Câini scăzuți: ce rase aruncau cel puțin?

unii câini Don & # 039; t aruncă mult

Toți câinii aruncă cel puțin un pic, dar unii waaaaaaaay mai puțin decât alții.

Camioanele grele nu numai că vă acoperă casa în păr, dar acest lucru nu este doar o viziune: Părul vărsat poate transporta pe Dander și Saliva în jur, ceea ce poate provoca reacții alergice la persoanele intolerante.

Din aceste motive, mulți oameni își stabilesc site-urile pe rasele de câine scăzut.

Indiferent dacă nu poți sta la vederea părului câinelui sau au alergii de câine, Există destule câteva rase de câine pe care le puteți alege. În timp ce nici un câine nu este cu adevărat "hipoalergenic", multe dintre aceste rase sunt mai potrivite pentru cei cu alergii decât cozii grele.

Beneficiile unui câine de vărsare scăzută

Există câteva beneficii generale de a deține un câine de vărsare scăzut. Iată câteva dintre cele mai importante up-uri:

  • Mai puțin, Dander și Saliva. Părul tinde să se răspândească pe Dander și Saliva în jurul valorii de, ceea ce poate provoca reacții alergice la cei sensibili. Câinii scăzuți au răspândit aceste lucruri în jurul mai puțin, făcându-le o alegere mai bună pentru oameni cu alergii. 
  • Mai puțin păr pe mobilierul tău. Câinii pot pleca mult de păr care se află în jurul casei voastre. Chiar și un câine de dimensiuni moderat poate acoperi cu ușurință întreaga canapea în timpul unui pui de somn. Să nu mai vorbim de toate părul câinelui care se poate bloca la hainele voastre! Câinii care au vărsat minim nu vor lăsa părul situat aproape la fel de rău.
  • Mai puțină întreținere a stratului. Deoarece mulți câini de vărsare scăzută au mai puțin păr decât omologii lor de vărsare puternică, veți putea adesea să scăpați cu o întreținere mai mică. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul - câțiva câini de pe lista noastră care vărsau minim (cum ar fi Poodles) încă mai au nevoie de îngrijire specializată datorită straturilor lor elaborate sau neobișnuite. Aceeași calitate care le face ca niște cozii mici ar putea însemna mai multe excursii la groomer!

Câini care nu au vărsat (sau aruncați minim)

Iată câteva dintre cele mai populare rase de câine de vărsare în jur.

1. Afgan

Afghan Hounds Don `Clasa =

Acești câini aristocratice sunt cel mai bine cunoscuți pentru blănurile lor unice și aspectul general. Ei au părul lung, care curge, care atârnă cel mai mult de urechile, burta și picioarele.

Ei au vărsat foarte minim și, prin urmare, trebuie să fie periat în mod regulat pentru a evita covorașii și tangurile. Proprietarii ar putea avea nevoie să ia în considerare achiziționarea Instrumente de îngrijire specializate.

Afganii sunt o rasă antică, inteligentă și independentă, ceea ce poate face o pregătire dificilă în comparație cu alți câini. În general, nu recomandăm acest câine pentru noi proprietari din acest motiv.

Cu toate acestea, afganii sunt, de asemenea, extrem de loiali și devotați. Ele pot fi destul de pline de viață și au nevoie de o zonă care să ruleze. Ei fac cel mai bine Încărcătoare și familiile active.

Acești câini sunt destul de înalți și grei, deoarece pot să stea până la 27 de centimetri înălțime și pot cântări până la 60 de kilograme. Se bucură de o viață destul de lungă pentru un câine mai mare - mulți ajung la vârsta de 15 ani sau cam asa ceva.

2. American fără păr fără păr

Terrierii fără păr sunt cântări mici

Așa cum sugerează și numele, Acest câine este fără păr în cea mai mare parte. Puteți adopta versiuni acoperite ale rasei, dar varietatea fără păr a acestei canini este cea mai cunoscută.

Această rasă este un terrier adevărat, în picioare între 12 și 16 centimetri la umăr. El nu cântărește cel mult 12 până la 16 kilograme.

Ca majoritatea terorilor, Acest câine este extrem de energic și jucăuș. În ciuda acestui fapt, are nevoie doar de nevoile de exerciții moderate. O singură sesiune zilnică de exerciții zilnice este o mulțime.

Deoarece acest câine este fără păr, există câteva preocupări pe care trebuie să le țineți minte înainte de a adopta unul. Sunburnul este o preocupare comună cu acest câine, Și acesta este unul dintre vremurile în care a Acoperirea completă a câinelui sau chiar Câine de protecție solară este foarte recomandat.

Va trebui să vă copilați bebelușul de blană un pic mai mult decât de obicei pentru că nu are haina pentru al proteja.

3. Basenji

Basenjis Don

Basenji este un câine unic, dar nu este foarte comun în Statele Unite. De fapt, el este clasat pe locul 87a În popularitate în întreaga țară.

Această canină este destul de mică, în picioare doar 16 până la 17 inci la umăr. El cântărește aproximativ 22 până la 24 de lire sterline, cu bărbații fiind puțin mai mari decât femelele în medie.

Are o haină foarte scurtă și o coadă strâns înfășurată. De obicei, acest câine este descris ca având ochi mai enorm decât canina medie, pe care mulți oameni găsesc incredibil de adorabili.

Cuvântul "Basenji" înseamnă "câini fără barca", iar această canină trăiește până la această descriere. El nu latră, dar face o varietate de vocalizări, inclusiv un sunet care este oarecum ca un yodel. El nu este incredibil de liniștit, în ciuda a ceea ce te-ai aștepta de la numele său.

De asemenea, Basenji tinde să se mirei ca o pisică, Care este o altă caracteristică care îl face cu adevărat unic.

4. Bedlington Terrier

Bedlington Terriers Don

Bedlington Terrier are un strat relativ neobișnuit. El este elegant, dar robust, cu un strat alb, curbat și urechi. Capul său în formă de par este unul dintre caracteristicile sale cele mai recunoscute și mai proeminente.

Originea terrierului Bedlington nu este complet înțeleasă. Puteți spune la o scurtă privire că există un fel de confort în copacul familiei sale, probabil un whippet. Cu toate acestea, detaliile liniei sale complete au fost pierdute.

Această canină este foarte ușor de a avea grijă de.

El este fermecător și plin de distracție, dar nu are o nevoie semnificativ ridicată de exercițiu. El iubește să fie centrul atenției și este adesea foarte bine manierat înăuntru, unde preferă să-și petreacă cea mai mare parte a timpului său. El este destul de loial, care se poate traduce în protectivitate, dar nu este deosebit de agresiv.

Terrierul Bedlington nu a vărsat prea mult. Cu toate acestea, haina lui va crește rapid și trebuie tăiată la fiecare două luni.

Din fericire, îngrijirea acestui câine este foarte ușoară, iar mulți proprietari aleg să o facă singuri cu propria lor Câine de îngrijire a câinelui Clippers. De asemenea, va trebui să fie periat de câteva ori pe săptămână pentru a preveni Mats și încurcături.

5. Bichon Frise

Bichon Frisdes Don

Friza Bichon este un câine mic, în picioare oriunde între 9 ani.5 și 11.5 inci la umăr.

El cântărește de obicei între 12 și 18 kilograme, ceea ce îl pune în mod direct în gama mică. În ciuda modului în care arată el, el nu este considerat un câine de jucărie; el se află în grupul non-sportiv.

Friza Bichon este cunoscută pentru haina sa "hipoalergenică". El nu aruncă deloc și trebuie să fie tăiat în mod regulat din acest motiv.

Haina lui este extraordinar de pluș și catifelată, care este un motiv pentru care Frize Bichon este atât de popular.

Bred în străvechi pentru a fi un câine însoțitor, această rasă este adesea potrivită pentru aproape orice situație familială. El este de obicei Bine cu copiii și alte animale de companie după socializarea corectă.

Drive-ul său de pradă nu este deosebit de puternic, așa că este chiar bun cu alte animale în majoritatea cazurilor.

Această rasă funcționează sub presupunerea că toată lumea este un prieten, deci nu este deosebit de protejat. Acest câine loial învață, de asemenea, repede și se bucură să-și plăcească proprietarii (și toți ceilalți).

6. Chineză crescută

Câinele chinez crescat nu are

Chinezii crescută este un câine foarte unic. El este în cea mai mare parte fără păr, deși există câteva patch-uri de păr pe cap și fundul picioarelor lui. El este considerat o rasă de jucării și se află între 11 și 13 inci înălțime.

Există, de asemenea, o varietate acoperită de această rasă, care este complet acoperită de păr moale, matasos. Dar, pe lângă diferențele de păr, există o mică diferență între aceste două variante.

Acest câine acționează ca un amestec între câinele mediu de jucărie și un terrier. El este un pic mai energic decât alți câini de jucărie și se bucură de joc de joc. Din acest motiv, deși are nevoie de exerciții regulate.

Plimile zilnice scurte sunt necesare sau plimbări scurte în curte. Natura lui energetică înseamnă că poate fi și competitivă în sporturile canine.

Chinezii creste este extrem de prietenos si relativ Ușor de antrenat. El poate face un câine excelent pentru prima dată pentru cei care își pot satisface nevoile de exerciții.

7. Coton de Tulear

Cotonul de Tulear nu are

Această rasă de câine este un alt câine pufos, jucărie care se înțelege bine atât cu oamenii, cât și cu alte animale de companie în timp ce aruncând doar minim.

Cotonul de Tulear este bine-cunoscut pentru a lounta în jurul casei toată ziua cu familia sa și urmărind oamenii preferați din jurul casei.

Acesta este un câine mic. De obicei, el se află între 9 și 11 inci înălțime și cântărește cel mult 8 până la 13 kilograme. Haina lui este extrem de pufos și moale, făcându-l un mare amic.

El are, de asemenea, câteva trăsături unice care i-au dat un pic de cult după. Acest câine este bine cunoscut pentru natura lui clownish și este extrem de ușor.

Are destul de multe vocalizări neobișnuite, inclusiv o coajă destul de ciudată și Tendința de a "vorbi." El poate merge, de asemenea, pe picioarele din spate mai bine decât majoritatea câinilor.

8. Irlandeză apă spaniel

Spanielurile de apă irlandeză aruncate foarte puțin

Apa irlandeză spaniel straddlează linia undeva între "mediu" și "mare."

În mod obișnuit, acest câine stă undeva între 21 și 24 de centimetri la umăr și cântărește între 55 și 65 de lire sterline (de obicei, considerăm că și # 8221 mari, dar YMMV).

După cum ați putea ghici, acest câine a fost crescând ca un retriever de apă. Din acest motiv, el este încă foarte activ și turbulent astăzi. El are nevoie de un pic de exerciții regulate, făcându-l Cea mai bună alegere pentru o familie activă. Sunt necesare mai multe plimbări zilnice, așa cum este o curte mare, împrejmuită.

Această canină este foarte ușor de antrenat și de încredere. El va face tot posibilul pentru a face tot ce îi spui să facă. El nu este cel mai inteligent câine din lume, dar este suficient de inteligent pentru a învăța comenzi.

Dar în timp ce îi iubește familia, el nu este deosebit de prietenos. El tinde să fie înlăturat cu străinii și preferă compania familiei sale. Cu toate acestea, cu o socializare adecvată, el va învăța să se comporte ca un domn.

9. Kerry Blue Terrier

Kerry Blue Terriers aruncă foarte puțin

Terrierul albastru Kerry este ușor de recunoscut datorită lui nas larg și botul de baston. El se află de obicei în jur de 18 inci înălțime, cu bărbații fiind puțin mai mari decât femelele. În mod obișnuit, diferența în genuri nu este vizibilă decât dacă se află în picioare.

Ca un terrier credincios, acest câine este energic și iubește oamenii.

El are nevoie de exerciții regulate prin intermediul fiecărui joc, fie prin plimbări lungi. O curte împrejmuită este o idee bună pentru această canină, deși nu o puteți lăsa afară în curte pentru perioade lungi de timp și așteptați ca el să se comporte.

Acest câine vrea să fie cu proprietarul său În primul rând și nu va fi fericit într-o curte de sine toată ziua (deși ne îndoim de orice câine este).

Această rasă este alertă și receptivă, dar nu în mod deosebit de ieșire. Îi place oamenii, dar nu la fel de mult ca și alți câini.

Formarea este destul de greu pentru Terrierul Blue Kerry decât alte rase. El este foarte independent și inteligent, care îl poate face să ignore comenzile dvs. dacă crede că știe mai bine.

10. Malteză

Câini malteză don

Maltezul este afectiv, extrem de mic, și, de obicei, cântărind mai puțin de șapte kilograme. El este acoperit de o haină lungă, matasoasă, făcându-l aproape instantaneu.

Această canină nu aruncă deloc, dar el a vărsat un pic mai mult decât alții pe această listă - mai ales pentru că are doar asa de mult păr. El are nevoie de periaj zilnic cu a perie de câine adecvată Pentru a preveni covorașul și pentru a-și menține blănurile curgând.

Băile regulate sunt, de asemenea, necesare, mai ales dacă păstrați părul câinelui lung.

În ciuda dimensiunilor sale mici, acest câine este extrem de greu. El poate fi o avertizare de alertă când trebuie să fie, ceea ce îl poate face Un pic de yappy uneori de asemenea.

El este neînfricat, dar își asumă aproape toată lumea este un prieten pe care tocmai nu la întâlnit încă. Și natura prietenoasă a rasei nu se limitează la oameni și # 8212; Se pare că se întâlnește cu creaturi mari și mici, inclusiv alte animale de companie.

Această canină nu are nevoie de cantități substanțiale de exerciții fizice. Cu toate acestea, el poate ține propriul său pe curs de agilitate. El este probabil unul dintre cei mai deștepți câini de jucărie și se bucură foarte bine de antrenament.

11. Peruvian Inca Orchid

Peruvian Inca Orchides Don

Acest Sighthound salută din Brazilia și vine în forme acoperite și fără păr. Soiurile fără păr vor fi cele mai hipoalergenice și sunt ceea ce sugerăm pentru cei care au alergii sau doresc să păstreze vărsarea la un nivel minim. Variația fără păr este mai frecventă decât forma furioasă.

Această canină vine într-o gamă largă de dimensiuni, care sunt recunoscute de către Clubul american Kennel. Cel mai mic peruvian Inca Orchid se află la doar 10 centimetri, în timp ce cel mai înalt poate ajunge până la 26 de centimetri.

Acest câine a fost crescut pentru a urmări animalele mai mici, Și el încă mai are o mare parte din acel instinct astăzi. El nu poate face bine în case cu animale mici care pot fi confundate ca pradă.

El este afectuos cu majoritatea oamenilor, dar este nu sunt deosebit de îndrăgostite de străini și tinde să fie în jurul valorii de oameni în care se întâlnește încă. Acest "# 8212; combinate cu natura alertă "# 8212; o face, de asemenea, o veghe bună.

În ciuda faptului că are părul relativ mic și îndeplinirea criteriilor noastre ca A & # 8220; rasă scăzută, # 8221; Acești câini au vărsat mai mult decât alții pe această listă.

12. Pudele

Poodleii sunt câini de vărsare scăzută

Sunt Câteva tipuri diferite de podeli. Sunt toate relativ similare, dar variază în funcție de dimensiune.

  • Poodle standard este cel mai mare și cântărește oriunde de la 40 la 70 de lire sterline. Masculii sunt destul de mari decât femelele.
  • Poodle de jucărie este cel mai mic, cântărind doar 4 până la 6 kilograme. Acești câini sunt Tiny În comparație cu verișorii lor mai mari.
  • Podelele miniaturale sunt undeva între aceste două extreme și cântăresc între 10 și 15 kilograme.

Pudelul este cel mai bine cunoscut pentru tăieturile sale extravagante de păr. Cu toate acestea, majoritatea proprietarilor preferă să obțină un clip sport simplu, unde blana Poodle este tăiată la aproximativ aceeași lungime în jurul corpului lor.

Poodles nu size foarte mult, dar au nevoie de îngrijire profesională în mod regulat pentru a păstra blana lor lungimea corespunzătoare și trebuie să fie toate periodice zilnice.

Acești câini sunt destul de activi, chiar și cei din soiul de jucărie. O plimbare plăcută, lungă în fiecare zi ar trebui să fie suficientă exercițiu pentru unii, deși podele standard ar putea avea nevoie de un pic mai mult.

Un motiv pentru care acești câini sunt atât de iubiți că sunt ușor de antrenat și dornic să vă rog. Mulți podeli iubesc antrenamentul și urmează comenzi. Ele sunt, de asemenea, foarte prietenoase - indiferent de dimensiunea lor.

Pudelul standard poate fi folosit ca câine de protecție în unele ocazii. El poate fi oarecum tare când străinii trec și este suficient de mare pentru a fi intimidant, în ciuda apariției sale pufoase.

13. Câine de apă portugheză

Câinii de apă portugheză Don

Câinele de apă portugheză este o rasă excepțional de activă. El a fost inițial creat pentru a legi pește în plase, recuperarea a pierdut lupta și acționează ca un mesager între bărci.

El a fost Crescut să lucreze toată ziua și păstrează această trăsătură în vremurile moderne. Din acest motiv, el are nevoie de cantități serioase de exerciții fizice. El este cel mai potrivit pentru o familie activă cu o curte împrejmuită și o mulțime de timp.

El aruncă foarte, foarte puțin, iar haina lui este impermeabilă. in orice caz, haina lui necesită îngrijire regulată și implicată. El trebuie să fie tăiat profesional și va trebui să-l speli zilnic pentru a-și ajuta haina să rămână curată.

Acest câine a fost crescut pentru a lucra cu oamenii, așa că este destul de ușor de antrenat.

Cu toate acestea, uneori, el poate fi încăpățânat și provocați voința proprietarului său, cum este un pooch destul de independent. Cu toate acestea, nu este atât de rău că nu vom recomanda acest câine noilor proprietari.

Prieta este, de asemenea, destul de excitabilă. În acest fel, el este aproape ca un terrier.

Din cauza asta, el poate face cel mai bine într-o casă fără copii mici Din moment ce se poate încânta și le-a bătut. Învățându-l să nu sari este esențial.

14. Puli

Pulis Don `Clasa =

Puli este o rasă rară. El este clasat pe locul 160a în popularitate, conform Clubul american Kennel, care îl poate face oarecum greu de găsit.

Caracteristica cea mai instantaneu recunoscută a Puli este cordonul lui, care sunt în sus și dense pe partea de sus, precum și impermeabile. Când este lăsat la propriile sale dispozitive, haina lui se vacada, dar puteți peria aceste cabluri dacă lucrați la ea.

Acest câine este de aproximativ 16-17 inci și cântărește aproximativ 25-35 de lire sterline. El se potrivește cu categoria "Medium".

Puli este un câine unic la mireasă. Standurile sale groase nu vine până nu are vârsta cuprinsă între 8 și 10 luni. Până atunci nu are nevoie de îngrijire.

Dacă este stânga, are nevoie doar de o baie ocazională și o separare a celor mai proeminente de corzi mai mici.

15. Schnauzers

schnauzers don

Schnauzers vin în trei dimensiuni diferite: gigant, standard și miniatură. Cu toate acestea, toți au aceeași personalitate și trăsături.

  • Schnauzerul miniatural se află între 12 și 14 inci înălțime și cântărește oriunde de la 11 la 20 de lire sterline.
  • Schnauzerul standard cântărește 30 până la 50 de kilograme și se află oriunde de la 17.5 inci la 19.5 inci înălțime.
  • În cele din urmă, gigantul schnauzer este, bine, gigant. Se află la aproximativ 23.5 inci la 27.5 inci și cântărește 55 până la 85 de lire sterline.

În toate cele trei cazuri, bărbații sunt semnificativ mai mari decât femelele.

Toți schnauzers au haine dense, care sunt rezistente la intemperii. Ei nu au vărsat foarte mult, dar au nevoie de un pic de îngrijire. Ei trebuie să fie periat în fiecare zi și au tăiat des. Mulți proprietari fac acest lucru în sine, dar le puteți lua la un groomer aveți încredere.

Această canină are nevoie de destul de mult de activitate. El are nevoie de tovarășie de la oameni cu care se poate juca și se bucură de jocuri cum ar fi preluarea și ascunderea și căutați.

Formarea unui schnauzer este ușor, indiferent de dimensiune. Ele sunt inteligente și ascultă proprietarii lor de bună voie. Ei nu sunt cei mai prietenoși canini în jur, dar nu sunt agresivi. Inteligența lui îi permite să recunoască cu ușurință diferența dintre prieteni și dușmani.

16. Câine de apă spaniolă

Câinii de apă spaniolă sunt nivele mici

Aceasta este un alt câine cu corzi naturale. Haina spaniolă a câinelui de apă este la început și curl la început, dar începe cu vârsta.

Vom considera acest câine robust să fie în categoria "medie". El cântărește 31 până la 49 de kilograme și se află la 17.75 inci la 19.75 de centimetri. Dar bărbații sunt semnificativ mai mari decât femelele.

Acest câine are nevoie de îngrijire de specialitate datorită hainei sale. Nu trebuie niciodată să-l speli, deoarece periajul se poate stârni cu lungimea naturală a hainei sale. Dar, tăiere regulată este necesar.

Procesul de înscriere necesită o supraveghere constantă, iar cablurile vor trebui să fie separate în mod regulat. Este nevoie de un pic de cunoștințe specializate pentru a face acest lucru în mod corespunzător, astfel încât orice proprietar nou trebuie să fie dispus să învețe.

17. XOLOITZCINTLI

Xoloitzcinti câini Don

Acest Câinele vine din Mexic și are o istorie care se întoarce la cel puțin 3000 de ani. Columbus și alți exploratori au menționat un "câine ciudat de păr" în revistele lor, pe care mulți istorici cred că sunt Xoloccintli.

Această rasă vine în trei dimensiuni diferite: jucărie, miniatură și standard. După cum vă puteți aștepta, dimensiunea unui anumit câine depinde de ce linie vine de la. Standardul atinge până la 55 de lire sterline, în timp ce versiunea jucăriei ajunge numai la 15 kilograme.

Toate tipurile pot veni în soiuri fără păr și părul, dar soiurile fără păr sunt mai frecvente.

Acest câine abia accelerează deloc. El are un pic de păr, dar nu suficient pentru a face o mare parte dintr-un impact. Pentru că el este fără păr, are nevoie de o îngrijire unică.

Este necesară o scăldare regulată (mai ales ori de câte ori se murdărește) și Sunscreenul este, de asemenea, o necesitate În timpul expunerii la soare prelungite.

Această rasă este destul de energică și iubește plimbări lungi. Cu toate acestea, el este încă de obicei bine comportat într-o casă atâta timp cât nevoile sale de exerciții sunt îndeplinite.

În general, acest câine este, de asemenea, destul de ușor de antrenat. El poate fi un supraveghetor excelent, dar nu este zgomotos decât dacă are ceva de spus.

Câini care don

Sunt hipoalergenici hipoalergenici?

Când cineva are o alergie la câini, ei reacționează la uciderea câinelui și saliva - nu părul câinelui.

in orice caz, părul câinelui își poate răspândi rănirea și saliva în jur casa și provoacă mai multe reacții.

Toți câinii vor produce alergeni. Nu există nici un fel ca o canină de salivă și fără piele.

Cu toate acestea, câinii cu scădere scăzută nu au excesul de păr care vor răspândi alergenele din jur. Din acest motiv, ele sunt adesea considerate "hipoalergenice."Acest lucru înseamnă pur și simplu că sunt mai puțin probabil să provoace o reacție alergică decât ceilalți câini, deși șansa nu este încă zero.

***

Există un număr surprinzător de mare de rase de câine de acolo care au vărsat foarte puțin. În timp ce acești canini nu sunt din punct de vedere tehnic "hipoalergenic, & # 8221; ele sunt mai bune decât alte rase care au vărsat foarte mult, cum ar fi Huskies și Shepherds.

Există rase scăzute pe care le-am pierdut? Dețineți o rasă scăzută? Cât costă în comparație cu alte rase?

">">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câini scăzuți: ce rase aruncau cel puțin?