nu doriți ca un câine care să fie în mod constant în fața voastră sau sunteți departe de casă pentru perioade lungi de timp în timpul zilei, boxerii nu pot fi rasa pentru familia ta. Ei necesită mult timp și atenție.

Marele Danes

Cei mai buni câini de familie

Aceasta poate veni ca o surpriză, pentru că sunt una dintre cele mai mari rase de câine, dar acest gigant blând este grozav cu copiii și alte animale de companie. Sunt iubitoare, sensibile și un mare tovarăș. Principalul lucru pe care trebuie să-l amintiți cu mare Danes este că ei un câine foarte mare, iar mărimea lor poate copleși copiii mici.

Din cauza dimensiunilor lor extra-mari, danezii, necesită mai mult spațiu decât multe alte rase. Ei au nevoie de o mulțime de cameră în interiorul și în aer liber. O casă mare cu o curte mare ar fi mediul ideal pentru această rasă. Marele danezi sunt moale și nu necesită o mulțime de activități, dar încă mai au nevoie de exerciții zilnice ca orice altă rasă.

Câinii aduc iubire, energie și distracție față de familia norocoasă care le adoptă.

Top 10 câini de familie cei mai buni

Aceste rase sunt doar câțiva dintre câinii care sunt potriviți pentru o familie. Faceți propria dvs. cercetare pentru a vedea ce va fi cea mai potrivită pentru toate aspectele vieții voastre și a situației actuale ale familiei dvs. Adevărul este spus, având un câine, probabil, va aduce familia dvs. mai aproape împreună. Câinii sunt animale de companie excelente care formează legături de durată cu fiecare membru al gospodăriei dvs.

Un câine va aduce distracție și emoție în viața ta, plus o mulțime de muncă suplimentară, dar sunt mai mult decât merită. Câinii vă forțează să deveniți mai activi și să apreciați cu adevărat tot ceea ce faceți pentru ei. Amintiți-vă, deși este minunat să aduceți un câine în familia voastră, nu este pentru toată lumea.

LEGATE DE: Cum să trăiți la un buget cu câini

Caninele pot deveni un hassle și pot costa o mulțime de bani. În mod similar cu cele mai multe animale de companie, pooch-ul dvs. va necesita tone de timp și energie și sunt o mare responsabilitate. Gândiți-vă mult și greu de decizia dvs. de a adopta un animal de companie și de a decide dacă acum este cel mai bun moment pentru a aduce un câine în familia ta. Aducerea unui câine în gospodăria dvs. este similară cu un alt copil; schimbă totul. Asigurați-vă că sunteți gata pentru angajament înainte de a lua acest pas.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Gata să adopte un animal de companie? Zece câini de familie cei mai buni