Femeile betta variații de culoare pește

Blue Barbat și trei Femei Siamese Lupte Fish

Printre entuziaștii de acvariu care păstrează Bettas, De obicei, peștele de sex masculin care sunt cunoscuți ca "cei colorați."Adesea bărbații sunt favorizați asupra femelelor nu numai pentru culoarea lor, ci și pentru că bărbații au cozi mai lungi și mai multe personalități dominante. Dar acest lucru nu înseamnă că femelele sunt toate cele drabe, incolor.

Peștele Betta este nativ în Thailanda, Malaezia și Cambodgia, iar în timp ce majoritatea Bettas vândute astăzi în magazinele de animale de companie sunt doar în mod direct legate de localnici din Asia de Sud-Est, ei încă mai au unele caracteristici în comun. Femeile Bettas tind să aibă o colorare și trăsături mai simple și, de-a lungul anilor, aceste diferențe au fost exagerate prin reproducere, cu bărbații din ce în ce mai crescuți pentru colorarea strălucitoare și aripioare lungi, curgătoare și cozile. S-au făcut puțin efort pentru a rasa selectiv astfel de trăsături în peștele feminin.

Cu toate acestea, peștele Betta de sex feminin sunt minunate, colorate și orice altceva decât plictisitor! Această galerie de fotografii oferă culori diferite de Femei Bettas luate de crescătorul lor, Daniella Vereen.

Iată o cheie a abrevierilor utilizate în numele de pește:

  • CTPK = Crowntail Plakat
  • Hm = jumătate de lună
  • Bf = fluture
  • HMPK = Plakat de jumătate de lună
  • PK = plakat
01 din 08

Tradițional PK Galben Dragon Feminin

Aceasta este o femeie tradițională de dragon galben, o varietate de betta cu aripioare mai scurte. Din cauza aripioarelor sale mai scurte, acest soi este, de asemenea, cunoscut ca a Forția de luptă scurtă. În anumite părți ale lumii, aceste pești sunt de fapt crescute pentru a lupta. Bărbații din acest soi sunt mai mari și mai groaznici, cu o barbă de la Gill care coboară sub bărbie. Femelele nu au această caracteristică și sunt mai mici și mai subțiri.

Termenul Plakat vine din cuvântul thailandez Plakad, ceea ce înseamnă "lupta de pește."Termenul se aplică și alte tulpini de pește Betta.

Continuați la 2 din 8 de mai jos.
  • 02 din 08

    Tradițional PK Red Dragon Feminin

    Acest Plakat Betta este o nuanță roșie strălucitoare. Multe plakați sunt mai active decât versiunea lungă a Bettas, deoarece acestea nu sunt reținute de aripioare excesive de curgere. Acest tip este, de asemenea, destul de rezistent la boală, făcându-l un favorit printre colectorii Betta și proprietarii de animale de companie.

    Continuați la 3 din 8 de mai jos.
  • 03 din 08

    HMPK Turcoaz Femeie

    Plakat-ul de jumătate de lună prezintă aripioarele mai scurte tipice varietății plakat, dar are o coadă în formă de jumătate de lună. Când aceste trăsături sunt combinate, produce un pește care poate în continuare să mărească în apă, chiar dacă are o coadă parțială, ornamentată.

    Continuați până la 4 din 8 de mai jos.
  • 04 din 08

    HMPK Marmura Femeie

    Această placă de jumătate de lună argintiu afișează semnătura mai scurte aripioare de Plakat tipic Betta, precum și coada jumătății lunii. Hmpks vin în diferite culori și sunt disponibile fie ca bărbați, fie femei. Durabilitatea lor relativă între soiurile Betta le face și alte plakați populare cu proprietarii de animale de companie.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    HMPK Cupru Femeie

    Această jumătate de lună Plakat Betta are un luciu de cupru în cântarele ei. În ansamblu, această feminină Betta prezintă toate culorile curcubeului în nuanțe subtile în cadrul lucioase metalice.

    Continuați până la 6 din 8 de mai jos.
  • 06 din 08

    HM Red Dragon Feminin

    Half Moon Bettas au fost dezvoltate de Peter Goettner, un crescător american. Acest soi nu este la fel de agresiv ca plakat și este puțin mai greu de ras. Bărbații cu jumătate de lună sunt crescuți pentru cozile mai pline, care au o formă largă și o formă curgătoare. Femeia prezintă o coadă mai conservatoare cu forma caracteristică jumătate de lună.

    Continuați până la 7 din 8 de mai jos.
  • 07 din 08

    Hm roșu bf femeie

    Acest fluture fluture roșii cu jumătate de luncă, este recunoscut ca un fluture din cauza benzilor distincte de culoare pe coadă și aripioare. Pentru această femeie roșie, cea mai întunecată nuanță începe la baza coastei și aripilor și se extinde până când ajunge la o bandă de alb argintiu pe margini.

    Continuați la 8 din 8 de mai jos.
  • 08 din 08

    CTPK multicolor de sex feminin

    De asemenea, uneori cunoscută ca a Fringetail, Plakatul Crowntail își datorează numele la razele finale care dau coada apariției unei coroane. Crowntailurile complete au aripioare și cozi mai lungi, dar acest soi de plakat are coada tipică în formă de coroană, dar cu aripioarele mai scurte ale plakului tipic.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Femeile betta variații de culoare pește