Câine de îngrijire a câinelui: care este rata de trecere?

Câine de îngrijire a prețurilor

Indiferent dacă sunteți noul proprietar mândru al unui Puli sau aveți un amestec de retriever care a început să privească un pic dezordonat, mulți proprietari de câini se află în nevoie de un groomer din când în când.

Acest lucru poate fi un pic intimidant pentru proprietarii care nu au lucrat niciodată cu un groomer înainte, și Mulți încep să se întrebe cât de mult se va stabili serviciile Groomer.

Prețurile de îngrijire pot varia destul de mult pe baza unui număr de factori, Dar vom încerca să vă oferim o idee despre ce să vă așteptați și să explicați unii dintre factorii care vor merge în determinarea facturii dvs. îngrijitoare.

Prețurile parcului de bile pentru serviciile de îngrijire de bază

O varietate de factori vă vor determina cheltuielile de îngrijire, dar În general, veți cheltui între 40 de dolari și 100 de dolari pentru a obține majoritatea câinilor complet groomed. Acest lucru va include în mod obișnuit următoarele servicii:

Baie și uscată prin suflare

Periajul (inclusiv o de-vărsare)

Cutie de păr

Curățarea urechii

Tăierea unghiilor

Expresia glandei anale

Unele groomers îndeplinesc, de asemenea, alte servicii în timpul sesiunilor de îngrijire de rutină, cum ar fi periajul dinților câinelui, Eliminarea petelor de lacrimă, sau să o pulverizeze cu unele parfumuri parfumate. Va trebui doar să întrebați cu groomerul dvs. pentru a afla exact ce servicii sunt incluse.

Prețurile medii de îngrijire

Cu toate acestea, nu aveți nevoie întotdeauna de o îngrijire completă; Uneori aveți nevoie doar de câteva servicii asortate. Unele dintre cele mai comune servicii și intervalele lor de preț includ:

Baie

Pentru a-ți striza câinele, clătit și uscat, va de obicei vă costă aproximativ 30 până la 80 $. Cu toate acestea, dacă aduceți într-o mutt acoperită cu noroi, ar trebui să vă așteptați să plătiți un pic mai mult.

De-vărsare / stripare

De-costurile de vărsare variază destul de puțin pe baza rasei câinelui dvs. și a stării hainei ei. Cu toate acestea, va fi costă de obicei între 20 și 40 de dolari pentru serviciul.

Curățarea urechii

Nu durează prea mult Curățați urechile câinelui, atât de mult groomers taxați doar 5 până la 10 USD pentru serviciul.

Tăierea unghiilor

Dacă nu sunteți interesat să luptați cu pooch-ul dvs. și Îndepărtați-i unghiile, Poți să-ți faci groomerul pentru tine. Acest lucru va costa, în general, între 10 și 20 de dolari, Cu excepția cazului în care câinele dvs. necesită un personal suplimentar pentru a o restrânge, caz în care puteți conta pe o taxă suplimentară de 10 până la 20 $.

Expresia glandei anale

Deși vă puteți exprima glandele anale ale câinelui dvs. dacă ați fost instruiți de veterinarul dvs. pentru a face acest lucru, hai să fim cinstiți: acest lucru este un efort destul de brutal. Din fericire, majoritatea Groomers percep doar aproximativ 10 $ sau cam asa ceva să o facă pentru dvs.

Periajul dinților

Dacă mașinile de pui ale puilor au nevoie de o periaj bun, Acesta va costa de obicei aproximativ 10 USD, Deși unii groomi se încarcă aproximativ jumătate din acest lucru.

Rețineți că aproape întotdeauna economisiți bani prin achiziționarea unui pachet de tranzacții, care include toate serviciile de îngrijire de bază.

Asigura-te ca ține pasul cu nevoile dentare ale câinelui, ca obținerea dvs Dăurile câinelui curățate profesional pot fi destul de scumpe - mai ales când câinele dvs. trebuie să fie pus sub anestezie!

Factorii care pot influența costul îngrijirii

Nu este neobișnuit ca un proprietar să plătească o rată mult diferită decât un alt proprietar, chiar și atunci când vizitează același groomer. Acest lucru se întâmplă din mai multe motive, inclusiv următoarele:

Dimensiunea câinelui tău

Este nevoie de mai mult timp pentru a muri câini mai mari decât câinii mai mici, și pentru că plătiți în primul rând pentru timpul groomerului, este aproape întotdeauna mai scump să aveți un câine mai mare îngrijit decât un câine mai mic de aceeași rasă.

Rasa câinelui tău

Îngrijirea minuțioasă a unui câine afgan, Komondor sau Bichon Frize necesită mult mai multă pricepere, timp și efort decât să facă furtunul într-un taur de groapă și să-i dai un pic de tăiere. În consecinţă, veți ajunge să plătiți mai mult pentru câinii care necesită proceduri complicate de îngrijire decât veți dori ca câinii care au haine de întreținere redusă.

Temperamentul câinelui tău

După cum vă puteți imagina, este mult mai ușor (și mai plăcut) să mireze un câine prietenos și bine comportat decât să se ocupe de un câine care rezistă procesului. Din acest motiv, Mulți groomiri vor renunța la taxe suplimentare atunci când sunt forțați să moară puii obraznici.

Corporate vs. Groomorii privați

Puteți găsi diferențe de preț între diverse groomers, în funcție de faptul că acestea funcționează dintr-un magazin mare sau dacă lucrează în mod privat, dintr-un birou mic sau unitate mobilă.

În unele cazuri, groomers care lucrează pentru companiile mari vor percepe rate mai mici, pe măsură ce se ocupă de un volum mult mai mare al clientului. Cu toate acestea, poate lucra și invers, deoarece noii groomi oferă adesea rate introductive foarte scăzute atunci când primesc mai întâi în afaceri.

Când vine vorba de a vă imagina cine vă va oferi cel mai bun bang pentru dolarul dvs., Yelp poate fi cu adevărat de ajutor, în timp ce colegii proprietari vor examina magazinul dvs. local Big Box și vă poate oferi o idee mai bună despre modul în care acestea compară împotriva altor groomers locale.

Locația ta

Ca orice alt produs sau serviciu pe care îl cumpărați la nivel local, Locația dvs. va juca un rol important în determinarea prețurilor la îngrijirea. Dacă locuiți în Manhattan, Beverly Hills sau părțile aflate din alte orașe importante, veți plăti probabil mult mai mult pentru serviciile de îngrijire decât dacă locuiți în America de mijloc, SUA.

Rase care necesită îngrijire frecventă

În timp ce cele mai multe rase vor arăta bine, fără îngrijire regulată, o mână de rase va trebui să-și petreacă mult timp pe masa unui groomer. Nu numai că acești câini au nevoie de îngrijire pentru a arăta cele mai bune lucruri, dar pentru a-și păstra haina și pielea sănătoasă.

Deși nu este cu siguranță exhaustivă, lista de mai jos conține majoritatea raselor care necesită excursii frecvente la groomer:

  • Puli
  • Komondor
  • Pudel
  • Bichon Frise
  • Câine de apă portugheză
  • Afgan Hound
  • Airedale Terrier
  • Barbet
  • Lhasa Apso
  • Malteză
  • Vechi English Sheepdog
  • pechinez
  • Pomeranian
  • Shih Tzu
  • Yorkshire Terrier
  • Shetland Sheepdog
  • Terrier de frontieră
  • Bărbați collie
  • Bedlington Terrier
  • Bolognese
  • Bouvier des Flandres
  • Briad
  • Chineză crescută
  • Gordon Setter
  • Havanese

După cum puteți vedea, ratele de îngrijire variază foarte mult, iar singura modalitate de a ști sigur este să începeți să întrebați cu unii dintre cei care lucrează în zona dvs.

Ne-ar plăcea să auzim despre ratele de plecare în gâtul tău din pădure, precum și experiențele și poveștile dvs. de îngrijire a câinelui. Ați decis să începeți să vă îngrijorați pe câinele dvs. pentru a economisi bani?

Spuneți-ne totul în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine de îngrijire a câinelui: care este rata de trecere?