Îngrijirea câinilor: necesară sau doar dureroasă?

Câini de îngrijire: necesar sau doar dureros?

Iubitorii de câini de pretutindeni ar fi de acord că prietenii noștri blanzi sunt membri prețioși și loiali ai familiei, astfel încât nu este o surpriză faptul că imaginile de îngrijire a animalelor extreme pot fi destul de dureroase pentru cei care cred că este greșit și excesiv. Fă-o bine, este o experiență sănătoasă uimitoare pentru câinii tăi. Fă-o greșit, este iadul.

O necesitate oarecum dureroasă

Da, unele dintre transformări sunt admise impresionante, dar neliniștite în același timp. Și Groomers sunt știu face o viață decentă! Creativitatea este un lucru, dar mulți devotați iubitorii de animale cred că acești nebuni "acolo" nu ar trebui să meargă dincolo de lumea umană. Animalele noastre sunt tovarășii noștri fără voce și folosirea coloranților, Uscătoare și curling irles pe ele pentru a crea o operă de artă ar putea fi considerate crude.

Spunând acest lucru, îngrijirea este fără îndoială necesară pentru câinii noștri, la fel cum avem nevoie de tunsori Animalele noastre au nevoie de îngrijire pentru a păstra ordonat și curat. Nu este doar o chestiune a aspectului lor fizic, dar este important să vă păstrați animalul îngrijit pentru propria sa igienă. Când părul animalului dvs. este matizat și lung este mai greu să-l păstreze curat și acesta este principalul motiv pentru care îngrijirea este necesară. Studiile arată că câinii vă pot îmbunătăți starea de spirit și sănătatea. La nivel emoțional, îngrijirea animalului dvs. de companie a fost dovedită pentru a reduce nivelurile de stres pentru pooches, precum și a proprietarului, poate ajuta la construirea încrederii și legătura dintre dvs. și cel mai bun prieten al tău.

Da, există câini acolo care nu se înflorească chiar când sunt scăldată sau îngrijiți, dar în ansamblu, animalele sunt cunoscute a fi destul de înspăimântătoare în cadă și pe masa de îngrijire. Este un teritoriu nefamiliar pentru animalele noastre, astfel încât acestea să fie obligate să fie pe margine. Este important să vă reasigurați câinele dacă acestea sunt neliniștite când sunt îngrijite. Mângâind câinele dvs. le poate ajuta să înțeleagă că îngrijirea este un proces fără durere și fără agitate și le reamintesc că nu vor fi răniți în nici un fel. Fiecare câine reacționează diferit și de aceea este important să vă îngrijim corect de companie și să puneți o mulțime de îngrijire și atenție în ea.

Dacă alegeți să vă îngrijim propria pooch, este vital să aveți echipamentul corect necesar pentru ao face în siguranță. Dacă sunteți îngrijorat că nu aveți materiale corecte sau nu sunteți sigur ce fel de instrumente și ustensile sunt disponibile pentru animalul dvs. de companie, atunci există o gamă disponibilă, tot ce trebuie să faceți este să vizitați magazinul dvs. local de animale de companie sau să căutați online și veți căuta online obține Sfaturi de experți despre esențele necesare. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că echipamentul nu este potrivit pentru câinele dvs., atunci nu vă faceți griji. Puteți achiziționa instrumente și accesorii de îngrijire care sunt adaptate în mod specific la rasa câinelui pe care îl aveți.

Dacă vă decideți să vă îngrijim de propriul animal de companie, atunci va trebui să luați o serie de lucruri în considerare Clipping păr, Periajul părului, tăierea unghiilor, baie, Îngrijirea urechilor, și baie.

Deci, care sunt beneficiile îngrijirii câinelui tău?

Pe lângă beneficiile pentru sănătate care vin cu îngrijirea câinilor, există câteva motive-cheie pe care ar trebui să vă îngrijească în mod regulat câinele.

  • Îngrijirea îndepărtează părul mort și distribuie uleiul natural care păstrează stratul de animale și sănătatea pielii.
  • Îmbunătățește circulația sângelui.
  • Vă oferă o șansă de a căuta orice nereguli care ar putea avea nevoie de atenție, cum ar fi bucățile și fugi.
  • Grooming este o modalitate excelentă de a petrece timpul de calitate cu animalul dvs. de companie și îmbunătățește încrederea dintre dvs. ambele.

Puteți obține sfaturi despre îngrijirea haina, îngrijirea și dieta pentru câinele dvs., acest lucru este dacă alegeți să vă îngrijiți câinele profesional. Unii câini vor trebui să viziteze un groomer profesionist în funcție de tipul lor de haină. Câinii activi cu părul lung vor avea nevoie de mai multă îngrijire decât câinii inactivi cu părul scurt. Dacă alegeți să vă îngrijiți câinele în mod profesionist, atunci ar trebui să încercați să le luați la fiecare trei luni. Îngrijirea profesională acoperă o mulțime de zone pe care nu le puteți fi confortabile, cum ar fi Trimirea părului în jurul ochilor câinelui sau a altor părți care necesită o mână constantă.

Câinii iubesc atenția și pot beneficia de îngrijire. O mare sfat ar fi să începeți cu câine îngrijirea câinilor la începutul vieții animalelor de companie. În acest fel, ei se pot familiariza cu tratarea în timp ce sunt încă tineri.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Îngrijirea câinilor: necesară sau doar dureroasă?