Curățați părul tarantul: profilul speciilor

Honduran Curly Hair Tarantul pe Rocks

Părul curat Tarantula are un corp rotund care este acoperit cu părul lung, care au o ușoară curl - prin urmare, numele comun al păianjenului. Majoritatea părului sunt un maro închis la negru, dar unele sunt de aur. Acest lucru oferă păianjenului un stralucitor de bronz general. Tarantulele cu părul curat sunt locuințele la domiciliu, păianjenii îngrozitoare nativi în America Centrală. Și mulți sunt crescuți în captivitate pentru comerțul cu animale de companie. Acești păianjeni sunt, în general, calme, rezistenți și ușor de îngrijit, făcându-i ideali pentru cei noi pentru a crește tarantulele ca animale de companie. Ei necesită locuințe care imită habitat natural, împreună cu pradă viu. Și în timp ce unii oameni se ocupă de tarantulele lor, ele sunt în cea mai mare parte a animalelor de companie.

Prezentare speciala

Nume comune: Curățată de păr tarantul, wooly tarantula

Numele științifice: Brachypelma albopilozum, Tliltocatl albopilosus

Dimensiunea adulților: 5.5 inci lungime (inclusiv spanul piciorului)

Speranța de viață: Femelele trăiesc opt până la 10 ani în medie în captivitate, în timp ce bărbații trăiesc o medie de patru ani.

Curățați comportamentul și temperamentul părului

Aceste tarantule fac ca animale de companie extraordinar de moale și liniștite. S-ar putea să le găsiți chiar plictisitor dacă ați așteptat un animal plin de viață. O tarantulă de păr curbură se va mișca în jurul incintei sale și ar putea chiar să rearanjeze unele dintre elementele pe care le furnizați, cum ar fi bucăți de coajă. Dar, în cea mai mare parte, păianjenul tău va sta într-o stare odihnitoare dacă nu-și vânează prada.

Mai mult decât atât, tarantulele de păr curly sunt ușor de șters, astfel încât să păstrați orice manipulare la un nivel minim. niste Păianjeni nu va deranja să stea pe mâna sau pe braț, atâta timp cât o descurcați foarte calm și ușor. Este mai bine să stai pe podea atunci când manipulați aceste animale în cazul în care se sperie și încearcă să fugă. O cădere de la câțiva metri poate răni serios sau ucide-le.

Dacă se simt amenințate, tarantulele de păr curly, de asemenea, ar putea folosi mecanismele de apărare. Ei pot lovi curele de păr de pe abdomni, care pot irita pielea unei persoane și pot provoca daune dacă ajung în ochii tăi. De aceea este foarte important să vă spălați bine mâinile (și să nu vă frecați cu ochii) după ce ați manipulat o tarantulă sau ceva în incinta sa. Și în timp ce ele sunt, în general, Docile, părul curl, de asemenea, ar putea mușca să se apere. Mușcătura lor conține o venin blând care poate provoca dureri locale, roșeață și umflături în majoritatea oamenilor - asemănătoare cu o albină. Dar unii oameni pot avea reacții alergice mai grave, cum ar fi problemele respiră.

Păstrați tarantulele de companie departe de orice alte animale din casă, precum și copiii mici care s-ar putea să le manipuleze în mod necorespunzător. Tarantulele de păr curly sunt animale solitare și nu ar trebui să fie adăpostite cu alți păianjeni ai propriilor specii. Așteptați să petreceți câteva ore pe săptămână pe hrăniri și curățenie. Și apoi bucurați-vă pur și simplu observând această creatură interesantă.

Locuind părul curat tarantula

Un rezervor de 5 până la 10 galoane este potrivit pentru tarantulele de păr curat. Aceste tarantule nu sunt alpiniști mari, deci spațiul de la sol este mai important decât înălțimea. Lățimea rezervorului trebuie să fie de cel puțin două până la trei ori mai mare decât durata piciorului păianjenului.

Adăugați un strat de cel puțin 3 inci de mușchi de turbă, sol de ghivece fără chimic sau vermiculit în partea de jos a rezervorului. O altă opțiune este lenjeria de cocos Husk, care este disponibilă la multe magazine de companie. Apoi, adăugați bucăți de coajă de plută, un jurnal gol sau chiar jumătate dintr-un vas mic de flori de lut pentru a servi ca un loc de ascundere pentru păianjenul tău.

Păstrați rezervorul între 75 și 85 de grade Fahrenheit. Puteți utiliza un tampon de încălzire sub rezervor pentru a menține temperatura corespunzătoare, pe care trebuie să o monitorizați în mod regulat cu un termometru. Păstrați rezervorul din lumina directă a soarelui. Mai mult, această tarantulă are nevoie de un nivel de umiditate în rezervorul său, în jur de 65 până la 70%, pe care îl puteți măsura cu un higrometru. Dacă aveți nevoie să ridicați umiditatea, aveți rezervorul cu apă curată într-o sticlă de pulverizare.

Îndepărtați orice pradă nelimitată după 24 de ore pentru a păstra carcasa curată. De asemenea, monitorizați creșterea mucegaiului, care poate apărea datorită umidității. Dacă observați orice mucegai care începe să crească pe așternut, scoateți imediat porțiunea. Se așteaptă să facă o schimbare completă a așternutului la fiecare patru până la șase luni.

12 cele mai bune animale de companie exotice pentru viața de locuit

Alimente și apă

Tarantul de păr curly mănâncă live greieri, Roade, vierme de ceară și alte insecte. Insectele nu ar trebui să fie mai mari decât dimensiunea corpului taranței. De asemenea, puteți oferi tarantulelor adulte mouse-ul ocazional pinky. Tânărul tarantulelor vor avea în general nevoie de hrănire la fiecare două până la cinci zile, în timp ce adulții mănâncă aproximativ o dată pe săptămână. Consultați medicul veterinar pentru varietatea și cantitatea adecvată de alimente pentru a vă oferi animalului dvs. particular.

Pur și simplu aruncați prada în incinta din apropierea păianjenului. Este recomandat să faceți hrănirea seara când păianjenul este mai activ și este gata să mănânce. Doar asigurați-vă că eliminați prada nedorită în 24 de ore sau, de fapt, vă poate stresa păianjenul.

Tarantulele cu părul curat de păr primesc cea mai mare parte a hidratării lor din alimentele lor. Dar tot trebuie să oferiți un vas de apă puțin în incintă. Asigurați-vă că păianjenul poate urca cu ușurință în și în afara vasului.

Probleme comune de sănătate

Tarantulele de obicei nu se confruntă cu multe probleme de sănătate atunci când sunt păstrate în mediul corespunzător și hrăniți dieta potrivită. Dar dacă păianjenul dvs. a devenit letargic sau nu mănâncă, consultați medicul veterinar pentru a vă ajuta să vă dați seama de cauza rădăcinii.

De cele mai multe ori, acele comportamente sunt un semn că păianjenul dvs. se pregătește Molt. În timpul unui molt, o tarantulă își aruncă exoscheletul și formează unul nou. Și mulți păianjeni se culcă în timp ce se află pe spatele lor cu picioarele lor înclinate, pe care unii proprietari nu sunt familiarizați cu procesul pot greși pentru un păianjen moarte. Mormântul real este complet în câteva ore, dar întregul proces poate dura săptămâni. Noul Exoskeleton trebuie să se întărească să devină protejat pentru păianjen. Cu toate acestea, dacă credeți că molultura dvs. de păianjen durează mai mult decât ar trebui sau altfel pare anormal, discutați acest lucru cu VET dvs.

Achiziționarea tarantulei de păr curat

PET Curly Hair Tarantule sunt legale de a păstra în majoritatea domeniilor, deși anumite legi locale și proprietari ar putea să le restrângă. Uneori puteți găsi această specie la magazinele de animale de companie. Dar este adesea mai ușor să treceți printr-un crescător de reputație sau un grup exotic de salvare a animalelor de companie. Un veterinar local exotic de animale ar putea să vă îndrepte către un vânzător bun. Așteptați să plătiți între 20 și 50 de dolari în medie.

Vânzătorul ar trebui să vă poată oferi informații despre originea și sănătatea animalului. Cel mai bine este să observați păianjenul în persoană înainte de a comite. Asigurați-vă că este activ cu părul strălucitor și cu o burtă rotundă. Un aspect plictisitor sau scârbit indică adesea boala. Dacă este posibil, cereți să vedeți păianjenul să mănânce.

Animale similare cu părul curl tarantula

Dacă sunteți interesat de animale de companie similare, verificați:

În caz contrar, verificați aceste altele animale exotice Pentru a găsi următorul animal de companie.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Langley, Liz. Tarantulele, ucigașii caterpilrs și cele mai neînțelese bug-uri. Revista Națională Geographic. Societatea națională geografică.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Curățați părul tarantul: profilul speciilor