5 Cele mai bune rase de câine pentru bărbați singuri

5 cele mai bune rase de câine pentru bărbați singuri

Dacă sunteți un singur tip care caută un pic de dragoste și companie În viața ta nu există o modalitate mai bună de a obține o afecțiune decât să obțineți un prieten blană pentru a vă împărtăși casa. Există tone de rase de câine acolo, dar unele sunt o alegere mai bună pentru băieți pe cont propriu decât alții.

Când te gândești la câinele drept pentru tine, unele dintre lucrurile pe care trebuie să le ia în considerare includ:

  • mărimea - Aveți nevoie de un câine care se va potrivi în casa dvs. fără a vă face să vă simțiți aglomerat
  • Personalitate - Asigurați-vă că vă bucurați de un stil de viață similar pentru animalul de companie aleasă - dacă sunteți tipul atletic, probabil că veți fi frustrat de un câine care vrea doar să se îndrepte acasă după o jogging de 5 minute
  • Ușurința de îngrijire - Dacă nu doriți cu adevărat să petreceți toată noaptea după muncă Îngrijindu-ți animalul, Un câine de întreținere scăzut este probabil cea mai bună alegere

Dacă sunteți gata să găsiți o pooch pentru a fi tovarășul tău de-a lungul vieții, aici este ghidul tău pentru cele mai bune cinci rase de câine pentru bărbați singuri.

Labrador Retriever

Una dintre cele mai populare rase de câine din întreaga lume, Labrador Retrieverii sunt o bucurie de a deține. Dornic să-i placă proprietarii și Simplu de antrenat, Sunt o alegere ideală pentru băieții care caută un animal de companie care vor juca cu ei fără sfârșit. Inițial crescute pentru a recupera peștele, le place să Joacă Fetch cu proprietarul lor și va fi partenerul perfect pentru o zi la plajă, datorită iubirii lor de apă. Există o grămadă de alte beneficii, inclusiv faptul că sunt foarte ușor să mirei și sunt, în general, destul de sănătoși, cu câteva tendințe de probleme medicale cunoscute. Prietenos, adorabil și loial, un Retriever Labrador ar putea fi alegerea ideală pentru dvs.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru laboratoare

Labrador Retriever

În legătură cu o postare: Mașină automată de preluare

Staffordshire Bull Terrier

Deși "personalul" ar putea avea o reputație proastă datorită asemănărilor lor vizuale cu cele mai agresive "rase bully", Terrierii Staffordshire Bull sunt de fapt ușoară și prietenoasă și, în general, au un temperament foarte dulce. Cu construirea lor musculară și nivelurile ridicate de energie, ele sunt un partener mare pentru orice tip care iubește să-și exercite și veți avea a Jogging Companion pe viata. Chiar mai bine, personalul nu sunt prea mari, astfel încât nu veți avea probleme să montați unul pe canapeaua dvs., în timp ce vă confruntați cu prietenul tău blând să se uite la televizor seara. Staffies sunt una dintre cele mai multe Animale de casă masculină acolo, deci dacă vrei ca un câine care pare cu siguranță ca cel mai bun prieten al unui bărbat, Staffordshire Bull Terrier ar putea fi ideal pentru tine.

Staffordshire Bull Terrier

Britanic Buldog

Docil, loial Și cu fața distinctă, un buldog britanic are o personalitate cu adevărat uimitoare. Dacă sunteți un tip care caută un câine cu care se poate distra cu adevărat și care îi vor furniza o viață de râs, un buldog este animalul pentru tine. Această rasă poate fi cea mai cunoscută pentru el corpul mândru și zgomotele de zgâriere, dar acești câini sunt sigur că vă vor face să zâmbiți în fiecare zi. Ele sunt, de asemenea, o alegere excelentă dacă preferați o noapte în fața televizorului pentru a ieși pentru drumeții lungi - Buldogii nu sunt prea dornici de exerciții excesive și, cu siguranță, preferă să meargă mai degrabă decât să alerge. Acestea sunt o alegere excelentă pentru persoanele care trăiesc și în climă mai rece, deoarece nu fac față bine în căldură datorită muzzlelor lor plate care cauzează probleme respiratorii care le fac ușor să se supraîncălzească. Dacă sunteți un Snorer, veți fi în companie bună cu pooch, deoarece buldogii pot face un zgomot serios când dorm!

Buldog britanic pentru bărbați singuri

Marele Dane

Dacă sperați că, prin obținerea unui câine, veți putea ieși acolo și întâlniți mai mulți oameni, acesta este cu siguranță adevărat dacă dețineți a Marele Dane. Aceste Câini uriașe Întotdeauna atrageți o mulțime de atenție și indiferent unde vă aflați, veți găsi că străinii se opresc adesea să comenteze pe animalul dvs. enorm! Cu toate acestea, în ciuda dimensiunii lor uriașe, marele danezi sunt foarte blânde, calme și iubitoare, și chiar mai bine dacă nu sunteți prea dornici să vă exercitați, nu au nevoie de oriunde în apropierea cât mai mult exercițiu așa cum ați putea imagina. Dacă sunteți în căutarea unui câine de manevră adecvat, o mare Dane este ideală pentru dvs. - sunt foarte orientați spre oameni și vă vor plăcea să vă bucurați de canapea, atâta timp cât aveți suficientă cameră! S-ar putea să credeți că această rasă nu este în discuție dacă locuiți într-un apartament, dar nu este nevoie să vă faceți griji, deoarece Marele Danezii sunt la fel de acasă acolo, ca într-un conac datorită personalității lor scăzute de energie și atitudinii Mellow.

mare dane pentru bărbați singuri

Collie de frontieră

Sunteți tipul ultra atletic, competitiv? Aveți nevoie de un animal de companie care să poată ține pasul cu dvs. indiferent de provocarea fizică cu care vă confruntați? Dacă cauți un câine care este mai mult decât fericit să fie în aer proaspăt cu tine toată ziua de lungă durată, alpinism sau drumeții - o collie de frontieră este rasa pentru tine. Poate fi o muncă grea pentru a deține o collie de frontieră - au nevoie de toată energia și timpul tău și au o rezistență uimitoare, ceea ce înseamnă că au nevoie de o mulțime de exerciții fizice. Dar dacă aveți același fel de a vă ridica și mergeți personalitate, veți ajunge împreună strălucit. Coliciile de frontieră sunt rasele incredibil de inteligente - Au fost chiar rapoarte despre unul numit "Rico", care este capabil să recunoască peste 200 de cuvinte diferite, deci sunt o alegere excelentă dacă sunteți interesat să urmăriți activități precum herding, flyball sau agilitate cu prietenul tău blând.

În legătură cu o postare: Mâncare pentru câini pentru coloanele de frontieră

Collie de frontieră pentru bărbați singuri

Aceste cinci rase sunt doar câteva dintre cele mai importante opțiuni pentru tipi singuri care caută un tovarăș de patru picioare. Cu toate acestea, există multe tipuri de câine acolo, de la mic Ceamp Chihuahua la mastifful gigantic și numai tu știi care este cel mai bun pentru a se potrivi stilului tău de viață. Faceți cercetarea și gândiți-vă din greu despre ceea ce căutați în pooch-ul dvs. ideal înainte de a alege animalul cu care vă veți împărtăși viața.

Verificați ghidul de rasă pe Pitbull Mastiff Mix.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Cele mai bune rase de câine pentru bărbați singuri