10 Cele mai bune rase de câine pentru cuddling

Două pembroke Welsh Corgis

Câinii sunt animale în mod natural, și majoritatea se bucură de a primi atenția. În timp ce unele rase sunt aloof, mai independente și mai puțin susceptibile de a dori cuddles, alții caută Companie constantă și par să aibă nevoie de afecțiune să prospere. În timp ce următoarele rase de câini sunt cunoscute pentru tendințele lor cuddly, fiecare câine are o personalitate individuală - în ciuda rasei sale - iar unele nu doresc dușuri de afecțiune.

Iată 10 dintre cele mai ciudate rase din lumea caninului.

Bacsis

Să fie respectuos față de spațiul câinelui tău și să ofere doar o cocoașă dacă câinele tău este relaxat și caută atenție. Aflați cum să citiți Limbajul corpului câinelui astfel încât să puteți spune dacă câinele dvs. se simte incomod. Ei nu ar trebui să tolereze doar să fie îmbrățișate, dar se bucură în mod activ.

01 din 10

Retrieverul de aur este una dintre cele mai populare rase din Statele Unite, deoarece acestea tind să fie foarte afectuoase, blând, distractive și inteligente. Ele sunt adesea o alegere de top ca un animal de companie de familie. Goldens Bucurați-vă de joc cu copii, deși pot deveni ușor excitați, iar energia lor jucăușă poate copleși copiii mai mici. Inteligența și dorința lor de a face, de asemenea, să facă această rasă mai ușoară să se antreneze decât majoritatea. Această rasă rămâne fericită și conținut când ajung o mulțime de exerciții și îmbogățiri. Dacă sunteți tipul de persoană care îi place să aibă un somn de câine cu tine, o aur ar putea să vă ducă doar la ofertă.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Sporting (AKC)

Înălţime: 21 până la 24 de centimetri

Greutate: 55 la 75 de lire sterline

Coat și culoare: Aur lustru, haina dublă cu lungime medie

Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 02 din 10

    Regele Cavalier Charles Spaniel este o rasă populară de însoțitor cu un temperament iubitor și pașnic, ceea ce le-a îndrăgostit de iubitorii de câini încă din secolul al XVII-lea. Ei au fost iubiți de redevență și nobilime pentru curling în turele lor. Deși sunt mai puțin ocupați decât cockerul lor sau Rudii Spaniel Springer, ei nu sunt cartofi de canapea. Ele se vor potrivi bine cu un stil de viață familial activ, de obicei, bucurându-se de compania altor câini și care trăiesc într-o gospodărie cu mai multe animale de companie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 12 până la 13 inci

    Greutate: 13 până la 18 lire sterline

    Coat și culoare: Coat de mătase de lungă durată, adulții au pene pe urechile, pieptul, picioarele, picioarele și culoarea coadă-coadă este albă, cu rubin, castan și soiuri negre și de bronzare

    Speranța de viață: 9 până la 14 ani

  • 03 din 10

    Pomeranii sunt cunoscuți că sunt incredibil de loiali, curajoși și afectuosi cu proprietarii lor, făcându-i o alegere de top cuddly. Din punct de vedere istoric, acești mici câini au călătorit în pachete și ar trebui să se hrănească cu pachetul lor pentru a se menține cald. Obișnuiți să se manipuleze, vor apărea probabil la tine, cerând îmbrățișări, gâfâi sau zgârieturi de gât.

    Poms sunt inteligente câini mici, și, cu pregătirea corectă, ele sunt pentru cele mai multe provocări. Ele pot fi sassy și vocale și le place să fie șeful. Deoarece adesea solicită să fie centrul atenției, ar trebui să faceți introduceri atente dacă ar trăi cu un alt câine sau copii mici.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 6 până la 7 inci

    Greutate: 3 până la 7 kilograme

    Coat și culoare: Coat cu păr dublu cu părul cu părul lung, urechile erectice, și coada curbată - vine în mai mult de o duzină de culori, inclusiv negru, maro, roșu, portocaliu, cremă, gri, brindle și multe altele

    Speranța de viață: 12 până la 16 ani

  • 04 din 10

    Datorită moștenirii lor ca câini crescuți pentru luptă, rase ca Terrierul de la Staffordshire Bull (și relativ apropiat, American Pit Bull Terrier) au obținut reputații inechitabile. În casa dreaptă, ei fac cu adevărat minunați animale de companie familiale care sunt parțiale pentru cuddles. Staffie este, în general, o rasă extrem de afectuoasă dedicată proprietarilor săi. Un câine muscular cu dimensiuni medii, cu baril, sunt cunoscute pentru căutând un loc în poală, în ciuda dimensiunii lor. Ei sunt răbdători și blând cu copii și bucurați-vă de o frecare de burtă din familia lor umană.

    Această rasă face cel mai bine atunci când au companie pentru cea mai mare parte a zilei. Ei tind să fie câini concentrați de oameni și se potrivesc într-o gospodărie cu un animal de companie. Staffies se înțeleg cu alți câini, dar ar trebui să faceți cu atenție introduceri inițiale.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Terrier (AKC)

    Înălţime: 14 până la 16 inci

    Greutate: 24-38 de lire sterline

    Coat și culoare: Short, strat neted în roșu solid, fawn, alb, negru, albastru sau brindle

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Newfoundland este un frumos rasa gigantului care este cunoscut pentru dispoziția calmă, blândă și iubitoare. Ele sunt adesea numite câine "nanny", deoarece sunt extrem de loiali și dedicați familiei lor, în special copiilor lor. Acest câine este cunoscut pentru a da și a obține îmbrățișări, deși nu toate noile newries doresc mâini atenție. Cel mai mult necesită compania dvs. pe parcursul zilei și au tendința de a obține anxietate de separare Dacă este lăsat singur pentru perioade lungi de timp. Deși dimensiunea și patrimoniul lor de lucru se traducă în nevoie de o mulțime de exerciții pentru a preveni plictiseala și comportamentele problematice din surfacing, rasa este de docile în ansamblu. Dacă intenționați să dețineți o nouă clădire, veți avea nevoie de o mulțime de spațiu și o curte mare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 26-28 inci

    Greutate: 100 la 150 de lire sterline

    Coat și culoare: Mare, greu acoperită în gri, maro, negru și alb-negru

    Speranța de viață: 8 până la 10 ani

  • 06 din 10

    Ele pot fi cunoscute ca Cea mai rapidă rasă În lume, dar ogii sunt adesea de fapt, de fapt, cartofi de canapea mare, goofy și placi. Această rasă sensibilă nu iubește adesea nimic mai mult decât să se agită lângă proprietarii lor pentru o cuddle și vor căuta în mod activ contactul. Aveți grijă ca membrele lor osoase să vă joace în timp ce încearcă să se claseze pe tine. În timp ce este cunoscut că este foarte blând, ei pot avea adesea o unitate de pradă mare. Îngrijirea ar trebui luată dacă le introduceți la alți câini mici sau pisici.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 25 până la 30 de centimetri

    Greutate: 60 la 80 de kilograme

    Coat și culoare: Strat scurt, neted in negru, alb, brindle, fawn, rosu sau o combinatie a acestor culori

    Speranța de viață: 10 până la 14 ani

  • 07 din 10

    Chihuahuas sunt una dintre cele mai mici rase de câine și adesea au unele dintre cele mai mari personalități. Caracterul lor Sassy transformă adesea oamenii în fanii rasei. Ei dezvoltă obligațiuni puternice cu proprietarii lor, adesea iubind nimic mai mult decât un turneu în ziua aglomerată. Deși sunt câini mici, au nevoie de o cantitate decentă de exerciții și să le poarte prea mult, îi va împiedica să se conformeze. Prea multă poartă poate, de asemenea, să-i învețe să se teamă dacă nu aclimatizează oamenii și locurile la nivelul lor. Cu formarea corectă și socializare, acești câini mici se pot dovedi a fi tovarășii fantastici mici.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 6 până la 9 inci

    Greutate: 2 până la 6 kilograme

    Coat și culoare: Straturi netede sau lungi în negru, bronz, fawn, cremă, alb, albastru, argint, ciocolată și roșu

    Speranța de viață: 15 până la 20 de ani

  • 08 din 10

    Pugurile sunt pline de caracter și distracție cu o cantitate surprinzătoare de energie și un temperament uniform. Ele sunt o alegere căutată ca un animal de companie care tinde să se descurce bine cu copiii și alte animale. Cele mai multe pugs se vor confrunta prin intrarea în poală sau o așezare chiar lângă tine, adesea atingându-vă, chiar dacă este doar o laba. Nu timid despre a cere atenția, adesea ei vor să-ți dea mâna atunci când vor să fie mângâie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 10 până la 13 inci

    Greutate: 14 până la 18 kilograme

    Coat și culoare: Coat dublu neted, scurt în Fawn sau Negru

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    O mulțime de oameni ca Bichon Frize rasă din cauza aspectului lor adorabil, bumbac-mingea. În ciuda aspectului lor dulce, acest câine multidimensional este plin de Vim și Vigor și cel mai potrivit pentru o gospodărie activă în care vor obține o mulțime de îmbogățire și exerciții fizice. Îi place să joace și sunt o alegere populară pentru familiile cu copii. Ei adesea doresc atenție și iubesc să se confrunte cu proprietarii lor. Pentru că sunt orientați spre oameni, ei trebuie să trăiască într-o casă unde vor avea o companie pentru cea mai mare parte a zilei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Non-sportiv (AKC)

    Înălţime: 9 până la 12 inci

    Greutate: 7 până la 12 kilograme

    Coat și culoare: Părul alb pufos și curat (poate avea urme de caise, buff sau cremă), seamănă cu o minge de bumbac sau puțuri de pulbere

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 10 din 10

    Pembroke Welsh Corgis sunt creaturi inteligente și energetice care se leagă bine cu familia lor și sunt ușor de antrenat. Aceste câini de căptușeală fără frică sunt obișnuiți să călătorească cu o turmă sau un pachet și să-și piardă apropierea și de securitate. Corgisul tind să se bucure de cuddling, având în vedere părinții lor umani ca parte a pachetului. Corgis snuggle pentru a arăta dragostea și afecțiunea și, în zilele reci, cuddling le ține cald. Acești câini tind să se prăbușească și, dacă nu sunteți atenți, ei pot fi prea utilizați pentru a fi purtați. Acești câini iubiți sunt o crescătorie de încredere, loială.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Herding (AKC)

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 24 până la 30 de lire sterline

    Coat și culoare: Coat dublu cu lungime medie în negru și bronz, roșu, salariu sau Fawn (toate culorile sunt de obicei văzute cu marcaje albe)

    Speranța de viață: 12 până la 13 ani

  • Rase pentru a evita

    Mai puține rase de câine afectuoase tind să fie mai inteligente, mai independente sau încăpățânate. Exemple de rase pentru a evita dacă doriți să vă luați cu puiul dvs. sunt Shar-Peis, Chow Chows, și Hounds afgan. Fiecare dintre aceste rase îi place să stea cu oamenii lor - diferența este că nu sunt susceptibile de a da sau accepta afecțiunea de la nimeni și sunt adesea precaut de străini străini. În general, pentru aproape toți câinii, odată ce o anumită legătură de câini cu un om sau o familie, sunt loiali pentru viață.

    Cele mai bune rase de câine pentru copii și familii
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de câine pentru cuddling