20 De câini de vânătoare cei mai buni cu specialitatea lor!

20 cei mai buni câini de vânătoare cu specialitatea lor!

Ați căutat cel mai bun câini de vânătoare cu specialitatea lor? În afară de a fi un mare tovarăș, unele rase sunt de asemenea potrivite pentru vânătoare. Cu toate acestea, nu toate pooches sunt ideale pentru astfel de activități. În afară de tine Geamuri de vânătoare, Să aruncăm o privire la 20 de rase de animale care sunt întotdeauna gata să vină cu tine în următoarea aventură de vânătoare.

Animalele de companie pentru vânătoare sunt capabile să urmărească alte specii, dar este esențial să alegeți rasa potrivită care se concentrează în primul rând pe animalul pe care doriți să-l vânați. Așa că am enumerat o parte din Cele mai bune câini de vânătoare specializați În lumea de vânătoare. De la vânătoare de joc mici până la mare, într-adevăr, există un animal de companie care să se potrivească cu jocul tău.

20 cele mai bune rase de câine de vânătoare

Vânătoarea este acum un sport pentru majoritatea oamenilor. Unii vânători își aduc prietenii de blană, ceea ce face unul dintre activele lor-cheie în captarea pradă lor. La fel ca oamenii, animalele de companie au, de asemenea, specialități atunci când vine vorba de vânătoare. Pouches au nevoie doar de unele experiențe pentru a-și dezlănțui potențialul complet și pentru a folosi aceste talente naturale.

Unele rase sunt bune la capturarea pradă zburătoare, iar unele sunt chiar mai bune la urmărirea celor mai sălbatici animale din vânătoare. Ne conduce la întrebare, care sunt cei mai buni câini de vânătoare cu specialitatea lor? Atunci când sunt instruiți corespunzător, câinii sunt vânători mult mai eficienți și capabili decât oamenii din cauza puterii lor inerente, a unui sentiment precis al mirosului și a abilităților auditive excepționale.

1. Cel mai bun câini de vânătoare de iepure: Beagle

Dacă vă place iepurii de vânătoare, Beagles sunt cel mai bun partener. În afară de a fi o persoană excelentă, aceste rase sunt, de asemenea, minunate în luarea mirosurilor de iepure. Mai mult, este, de asemenea, cea mai bună canină pentru a urmări iepurașii în cercuri, astfel încât să puteți obține o lovitură mai bună.

Pentru aproximativ 200 de ani de acum, Beaglele tri-colorate au fost fiabile când vine vorba de vânătoare de jocuri mici. Este posibil să nu fie evident, dar această rasă are una dintre cele mai bune nasuri din lumea caninei atunci când vine vorba de abilități de parfumare.

Combinația unui sentiment superior de miros, agilitate și viteză, beagles sunt un bun candidat pentru iepurii de vânătoare. Mai mult, merită, de asemenea, în detectarea datorită sentimentului său de miros. S-ar putea să sune ca un câine de serviciu, dar vă puteți aștepta de asemenea la un demer prietenos. De fapt, aparține raselor de dimensiuni mici. Prin urmare, nu aveți nevoie de o casă sau o curte mare pentru a le oferi o casă.

Cel mai bun câine de vânătoare de iepure
Beagles sunt cei mai buni câini de vânătoare de iepure.

2. Cel mai bun câini de vânătoare de rață: Labrador Retriever

Labradors au atribute fizice care sunt potrivite pentru recuperarea apei reci. Prin urmare, ei vă pot ajuta să vânați rațele și alte pradă de apă în apă, făcându-l Cel mai bun câine de apă de apă. Din numele în sine, aceste rase de câine iubesc exercițiile de apă și activitățile, care includ înotul și recuperarea. Mai mult, Labradors sunt cei mai inteligenți dintre toți prejudecăți, deoarece se maturizează mai repede.

În afară de a fi inteligenți, această rasă de câine are, de asemenea, un strat dublu pentru căldură și Picioarele webbed pentru repellența apei. De asemenea, are un corp musculos și o coadă groasă de otter pentru o mai bună manevrabilitate în apă. Deci, aceste trăsături vor permite proprietarilor de animale de companie să antreneze acest tip de animal de companie chiar și la vârste mai tinere. Când vine vorba de vânătoare, Labradorii se pot ocupa de curba de învățare a semnalelor de mână și fluiere, care sunt esențiale ori de câte ori sunteți aproape de specia țintă.

Totuși, Retrieverii Labrador sunt, de asemenea, un câine mare de familie. Fizic puternic în afara, dar aceste animale de companie au, de asemenea, o prietenie și loialitate față de familia sa. De fapt, această rasă de câine este cel mai înregistrat câine din America. După ce vânezi toată ziua, Labradorii vor veni mereu acasă și cel mai probabil joc cu copii.

3. Cele mai bune câini de vânătoare de vulpe: Foxhound american

Din numele însuși, Foxhounds american sunt cei mai buni câini de vânătoare de vulpe. Acestea sunt animale de vânătoare perfecte din cauza entuziasmului său, care va urmări tot ceea ce îi cereți să facă.

Spre deosebire de primele două rase, Foxhounds american sunt în mod special crescute pentru vânătoare. Înapoi la istoria bogată de loialitate și capacitate, vă puteți baza întotdeauna pe acești câini atunci când vine vorba de vânătoare, urmărire și mai mult.

La prima vedere, ar putea arăta ca un beagle până când îți dai seama că acesta din urmă este mai înalt și mai slab. Datorită construitului său atletic construit, Este una dintre cele mai greu de lucru canini că veți vedea când vine vorba de vânătoare. Mai mult, o puteți menține repede, deoarece necesită doar puțină îngrijire. S-ar putea să vă gândiți că este o rasă de câine foarte sălbatică, deoarece iubește vulpile de vânătoare, dar aceste pooches sunt, de asemenea, câini de familie și tovarăși iubiți.

4. Cele mai bune câini de vânătoare de păsări de păsări: Aur Retriever

Aici sunt alți câini de vânătoare cei mai buni cu specialitatea lor, care este excelent în urmărirea păsărilor de teren. Este una dintre cele mai populare rase de câine din Statele Unite astăzi, datorită prieteniei și loialității sale. În afară de a fi un animal de companie însoțitor, aceste rase iubesc, de asemenea, să vâneze. Corpul frumos și feroce construit este potrivit pentru a sta în sub-urban și a face niște sporturi active distractive.

Rezistență ridicată, extrem de inteligentă și sănătoasă din punct de vedere fizic - acestea sunt trăsăturile care fac Retrieveri de aur Excelent în sporturi fizice, în special vânătoare de păsări. Mai mult, are, de asemenea, o dispoziție fericită, de ce proprietarii de animale de companie iubesc adoptarea unuia în casele lor. Retrieverii de aur vor vâna rațe sau păsări mici și vor zâmbi tot drumul.

Nu veți avea probleme în formare, plus aceste pooches sunt distractive pentru întreaga familie. Acești câini ar putea fi atât cel mai bun prieten al unui bărbat cât și una dintre cele mai bune rase de vânătoare pe care le puteți găsi. La urma urmei, aceste rase sunt preceseri, cunoscute pentru prinderea păsărilor și returnându-le la vânător fără deteriorări.

Cel mai bun câine de vânătoare de păsări de păsări
Retrieverii de aur sunt cei mai buni câini de vânătoare de păsări de păsări.

5. Cei mai buni câini de vânătoare: pointer

Vrei mai buni câini de vânătoare cu specialitatea lor? Ultimul pooch de mai presus de toate rasele de arme - slick, rapid și obsedat de păsări Pointer nu se va opri până când va primi prada păsărilor. Acest câine poate lucra pe cel mai greu teren doar pentru a vă oferi țintă.

Nu vă faceți griji că rămâneți răciți, deoarece stratul subțire îi permite să treacă prin căldură de la soare. Mai mult decât atât, are a rezistența perpetuă, care este potrivit pentru vânătoare de toată ziua. Totuși, asigurați-vă că aduceți suficientă apă pentru vânătorul dvs. de blană.

Pointerii au dominat câmpul de vânătoare de păsări de zeci de ani. Vă puteți baza întotdeauna pe o muncă rapidă și grea. Mai mult decât atât, acești câini nu vă vor lăsa niciodată pentru că au dorința de a bloca și de a ține timp atâta timp cât este necesar. Dacă le căutați, puteți găsi chiar și pointerii sunt, de obicei, animale de companie de înaltă energie care sunt potrivite pentru vânătoare. Când sa antrenat corect să se comporte, această rasă de câine este, de asemenea, ideală ca câini de familie.

6. Cele mai bune câini de vânătoare de racoon: Coonhound

Dacă ați fost de-a face cu ratonii, lăsați acești vânători ascuțiți să scape de dăunători pentru tine. Coonhounds au instinctul de a prinde ratonii, precum și alte pradă pe care doriți să o găsiți în timpul vânătorii.

Din mai multe variații, cum ar fi Bluetick, Black & Tan, Redbone, American English și Treeing Walker, dar toți au venit dintr-o singură familie. O străinătate de câini de vânătoare excelenți. Din toate coonhounds, Treeing Walker are cea mai remarcabilă tenacitate și inteligență.

Indiferent, la fel ca și precesele, coanhounds constau din rase de câine care sunt supreme dure cu rezistența incredibilă. În plus, acest animal de companie are, de asemenea, nasuri excelente. De fapt, strămoșii săi au fost renumiți pentru urmărirea lui Cougars și Lions de munte. Dacă sunteți un vânător care rămâne în aer liber toată ziua, acestea sunt trenurile unui partener de câine pe care trebuie să-l aduceți cu dvs. când vine vorba de jocuri masive de vânătoare.

7. Cele mai bune câini de vânătoare veveriță: munte

Încă nu au găsit cele mai bune câini de vânătoare cu specialitatea lor? Există multe modalități de a vâna veverițele. Fie îi prindeți pe loc prin plimbarea prin pădure în timp ce vă prindeți, fie prin tulpină până când veți găsi momentul potrivit pentru al prinde din gardă.

Într-un alt mod și cea mai bună metodă este de a folosi câinii de munte de la localizarea, marca și vă ajută să faceți o lovitură. Aproape fiecare animal de companie se poate bucura de veverițe de vânătoare, dar Muntele Curs sunt cele mai speciale rase pentru a face această sarcină cu entuziasm.

Cu toate acestea, din 1998, UKC nu a înregistrat aceste rase de câine. Totuși, a fost unul dintre cei mai importanți câini folosiți pentru vânătoare și protecție. Cu originea mixtă a câinilor care au nasturi mari și voci, iar terrii cu tenacitate adăugată - Aceasta este o rasă de câini în toate scopurile în frontiera pustiei.

Cel mai bun câine de vânătoare veveriță
Munte Curs sunt cei mai buni câini de vânătoare veveriță.

8. Cele mai bune câini de vânătoare de cerbi: Foxhound american

Originată în Maryland și Virginia, aici este cel mai bun câine pentru capturarea cerbului. Are toate caracteristicile necesare pentru a rula cu succes cerbul. Din energie, rezistență ridicată, un sentiment excelent de miros, la atitudinea de vânătoare naturală entuziastă - Foxhound american este tot ce aveți nevoie ca un partener de vânătoare.

Spre deosebire de mulți câini de accent, Foxhounds american sunt "rularea și # 8221; Hounds, spre deosebire de Treeing & # 8221; Hounds. Aceasta înseamnă că aceste rase iubesc să vâneze mult mai mult și să fie o parte a procesului decât rezultatul vânătorii.

American Foxhounds se vor springa prin necazuri pentru a prinde un cerb sau o vulpe. Poate pune cerbi reticente pe picioarele lor și le poate menține mai bine decât multe alte rase comune, cum ar fi beagle cu picioarele mai scurte.

9. Cele mai bune câini de vânătoare de la mare: Chesapeake Bay Retriever

Dacă vă place de vânătoare de mare Duck, Chesapeake Bay Retrievers sunt singura realizare a vânătorilor americani reali. Această rasă de câine greu și utilitară poate juca apele reci și dur. Mai mult, are un construit mai solid în comparație cu Labradorii

Coats gros și uleios ajutați la repetarea temperaturilor la rece, în timp ce picioarele webbed sunt potrivite pentru înot. Indiferent dacă direcția țintă seară este pe apă înghețată sau curentă, Chesapeake Bay Retriever va găsi întotdeauna o modalitate de a-l vâna.

Acest animal de companie poate fi un câine mai lent, dar poate fi complicat pe măsură ce învățați și instruiți trucuri noi. Cu toate acestea, trebuie să instruiți aceste pooches cu autoritate fără a fi prea fizic. În timpul vremii vechi, slujba lui Chessies a fost de a proteja echipamentele, armele și bărcile la docuri, deoarece vânătorii s-au odihnit în saloanele de apă. Încet, rolul a evoluat pentru a fi un retriever de vânătoare de apă chiar și în cele mai dure condiții.

10. Cel mai bun câini de vânătoare de fazani: Engleză Springer Spaniel

Dacă fazanii sunt chestia ta de vânătoare, engleza Springer Spaniel are rezistența pentru a acoperi terenul toată ziua și un sentiment excelent de miros de a îndrepta locațiile țintă.

Mai mult, poate să prindă cu siguranță natura run-și-arme a jocului de vânătoare fazan. Sprinsorii pot fi mai mici decât Labradorii, dar poate acoperi întregul teren datorită lui Niveluri ridicate de energie.

Când vine vorba de recuperarea instinctelor, nu veți avea probleme deoarece aceste rase au simțuri mai fiabile. Chiar și prin ridicarea mirosurilor, Springers au un temperament plăcut și sunt loiali proprietarilor lor.

Cel mai bun câine de vânătoare fazan
Română Spanioli sunt cei mai buni câini de vânătoare de fazani.

11. Cel mai bun câțiva câini de vânătoare de vânătoare: Setter irlandez

Setters irlandezi sunt la fel ca și omologii lor englezi care sunt întotdeauna gata să vâneze alături de tine zi și noapte. Cu toate acestea, aceste rase de câine necesită o întreținere relativ ridicată pentru haina ei groasă, frumoasă și luxoasă.

De la aptitudinile necesare pentru a vâna păsări, aceste animale de companie sunt inteligent, determinat, inventiv și foarte energic. Mai mult, după o zi de vânătoare, își schimbă personalitatea într-un partener prietenos, iubitor și jucăuș.

Timp de peste 200 de ani, această rasă a fost populară pentru toți vânătorii și chiar sportivi. Spre deosebire de labradorii, setles-ul irlandez poate fi un pic cam obositor, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de răbdare în formare. Procesul de învățare este o provocare pentru acest câine, dar vă va servi excelent în tufiș în timp ce vânătoarea. Cu acele trenuri naturale în vânătoare, seturile irlandeze sunt potrivite mici jocuri de vânătoare.

12. Cele mai bune câini de vânătoare de mistreți: Bloodhound

Unic și dur - acestea sunt calitățile de top ale unui sânge de sânge. Are abilități superbe de investigație, ceea ce o face Potrivit pentru urmărirea mirosului țintă. Unele agenții de aplicare a legii folosesc sânge pentru a le ajuta în căutarea persoanelor dispărute. Din acest motiv, crescătorii de animale de companie îl numesc Sherlock Holmes din lumea caninului.

Acești câini vor trăi la așteptările dvs. datorită abilităților de urmărire de neegalat, ceea ce le face câini excelenți de vânătoare. Inițial crescute pentru vânătoare de jocuri mari și alte jocuri potențiale provocatoare în aer liber. Poate părea prea inteligent, dar sângele sunt, de asemenea, un partener mare atât pe și de pe jocul de vânătoare. Porecla sugerează ca și cum este un vânător nemilos, dar aceste rase sunt prietenoase, loiale și jucăușă față de proprietarii săi.

Fie că sunteți vânători de mistreț sau căprioare, sângele sunt unul dintre cei mai buni însoțitori. Cu toate acestea, luați act de faptul că unii sunt încăpățânați să urmeze trucuri. Deci, este esențial să se stabilească autoritatea la început. În plus, pot exista unele cazuri pe care le vor oferi altor rase de câine de același sex datorită personalității sale puternice.

13. Cele mai bune păsări de vânătoare câini de vânătoare: Weimaraner

Există un câine care vă poate ajuta să urmăriți păsările din sus? Cu siguranta, si Weimaraners sunt unul dintre cei mai buni câini de vânătoare de păsări. Este una dintre cele mai unice și elegante rase din grupul sportiv. Acești puii își au rădăcinile în Germania, unde au fost inițial crescuți pentru a vâna ceva - de la păsările din sus la poartă. Aceste rase sunt energice, dar pot să nu fie prea evidente datorită aspectului său subțire și înalt. Picioarele lor slabe îi fac să pară ciudat la prima vedere, dar îi ajută și pe cei mai slabi să fie mai rapizi și mai calzi.

Datorită construitului său subțire, așteaptă atletismul extrem, inteligența de neegalat și simțurile incredibile. în plus, Este nevoie de o întreținere foarte mică atunci când vine vorba de îngrijirea stratului. Acestea sunt trăsăturile, care sunt perfecte pentru vânătoarea fazanului, prepeliții sau alte specii de păsări din Highlands.

Weimaraners ar putea să arate feroce, pe care sunt atunci când vine vorba de vânătoare, dar această legătură cu animale de companie bine cu copiii și întreaga familie. Indiferent, are un pedigree de vânătoare, care este, de asemenea, potrivit pentru jocuri mari în urmărirea prădătorilor cum ar fi lupi. Cu toate acestea, aceasta necesită o mulțime de formare în disciplină și exerciții fizice, deoarece poate fi laterală.

Cel mai bun câine de vânătoare de păsări din Upland
Weimaraners sunt cele mai bune păsări de vânătoare de păsări în sus.

14. Cele mai bune câini de vânătoare de vânătoare: Engleză Setter

Când vine vorba de câinii de vânătoare, Setters de limba engleză au un nas dornic să urmărească mirosul de păsări înfricoșătoare, fără să-l sperie. La prima vedere, s-ar putea să crezi că este un dalmant din cauza petelor sale negre și blană albă.

Cu toate acestea, stratul gros, lung și forma feței o face diferită. Setters sunt renumiți pentru înclinarea de a lucra îndeaproape cu dvs. în timpul unui joc de vânătoare. Va rămâne în vedere pentru a ține un punct doar pentru a vă oferi cea mai bună poziție în a face o lovitură.

Urmărirea unui gradel poate fi o provocare, deci trebuie să vă asigurați că câinele dvs. este confortabil cu urmărirea, recuperarea și forța comenzilor. Ca și alți câini care sunt populari în vânătoare, Setters-urile engleze au două linii distincte: verificare și teren. Aceasta înseamnă că această rasă excelează bine în urmărirea pradă și chiar l-ați urmărit după ce vânătorul a făcut împușcătura. Datorită popularității sale chiar și în trecut, primul câine înregistrat la Clubul American Kennel a fost un setter englez, numit Adonis.

15. Cel mai bun câini de vânătoare de porc: American Pitbull Terrier

Pentru vânătoarea de mistreți și porci în pădure, American Pitbull Terriers vă poate însoți. În istoria timpurie, majoritatea fermierilor și fermierilor au găsit una dintre cele mai versatile canine. Are construirea unui pitbull și inteligența unui terrier.

Aceste două trăsături primare îl fac potrivite pentru jocurile de vânătoare de pădure. În unele țări, ei îl folosesc și ca câini de salvare și poliție. Când este instruit corect, poate efectua narcotice și detectarea explozivilor și câinii de patrulare a frontierei. În atletismul de câine competitiv, terrierii americani Pitbull vor prevalează în rezistență, agilitate și tragere în greutate.

Modelul experimental între buldogi și terrii a început în Anglia, Scoția și Irlanda în secolul al XIX-lea. Scopul a fost de a traversa atleticismul terrierilor cu puterea buldogilor. Străinii au adus în cele din urmă crucile de taur și terrier în Statele Unite. De atunci, a fost renumită pentru majoritatea fermierilor și a fermierilor, când vine vorba de a conduce animale și vânătoare în timp ce este un partener dedicat de familie. American Staffordshire Terrier și terrierul american Pitbull a venit din aceeași strămoșă, dar diferite nume depind de locația cluburilor de câini.

16. Cele mai bune câini de vânătoare de păsări: Boykin Spaniel

Boykin Spaniel este natural atunci când vine vorba de vânătoare, în special pentru păsări, deoarece Ea excelează bine când vine vorba de spălare și de recuperare. Cea mai bună trăsătură a acestei rase este inteligența, ceea ce face ca antrenamentul să fie mult mai ușor.

Mai mult decât atât, determinarea fără compromis atunci când vânătoarea vă va oferi un avantaj atunci când vă urmăriți prada. În afară de vânătoarea de păsări, acest câine funcționează, de asemenea, bine în pensulă dens și zonele umede, ceea ce îl face ideal pentru împușcarea păsărilor de apă ca rațele.

În afara contextului vânătorii, un Boykin Spaniel este un animal excelent care este iubitor și ușor de mers. Cu toate acestea, luați act de faptul că necesită mai multă întreținere datorită blănurilor sale lungi și relativ ondulate. Boykin Spaniel a provenit din Carolina de Sud la începutul secolului al XX-lea. Acești câini de vânătoare cei mai puțin frecvenți sunt renumiți pentru vânătorii serioși. Prin urmare, a urcat pe clasamentele pe hărțile de câine de vânătoare pe toate resursele de câini de vânătoare online.

Cel mai bun câine de vânătoare de păsări
Boykin Spaniels sunt cei mai buni câini de vânătoare de păsări.

17. Cel mai bun câini de vânătoare al totală: Brittany Dog

Câini Bretania sunt aproape similare cu seturile, care sunt incredibil de versatil și talentat atunci când vine vorba de vânătoare. Indiferent dacă jocul dvs. include spălarea, preluarea, indicarea și chiar agilitatea, această rasă de câine este un partener excelent. La fel ca numele său frumos, acești câini sunt excepțional de frumos sau fermecător, cu doar cantitatea potrivită de blană. Prin urmare, necesită o întreținere minimă atunci când vine vorba de îngrijire.

Fie pentru vânătoare, aventură și însoțitor la domiciliu, câinii din Brittany sunt loiali și inteligenți. Devine din Franța în anii 1800, aceste rase sunt inițial pentru indicarea și recuperarea. Este o cruce de crescători distincți spanioli și englezi, rezultând o specie rapidă și curioasă.

În afară de faptul că sunt doar adorabili, iubiți și prietenoși câini de familie, Brittani sunt unul dintre cele mai bune Animale de casă. Cu toate acestea, ia notă de faptul că trebuie să fii gata fizic atunci când dețineți acest animal de companie, deoarece necesită o mulțime de exerciții fizice. În caz contrar, poate deveni neliniște fără activități.

18. Cel mai bun câini de vânătoare de iepure: Jack Russel Terrier

Dezvoltat în Anglia cu aproximativ 200 de ani în urmă, această rasă a fost inițial pentru vânătoare de vulpi. În vânătoare, niciodată rasele mici. Jack Russel Terrier este o rasă energetică care vă va ajuta să îndreptați locația iepurilor țintă. Odată pregătită în mod corespunzător, Este unul dintre cele mai inteligente animale de companie pentru jocul mic. Poate face mai mult decât spălarea și vânătoarea specii mici.

Dacă vă place iepurii de vânătoare, ar trebui să puneți Jack Russell aproape de partea de sus a listei dvs. Atâta timp cât îți poți reduce energia dimineața, nu vei fi dezamăgit de această rasă.

Chiar și acasă sau pe traseul de joc, este luminos și extrem de iubitor. Fermecător, afectuos, plin de viață și independent, acestea sunt trăsăturile pe care le veți iubi despre acest câine.

19. Cele mai bune câini de vânătoare de Turcia: Câini de curcan Appalachian

Să continuăm lista celor mai buni câini de vânătoare cu specialitățile lor. Când vine vorba de curcani de vânătoare, este esențial să aveți un tovarăș care este un mare alergător în timp ce urmărind mirosul prin aer subțire.

În acest caz, câinii de curcan Appalachian sunt, de asemenea, o alegere populară pentru mulți vânători de curcani. Este o combinație de setters, plott hounds și pointeri.

Cu toate acestea, AKC nu recunoaște astfel de câini. Totuși, are un aspect elegant, cu rezistență excelentă, viteză rapidă și gamă. Mai mult decât atât, are dorința de a urmări, a urmări și coaja la fel de tare cum ar putea, care sunt potrivite pentru a conduce pradă. Câinii de curcan Appalachian umple o specialitate de vânătoare care necesită atribute specifice derivate din rădăcinile sale pură.

20. Cel mai bun câini de vânătoare Hog: Dogo Argentino

Această rasă drăguță și extra specială este uimitoare de la musculatura sa construită pe fața sa unică. Mai mare, mai puternic și mai agil decât un pitbull, dogo argentinos au fost crescute special pentru vânătoare de jocuri mari. Originarea din America de Sud, Dogos sunt, de asemenea, cel mai bun câine de vânătoare chiar și în timpul unui climat fierbinte și terenuri brute.

Corpul bine musculat al acestei rase și haina albă subțire face să pară atât de frumos. Amenajarea jocului intimidant este atât de feroce ori de câte ori acest câine merge în vânătoare.

Cu toate acestea, este încă un partener prietenos și loial la domiciliu. Doar asigurați-vă că o instruiți pentru a evita afișarea agresivității față de alte persoane și chiar și alte rase de câini.

Cei mai buni câini de vânătoare - FAQ

Chiar și în vremurile vechi, oamenii au vânat alte specii cu ajutorul câinilor lor. Cu toate acestea, deoarece nu toate rasele sunt potrivite pentru această activitate, asigurați-vă că veniți cu cei mai buni câini de vânătoare cu specialitatea pe lista noastră. În funcție de specia pe care doriți să o prindeți, unii câini au puncte forte unice, în timp ce altele sunt potrivite pentru toate jocurile de vânătoare. În cele din urmă, să răspundem la unele dintre întrebările comune despre cei mai buni prieteni de companie de vânătoare.

Care este cel mai versatil câine de vânătoare?

Câinii din Brittany sunt unul dintre cei mai versatili câini de vânătoare care sunt adaptabile și flexibile la diferite sarcini ori de câte ori pe teren. De la îndreptare, spălare, pentru a recupera, această rasă de câine iubește să facă parte din fiecare proces în capturarea pradă și chiar să se alăture unor concursuri de agilitate. Mai mult, poate urmări diferite specii de dimensiuni mici la mari. Indiferent de tovarășii de vânătoare sau la prietenii de acasă, Brittanys sunt loiali și inteligenți atâta timp cât vă antrenați în mod corespunzător.

Înțelegem că vă uitați probabil cu cei mai buni câini de vânătoare cu specialitatea lor. Brittanii sunt excepțional de unici și frumoși. De asemenea, are straturi subțiri care se potrivesc cu structura musculară, care necesită o mică întreținere atunci când vine vorba de îngrijire. Cu toate acestea, acest animal de companie are nevoie de o mulțime de exerciții fizice. În caz contrar, va deveni neliniște. Deci, indiferent dacă mergeți la vânătoare sau nu, asigurați-vă că faceți câteva activități fizice la cel puțin 30 de minute până la o oră în fiecare zi.

Care este cel mai bun câine de vânătoare de coaon?

Coanhounds negru și bronz sunt cel mai bun câine de vânătoare de coaon. Judecând de la numele său, are un nas mare la pământ pentru a-și urmări prada și latră când a fost vânată. Cu structura sa osoasă mare, se poate mișca rapid cu pași ritmici, care este potrivit pentru orice fel de joc de vânătoare. Mai mult, are o rezistență impresionantă, care este excelentă pentru funcționarea. De fapt, poate merge pe mile și să depășească tufișurile groase ale oricărei păduri și chiar să traverseze râul.

Această canină este recunoscută cu dimensiunea și culoarea distinctivă. Mai mult, este relativ mai mare comparativ cu alți câini de vânătoare de coaon din același copac de familie. Ca un prieten de acasă, coanhounds negru și bronz sunt independenți și inteligenți. Poate fi, de asemenea, jucăuș și blând față de copii. Aflați mai multe despre Cel mai bun câine de vânătoare cu specialitatea lor pentru fiecare joc.

Care este cea mai bună rasă de câine de pistol?

Retriverii și indicatorii sunt unele dintre cele mai bune rase de câine de pistol din toate timpurile. Ambele animale de companie au un aspect frumos și nas spooky pentru a-și urmări prada. Aceste rase sunt atât de inteligente cât și puterea fizică de a lua orice aventuri de vânătoare. De la coada de otter groasă, corpul musculos, la spațiul acerbă, aceste trenuri vor permite proprietarilor de animale de companie să antreneze acest tip de animal de companie chiar și la vârste mai tinere.

Mai mult, aceste rase au dominat jocul de vânătoare de câini de arme de zeci de ani. Puteți să vă bazați întotdeauna pe munca sa rapidă și grea, deoarece este întotdeauna dispusă să se blocheze și să mențină ori de câte ori este necesar.

Care este cel mai bun câine de vânătoare de iepure?

Dacă vă bucurați de iepuri de curățare, ar trebui Luați în considerare câinii Jack Russell. Dezvoltat în Anglia cu aproximativ 200 de ani în urmă, această rasă a fost inițial pentru vânătoare de vulpi. Este energic și vă va ajuta să determinați locația iepurilor țintă. Ar putea fi unul dintre cele mai inteligente animale de companie mici. Atâta timp cât consumați energia în fiecare zi, nu veți fi dezamăgiți de această rasă. Este inteligent și extrem de afectuos chiar și acasă sau pe rutele de joc.

Diferite tipuri de beneficii de vânătoare de la rasa cea mai potrivită. Acum puteți achiziționa o rasă de vânătoare cu încredere și știți că vor fi cel mai bun prieten al dvs. și partenerul ideal de vânătoare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De câini de vânătoare cei mai buni cu specialitatea lor!