30 Cele mai mici rase de câine din lume

Este un fapt - câinii mici sunt irezistibili. Mulți părinți potențiali de animale de companie caută rase mici, deoarece sunt mai ușor de călătorit și sunt de obicei excelente pentru metri mai mici și / sau pentru viața apartamentului.  Cele mai mici rase de câine În lume nu va fi potrivirea potrivită pentru fiecare familie, dar ele sunt o alegere bună pentru dvs. dacă sunteți în căutarea unui puternic însoțitor.

Cei mai mici câini din lumeDimensiunea nu ar trebui să fie singurul factor pe care îl luați în considerare atunci când alegeți noul dvs. prieten pentru totdeauna să adoptați. De asemenea, trebuie să vă gândiți la nivelul de energie al câinelui, temperamentul și orice preocupări comune sănătoase cu rasa (rasele) Pentru a vă potrivi stilului de viață.

Unul dintre principalele motive pe care proprietarii aleg rasele mici sunt din cauza restricțiilor spațiale din casa sau curtea lor. Lipsa spațiului poate provoca un câine să devină anxios sau distructiv. Ar putea duce, de asemenea, la o activitate redusă, provocând lenea sau depresie.

Dacă sunteți în căutarea unui câine care va putea călători frecvent cu dvs., una dintre cele mai mici rase de câine cele mai mici ar fi o alegere excelentă. De asemenea, dacă nu aveți o mulțime de spațiu în casa, apartament sau curte, una dintre aceste rase de companie ar fi, de asemenea, o opțiune potrivită pentru dvs. și familia ta.

VEZI SI: 15 cele mai populare rase de câini

30 cele mai mici rase de câine din lume

Cele mai mici rase de câine

7 kilograme și sub

1. Brier terrier

Cele mai mici rase de câineAcest puști de multe nume este destul de nou la scena câinelui și a fost creat din Yorkshire Terriers. În timp ce sunt mici, acești vânători încă iubesc să urmărească și să prindă, de toate dimensiunile.

Ei iubesc în aer liber și sunt plini de bucurie. La fel ca majoritatea câinilor mici, au dificultăți în vânătoare și Pămpi de pee pot fi necesare pe tot parcursul vieții.

2. Pomeranian

Cele mai mici rase de câine"Pom" este un favorit vechi al comunității mici de rasă. Ele sunt bine cu plimbări scurte sau joc de interior, făcându-le o alegere excelentă pentru oamenii care nu ies la fel de mult.

Pomeranianul este, de asemenea, diferit de alte rase mici, pe care le fac mai bine în vreme rece decât în ​​vreme caldă. Acești câini sunt mai buni cu unul sau doi proprietari și fără copii mici.

3. Toy Fox Terrier

Cele mai mici rase de câineAgile și inteligente, aceste cele mai mici rase de câine sunt minunate pentru drumeții, parcuri și alte activități în aer liber. Terrierul de jucător de jucător are energie pentru a vă ajuta și iubește că este într-o familie activă.

Ei nu-i place să fie singuri și pot deveni zgomotoși și distructivă atunci când singuri. Acestea sunt populare atât în ​​circ, cât și în inele de concurs.

4. Papillon

Cele mai mici rase de câineFranceză pentru "fluture", acest prieten cu patru picioare își are numele din urechile sale unice. De fapt, urechile lor mari cu blana lor de drapare sunt uneori mai mari decât capul lor.

Popularitatea a condus la practici de reproducere nesigure care au condus la unii dintre acești câini devenind timid, nervos și înălțat. Asigurați-vă întotdeauna că vine puiul dvs de la un crescător de reputație.

5. Jucărie rusă

Cele mai mici rase de câineFostă cunoscut sub numele de Terrier de la Moscova, jucăria rusă are două soiuri, un "păr lung" și un "păr neted". În timp ce hainele netede tind să fie mai mult "terrier cum ar fi hainele lungi, câinii din ambele variații sunt de obicei energice și jucăușă.

Aceste pooches pot fi distructive atunci când se plictisesc și nu ar trebui lăsate singure pentru perioade lungi de timp. Dacă lucrați în afara casei pentru întinderi lungi în timpul zilei, aceasta este una dintre cele mai mici rase de câine care nu s-ar potrivi stilului tău de viață.

6. Chihuahua

Cele mai mici rase de câineVenind la numărul 30 pentru cel mai popular câine AKC din lume, ar fi greu presat să găsească pe oricine care nu a intrat în contact cu un Chihuahua. În timp ce au o reputație proastă, nervozitatea, iubirea și teama că sunt cunoscuți că sunt datorită reproducerii iresponsabile.

Un pui de la un crescător de renume este plecat, sassy și fermecător. Chihuahuas face minunat Călătorii de călătorie, și sunt ideale pentru locuitorii de apartamente.

7.Yorkshire Terrier

Cele mai mici rase de câineÎn timp ce "Yorkie" este un câine de companie popular, ședința pe ture nu este tot ce sunt bune la. În cel de-al doilea război mondial, un terrier Yorkshire numit "fumos" a devenit un erou de război când a târât un cablu de comunicare printr-un canal care a salvat multe vieți.

Acești pui mici sunt mândri, încrezători și ieșiri. În timp ce erau rataturi, astăzi au lătrat puțin și au foarte puține instincte de prădători.

8. Malteză

Cele mai mici rase de câineMașină și luxoasă, acești mici canini sunt eleganți și sassy. Ei fac mai bine în case cu copii mai mari și, în general, nu-i plac străinii.

Dimensiunea mică delicată înseamnă că sunt câini strict de casă. Ei nu fac bine cu timpul singur; Cu toate acestea, ei latră foarte puțin. Cu energie redusă, nu au nevoie de multă exercițiu, dar iubesc piesele zilnice cu o familie apropiată.

9. Engleză jucărie spaniel

Cele mai mici rase de câineDe asemenea, cunoscut sub numele de regele Charles Spaniel, nu trebuie confundat cu regele cavalier Charles Spaniel. Un cartof calm, aceste rase de câine cele mai mici fac mai bine în case cu doar unul sau două persoane.

Îi plac clima ușoară și nu fac bine timp de petrecere în aer liber. Rareori scad și sunt bine cu doar unii din interior în fiecare zi. Ei fac canini mari pentru apartamente.

10. Bichon Frise

Cele mai mici rase de câineFericit și norocos sunt două cuvinte minunate care descriu frisa bichon. Aceste puști cu pulbere albă arată ca și cum ar trebui să fie pe patul unui copil, fără a alerga în jurul respirației.

La fel ca mulți "câini de lapte", ei nu fac bine pe cont propriu și pot deveni slabi, trist și distructivi dacă sunt lăsați singuri. Aceste animale de companie mascate vor avea nevoie de antrenament de ascultare, deoarece își pot găsi drumul în orice vrea.

11. Praga Ratter

Cele mai mici rase de câineCu rădăcini care se întind înapoi la Boemia veche, această rasă a fost apreciată de cehoslovacia blândă și curioasă, ei fac bine cu copiii și cu alte animale de companie; Cu toate acestea, ele pot fi timide și timide atunci când cu oameni nu știu bine.

Ratterul Praga este inteligent și ascultător și face un mare animal de companie. Ele sunt destul de rare, deci fiți pregătiți să așteptați o vreme în timp ce numele dvs. este pe o listă.

RECOMANDAT: 25 de rase de câine pentru apartamente mici

Cele mai mici rase de câine

8 până la 12 kilograme

12. Silky Terrier

Adesea confundate cu un terrier Yorkshire, terrierul matasos este puțin mai mare. În timp ce au păr lung, este ușor să perie și să păstreze gratuit de covorașe. Aceste rase de câine cele mai mici, de asemenea, rareori vărsate.

Imaginați mai sus, acești blugi de blană nu sunt la fel de fragili ca verișorii lor mici, dar totuși nu fac bine în vreme rece. Dimensiunea lor nu le afectează trăsăturile de câini. Ei încă mai iubesc să coacă, să mestece și să sapă.

13. Norfolk Terrier

Cele mai mici rase de câineTerrierul Norfolk este încă folosit ca un câine de lucru în unele părți ale lumii. Ele sunt afectuoase și ușor de antrenat. Energic și curios, această canină iubește să sapă și să urmărească.

Asigurați-vă că aveți un gard sigură care este scufundat în pământ. Întotdeauna aveți câinele pe o leșie când nu într-un gard. La fel ca mulți terori, ei nu fac bine cu alte animale, în special cu cele mici ca dirale.

14. Greyhound italian

Cele mai mici rase de câineSlim și elegant, Greyhoundul italian este ca o floare mică, delicată. Îngrijirea trebuie luată pe măsură ce aceste rase de câine cele mai mici au o curaj care duce la multe oase sparte.

Aceste rase de câine cele mai mici nu sunt pentru cineva care dorește un câine care să rămână aproape și să stea lângă picioare. La fel ca omologii lor mai mari, ei sunt câini de vedere și vor urmări orice se mișcă. Au nevoie de un gard înalt și o lecție robustă.

15. Affenpinscher

Cele mai mici rase de câineDe asemenea, cunoscut sub numele de "câine de maimuță", afinpinscherul este curios și jucăuș. Ele sunt puțin încăpățânate și au nevoie de un proprietar care este consecvent în socializare și formare.

Această rasă păstrează încă o mulțime de caracteristici de câine de lucru și nu de obicei face bine cu copiii și alte animale de companie. Pentru a echilibra acest lucru, ele sunt adaptate și se pot adapta la orice, având în vedere proprietarul drept și setarea corectă.

16. Bruxelles Griffon

Cele mai mici rase de câineInițial păstrat în grajduri pentru a ucide Varmints, cum ar fi șobolani și șoareci, Bruxelles Griffon este un câine mare într-un pachet mic. Acești pui sunt atenți la străini și au nevoie de formare de la o vârstă fragedă pentru a fi toleranți față de oameni pe care nu le cunosc.

Aceste rase de câine cele mai mici sunt loiale proprietarilor lor și pot fi un tad gelos. Este mai bine ca acești blugi să fie socializați de la o vârstă fragedă pentru a se alătura copiilor și altor câini.

17. Miniatura Pinscher

Cele mai mici rase de câineÎn timp ce unii dintre acești membri ai familiei cu patru picioare au marcaje ca un Doberman, nu sunt o versiune redusă a acestei rase. De fapt, au 13 clasificări de culoare. Ele sunt bune cu copiii și cu alte animale de companie.

În timp ce nu le place să fie singuri prea mult, ei se pot ocupa de ceva timp singur. Ele sunt gregare și ieșire. Pinitarele miniaturale au nevoie de formare consistentă și o mulțime de exerciții fizice.

18. Toy Poodle

Cele mai mici rase de câinePoodle de jucărie are toate caracteristicile râvnite ale pudezii standard, dar într-o dimensiune compactă. Aceste blănuri sunt ușor de antrenat și fac animale de companie excelente pentru familii de interior sau în aer liber.

Ei au păr care va trebui să fie periat zilnic sau tăiat scurt. Smart and Alert, sunt minunați pentru cineva care dorește să-și învețe pupurile tot felul de trucuri și locuri de muncă.

19. Chineză crescută

Cele mai mici rase de câineAdesea se gândea la ca un câine "fără păr", această caracteristică este determinată de genele dominante și recesive, ceea ce înseamnă că puteți obține o gunoi cu soiul "fără păr" sau soiul "Puld Powderpuff". Întotdeauna cresc ca un câine însoțitor, sunt prietenoși cu străini, copii și alte animale de companie.

Crestul chinez este considerat a fi o rasă sănătoasă. Cu toate acestea, versiunea "fără păr" are o speranță de viață mai scăzută și este predispusă la pierderea dinților, negre și arsuri arburne.

20. Shih Tzu

Cele mai mici rase de câineDacă sunteți în căutarea unui câine cu o coadă de păr de păr, pe care o puteți stil și perie, acesta este bebelușul pentru tine. Dacă nu sunteți în asta, părul lor poate fi tăiat scurt.

Acest câine regal din China a fost creat doar pentru a fi un tovarăș, dar nu lăsați dimensiunea sa te păcălească. Aceste rase de câine cele mai mici au făcut calea lor în inele de concurență din întreaga lume.

21. Chin japonez

Cele mai mici rase de câineUn mic lapdog, bărbia japoneză este cea mai fericită în casele calme cu copii mai mari. Ele sunt dulci, blând și total dedicate proprietarilor lor.

Acești membri ai familiei cu patru picioare nu le place să rămână singuri pentru mult timp și pot deveni tare și distructiv dacă sunt. Cu o energie redusă și deformă de skittish, ele sunt minunate pentru oamenii care nu ies la fel de mult.

22. Coton de Tulear

Cele mai mici rase de câineAceastă rasă fericită iubește copiii, câinii, pisicile și toți ceilalți. Câinele regal al Madagascarului iubește să joace și să se distreze. Atitudinea veselă și dorința de a vă bucura este rapid, făcând acest lucru fluture albă un favorit din întreaga lume.

Ușor de antrenat și ascultător, acest câine este minunat pentru proprietarii de prima dată și pentru proprietarii experimentați care doresc să învețe mai multe trucuri. Aceste rase de câine cele mai mici sunt ideale pentru orice familie care caută un partener mic canin.

23. Havanese

Cele mai mici rase de câineUn alt câine popular crescut doar pentru a fi un câine de lapin este havanezul. Rama lor compactă îi face ușor să dureze oriunde ca câine de companie perfectă.

Ca și alte mici rase, ele sunt sensibile și nu pot fi certate aspru sau pot deveni înfricoșătoare și au probleme comportamentale. Formarea pozitivă de armare este cea mai bună. Ei nu le place să rămână singuri.

24. Volpino Italiano

Cele mai mici rase de câineDupă ce a dispărut aproape, acest câine de tip Spitz se ridică din nou în popularitate. Volpino Italiano este rezervat și serios, și face un câine de ceas mare.

Demeanorul lor calm și dorința de a învăța să le facă excelent pentru căutare și salvare, arată inele și camere de zi. Deși se revin, numerele lor sunt încă mici. Poate dura ceva timp pentru a găsi un pui pentru a aduce acasă.

25. pechinez

Cele mai mici rase de câinePekingeza este calmă și vigilentă. Acești puii fac mai bine în case cu adulți și copii mai mari. Aceste rase de câine cele mai mici nu au nevoie de multă exercițiu, dar încă mai iubesc să alerge, să-l urmărească și să coacă.

Când au afară, au nevoie de un gard sau o lesa. Ei pot avea nevoie de instruire pentru a reduce la lătratul neplăcerilor. În timp ce dimensiunea mică, ele sunt mari în personalitate și încăpățânare.

LEGATE DE: 17 rase mici de câini care sunt bune cu copiii

Cele mai mici rase de câine

Peste 12 kilograme

26. Lhasa Apso

Imaginați mai sus, acesta este un pui mare pentru o familie care are nevoie de un câine de gardă, dar nu dorește dimensiunea câinelui de protecție. Lhasa APSO a fost folosită de călugării tibetani pentru a proteja mănăstirile. Ele sunt încă suspecte de străini astăzi.

Ca și alți canini care sunt aloof, ei nu-i plac, în general, copii mici sau alți câini. Aceste cele mai mici rase de câini Fă bine în apartamente la mansii, dar dacă nu ai o curte pentru ca ei să alerge, să fii pregătit pentru plimbări.

27. Boston Terrier

Cele mai mici rase de câineCu urechile lor de bară și fata fooshed, acest cutie este capabila sa castige inimile. Terrierul Boston este minunat pentru proprietarii de câini de prima dată. Ei sunt prietenoși și răbdători cu toată lumea pe care o întâlnesc, umană și nu umană.

Ei au vărsat puțin și părul lor scurt este ușor de păstrat ordonat. Dacă doriți un câine mic, dar nu prea mic, acest mic rascal este o alegere excelentă.

28. Miniatura Schnauzer

Cele mai mici rase de câineUn câine mic de gunoi, acest mic de yapper este susceptibil de a mușca mai mult decât poate mesteca când vine vorba de a dezmembra cu alți câini. Câinii de schnauzier miniatural trebuie să fie bine socializați de la o vârstă fragedă, astfel încât acestea sunt politicoase cu copii și alte animale.

Miniatura Schnauzers fac câini de gardă mare. Este posibil ca acestea să scadă și să devină distructive dacă sunt lăsate plictisite și au nevoie de instruire și distragere a atenției pentru a reduce aceste comportamente.

29. Lancashire Heeler

Cele mai mici rase de câineÎn timp ce rasa Heelerului Lancashire are picioare scurte, ele sunt stocate și robuste. Lancashire Heeler este încă un câine de lucru la inimă și are nevoie de activități pentru ao menține ocupat și exercitarea pentru minte și corp.

Ei sunt prietenoși cu copiii cu care sunt ridicați, dar ar trebui să fie supravegheați în jurul altor copii. Deși sunt câini mici, ei nu se adaptează bine la viața apartamentului.

30. Cavalier King Charles Spaniel

Cele mai mici rase de câineAfectuos și blând, regele cavalier Charles este un mare animal de familie. Ei au o natură sensibilă și pot deveni timizi și înfricoșătoare dacă sunt folosite tehnici de antrenament dure.

Acești bebeluși sunt câini în interiorul câinilor, dar încă iubesc rompii supravegheați într-o curte împrejmuită, unde vor urmări păsările și veverițele cu bucurie fără limite.

Citiți următorul: 11 Câini populare cu ușurință și calmă mici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 30 Cele mai mici rase de câine din lume