10 Cele mai bune rase de câine pentru alertă de convulsii

Collie de frontieră într-o grădină

Câinii de alertă de sechestru sunt Animale de serviciu instruit pentru a-și avertiza proprietarul cu privire la debutul unei convulsii. În timp ce nu este cunoscut în întregime modul în care câinii sunt capabili să prezică o confiscare, se crede că pot detecta o schimbare a mirosului de la proprietarul lor. Acești câini sunt instruiți să labe, să plângă sau să lege la proprietarul lor sau să se angajeze în comportamente cum ar fi stimularea sau circularea înainte de sechestru. Avertismentul permite proprietarului să se pregătească prin găsirea unui loc sigur pentru a preveni un prejudiciu legat de convulsii. Există, de asemenea, un alt tip de câine de serviciu, un câine de răspuns-de sechestru, care îndeplinește diverse sarcini după o confiscare, inclusiv în picioare lângă proprietarul lor pentru a-și rupe căderea sau preluarea unui dispozitiv de alertă sau a unui medicament.

Aici sunt 10 rase de câine care sunt utilizate în mod obișnuit ca câini de alertă de sechestru.

Bacsis

Câinii de alertă de sechestru purta adesea veste sau hamuri speciale pentru a le identifica ca animale de serviciu instruite. Dacă vedeți unul în public, amintiți-vă că funcționează. Întreabă întotdeauna înainte de a se apropia sau a mânca câinele.

Caracteristicile de rasă

Rasele de câine (și amestecurile care includ aceste rase) care fac cele mai bune câini de alertă de sechestru tind să fie prietenoși și în acord cu proprietarii lor. De asemenea, trebuie să fie încrezători și suficient de sociabili pentru a însoți proprietarii lor în diferite locuri publice. În plus, acești câini ar trebui să aibă o etică puternică de lucru și trebuie să fie foarte instruiri.

01 din 10

Păstorii germani sunt frecvent utilizați ca animale de serviciu. Acești câini puternici, inteligenți sunt încrezători, curajoși și stabili și au fost considerați de mult timp unul dintre cele mai bune animale de lucru cu scopul. Păstorii germani se pot concentra bine pentru a completa o varietate de comenzi. Mai presus de toate, acești câini sunt foarte loiali și în melodie cu oamenii lor.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 22 la 26 de centimetri

Greutate: 60 la 100 de kilograme

Caracteristici fizice: Coată dublă de lungime medie, cu lungime medie, vine în majoritatea culorilor, inclusiv negru și bronz, negru și cremă, negru și roșu, negru și argintiu, negru solid, gri și sable

  • 02 din 10

    O altă rasă inteligentă, Retrieverul de Aur este un câine de încredere, loial, care este ușor de antrenat. Acești câini afectuosi nu doresc nimic mai mult în viață decât să-i placă pe proprietarul lor. Și au devenit animale de serviciu din cauza capacității lor de a se adapta la noi situații, precum și natura lor blândă și sensibilă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 23 la 24 inci (masculin) - 21.5 la 22.5 inci (feminin)

    Greutate: 65 la 75 de lire sterline (masculin) - 55 până la 65 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Coace dublă cu lungime medie variază de la lumină la gold-negru - statură medie până la mare

  • 03 din 10

    Samoyed este un câine extrem de inteligent și social, cu o etică puternică de lucru. Dubiat "Câini de sanie zâmbitoare", au fost crescuți Samoyeds pentru a completa locuri de muncă obositoare în cele mai reci din lume. Dar acești câini agili au, de asemenea, o unitate instinctuală pentru a traduce acea etică de lucru în servirea ca un tovarăș de încredere pentru cei care au nevoie, inclusiv fiind instruiți ca un câine de alertă de sechestru.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 21-23.5 inci (bărbat) - 19 până la 21 inci (femei)

    Greutate: 45 la 60 de lire sterline (masculin) - 35 până la 50 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Scapă groasă sub o strat moale, pufoasă, dreaptă - în primul rând alb strălucitor, deși unele sunt mai crete sau biscuiți (maro extrem de deschisă)

  • 04 din 10

    Un muncitor incredibil de inteligent, collie de frontieră are o cantitate aparent nesfârșită de energie și este considerată una dintre cele mai agile și robuste din toate rasele de câine. Acești câini sunt foarte motivați și instruiți și nu sunt fericiți decât dacă au un loc de muncă de făcut. Sunt acele calități precise care le fac ca un câine de alertă de sechestru neclintit.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 18-22 inci

    Greutate: 28 la 48 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Un strat dublu dublu lung sau neted, cu un strat exterior grosier și un substrat moale - poate fi o culoare solidă, bicolor, tricolor, merle sau sable

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Setterul irlandez este un câine sportiv chiar temperat, care este incredibil de prietenos și de ieșire. Ei fac bine în public și sunt buni cu străinii. Acești câini sunt, de asemenea, cunoscuți ca fiind dornici să-și mulțumească oamenilor lor și răspund bine la pacient, formare pozitivă. În consecință, ei se pot dezvolta în câini de alertă de convulsii.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 25-27 inci

    Greutate: 60 la 70 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coat de lungime medie - Feathering pe urechi, piept, picioare și construirea musculară

  • 06 din 10

    Poodle extrem de inteligent și tratabil este adesea recrutat ca un câine de serviciu. Deși această rasă a dezvoltat un stereotip pentru a fi răsfățată sau delicată, podele sunt de fapt destul de atletice și pot efectua o mare varietate de sarcini. Aceste câini agili și grațioși sunt orientați spre oameni și tind să fie foarte conștienți de proprietarii lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Standard: peste 15 inci - miniatură: 10 până la 15 inci - jucărie: 10 inci și sub

    Greutate: Standard: 45 până la 70 de lire sterline - miniatură: 15 până la 18 lire sterline: 5 până la 9 lire sterline

    Caracteristici fizice: Curățată de unică clară, poate fi una dintre culorile solide, inclusiv, dar fără a se limita la culoare albă, negru, gri, maro și caise

  • 07 din 10

    Retrieverii labrador sunt adesea văzuți în diferite roluri ale animalelor de serviciu, inclusiv ca câini de alertă de sechestru. Acești câini sunt cunoscuți pentru inteligența lor, trainabilitatea și temperamentul bun. Sunt destul de în acord cu proprietarii lor și bine cu străinii în public. Și au puterea de a ajuta la susținerea unei persoane în timpul unui eveniment medical.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 22.5 până la 24.5 inci (bărbat) - 21.5 la 23.5 inci (feminin)

    Greutate: 65 până la 80 de lire sterline (masculin) - 55 până la 70 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Musculoul, construirea pătratului - strat dublu scurt, dense - vine în negru, ciocolată sau galbenă

  • 08 din 10

    Ca și settrele irlandeze, setters-urile engleze au tendința de a face, de asemenea, tovarăși, chiar temperați, blând și afectuați. Ele sunt de obicei adaptate la multe tipuri diferite de situații și se descurcă bine în jurul străinilor. În plus, sunt dornici să vă mulțumească și să exceleze cu o pregătire pozitivă. Și ei le place să se țină aproape de oamenii lor, care este o trăsătură ideală pentru un animal de serviciu.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 25-27 inci (bărbați) - 23 până la 25 de centimetri (femei)

    Greutate: 65 până la 80 de kilograme (masculin) - 45 până la 55 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Flat, matasos, lungime cu lungime medie - pene pe urechi, piept, picioare și coadă

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Setters Gordon sunt de obicei un pic mai mare decât seturile irlandeze sau engleze, dar au personalități similare. Acești câini sunt cunoscuți că sunt tovarăși necondiționați loiali. Sunt afectuos, blând și foarte orientate spre familie. În plus, se bucură de un stil de viață activ. Și răspund bine la formarea bazată pe recompense, făcându-i ideale pentru a instrui ca animale de serviciu.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 24-27 inci (bărbat) - 23 până la 26 de centimetri (femei)

    Greutate: 55 până la 80 de lire sterline (masculin) - 45 până la 70 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Strat strălucitoare, dreaptă sau ondulată - o pene mai lungă poate fi găsită pe urechi, piept, picioare și coadă-negru și bronz în culoare

  • 10 din 10

    O GOLDDENDOODLE este un câine hibrid - un amestec de retriever de aur și un pudel - care inițial a fost crescat pentru a fi un câine de ghidare. Ca și rudele lor de aur și de aur, acești câini sunt foarte inteligenți, atletici, prietenoși și loiali. Ele tind să fie extrem de afectuoase și sociale, inclusiv cu copii, alte animale de companie, și chiar străini. Și sunt foarte instruiri.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 13 până la 26 de centimetri

    Greutate: 45 la 100 de kilograme, dar poate cântări cât mai puțin de 15 până la 30 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Shaggy și de multe ori haina curbată - culori variate, inclusiv aur, cremă, roșu, negru, maro, alb, gri sau o combinație

  • 8 tipuri de câini de serviciu și ceea ce fac
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de câine pentru alertă de convulsii