Vânătoare câini de vânătoare

Probabil ați văzut joc de tronuri și ați auzit de "câine" ca unul dintre oamenii pe care arria a vrut să o omoare. Hounds sunt de fapt un lucru. Ei vin câini de vânătoare - câini sălbatici, cu o reputație pentru ochii lor și capacitatea de percepție incredibilă a nasului. Adevărul este că nu vrei un câine pe spate. Ei nu se opresc până când li se va spune, de către proprietarii lor. 

Vânătoare câini de câini au fost cu om pentru aproximativ 12.000 până la 20.000 de ani acum. Această rasă a fost în jurul valorii de cea mai mare parte a evoluției omului și a schimbărilor în cultură. În Evul Mediu, nobilii europeni care aveau timp și resurse, au fost însărcinați să crească și să instruiască acești câini pentru vânătoare și alte scopuri. Cu toate acestea, cu trecerea timpului, nu trebuie să fiți un individ nobil sau bogat pentru a deține un câine de vânătoare. 

Nu vă așteptați, dar câinii de vânătoare sunt acum obișnuiți în zonele rezidențiale. Deoarece se sugerează numele lor, sunt folosite în principal pentru vânătoare. Ei sunt întotdeauna fericiți și gata să meargă la vânătoare cu oamenii. Cu toate acestea, odată ce le antrenezi în mod corespunzător, puteți fi încrezători că nu vor reprezenta nici o problemă în cartier. Există diferite tipuri de ele și sunt dezvoltate și crescute pentru diferite sarcini și scopuri de vânătoare. 

Se pare că principalele caracteristici ale Hound nu este nimic special, deoarece majoritatea câinilor au fost instruiți pentru a mobiliza instinctul de percepție naturală. Cu toate acestea, există mici diferențe între câinii de vânătoare și câinii normali. Acest articol acoperă aceste diferențe, ceea ce face ca Hounds Special și diferitele tipuri de ele pe care le puteți alege. De asemenea, vom sublinia câteva dintre noi Câini de vânătoare preferate care nu sunt câini. 

vânătoare câini de vânătoare

Ce sunt câini de vânătoare?

Majoritatea câinilor pe care îi avem în jur sunt eterul se prăbușesc pe canapele sau se urmăresc în jurul parcului. Acești câini de casă încă mai au instinctul natural, nasul lor le permite. Dar nu le puteți compara cu câinii de vânătoare de vânătoare. Hounds sunt mai aproape de natură, iar instinctele naturale ale nasului lor sunt pur și simplu incredibile. 

Dincolo de sensibilitatea nasului, ele sunt pline de rezistență. Energia este de neegalat. Ei pot alerga pe kilometri fără obositoare ca și ceilalți câini. Ele posedă, de asemenea, abilități care le fac doar partenerul potrivit să aibă pe o expediție de vânătoare.

Câinii de vânătoare sunt împărțiți în două tipuri majore. Există câinii de vânătoare și câinii de miros. Această clasificare este în principiu dependentă de organul primar pe care îl folosesc în căutări și localizarea unei ținte. Ca un vânător bun, cu un câine foarte puternic, puteți vâna animale asemănătoare cerbului, ratonilor, coioților etc. 

Vederea Hounds sunt întotdeauna înalți și slabi. Ele sunt special adaptate pentru a alerga la viteză mare. Viziunea lor este de neegalat, constatarea unor ținte întotdeauna vine ușor pentru aceste animale. Hounds-urile de vedere au o strategie de vânătoare menționată ca cursiune. Linia de jos a acestei strategii este că își găsesc ținta de la distanță, îl urmărește și asigură-o să o prindă. 

Houndsii de miros, pe de altă parte, sunt cei care îndeplinesc vânătoarea de miros. Ele sunt folosite în principal pentru a găsi animale în sălbăticie. Uneori, totuși, pot fi folosite pentru a ucide jocul. Când acești câini scoarță, este întotdeauna în burdufuri tare și profunde. 

Prezența câinilor de vânătoare Câinii pot face vânătoarea dvs. mult mai ușoară. Urmărirea animalelor devin foarte ușoare. Poate că nu trebuie să trageți nici un glonț prin vânătoare. Deși va trebui să depuneți eforturi suplimentare pentru a găzdui prezența câinilor. Ceea ce face atunci acest efort suplimentar de a catering la câinii de vânătoare de câini merită? 

Avantajele de a avea câini de câini

Fie că aveți un câine de câine de vânătoare sau un câine de vânătoare de parfum, există întotdeauna ceva ce vă obligați să prețuiți. Mai jos sunt câteva motive pentru care ar trebui să aveți câini de câine în jurul valorii de, dincolo de luarea lor în sălbăticie. 

Câini de familie minunați

Când sunt instruiți corespunzător, câinii de câini pot fi cel mai bun lucru de a se întâmpla cu familia dvs. Ei sunt foarte loiali și, de fapt, se bucură de compania oamenilor. Acești câini sunt întotdeauna foarte prietenoși și fericiți. Câinii de vânătoare de vânătoare sunt, de asemenea, foarte excelent tovarășii de terapie. De exemplu, dacă trebuie să faceți runde frecvente, acești câini sunt gata să plece. Au un corp foarte robust și sunt foarte răbdători. Oricare ar fi vârsta, acești câini sunt gata să te facă să te simți mai bine în toate căile. Deși ar trebui să știți că acești câini au un nivel variabil de răbdare. 

Ușor de îngrijit

De cele mai multe ori, pentru a păstra aceste animale sănătoase, tot ce trebuie să faceți este să le angajați în exerciții. Le puteți scoate pentru o plimbare zilnică. De asemenea, pentru că ei nu s-au vărsat frecvent ca alți câini, nu trebuie să vă faceți griji prea multe despre zilele speciale dedicate spa sau nu. Există câțiva câini care, totuși, sfidează această ipoteză. 

Veniți în toate dimensiunile

Hounds sunt disponibile în diferite dimensiuni, așa cum există rase diferite. Dacă sunteți un proprietar de câini pentru prima dată, este mai bine să mergeți la una de dimensiuni mai mici. Nu ați fi nevoie de mult spațiu pentru a vă îngriji în mod eficient pentru ei. Și dacă aveți spațiul și resursele de care aveți nevoie, puteți merge pentru opțiunile mai mari. 

Companie

Puteți experimenta în general Starea de sănătate îmbunătățită doar prin a avea un câine în jur. Cu ochii lor mari suflete, și urechile frumoase, acest animal de față dulce vă va face să se topească inima pe timp. Ei vă pot face să râdeți, fiind doar acel partener de care aveți nevoie în casă.

Personalități de câini de câini

Hounds-urile sunt diferite și se reflectă în personalitatea lor. Ei au nevoie de anumite abilități de a-și face treaba în mod eficient. Ca proprietar, veți observa următoarele personalități de la ei. 

Un singur minte

Odată ce au vederea sau nasul blocat pe o anumită percepție, ei o urmează până la capăt. Ei refuză să fie distrași de ceva în mediul lor. Ca proprietar, dacă nu înțelegeți această personalitate, veți găsi cu ușurință frustrarea atunci când încercați să le aduceți sub control și vă ignoră în totalitate. Vânătoarea câinilor câinii găsesc greu să se întoarcă când au aceste percepții blocate în cursul acțiunii. Ele nu vă ignoră din punct de vedere tehnic ca proprietar. Câinii de vânătoare de vânătoare sunt pur și simplu cablați pentru a opri fiecare formă de distragere, până când își ating scopul. 

Independent

De cele mai multe ori, acești câini își urmează instinctele, în timp ce execută taxe pentru proprietar. Prin urmare, mai degrabă decât o structură sau o linie de activități, ceea ce au nevoie mai mult de dvs. sunt obiective. Odată ce au un scop, chiar și atunci când proprietarul nu este acolo pentru o perioadă scurtă de timp, ei pot continua fără să se alinieze. Alte rase de câini nu pot fi în măsură să realizeze acest lucru. 

În principal liniștit

Acestea nu sunt tare ca alți câini, mai ales arătând afecțiunea lor. Ar trebui să vă așteptați sărutări și pe tot atunci când vă văd, și nu acea secvență excitată de lătrat alte rase să se angajeze. 

Poate să nu fie cea mai curată

Mai des decât nu, această rasă de câini preferă să se rostogolească în lucrurile pe care nu le veți dori. Ele posedă mirosul de câine caracteristic, pe care unele persoane nu le pot găsi confortabil. Deși, din diferitele specii, câinii de vedere sunt mai buni la a rămâne curat. 

Sprint-uri regulate

Pentru câinii de vedere, ele sunt confortabile cu pur și simplu alergarea o dată la un timp după perioade lungi de inactivitate. Cu toate acestea, pentru accentele, preferă să se angajeze în sprinturi intermitente, indiferent cât de scurte sunt. Când nu lucrează, aceste animale ar iubi de fapt până acum stați sau înghesuiți undeva. Ele pot părea extrem de leneși. 

3 câini de vânătoare obișnuiți

Având câini de vânătoare în jurul valorii de o idee distractivă, dar obținerea de a alege unul este mai dificil decât credeți. Mai jos vă vom arăta mai mulți câini de vânătoare uimitoare, și câini de vânătoare populari, de asemenea.

Vânătoare câine câine american Foxhound

American Foxhound

Așa cum sugerează numele lor, acești câini sunt destinați sălbatic. American Foxhound are o lungă istorie de abilități de loialitate și uimitoare, care le face unul dintre cei mai buni parteneri de vânătoare pe care o veți găsi oriunde. Ele sunt agitate în urmărirea și vânătoarea vulpilor. Acești câini de vânătoare de vânătoare sunt aproape de beagles în aspectul fizic, dar sunt în general mai înalți și mai slabi. Puteți avea încredere în această specie de câini să fie greu de lucru și atletic. Ei dau tot ceea ce au la urmărire. 

Vânătoarea câinelui Beagle

Beagle

Acești câini sunt foarte jucăuși și drăguți. Curiozitatea lor este, de asemenea, o trăsătură bine cunoscută. Scopul lor original a fost pentru ei să ajute la vânătoare vulpi, păsări, cerbi și iepuri. Ele seamănă cu Foxhounds american, dar sunt mai scurți. Culorile lor sunt unice, și pot fi foarte loiale unei defecțiuni. Acești câini sunt populari în America, de ceva timp. Nu trebuie să căutați fiecare colț și Cranny înainte de a găsi pe cineva pe care doriți să îl adoptați. Inteligența este, de asemenea, unul dintre punctele lor puternice. Prin urmare, ei nu au nevoie de multă pregătire pentru a fi cel mai bun câine pe care îl vei deține vreodată. 

Vânătoare câine de vânătoare de sânge

Hound de sânge

Aceștia sunt cei mai buni câini de investigație. Urmărirea mirosului a acestui câine de vânătoare este într-o ligă proprie. Acesta este motivul pentru care acestea sunt utilizate de aplicarea legii în efectuarea căutărilor pentru droguri dure, substanțe ilegale, bombe și ce notează. Dacă găsiți ceva, acesta este animalul pe care ar trebui să-l aveți de partea dvs. Când sunt mai puțin ocupați, ele sunt docile și ușor de mers. 

Mai mulți câini de vânătoare care nu sunt câini

Câini Bretania

Acest câine de vânătoare cade într-o categorie între Spanioli și Setters. Acesta este un testament al versatilității lor în timpul vânătorii. Acestea sunt rasa de câine care vă poate ajuta să recuperați nimic în timp ce încă se blestește la concursuri de agilitate. Ele sunt destul de frumoase și nu iau prea multă întreținere pentru ca ei să rămână în formă bună. 

English Setter

Setters-urile engleze pot fi considerate cel mai frumos caine din lista. Ei au o blană uimitor de lungă și luxoasă, spre deosebire de majoritatea câinilor de câini. În timp ce acesta este un atribut atrăgător, poate să prezinte să aibă coborâșuri în timpul vânătorii. Blănurile se murdăresc cu ușurință în timpul vânătorilor. Prin urmare, întreținerea este întotdeauna necesară frecvent cu acest câine. Dacă vă veți bucura să vă îngrijească frecvent, atunci trebuie să salvați pentru ao obține. 

Labrador

Această rasă de câine este una dintre cele mai populare rase de câine din Statele Unite. Acest lucru vă poate face să vă ghiciți greșit să fie mai mult pe partea de companie. Cu toate acestea, acest lucru nu este așa. Ele sunt doar grele care lucrează la vânătoare, așa cum ar fi. Au un aspect cald. Ca retrievers, sunt întotdeauna fericiți, gata să joace captura. Ei au o mare stamină, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la obositoare în timp ce le faceți să le urmărească. Retrieveri de aur sunt, de asemenea, foarte inteligente. Acesta este acel câine pe care îl puteți instrui cu ușurință și vă veți urma peste tot și oriunde. 

Labrador Retriever

Labradorul este inteligent, ascultător și uimitor de iubire. La fel cum sugerează numele lor, ei au o încântare pentru vânătoare - recuperarea. Ele sunt minunate cu păsările de vânătoare. Loialitatea este una din Labrador Retrievers cel mai puternic atribut. Indiferent cât de greu merge, nu își abandonează proprietarii. Ele posedă blănuri scurte, prin urmare, întreținerea este foarte scăzută. Sunteți liber să uitați de-a lungul îngrijirii lor. Acesta este unul dintre acei câini pe care îi puteți găsi cu greu o slăbiciune. 

American Pit Bull Terrier

Această rasă poate avea o natură incredibil de iubitoare, acești câini au fost inițial menite să fie câini de nanny. Când le antrenezi în mod corespunzător, American Pit Bull Terrier poate fi una dintre cele mai dulci animale pe care le veți găsi oriunde. O parte flip la reputația lor este robustă, înfricoșătoare, tenace și periculoasă. Această stivă opusă naturii lor iubitoare le face perfecte atât pentru casă, cât și pentru sălbăticie. Acesta este motivul pentru care sunt cei mai frecvenți câini de vânătoare folosiți ca câini de pază. Când vă aflați pe o vânătoare pentru animale, cum ar fi mistreții, acesta este câinele de vânătoare pe care doriți să îl aveți cu dvs. 

Alte rase de câine de vânătoare: Pointer, Weimaraner, Jack Russel Terrier, Setter irlandez, Pointer German Shorthaired, Coonhound, Chesapeake Bay Retriever, și Boykin Spaniel. 

Luați final 

Orice ar putea să le obțineți, câinii de vânătoare de câini sunt întotdeauna excelent la familie sau la uneltele voastre de vânătoare. Toți vă pot servi scopul, trebuie doar să mergeți pentru unul care vă atrage cel mai mult. 

Citiți următorul: 13 cei mai buni câini de vânătoare pe care ar trebui să-l cunoașteți

Vânătoare câini de vânătoare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Vânătoare câini de vânătoare