Cele mai afectate rase de câine

Când căutați să găsiți noul dvs. cel mai bun prieten, poate fi important să luați în considerare nivelul afecțiunii pe care doriți de la câinele dvs. Unele rase funcționează bine ca un câine de lucru, câini de protecție sau arată câini. Și apoi există rase care preferă confortul și afecțiunea companionului uman. Dacă sunteți în căutarea unui nou prieten cel mai bun care se bucură de a vă bucura, petreceți timp cu dvs. și este incredibil de afectuos, aici veți afla despre cele mai afectuoase rase de câini și despre caracteristicile lor. În plus, împărtășim mai multe lucruri pentru a vă gândi întotdeauna la alegerea unui nou prieten cel mai bun.

Cele mai afectate câine de câine Pug

1. Pug

Cunoscut sub numele de câine Velcro, această rasă este perfectă pentru proprietarii care doresc un partener mai mic cu o personalitate uriașă. Această rasă de câini cea mai afectuoasă are o mare personalitate și, de obicei, caută să-și facă proprietarii să râdă și să se joace. Pugul se bucură de a acționa un pic de aloof și comic, în timp ce clovnul în jur este în centrul acestei rase. Dacă căutați un câine care iubește să se arate și să se angajeze, Pug este puiul perfect.

Pugurile sunt foarte sensibile și prosperă pe compania umană. Îi place să petreacă timpul cu familia lor și să stea fericit cu tine, cuibărit printre pături într-o după-amiază duminică leneșă. Ele preferă de obicei compania, ceea ce poate provoca câteva probleme atunci când sunt lăsate singure pentru perioade lungi de timp. De fapt, centrul personalității lor implică implicarea și interacțiunea cu oamenii lor. Acești câini jucăuși se bucură de jocuri și interacțiuni, deși ocazional se luptă cu pregătirea casei.

Pugul este unul dintre cele mai afective rase de câine datorită loialității și iubirii familiei lor. Îi place să fie aproape de proprietarul lor, adesea în urma lor în jurul casei, fie că este vorba de bucătărie pentru o gustare sau o călătorie rapidă la baie. Ele vor fi adesea încurcate în poală, dorind să se strecoară și se odihnește împotriva omului lor.

Caracteristicile pugilor

Cunoscut pentru statura sa scurtă și formă asemănătoare cutiei, PUG-ul este a caine mic care cântărește sub 20 de kilograme. Adâncime riduri stați pe fața lor, cu ochi mari, rotunzi. Această rasă este cunoscută pentru că are un "subsol", care are dinții inferiori care se extind dincolo de dinții de sus. Dezavantajul acestei caracteristici este cunoscut Snoring și snuffling comun la puugs. Această caracteristică facială face, de asemenea, căldură extremă sau o răceală dificilă pe pugs. Ca atare, PUG-ul trebuie păstrat în interior și nu trebuie să rămână în afara perioadelor extinse.

Cele mai afectate de câini afedenta retriever de aur

2. Retrieverul de aur

O rasă de loialitate, dragoste și inteligență, retrieverul de aur este un câine minunat pentru cei care doresc rasa cea mai afectivă a câinelui. Retrieverul de aur este adesea folosit ca a Câine de lucru, Fie că ajută la aplicarea legii, participarea la vânătoare sau urmărire sau acționând ca un câine de serviciu și terapie. Datorită inteligenței lor, acești câini sunt destul de ușor de antrenat, făcându-i perfect pentru aproape toate casele (cu sau fără copii).

Retrieverul de aur este infamă pentru personalitatea sa jucăușă. Ele sunt de obicei lent pentru maturitate, adică să păstreze acea personalitate "ca catelus" pentru mulți, mulți ani. Unele aurii își păstrează trăsăturile de catelus până la vârsta înaintată, făcându-i o rasă plină de viață pentru orice familie. Plimbările, jucând preluarea sau o altă stimulare fizică este necesară zilnic pentru a vă menține puii să se plictisească.

Retrieverul de aur iubește să fie cu familia lor, înfloritoare cu atenție "."Ei nu fac bine când au plecat pentru perioade lungi de timp, preferând continuu compania proprietarului lor. Dornic să vă rog personalitatea face acest câine perfect pentru cineva care dorește rasa cea mai afectuoasă a câinelui. Deși această rasă nu este mică, ei iubesc înfundarea, cuddlele, animalele de companie și zgârieturile capului. Ei tind să-și umbrească proprietarii, să rămână aproape ori de câte ori este posibil și de multe ori primind în picioare.

Caracteristicile retrieverului de aur

Ședința între 55-75 de lire sterline, retrieverul de aur este un câine mare de rasă care nu înțelege dimensiunea sa. Ei sunt cuddly și afectuos, adesea trăind cu o mentalitate "câine mică". Nu fi surprins dacă aurul dvs. decide să se alăture poala dvs. pentru o înghițire dacă oportunitatea este acolo.

Haina lor densă are două straturi. Există un strat exterior rezistent la apă și un substrat gros. Această rasă a vărsat destul de mult în comparație cu alte rase, care necesită periaj zilnic, mai ales în primăvara și căderea. Este important să obțineți retrieverul de aur îngrijirea Folosind mai devreme instrumente comune. Cu cât puiul mai frecvent vede căptușelii de unghii, piepteni, perii și mașini de tăiat, cu atât mai puțin probabil vor reacționa la ele. 

Cei mai afectați de câine boxer

3. Boxerul

Deși inițial crescând ca un câine de gardă, boxerul preferă ca un stil de viață al familiei mai mult decât protecția. Cu o personalitate dulce și afectuoasă, un sentiment fantastic de umor și niveluri ridicate de energie, această rasă vă va ține pe degetele de la picioare. Această rasă se îndrăgostește repede cu familia, devenind tovarăși loiali și afectuosi. Boxerul este cunoscut pentru natura lor răutăcioasă și jucăușă, aducând o minge de energie și distracție oriunde merg. Ele sunt mai târziu să se maturizeze decât alte rase, păstrând multe din trăsăturile lor de catelus dincolo de trei ani.

Boxerii sunt adesea considerați ca pisici, folosind labele lor pentru a schimba ocazional jucării, boluri sau chiar oamenii lor. Dragostea lor de joc și nivelele de mare energie necesită stimularea fizică și mentală zilnică, în special cu boxerii mai tineri. Această rasă este cunoscută pentru inteligența sa și natura fără teamă, făcându-i relativ ușor să se antreneze - deși pot deveni destul de capului când nu vor să facă ceva. 

Ei sunt răbdători și jucători cu copii, bucurându-se de companie și atenție. Datorită naturii lor rambunceptioase, boxerul nu poate fi cea mai bună rasă pentru copii mici sau copii mici. Această rasă poate fi precaută de străini, dar de obicei nu va acționa agresiv, dacă nu își va apărea familia sau casa. Formarea adecvată și socializarea pot ajuta la încurajarea comportamentelor pozitive ca adulți.

Boxerul de boxer este cunoscut pentru "fundul de fasole rinichi", adesea învârtindu-și cozile, atât de greu corpul lor într-o formă de fasole de rinichi peste și peste. Ei au, de asemenea, tind să se pronunțe sau să se transforme în cercuri atunci când sunt fericiți și își vor vocaliza entuziasmul cu sunete "Woo". Aceste vocalizări sunt diferite de la lătrat, așa cum apar în mod obișnuit atunci când câinele dorește atenția sau când este excitat. Aceste caracteristici goofy sunt comune cu rasa boxerului, aducând zilnic bucuria și umorul familiilor și proprietarilor lor. Îi place să-și arăt loialitatea și dragostea față de familia lor, aducând afecțiune și zâmbete oriunde merg.

Caracteristicile boxerului

Boxerul este un câine de rasă mare, cântărind în 60-70 de lire sterline ca adult. Au haine scurte care le fac adesea mai susceptibile la elemente decât majoritatea câinilor. Ca atare, boxerul nu este potrivit pentru căldură sau frig extrem, în special ca câini în aer liber. Ei necesită îngrijire minimă, deși pot vărsa destul de puțin.

În mod tradițional, boxerul a fost cunoscut pentru urechi tăiate și cozile de fixare, Deși mulți proprietari optează să lase atât intacte acum. Coada boxerului este naturală lungă și îngustă, făcându-l susceptibil la o afecțiune medicală numită "coada fericită."Această condiție este cauzată de răni repetate la coadă atunci când loviți pereți, mobilier sau cutii. Temperamentul lor exuberant și coada de coadă excesivă pot deveni problematice pentru boxer, mai ales când coada nu a fost andocată. Dacă alegeți să păstrați întreaga coada de pui, asigurați-vă o monitorizare atentă și examinați frecvent coada pentru semne de rănire.

Cele mai afectate câine de câine Newfoundland

4. Newfoundland

Nu lăsați această dimensiune a rasei să vă intimideze; Newfoundland este un gigant blând originar din Newfoundland. Această rasă este cunoscută pentru a fi extrem de blândă și prietenoasă, iubitoare de copii și familiile lor. Dorința lor puternică de a vă mulțumi, inteligență înaltă și prietenie le face să fie adăugarea perfectă pentru orice familie care dorește un pui afectuos. 

Dimensiunea lor masivă poate face ca un magnet să fie un magnet unui magnet, dar poate să apară intimidant dacă nu sunt familiarizați cu puii. Este important să vă amintiți că, datorită mărimii masive a lui Newfoundland, copiii mici și copiii mici pot cădea sau devin răniți accidental. Ca atare, este important să supravegheați toate contactele dintre copii și câine, în ciuda personalității sale incredibile și a iubirii copiilor. Instruire și spargere Câinele dvs. ar trebui să rămână întotdeauna o parte importantă de a aduce acasă noul dvs. afundlland, bazat exclusiv pe dimensiunea extremă a puilor. Formarea de leșie este critică, mai ales pentru că câinele va fi de peste 100 de kilograme ca adult. De asemenea, este important să descurajați orice sărituri sau jocuri dur.

Cu o dispoziție dulce și blândă, rasa Newfoundland este un ursul viu de pluș care iubește să se confrunte. Câinii nou-născuți se dezvoltă atunci când stau aproape și petrecând timp cu familia cu un atașament puternic față de familiile lor. În timp ce nu au nevoie de multă activități fizice lungi, intense, vor avea nevoie de stimulare fizică și mentală regulată. Acești câini iubesc apa și sunt înotători fabuloși. Hainele lor groase de mare fac rasa bine potrivită pentru climatul mai rece, deși se pot adapta la medii mai calde.

Caracteristicile Newfoundland

Pe măsură ce rasa gigantului pe lista noastră de rase de câini afectuoase, Newfoundland cântărește între 100-150 de lire sterline. Nu lăsați dimensiunea masivă să vă sperie. Acești câini sunt giganți blânzi, înfloritoare pe interacțiunea și dragostea umană. Newfoundland are un strat dublu lung, plat, rezistent la apă. Standacul este un strat dens, moale, care necesită îngrijire de două până la trei ori pe săptămână. Deși vărsarea nu este excesivă, există o creștere a părului în timpul lunilor de primăvară și de cădere.

Este important să vă amintiți că nu este dimensiunea câinelui care determină dacă vor fi afectuosi, dar personalitatea atașată. Fie că sunteți în căutarea unui câine mic sub 20 de kilograme sau a Sitting gigant blând peste 150 de kilograme, nu este nimic mai bun decât găsirea unui câine care este dulce, loial și iubitor. Pentru a vă ajuta să alegeți un câine care este cel mai potrivit pentru familia dvs., iată câteva sfaturi pentru a vă aminti:

Amintiți-vă când alegeți orice rasă de câini:

Alegeți întotdeauna o rasă pentru spațiul pe care îl aveți la dispoziție. În timp ce multe câini de rasă mică s-ar fi adaptat bine la viața de viață, unii câini au nevoie de un spațiu mai mult pentru a rula. Dacă alegeți un câine de mare energie, ei trebuie să aibă o mulțime de oportunități de a alerga și de a juca. Multe rase gigantice sunt o energie scăzută și necesită o activitate fizică minimă pe tot parcursul zilei, dar pot lua o mulțime de spațiu.

Nu lăsați niciodată copiii nesupravegheați în jurul unui câine de rasă. Pur și simplu pus, chiar și câinele cel mai bine manierat are limite cu copiii. Mulți copii se ocupă de câini frumos; Cu toate acestea, rămâne faptul că chiar și cel mai bun copil intenționat poate provoca accidental stresul câinelui sau durerea. Învățați întotdeauna copiii cum să se apropie de un animal în mod corespunzător. Asigurați-vă că creați un spațiu sigur pentru câinele dvs. că copiii nu pot intra (ca o cutie) care să poată oferi refugiu dacă puiul este copleșit de atenția. De asemenea, învață întotdeauna copiii care trag pe orice parte a câinelui, dacă coada, urechile sau gulerul, nu este adecvată.

Cereți crescătorilor despre personalitățile părintelui câinelui sau adăpostul despre comportamentul curent al câinilor. Deși nu există garanții în viață, privirea la comportamentele sau personalitățile părinte este un indicator solid al potențialului viitor al câinelui. Intreaba mereu crescătorul Pentru a vedea ambii părinți. Dacă găsiți ambii părinți în jurul oamenilor, tind să fie reclusivi sau timizi, evitați contactul fizic sau par a fi antisocial, există o șansă sporită a puilor dvs. care acționează în același mod. Dacă doriți să salvați un câine din adăpost, discutați cu personalul despre orice comportament și interacțiuni reacționari cu alte animale. Adăpostul este un mediu stresant pentru orice câine, care poate provoca un comportament neobișnuit.

Începeți să vă antrenați câinele cât mai curând posibil. Puii, adulți și câini de rang înalt pot beneficia de toate Instruire de bază de ascultare. Formarea nu numai că încurajează comportamentul ideal de la puii dvs., dar aduce, de asemenea, beneficiul suplimentar de legare cu noul dvs. membru al familiei. Luați în considerare înscrierea în formarea agilității, a sportului sau a trucurilor; Oferă stimularea fizică și mentală pentru câinele dvs.

În concluzie: 

Amintiți-vă că fiecare câine este unic. În ciuda înregistrării cele mai afectuoase rase de câine aici, este important să vă amintiți că fiecare câine este individual. Unii pui sunt mai afectuați decât alții. Unii aduc personalități mari, ciudățenii amuzante, iar alții oferă o companie îndrăzneață. Lista noastră a fiecăreia dintre aceste rase este o orientare generală și nu o regulă tare și rapidă. Cea mai bună modalitate de a avea un câine afectuos este de a întări comportamentele pe care le doriți. 

Citiți următorul: 30 de câini cei mai buni pentru proprietarii de animale de companie cuddly

Cele mai afectate rase de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai afectate rase de câine