Seattle construiește parcul de câini pentru câini de femei fără adăpost

O organizație non-profit din Washington a dat femeilor fără adăpost un loc sigur pentru a permite câinilor lor să exercite, să se joace și să se odihnească.

Acest weekend trecut, un non-profit numit Garduri pentru Fido a construit un parc de câine pentru câinii deținute de femei fără adăpost. Parcul de câine este în afara lei.

Voluntarii au construit un gard în jurul lui Kirkland Lacul Washington United Biserica metodistă. Această biserică are deja un program "parcare în siguranță", care permite până la 50 de femei și familiile lor să rămână în mașinile lor pe proprietatea bisericii.

Seattle construiește parcul de câini pentru câini de femei fără adăpost

O femeie care folosește programul de parcare sigură al Bisericii în spatele ei VW Jetta cu câinele ei, Shiloh. Ea spune că acest parc de câine este o afacere uriașă pentru ea.

Această femeie are probleme de sănătate care fac dificilă menținerea cu nevoile fizice ale lui Shiloh, dar natura off-leash a acestui parc de câine îi ajută cu asta. Ea spune că este minunat să-i lași câinele din spate la Romp, să joace și să fugă gratuit de ceva timp.

Femeile fără adăpost și câinii lor au un loc sigur pentru a rămâne la est.

Programul de parcare sigur are o mulțime de facilități pentru femeile fără adăpost, iar acest parc de câine este doar o caracteristică suplimentară la acel pachet generos.

Femeile pot folosi bucătăria bisericii zilnic, precum și conexiunea Wi-Fi. Alimentele și articolele de toaletă sunt donate în mod regulat. Dacă temperaturile exterioare sunt prea reci, femeile pot dormi în interiorul bisericii. Este necesar un control de fond pentru oaspeții care doresc să participe la programul de parcare sigur.

Garduri pentru Fido se bazează din Portland, Oregon. Este o organizație non-profit cu un capitol din Olympia, Washington.

Michele Coppola de Garduri din Fido a spus că, deoarece biserica a intensificat deja pentru a permite folosirea lor pentru a ajuta femeile aflate în nevoie, este și mai important ca comunitatea să intensifice și să ajute animalele de animale ale femeilor. Ea spune că "Animalele de companie sunt familia și prietenii lor."

LEGATE DE: Veteranul fără adăpost creează un mod hands-free pentru a vă plimba câinele

Seattle construiește parcul de câini pentru câini de femei fără adăpost

Non-profit construi garduri finanțate de donatori pentru familiile care își păstrează câinii pe lanțuri sau carcase mici și fac acest lucru gratuit. Acest lucru permite câinilor limitați pentru a-și exercita cu ușurință proprietarii lor pot să simtă că nu pot oferi.

Este o modalitate bună de a păstra animalele cu familii, chiar dacă familiile au situații care nu sunt ideale pentru câinii care trebuie să alerge.

Gardurile pentru Fido oferă, de asemenea, case de câine izolate, spargere / sterilizare și îngrijire critică veterinară pentru aceste familii și câinii lor.

În ultimii 9 ani, gardurile pentru Fido au câștigat numeroase premii și au reușit să dezlănțuiască mai mult de 1.600 de câini în Oregon și Washington!

Ei caută în mod activ voluntari pentru tot felul de funcții diferite - pentru a aplica ca voluntar la garduri pentru FIDO, Vizitați pagina lor.

Citiți următorul: Cum să începeți un parc de câine de interior

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Seattle construiește parcul de câini pentru câini de femei fără adăpost