17 Rase de câine cu părul curat: canies drăguț și curly!

Puli are păr alb

Deci, ați decis în cele din urmă să aduceți un nou membru al familiei cu patru picioare.

Dar există atât de mulți doggo adorabili de a alege, de unde începeți? Cum veți decide? Ei bine, să începem cu aspectul lor fizic - mai precis - marnele lor magnifice.

Indiferent dacă preferați un câine cu păr de mătase, grosier, lung sau scurt, opțiunile sunt nesfârșite. Puteți alege chiar între puii drepți și cu părul cu părul.

Ca un curat cu părul curat, sunt destul de atras de rasele cu încuietori de buclă. Hei - sa spus că, cu timpul, câinii încep să semene cu proprietarii lor. Orice catelus cu părul cu părul curată ar fi la jumătatea drumului acolo!

Mai jos, vom împărtăși unele dintre cele mai notabile rase de câine cu părul cu părul cu părul și vă spun puțin despre fiecare. În acest fel, puteți determina care dintre ele ar fi cel mai bun pentru a adăuga familiei dvs!

17 rase de câine cu părul curat: Canies drăguț și curly!

O mulțime de rase au păr curat, dar am adunat câteva dintre favoritele noastre aici. Doar asigurați-vă că luați în considerare toate aspectele unei rase date (inclusiv personalitatea, nivelul de energie și dimensiunea, printre altele) înainte de a vă alege.

1. Pudel

Poodlele au părul curat

Poodleii sunt adesea primii oameni de rasă care se gândesc la ilustrarea unui câine cu părul curat. Blocurile lor elegante, înclinate nu sunt singurele lor puncte de vânzare, totuși.

Pentru început, există diferite Tipuri de podeli care vin în diferite dimensiuni și sunt inteligenți, afectuați și loiali familiilor lor. Sunt, de asemenea, bune cu Kiddos, deci sunt o alegere excelentă pentru familiile cu copii mici. 

Și dacă aveți un fler pentru toate lucrurile fabuloase, există multe coafuri diferite Poodle pe care îl poate purta. Nu numai că îi va arăta cu mândrie, dar îi va stânca, de asemenea, ca Diva Ea este!

Un alt motiv mare de a deține un pudel, mai ales Dacă aveți alergii pentru câini, este că nu au vărsat prea mult. Potențialul lor scăzut de vărsare este, de asemenea, de ce doodles și altele Poodle amestecă sunt atât de incredibil de populare.

Deci, nu vă fie frică să aveți o "doggie dată" cuddled pe canapea cu o pătură, un castron de popcorn, un catelus de catelus, și serviciul dvs. de streaming preferat de televiziune. Poodle-ul tău o va iubi la fel de mult ca tine.

2. Bichon Frise

Bichonii au părul curat

Dacă sunteți atrași de câinii mai mici, Bichon Frize (cu buclele sale albe, pufoase, moi) ar putea fi potrivirea perfectă pentru dvs.

Bichon Frisde sunt energice, iubitoare, fericite și jucăușă. Și nu spre deosebire de Poodles, sunt o alegere excelentă pentru familiile cu copii. Sunt, de asemenea, un ideal Câine de câine pentru locuitorii de apartamente care nu au un spațiu atât de mult pentru a oferi noul lor companie de companie PET & # 8212; Bichonii tind să se stabilească cu ușurință în viața apartamentului. 

Și dacă sunteți un proprietar de câini pentru prima dată, Bichon Frize este o opțiune excelentă pentru dvs. Ei sunt prietenoși cu străini, ușor de mire și ușor de antrenat. Nu-i plac droolerele? Nu-i plac bakerii? Nu mai caută. S-ar putea să fi găsit doar puiul pe care îl căutați.

3. Câine de apă portugheză

Câinii de apă portugheză au păr curbat

Când mulți oameni se gândesc la câinele de apă portugheză, li se amintesc de Bo Obama & # 8212; Fostul primar al Statelor Unite. Ca un specimen perfect al rasei sale, putem vedea de ce acești câini fac membri de familie mari.

Pentru un câine de dimensiuni medii, câinele de apă portugheză stă înalți și mândri. El este prietenos cu oamenii, alți pui și îi iubește familia - deși cu siguranță apreciază ceva timp, concentrându-se pe o jucărie bună de mestecat.

Chiar și cu tot părul său gros, el este o rasă care poate tolera climatul fierbinte sau rece, așa că face un maripper mare pentru oamenii care trăiesc doar oriunde. 

Și vorbind despre păr, această rasă nu este cunoscută pentru a vărsa mult. Deci, etajele dvs. vor fi fericite să obțină o mulțime de timp între viduri. Și așa vei face tu!

Dar în acele zile fierbinți, asigurați-vă că l-ați lăsat să spargă din când în când și # 8212; Câinii de apă portugheză iubesc să înoate. A lui Piciorul Webbed Permiteți-i să se joace pentru perioade lungi de timp, ceea ce va ajuta la menținerea fizicului puternic.

În plus, el va avea doar o explozie, și asta e întotdeauna important!

Această rasă poate obține un pic "gură" uneori (și nu, nu modul în care sunt copiii dumneavoastră). Deci, atunci când jucați cu SIR-NIPS-A-Lot, păstrați câteva jucării de mestecat durabile, și le folosiți pentru a redirecționa comportamentul său de gură atunci când se simte feisty. 

4. Airedale Terrier

Terrierii Airedale au părul curat

În timp ce terrierul Airedale poate fi un partener teribil, el poate fi cu siguranță un pic de o mână plină. De fapt, airedale, nu spre deosebire de alte teritorii, este puțin "ruff" în jurul marginilor. Cunoscut sub numele de "rege al Terrierilor", sunt cel mai mare terrier din lume.

Având o curte împrejmuită pentru acest terrier este recomandată cu siguranță. Veți dori să vă asigurați că au o mulțime de spațiu pentru a juca și a elibera toată energia lor interioară. Dacă nu, predispoziția lor pentru sapa comorile și alergarea amuck vă va ține ocupat curățarea casei dvs. 

Dar, atâta timp cât sunteți pregătiți pentru un puști de mare energie, Airedale poate face un tovarăș de satisfacție. Ei trăiesc pentru a-și mulțumi proprietarii și sunt destul de ușor de antrenat - să nu mai vorbim, sunt extrem de loiali și iubiți față de familiile lor. Ei au o Drive de înaltă pradă, Deci, urmăriți-le în jurul altor animale.

Cu tot ce a spus, Terrierul Airedale este minunat pentru proprietarii de câini care au un pic de experiență cu canini.

5. Pumi

Pumik are părul curat

Pumik (pluralul de PUMI) sunt câini de păziți de animale mici la mijloc, care au fost crescuți inițial pentru a aduna și a gardea oile și alte animale de fermă pluothy.

În timp ce părul lor gros, curat, adesea vine alb sau bronz, sunt de obicei gri. Plecoasa lor grosieră împreună cu subacoperitul lor moale îi ajută să-i păstreze calzi în condiții meteorologice extreme și, de asemenea, le face să arate un pic mai mare decât sunt de fapt.

Pumik are o mulțime de mari calități care le vor face tovarăși ideali pentru familia potrivită. Ei sunt foarte protejați de peeps și sunt o rasă vocală, expresivă, care de multe ori are multe de spus "."

În timp ce ele pot fi suspicioase de străini, ei nu sunt agresivi sau prea timizi. S-ar putea spune că au amestecul perfect de scepticism și dragoste.

Ca majoritatea câinilor de vânătoare, veți dori să începeți să vă socializați PUMI destul de devreme. Ei au o mulțime de energie, atât de lungi plimbări și excursii la parcul de câine poate ajuta la atenuarea unor astfel de lucruri pentru a asigura o pooch de culcare la culcare.

Și din moment ce sunt de obicei minunați cu copiii, vă puteți simți complet sigur că copiii își exercită puști dacă sunteți prea obosiți după o zi lungă de lucru. 

6. Retriever acoperit cu Curly

Prejele acoperite cu coadă au haine frumoase

Prelucrătorii acoperiți cu Curly, cu corpurile lor lungi, slabe și buclele de buclă, sunt adesea ușor de distins de alte retrieve și Retriever Amestecați (Cine tind să arate destul de similar).

Bred pentru a juca pe ambele terenuri, cât și în apă, se bucură de jucând cu oamenii lor în aproape orice habitat. De fapt, adesea concurează și câștigă mai multe sporturi și concursuri de câine.

Retrieverele acoperite cu Curly sunt o alegere excelentă pentru proprietarii de câini de prima dată, deoarece sunt adesea ascultători și ușor de antrenat. De fapt, ele sunt adesea folosite ca Terapie sau câini de service. Ei doresc iubirea de la oamenii lor și puteți să vă întoarceți acea dragoste cu o mulțime de scrituri și cuddles. Faceți acest lucru și vă vor recompensa cu loialitate de neegalat și cu încredere neclintită.

Indiferent dacă locuiți într-un climat cald sau rece, acest puști se poate adapta fie la.

Ele sunt afectuoase cu familiile lor și sunt extrem de inteligente, dar veți dori să vă asigurați că vă țineți ochii pe ele. La fel ca mulți recuperați, ei nu sunt frică să intre într-o mică rău.

7. Bedlington Terrier

Bedlington Terriers au păr curbat

Terrierii Bedlington sunt o rasă excelentă pentru apartamentul care trăiește, deoarece nu au nevoie de un spațiu destul de mult pentru a merge în jurul valorii de alți pui.

Dar totuși veți dori să vă asigurați că au o mulțime de exerciții în aer liber. Si in timp ce Ei fac mari ceasuri, Sunt de fapt destul de prietenoși față de străini. 

Datorită părului gros al acestui terrier de dimensiuni medii, el rămâne destul de confortabil în climatul mai rece. El voi au nevoie de puțin mai multă îngrijire decât alte rase, așa că înainte de a vă decide să-l aduceți acasă, luați în considerare toate nevoile de îngrijire. Și în timp ce el aruncă o grămadă, el o va face pentru ea cu găleți de afecțiune și loialitate. 

Bedlington Terriers sunt Câini foarte inteligenți, și au o abundență de energie. Dacă doriți un catel care iubește să joace și să fie centrul atenției, acest lucru ar putea fi doar câinele pentru dvs.

De fapt, acești terori se bucură într-adevăr să fie singurul animal de companie din gospodărie, deci dacă doriți să vă dați toată dragostea și atenția asupra unui pup, și o singură pui, nu căutați mai departe! Bedlington Terrier poate fi perfect pentru familia ta.

8. Bolognese

Bolognese este super curly

Bolognese poate fi o rasă mică, dar el alcătuiește pentru proporțiile sale de dimensiuni mari cu o personalitate mai mare decât cea de viață. El nu iubește nimic mai mult decât să fie lângă partea familiei sale, iar când te privește cu ochii lui de jucărie, vei lupta cu dorința de a-i da tot ce cere el.

Din cauza naturii sale dulci, el nu este doar prietenos cu alte animale, se înțelege foarte bine și cu străinii și copiii. Acest lucru îl face un animal de companie ideal pentru familiile de toate dimensiunile!

Indiferent dacă locuiți într-o casă sau un apartament, Bolognese se va potrivi chiar în. El se poate adapta la orice dimensiune acasă. El este, de asemenea, inteligent, dar el poate fi încăpățânat când vine vorba de antrenament. Deci ai răbdare! El voi învăța.

Doar rețineți că acest Puppper este susceptibil la anxietate de separare; Dacă este lăsat singur pentru prea mult timp, așteptați câteva probleme. El preferă să fie cu oamenii săi cât mai mult posibil.

El are, de asemenea, o unitate surprinzător de înaltă pradă, deci veți dori să achiziționați jucăriile pe care le poate urmări și capta "; cum ar fi polii de flirt. Din moment ce el este un pui jucăuș cu o mulțime de energie, jucând preluarea în curtea din spate sau la coaja de câine locală este exact ceea ce are nevoie să zgâriească acel mâncărime.

Și vorbind despre mâncărime, veți dori să țineți pasul cu îngrijirea sa pentru a vă ajuta să vă păstrați cea mai bună coamă. Acest Rasa de câine nu aruncă mult, Dar veți dori să vă păstrați părul care arată elegant și se simt confortabil.

9. Kerry Blue Terrier

Kerry Blue Terriers au păr curbat

Kerry Blue Terrierii sunt pui de dimensiuni medii și, deși nu sunt foarte bine cunoscute, ele sunt destul de frumoase! Ei nu numai că sunt afectuosi cu familiile lor, ci și prietenoase cu străinii.

În timp ce Terrierul Blue Kerry se poate adapta destul de bine la viața de apartament, o casă mai mare cu o curte este preferată pentru a-și satisface dragostea pentru a urmări veverițele și pentru a săpăm locul perfect ascuns pentru a-și îngropa osul.

În timp ce grozav cu oamenii, Terrierul albastru Kerry nu este întotdeauna prietenos cu alți câini, așa că veți dori să vă uitați aproape de el în public. Dar, cu felul potrivit de formare și introduceri de câini, el poate învăța să tolereze tomfooleria colegilor săi. Socializarea catelusului dvs. la o vârstă fragedă va ajuta la plictisitor unele dintre acele dorințe.

Păstrați Terrierul dvs. Blue Kerry bine îngrijit poate deveni un pic mai scump, Dar este ceva ce puteți învăța să faceți pe cont propriu. Doar asigurați-vă că ați ales părul drept și produsele îngrijite pentru el.

Va salva bucuri mari, iar toată lumea de la parcul dvs. de câine local va fi impresionată nu numai de frumusețea sa, ci și de abilitățile tale nebune.

10. Irlandeză apă spaniel

Spanii de apă irlandeză au haine curat

Dacă sunteți atras de tovarășii cu părul pufos și prietenos canin, spanielul de apă irlandeză este o alegere fantastică. Deși ușor încăpățânat, el este foarte inteligent. Deci, cu pregătire consistentă și fermă la începutul anului, el va deveni acel pooch de ascultător pe care îl vrei să fie. Cu toate acestea, acest lucru va dura destul de mult de muncă, astfel încât proprietarii de câini de prima dată ar putea dori să se gândească de două ori înainte de a se angaja la această întreprindere.

Pentru o astfel de rasă cu părul gros, spanielul de apă irlandeză nu a vărsat prea mult. Acest lucru va economisi o mulțime de timp și bani atunci când vine vorba de îngrijire, dar veți dori să vă asigurați că vă spălați părul de două până la trei ori pe săptămână, cu a Dematând pieptene Pentru a preveni nodurile și tangurile.

Spanielurile de apă irlandeză iubesc jucând în apă, așa că tratați-l la jocurile de preluare la un lac sau iaz din apropiere. În timp ce el este cel mai înalt Spaniel, el este încă un spaniel și prin atunci când vine vorba de personalitate. El este prietenos cu străini, copii și alți câini, așa că păstrarea socializată se va dovedi a fi fără probleme.

11. Puli

Câinii de pulis au haine curat

Când vă uitați la un Pup Puli, primul lucru pe care îl veți observa este Long Long. În timp ce Negrul este cea mai frecventă culoare a părului acestei rase, puteți găsi, de asemenea, în alb, gri și bronz. Părul lor este în cablu, astfel încât proprietarii de câini de prima dată vor trebui să Aflați totul despre hainele cu fir Înainte de a adăuga un impuls prețios la fam.

Ca un câine foarte vocal, Puliul tău nu va fi timid să-ți spună cum simte el. El este foarte încrezător în sine, dar el poate fi rezistent la schimbare.

Învățați-i ce trebuie să știe la o vârstă fragedă și va învăța ascultarea și cum să ia direcția. Chiar și după cum îmbătrânește, el este cunoscut că are o mentalitate asemănătoare cu catelul. Pentru familiile cu copii, el va fi o alegere excelentă pentru un coleg de joacă.

Puli-ul dvs. ar putea fi puțin nervos în jurul străinilor, așa că faceți toate introduceri cât mai delicate. Acest lucru îl va ajuta să-i arate că nu este nimic de teamă de acești prieteni că nu sa întâlnit încă. Și odată ce se simte confortabil cu o persoană nouă, este probabil să se slăbească și să se joace cu noul său amic, așa cum ar fi familia lui.

Răbdarea pentru Puli este cheia când îi faci o parte din familia ta, dar el este un cursant rapid și va dovedi loialitatea sa peste și peste.

12. Komondor

Komondorok are părul curat

Komondorok (pluralul de Komondor) sunt o altă rasă cu locuri lungi și minunate. Unii ar descrie chiar ca fiind foarte "camioane.& # 8221;

Bred ca tutori de animale Pentru a proteja turmele de oi, natura lor de protecție le face apărători foarte loiali ai familiilor lor. Ei nu se vor întoarce la primul semn de necaz, nici nu vor fugi de la o întâlnire potențial periculoasă. Și sunt cunoscuți ca să-și păstreze oamenii cu viața lor, făcându-i membri valoroși ai familiei.

În timp ce ei sunt sceptici față de străini, Komondorok sunt de obicei iubitoare și răbdători cu copii, astfel încât familiile cu mici se pot simți încrezători atunci când aduc acasă un komondor pentru prima dată (doar asigurați-vă că au supravegheat interacțiunile, deoarece komondorii sunt puii mari, care ar putea fi accidental Topple toddlers).

Țineți minte că, deși Komondorok nu sunt chiar pupuri de energie înaltă, veți dori să vă asigurați că le-ați exercita cât mai mult posibil. Hei - uneori chiar noi nu vreau să exercite, dar o facem să rămânem sănătoși. Nu este diferit de tovarășii noștri canini.

Dar din moment ce el iubește să-și petreacă timpul cu familia, plimbări lungi împreună vă vor aduce mai aproape și vă vor păstra amândoi în formă de vârf.

13. Havanese

Havanezii au părul curat

Dacă vă plac câinii cu păr lung, matasos, curat, Havanes merită o considerație serioasă. El este un câine relativ mic, cu o iubire pentru timp și cuddling, și acest lucru îl face de dorit pentru mulți proprietari de câini de prima dată. El vă va iubi prietenii și familia și chiar se întâlnește cu străini și cu alți câini.

În timp ce unii câini au nevoie de o casă de dimensiuni mai mari pentru a prospera, Havenese se adaptează foarte bine la apartamentul care trăiește. El nu o va face coaja toată ziua În timp ce sunteți la serviciu, nu ați fi nevoie să vă faceți griji că el este o neplăcere pentru vecinii voștri.

Care se spune, el preferă să fie în compania familiei sale, lăsându-l singur pentru o perioadă lungă de timp, poate să-l omoare afară. Doar asigurați-vă că îi dați o mulțime de dragoste și atenție după ziua lungă la locul de muncă pentru a ușura orice anxietate pe care o simte.

Havanul este un câine foarte inteligent și de formare nu ar trebui să fie teribil de dificil. Cu toate acestea, el are o unitate surprinzător de înaltă pradă pentru un astfel de tip mic, astfel încât să folosiți prudență în jurul altor doggo-uri.

El este, de asemenea, o pooch de mare energie (mai ales în comparație cu alți pui mici), astfel încât să-l exercite adesea să-și amelioreze o parte din energia lui. Și după cum știm cu toții, o povestie de ploaie este o poveste fericită (și bine comportată). Doar asigurați-vă că are un pat de câine confortabil gata odată ce se prăbușește.

14. Câine de apă spaniolă

Câinii de apă spaniolă au părul curat

Câinele spaniol de apă este un pui de dimensiuni medii cu părul curat, care îl acoperă de la cap până la picioare (ER, laba).

Disponibil în mai multe culori diferite, puteți găsi aceste doggo-uri îmbrăcate în negru, maro, bej, gri sau blană albă. Când îl îngrijesc, veți dori să vă asigurați că vă tăiați haina la o lungime, dar datorită cantității de păr și plinătatea ei, periajul nu este recomandat și # 8212; Tipul ăsta ar trebui să arate oarecum rustic.

Ca un pup de mare energie, câinele spaniol de apă va deveni cel mai bun cu oamenii activi fizic. După ce se maturizează într-un pui complet crescut, nu iubește nimic mai mult decât să meargă pe plimbări lungi sau de drumeții intense, oferindu-i o mulțime de exerciții fizice este cheia sănătății și fericirii sale.

În timp ce se poate adapta la apartamentul de viață, câinele spaniol de apă prosperă mai bine într-o casă cu o curte împrejmuită. El este loial și iubitor familiei sale și el este foarte protector al copiilor din casă.

Permițându-i timp să se joace cu frații și surorile sale umane în curte, nu numai să-și întărească legătura, dar va contribui, de asemenea, la păstrarea spiritului său vibrant sub control.

15. Lagotto Romagnolo

Lagotto Romagnolos are părul curat

Lagotto Romagnolo, cunoscut și ca câine de apă italiană sau câine de apă Romagno, este o mică rasă de câine care adesea arată mai mare decât se datorează stratului său gros de păr. Și acest păr îl ajută Adaptați la temperaturi mai reci, Deci, dacă locuiți într-o parte a lumii unde temperaturile scade destul de scăzute în iertare, prietenul tău mic ar putea rămâne mai cald decât tine!

Lagotto Romagnolos nu sunt predispuși să strângă sau să vărsăm mult, dar ele sunt puțin mai greu de mire decât alte rase.

Înainte de a aduce o casă, asigurați-vă că sunteți pregătiți să vă păstrați părul câinelui în căutarea sănătății. În timp ce puteți alege să-l îngrijim, să cântărească toate opțiunile înainte de a lua această decizie finală. S-ar putea să decideți că merită să renunțați la prețurile suplimentare pentru a avea un profesionist Groom Pooch.

În timp ce câinii Lagottos Romagnolo iubesc familiile lor foarte mult, ele nu sunt de obicei foarte cuddly, nici nu trebuie să fie centrul atenției. Dar ei sunt jucăuși și au o mulțime de energie, așa că așa cum ați fi cu pui energic, veți dori să-l exercitați în mod regulat.

Păstrați-l cu ochii la Parcul dvs. de câine local, totuși, deoarece el tinde să rătăcească și poate fi oarecum temperamental cu colegii lui uneori.

În ansamblu, nu va cere prea mult de la dvs., deci dacă căutați o rasă de câini cu întreținere redusă, S-ar putea să doriți să luați în considerare acest lucru.

16. Apa americană Spaniel

Spanielurile americane de apă au părul curat

Americanul de apă de apă sunt câini de dimensiuni medii, care sunt ușor de recunoscut datorită urechilor lor lungi, cu părul cu părul scurt și blană scurtă, groasă.

Ca un pup foarte sensibil, spanielul american de apă cere o mulțime de atenție de la oamenii săi.

Din acest motiv, proprietarii de câini de prima dată ar putea dori să se întrerupă înainte de a-l alege ca noul lor membru al familiei. Când nu a fost acordată suficientă atenție, el se poate rătăci sau a intra în rău fără să observați, așa că veți dori să fiți vigilenți să vă țineți ochii asupra lui.

Din cauza naturii sale jucăușă și a nivelului ridicat de energie, o casă mai mare cu o curte împrejmuită este preferabilă pentru apartamentul care trăiește pentru apa americană Spaniel. În afară de atenție, el necesită o mulțime de exerciții și răbdare. Cu toate acestea, # 8212; Aproape ca și cum el știe că poate fi o mână și # 8212; el este minunat la recompensarea familiei sale cu dragoste și afecțiune. Mai ales copiilor!

Spanielul american de apă este foarte inteligent și ușor de antrenat, dar acești câini pot obține puțin gust. El preferă, de asemenea, să fie singurul puști din gospodărie, deoarece nu este întotdeauna îndrăgit de alți patru subsoluri.

Deci, dacă sunteți o gospodărie cu un câine, spanielul american de apă este cu siguranță demnă de considerația dvs.

17. Bouvier des Flandres

Bouvier des Flandres este acoperit curat

Bouvier des Flandres este un câine mare de familie. Substanțială în dimensiune, el este cunoscut pentru a face un câine de protecție excelent.

În timp ce el este foarte jucăuș și afectuos cu familia sa umană, el nu este prea dornic să întâlnească oameni noi. Deci, dacă doriți un protector pentru casa dvs., nu căutați mai departe. El este, de asemenea, loial și demn de încredere, și el va proteja peeps cu viața lui.

Unii alți oameni de a adăuga Bouvier des Flanandres în pachetul dvs. sunt că nu este capabil să-și vărgă mult, și să-l îngrijească este destul de ușor. De fapt, mulți oameni s-au înnorat pe acești puii înșiși. Deci, pe termen lung, veți economisi bani prin învățarea modului de a-și păstra părul cu părul propriu.

Nu timid de lătrat și de a-și voia opiniile, Bouvier des Flanandres ar trebui să fie adăpostite într-o casă mai mare, mai degrabă decât un apartament care să-l împiedice să vă deranjeze vecinii.

El este foarte jucăuș, și din cauza dimensiunii sale, are nevoie de mult mai mult exercițiu decât mulți pui mai mici. El nu se știe că se rătăcește mult, așa că nu are nevoie de multă supraveghere.

Doar dă-i o mulțime de iubire, amintiți-i că este un băiat bun și se va dovedi a fi un membru de familie valoros.

Nu uitați de canini de rasă mixtă cu părul curat!

Goldendoodles au părul curat

În plus față de rasele discutate mai sus, Există o mulțime de pooches de rasă mixtă cu părul curat.

De obicei, mutts cu părul curat au cel puțin un părinte (și uneori doi) cu încuietori curbate în sine. Aceasta înseamnă că ar trebui să vă așteptați ca unele combinații clasice de canine să aibă păr curbat, ondulat sau frizzy.

Câteva dintre cele mai notabile mutturi cu părul curat includ:

  • Labradoodles
  • Goldendoodles
  • Cockapoos
  • Bernedools
  • Yorkiepos
  • Maltipoos

Hmmmm...Este aproape ca toate aceste rase au ceva în comun!

Nesigurprinzător, Majoritatea amestecurilor Poodle se termină cu părul curat. Dar, sincer, amestecurile altor canini acoperite cu bucată, de asemenea, au încuietori de buclă.

Care include cel mai mult Bichon Frize Amestecuri, Dar veți găsi un număr de Amestecurile malteze care au și un părinte cu părul curat.

Considerații speciale pentru rasele de câine cu păr curbat

Sfaturi de îngrijire pentru câinii cu părul curat

Caninele acoperite cu siguranță sunt cu siguranță adorabile, dar există câteva lucruri pe care ar trebui să le înțelegeți înainte de a adăuga una dintre aceste tăieturi familiei dvs.

Unele câini cu părul curat sunt "hipoalergenic și # 8221;

Toți câinii vărsat, dar câțiva câini au vărsat mult mai puțin decât alții. Acest lucru face multe canini curly excelente pentru casele cu oameni care sunt alergici la câini.

De fapt, veți vedea adesea rase cu părul cu părul curată și Includerea, în special, în mod deosebit, ciodele și mixele Poodle & # 8212; etichetate ca "hipoalergenic."Acum, acești câini pot să declanșeze alergiile la om, dar sunt mult mai puțin probabil să facă acest lucru decât rasele care au vărsat cantități mari de blană (privind tine, huskies).

Chiar dacă nu sunteți alergic la Doggo Dander, puteți aprecia faptul că acești câini fac mai ușor să vă păstrați covoarele, canapeaua și Îmbrăcăminte relativ câine-free.

Câinii cu părul curată vin în multe culori

În timp ce culoarea noului dvs. pui ar putea să nu conteze la fel de mult ca temperamentul și dimensiunea lui, există lucruri de ținut minte atunci când aleg culoarea lui.

Pentru început, Este posibil să doriți să vă colorați - să vă coordonați blana câinelui cu decorul dvs. de origine.

De exemplu, dacă aveți mobilier negru, este posibil să nu doriți să aduceți acasă acea minge albă pufoasă de blană pe care ați avut-o. Toată blana albă va fi mai vizibilă pe mobilierul întunecat decât pe blana mai întunecată.

Dacă decideți ca vacuumul suplimentar merită în cele din urmă, Bravo! Orice pui pe care îl alegeți, indiferent de culoare, va fi recunoscător pentru a fi un nou membru al familiei dvs.

Unele câini cu părul curată necesită îngrijire extinsă

În timp ce aproape toți câinii necesită o îngrijire de bază, inclusiv băi regulate și perii, o mulțime de doggo cu părul curată necesită un pic mai mult de lucru. Acest lucru nu numai că va păstra noul dvs. plânge să se uite la tot mai bine, va ajuta, de asemenea, să-și păstreze haina sănătoasă și să se simtă prea mare. 

Dacă nu vă deranjează să ajungeți la cartea de credit o dată pe lună sau două, puteți avea doar noul dvs. Pupproy îngrijit profesional. Dar puteți învăța, de asemenea, să-l îngrijească singur, dacă aveți timp și răbdare să învățați.

Unele câini cu părul curată sunt bine adaptate pentru frig

Nu fiecare parte a lumii are tipic "patru sezoane."În timp ce în unele zone clima se poate schimba la fiecare câteva luni, puteți trăi în stat sau țară care are perioade mai lungi cu temperaturi scăzute.

Țineți cont de acest lucru când vă luați puiul. Destul de des cu doggo cu părul cu părul curat, abilitatea lor de a se adapta la temperaturile mai reci este practic un drept de întâi născut. De fapt, cu anumite rase, veți găsi că ei se dezvoltă mai mult când este rece decât atunci când este fierbinte.

Găsirea prietenului perfect cuddle pentru a vă menține cald în timpul acele zile și nopți de oh-rece nu ar trebui să se dovedească a fi o faptă dificilă atunci când se ia în considerare o rasă cu părul curată. Blănurile lor groase, împreună cu inimile lor mari vă va ține toast și confortabil. Deci, întoarceți termostatul, apucați acea ceașcă de cacao fierbinte și fiți acea lingură mare că puii dvs. iubește atât de mult.

***

Vedea? V-am spus că câinii cu părul curat sunt prea drăguți pentru cuvinte! Doar amintiți-vă să vă gândiți la considerațiile pe care le-am împărtășit înainte de a adăuga unul dintre acești patru subsoluri frizante la familia dvs!

Aveți deja o rasă curată acasă acasă? Ce fel de lucruri vă place (și, poate că nu iubiți) despre el? Am uitat ca orice altceva să fie proprietarii ar trebui să înțeleagă?

Spuneți-ne gândurile și experiențele dvs. în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 17 Rase de câine cu părul curat: canies drăguț și curly!