Nova scotia duck tolling retriever (toller): profil de rasă de câine

Nova Scotia Duck Tolling Retriever zâmbind afară

Există ceva special despre Retrieverul Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Inițial, numit câini de râu de râu, aceste pupuri iubitoare de apă, iubitoare de apă, iubitoare de familie, arată ca și cumparatorii dvs. standard - dacă un pic mai mic în dimensiune - dar aduceți cu ei o personalitate pe care ați fi apăsată greu pentru a găsi standard în Altele, rase similare. În ceea ce privește dacă această personalitate este una care aduce bucurie vieții sau stresului, totul depinde de ceea ce căutați într-un câine de familie și ce stil de viață puteți oferi aceste feisty fundalls. Nova Scotia Duck Tolling Retrieverii (adesea scurtați pur și simplu la tollers, din motive evidente) sunt o rasă sportivă cu o dungă de inteligență și afecțiune și o afinitate pentru independența auto-asigurată. Dați un toller ceea ce are nevoie, totuși, inclusiv o mulțime de exerciții și atenție, și veți avea un partener loial, afectuos, plus un partener pentru drumeții, plimbări cu biciclete și toate plimbări lungi pe care le pot lua picioarele tale.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Sportiv

Înălţime: 18-21 inci (bărbați) - 17-20 de centimetri (femele)

Greutate: 35 la 50 de lire sterline

Palton: Scurt până la mediu, de obicei drept

Culoarea stratului: Cupru, Crimson, Crimson de Aur

Speranța de viață: 10 până la 14 ani

Caracteristicile Reducerii Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieMediu-înalt
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateMediu-înalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaMediu-înalt
Cantitatea de vărsareÎnalt

Istoria Reducerii Nova Scotia Duck Tolling

Reducerea Nova Scotia Duck Tolling Retriever provine din județul Yarmouth din Nova Scotia, o provincie de coastă canadiană situată ușor spre nord-vest de Maine. Inițial crescute în secolul al XIX-lea de către vânători, Tollers au fost de mult timp laudați pentru ingeniozitatea lor atunci când vine vorba de vânătoare. La fel ca o vulpe, Retrieverul Nova Scotia Duck Tolling angajează mișcări rapide care atrag atenția pradă și le atrage în aer liber. Și pentru că sunt recuperați, desigur, Tollers sunt, de asemenea, valoroși pentru vânătorii de dorința lor de a intra în apă și de a aduce în apă descărcată.

Tollers au rămas un secret al vânătorilor Nova Scotia de ani de zile, deși au fost în cele din urmă recunoscuți de Clubul Canadian Kennel în 1945 (o ocazie marcată de redenumirea oficială a rasei de la câinii mici de rață la Monikerul curent de lungă durată). În anii 1960, Tollers și-au făcut drumul spre state, deși nu au fost recunoscute oficial de AKC până la mijlocul anilor `80. Există multe de felicitate despre tollerii moderni, care, în timp ce continuă să se uite și să acționeze ca niște vulpi, s-au adaptat bine la viața de pe terenurile de vânătoare - deși mulți sunt încă activi în sport. Astăzi, Tollers sunt bucuroși să trăiască viața unui câine de familie, cu condiția să aibă încă o priză pentru unitatea lor de retrieve notorie.

Nova Scotia Duck Tolling Retriever Care

Ca majoritatea câinilor, Retrieverul Nova Scotia Duck Tolling necesită exerciții zilnice să fie la cele mai bune. Una sau două plimbări lungi sau un împrejmuit în curte din spate sunt cheia, deși Tollers se bucură, de asemenea, să fie activi în sport, cum ar fi agilitatea și flyball-ul. În cele din urmă, un anumit exercițiu al lui Toller are nevoie de preferințele sale individuale, cu niște tolatori care sunt mulțumiți să se relaxeze pe canapea pentru cea mai mare parte a zilei, atâta timp cât au o plimbare bună într-un moment, iar alții care necesită mult mai multă stimulare și activitate.

Formarea unui Retriever Nova Scotia Duck Tolling poate fi o provocare. În timp ce ei sunt cu siguranță dornici să-și mulțumească oamenilor lor, Tollers au o încăpățână și o dungă independentă care pot sta în calea lui Formare eficientă- deși este cu siguranță posibil. Experții recomandă sesiuni de instruire scurte combinate cu o consistență consistentă și pozitivă. Și din moment ce unii tollers sunt predispuși la un pic de rău, chiar dacă nu vă angajați în formarea activă, rasa necesită o pregătire de bază de ascultare pentru a reduce comportamentele Wily.

În ceea ce privește îngrijirea, îngrijirea pentru un Retriever Nova Scotia Duck Tolling este similar cu cerințele altor retrieveri. Aceasta include periajul regulat, cu o creștere a frecvenței în timpul sezonului lor de vărsare. Și ca și cu toți câinii, se recomandă, de asemenea, un program de rutină de periere a dinților, tăierea unghiilor și curățarea urechii.

Probleme comune de sănătate

Toți câinii de rasă pură pot fi predispuși la anumite boli genetice. În timp ce Retrieverii Nova Scotia Duck Tolling sunt considerați ca câini sănătoși, să fie conștienți de următoarele afecțiuni care sunt cunoscute ca afectează rasa:

Unele dintre aceste boli, cum ar fi boala Addison și surditatea, nu au tendința de a apărea în rasă până la vârsta medie, ceea ce înseamnă că este posibil ca un toller cu aceste defecte genetice să fie crescute înainte ca bolile să fie detectate (și, din păcate, testele de marcaj de gene Pentru că rasa nu sunt încă disponibile).

Dacă achiziționați un catelus de toller, întrebați dacă s-au detectat orice boli în linie. Un crescător bun nu va rasa cu bună știință un câine care va propaga aceste afecțiuni. Și în timp ce nu este posibil să se prevină toate instanțele condițiilor de sănătate de mai sus sau alte condiții de sănătate, ar trebui să se acorde o atenție adecvată pentru a atenua riscul.

Dieta și nutriția

Nevoile nutriționale ale Tollers este același ca și pentru majoritatea câinilor, cu rasa făcând cel mai bine o dietă de înaltă calitate, cu o mulțime de proteine. Se adaptează anumite nevoi dietetice, cum ar fi dacă tolenul dvs. este un cățeluș sau senior. Simțiți-vă liber să vă oferiți o mulțime de tratamente sănătoase (amintiți-vă: răspund bine la armarea pozitivă!) și discutați cu medicul veterinar dacă aveți întrebări sau observați că câinele dvs. câștigă prea multă greutate.

10 rase de câine care iubesc apa
PROS
  • Întreținere redusă

  • Câine și copil prietenos

  • Iubirea angajării în sport și activități

Contra
  • Nu este ideal pentru viața de viață

  • Aruncă o sumă decentă

  • Nu o mare potrivire pentru o gospodărie cu pisici

Unde să adoptați sau să cumpărați un Retriever Nova Scotia Duck Tolling

Întotdeauna recomandăm să privim mai întâi adopția. Porniți căutarea prin site-uri cum ar fi Petfinder, AdopT-A-PET, și Overstock Pet Adoptys, și verificați salvasele de rasă de tip toller desemnate cum ar fi Programul de salvare NSDTRC (SUA) și Toller Rescue, Inc. Dacă alegeți să achiziționați printr-un crescător, asigurați-vă că faceți cercetarea dvs. și lucrați numai cu cineva care este reputat și are grijă de câinii lor.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Există un câine perfect pentru toată lumea. Continuați să cercetați profilurile noastre de câine pentru a afla despre alte rase populare și cum să aveți grijă de ele sau să mergeți la un adăpost și să vedeți cine vă conectați.

Dacă sunteți interesat de rase similare, verificați:

În caz contrar, verificați altele Profiluri populare pentru câini.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Nova scotia duck tolling retriever (toller): profil de rasă de câine