10 Imagini drăguțe ale retriveerilor de aur

Aur Retriever Puppy

Datorită personalităților lor super-dulci, inteligente grave și adorabili, gripei drepte, retrieverii de aur sunt o rasă extrem de populară în Statele Unite. De fapt, retrieverii de aur au lovit al treilea loc pentru majoritatea câinilor populari din Statele Unite în ultimii ani!

Aceste pooches sunt pe partea mare (femelele variază între 55 și 70 de kilograme, în timp ce bărbații cântăresc între 65 și 75 de lire) și necesită o mulțime de exerciții, ceea ce poate face ca unele familii să fie timide. Dar nu lăsați dimensiunea lor - sau înalți energia. Retrieveri de aur sunt foarte inteligente, ușor de antrenat (în comparație cu alte rase de câini) și incredibil de prietenos.

Indiferent dacă sunteți deja un părinte al catelului de aur sau având în vedere adăugarea unuia la familie, citiți mai departe pentru a afla câteva fapte distractive (și vedeți câteva fotografii serioase drăguțe!) a uneia dintre cele mai populare rase ale lumii.

01 din 09

Originte interesante

Mondaywithmiles / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-1 "Container de date =" Adevărat "/">

Există câteva teorii interesante despre unde, când și cum au venit retrieverii de aur. Unul chiar provoacă că auriu sunt descendenți ai câinilor ruși ai circului!

Aceste teorii alternative au fost descoperite, totuși, când înregistrările personale ale Domnului Tweedmouth de Inverness, Scoția au fost făcute publice. Lordul Tweedmouth a fost un vânător avid waterfowl care a vrut să reproducă un câine cu niște abilități serioase de recuperare a păsărilor. Deci, în 1864, a crescut un retriever galben numit nus cu un spaniel de apă tweed de ficat pe nume Belle. Rezultatul? Un pachet de pui cu exact Abilități de vânătoare el căuta, pe care el a numit retrieverii de aur.

Retrieverii de aur au fost ulterior aduse în America de Nord - cândva în anii 1920 - unde au devenit extrem de populare pentru aspectul lor frumos și personalitățile dulci. Apoi, în 1925, au fost recunoscuți oficial ca o rasă de Clubul American Kennel.

Continuați la 2 din 9 de mai jos.
  • 02 din 09

    Retrieverii de aur nu sunt doar de aur

    Wagonzalez / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-6 "Container de date =" Adevărat "/">

    Chiar dacă se numesc retrieveri de aur, nu toate auritele au un strat galben-aur. Ele pot varia de la o lumină foarte ușoară, zăpadă, la un aur galben, la un roșu închis, cupru.

    Indiferent de culoarea hainei lor, cu toate acestea, este important să nu faceți niciodată că părul tău de aur de aur, astfel încât să o poată pune la risc de cancer de piele, printre alte probleme de sănătate. Coaturile lor sunt alcătuite din două straturi - exteriorul lung, matasos, impermeabil și subaccesul moale, încălzirea și acționează ca izolatori împotriva tuturor tipurilor de vreme. Deci, dacă credeți că vă tăiați haina de aur în timpul verii pentru ao menține răcoroasă, gândiți-vă din nou! Va fi mult mai rece și pielea sa va fi protejată de soare cu haina intactă.

    Continuați până la 3 din 9 de mai jos.
  • 03 din 09

    Au nevoie de o mulțime de exerciții fizice

    Hudson_goldenboy / Instagram "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-10 "Container de date =" Adevărat "/">

    Ca membri ai grupului sportiv, retrieverii de aur au nevoie de o mulțime de exerciții fizice - în fiecare zi. Bred pentru a aduce waterfowl, retrieverii de aur iubesc o sesiune de baie bună, dar ar fi la fel de fericită cu plimbări lungi, jocuri de preluare sau chiar agilitate Jocuri.

    Scopul pentru aproximativ o oră de exerciții în fiecare zi, dar păstrați în minte vârsta și nivelurile de activitate ale câinelui - poate fi necesar să ajustați în consecință.

    Continuați până la 4 din 9 de mai jos.
  • 04 din 09

    Ei lucreaza din greu

    Christiedonnelly / Instagram "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-14 "Container de date =" Adevărat "/">

    Deoarece retrieverii de aur au fost crescuți ca câini de lucru (așa că iubesc să aibă un loc de muncă!) și sunt cursanți incredibil de rapizi, sunt adesea angajați ca câini de vânătoare, câini de salvare și câini de terapie. Dacă este luată la un site de salvare, de exemplu, ei pot învăța rapid cum să efectueze căutarea și salva pentru a ajuta cei care au nevoie.

    În plus față de inteligența lor, degradanții dulci de la Aur Retrievers le fac alegerea perfectă pentru câinii de terapie. Ei pot aduce o mulțime de conforturi - și bucurie-oamenilor care au experimentat evenimente traumatice, trăiesc în spitale sau sunt stresați în timpul examenelor de colegiu.

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Sunt super-gurii

    Jayzugal / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-18 "Container de date =" Adevărat "/">

    Dacă ați deținut vreodată un retriever de aur - sau tocmai ați mâncat o masă aproape unul - știi cât de mult iubesc să mănânce. Dragostea lor de hrană poate provoca probleme de sănătate (cum ar fi obezitate, Diabetul și bolile cardiovasculare), deci este important să vă hrăniți cantitatea potrivită de aur pentru greutatea, vârsta și nivelul de activitate. Nu sunteți sigur cât de mult este potrivit pentru câinele dvs? Discutați cu medicul veterinar despre o dietă sănătoasă. Și luați-o ușor pe tratate!

    Este adevărat că auriu de aur iubesc să mănânce, dar le place să transporte și obiecte nealimentare în gura lor. Natura lor gură face lucruri de zi cu zi, cum ar fi bastoane, pantofi sau chiar controlul la distanță o posesie foarte apreciată.

    Deoarece retriverii de aur au guri foarte blânde, provocări, cum ar fi provocarea de ouă de aur de aur - în care un aur este însărcinat cu ținând un ou neplăcut în gură fără să-l spargă pe Web.

    Continuați până la 6 din 9 de mai jos.
  • 06 din 09

    Există unele rețineri celebre (și prezidențiale) de aur

    Goldens_Lilly / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-23 "Container de date =" Adevărat "/">

    Deoarece Retrieverii de Aur sunt atât de dornici să-i placă părinții lor de catelus, sunt una dintre rasele mai ușoare pentru a instrui - ceea ce le face perfect pentru ecranul de argint. Tone de filme importante, cum ar fi seria "Bud Bud", "Homeward Bound", "Scopul unui câine" și chiar thrillerii, cum ar fi "Poltergeist" și "Vineri al 13-lea", au aur în rola de credit.

    Ce mai mult? Există și câțiva retrieveri de aur în istoria prezidențială. Președinții Ronald Reagan și Gerald Ford au avut aur în timpul președințiilor lor. Retrieverii de aur sunt adesea considerați câini americani, așa că are sens, dreapta?

    Continuați până la 7 din 9 de mai jos.
  • 07 din 09

    Aurțele sunt salutate ca eroi super

    Retrieverii de aur sunt foarte loiali familiilor lor, deci nu este o surpriză faptul că există nenumărate povestiri despre protejarea sau salvarea oamenilor lor din situații periculoase.

    Todd, aurul dulce prezentat aici, este unul dintre acei eroi de catelus. În iunie 2018, Todd a mers pe o excursie cu proprietarul său, Paula, pe un traseu lângă imn, Arizona. În timpul drumeției lor, Paula aproape că a pășit pe un rattlesnake - și când șarpele se plimba la ea, Todd a sărit în fața ei ca să o protejeze. Deși Todd a fost mușcat pe nas și a avut umflarea severă în fața lui, se așteaptă să facă o recuperare completă.

    Din cauza faptei sale eroice, internetul a salutat Todd ca un foarte bun, foarte băiat bun. Și credeți sau nu, Todd a găsit o modalitate de a fi chiar mai bine Băiat: Are A Gofundme pentru a ajuta alte doggii eroice care au suferit de aceleași vătămări.

    Continuați la 8 din 9 de mai jos.
  • 08 din 09

    Ei nu își pierd niciodată exuberanța Puppy

    LIFEWITHGOLDEN / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-32 "Container de date =" Adevărat "/">

    Multe rase de câini se scurge după etapa de catelus (sau când sunt de aproximativ doi ani), dar retrieverii de aur nu își pierd niciodată exuberanța lor energică, prostească, hilară. Chiar și în anii lor seniori, nu este neobișnuit ca aurul mai vechi să țină pasul cu omologii lor de catelus.

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Au cele mai dulci zâmbete

    THEGOLDENRALPH / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-35 "Container de date =" Adevărat "/">

    Retrieverii de aur sunt bine-cunoscuți pentru grinzile lor mari, dințate, Goofy. Și pentru un motiv bun! Nu numai că sunt adorabili, dar ei dovedesc că sunt unii dintre cei mai dulci mari de câini din jur.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Imagini drăguțe ale retriveerilor de aur