15 Ridicate mixte poodle: o colecție de tovarășii curat

pudel

Poodlele sunt drăguțe câini pufos cunoscut pentru inteligența și eleganța lor, făcându-i câinii de alegere pentru orice fan canin.

Chiar dacă blana curbată poate fi recunoscută oriunde, există multe amestecuri de rasă Poodle care vin în diferite culori și dimensiuni (adesea totândindu-se faimos haina curly). Suntem enumerăm unii dintre cei mai iubiți rase Poodle aici - spuneți-ne care sunt favoritele dvs. în comentariile!

1. Saint Berbovle

Imaginați-vă măreția și dimensiunea unui Saint Bernard și a buclelor unui pudel - bine, asta este un sfânt Berodoodle! Acești câini au cele mai bune din ambele lumi, sunt uriașe și confortabil să se înghesuie și sunt, de asemenea, elegante și inteligente.

2. Cockapoo

(Sursa: Pinterest.com)

Dacă câinii mici mici sunt ceea ce vă place, să vă prezentăm la cockapoo, un amestec minunat între un pudel și un spaniel cocker!

Aceste pui sunt amuzante, mici, ușor de antrenat și perfecte pentru a fi partenerul tău. Personalitatea lor iubitoare și de ieșire vă va face să doriți să le aveți în jur de tot timpul.

3. Gigant schnodle

(Sursa: Pinterest.com)

Schnoodle gigant vine din amestecul unui pudel și o schnauzer gigant. Oferind un stil și personalitate excelent, acest prieten este un partener activ și adorabil!

4. Jack-a-poo

(Sursa: Flikr.com)

Amintiți-vă Milo de la "masca"? Un catelus drăguț Jack Russell cu o personalitate mai mare decât dimensiunea proprie! Dacă amestecați asta cu inteligența, adorabilitatea și eleganța polițelor, veți obține incredibilul Jack-A-Poo!

Active, ascultător și amuzant, acest mic tip este foarte mare.

5. Labradoodle

(Sursa: Cutelabradles.com)

Labradoodle este combinația perfectă a personalității iubitoare, starea de spirit fericită, sufletul jucăuș, inteligența și părul sălbatic pe care le au labradorii și prea pudelii.

Dacă sunteți în căutarea unui tip de partener amuzant, clovn, acesta este unul pentru dvs. Ei nu se obosesc niciodată de a juca și de a fi de partea voastră.

6. Yorkipoo

(Sursa: Pinterest.com)

Yorkie Poos sunt o rasă bine-cunoscută de câini de designer cu o personalitate delicată. Acești tipi sunt perfecți pentru iubitorii de câini care suferă de alergii, deoarece părul lor este hipoalergenic. Ele sunt animale de companie cu o mare personalitate și tone de dragoste pentru a da.

7. Boxerdoodle

(Sursa: Pinterest.com)

Dispunând de cea mai bună combinație de podeli și boxeri, Boxerdoodle vă va iubi și familia dvs. indiferent de ce. Această rasă este inteligentă, loială și capabilă să învețe cum să facă o mare varietate de locuri de muncă. Ei sunt prietenii perfecți și tind să se înțeleagă foarte mult cu tot felul de oameni și chiar alte animale de companie.

8. Bassetoodle

(Sursa: 101dogares.com)

Ochii negri, butoane, un nas triunghiular particular, agățat urechile pufoase, toate acoperite cu părul, așa ar fi descris bassetoodle. Acești mici prieteni provin dintr-o cruce între Houndul Basset și Poodle, aducând în lume aspectul minunar și personalitatea prietenoasă.

9. Doxiepoo

(Sursa: vetstreet.com)

Doxiepooul este un amestec de pudel și Rasele dachshund. Fiecare catelus pare un pic diferit - cel mai mult au corpul lung al dachshundului si parul curbat al pudelului!

10. Westiepoo

(Sursa: Dogthelove.com)

Westiepoo este un uimitor Hybrid câine rasă care este plin de dragoste, afecțiune și oferă o dispoziție plăcută. Acest tip inteligent se potrivește perfect cu orice proprietari, deoarece au o mare personalitate - să nu mai vorbim că sunt incredibil de frumos cu acele bucle maiestuoase.

11. Irlandez doodle

(Sursa: Pinterest.com)

Doodle irlandeză merge, de asemenea, de numele irlandezului Setterdoodle și Irish Settepoo, dar indiferent de modul în care spuneți-l, Doodle irlandeză este un câine de dimensiuni medii, care este un amestec între setterul irlandez și rasa Poodle! Cu o personalitate prietenoasă care se potrivește cu încuietori curbate, această rasă poate fi amicul cuiva așa cum se întâmplă împreună cu copiii și alte animale de companie.

12. Maltipoo

(Sursa: Pinterest.com)

Maltipoos sunt o combinație de combinație câștigătoare Malteză și Poodle - cu acele încuietori elegante, ondulate, acel nas negru drăguț, și acele ochi de buton, cum nu-l puteți trăi? Maltipoos vin, de asemenea, cu mare inteligență și o dispoziție ușoară care le face unic.

Ei se înțeleg cel mai bine cu copiii mai vechi, liniștiți și adulți din cauza naturii lor timide.

13. Aussiedoodle

(Sursa: Pinterest.com)

Această cruce între Păstorul australian și Poodle are ca rezultat un partener jucăuș, energic și afectuos. Ausiedoodle vă poate face să vă îndrăgostiți de o privire - că blana ondulată și acei ochi strălucitori sunt un combo irezistibil!

14. Papipoo

(Sursa: Lapetitefarm.Blogspot.com)

Acești băieți mici sunt un amestec între Papillon și Poodle. Cu un corp de dimensiuni mici, papipooul este o rasă mică adorabilă.

Aceste bile drăguțe de blană sunt adaptate la orice fel de loc și pot trăi fericit în curte sau în apartamentul dvs. Ele sunt elegante, afectuoase și au o personalitate dulce care se potrivește cu aspectul lor drăguț.

15. Doodle de Aur

(Sursa: Pinterest.com)

Atât Retrieverul de Aur și Poodles, sunt rase uimitoare cu caracteristici incredibile. Dacă le amestecați, veți avea ca rezultat Doodle de Aur - un câine de dimensiuni mari care deține buclele ondulate și nasul negru ascuțit al pudezii și părul galben și urechile agățate care aparține rasei de retriever.

În afară de aspectul său frumos, tipul ăsta are o personalitate prietenoasă, jucăușă și inteligentă, cu un suflet extrovertit și bun.

Indiferent de care dintre aceste pudel minunate vă amestecă cel mai mult, oricare dintre ele poate fi o potrivire perfectă pentru o viață. Ei sunt iubitoare, inteligenți, drăguți și jucători și vor aduce tone de bucurie și pe cei din jurul vostru!

Care este rasa mixtă preferată a pudezului? Distribuiți-vă favoritul în comentarii!

Nu pot obține suficiente dintre aceste tăieturi? Continuați să citiți cu listele noastre de:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Ridicate mixte poodle: o colecție de tovarășii curat