Cel mai bun câini de vânătoare: hounds, pointeri & retriveers

& # 038;
best_breeds_for_hunting

Câinii au fost probabil vânătoare alături de oameni Din moment ce ar fi trebuit să fie denumite pe bună dreptate ca câini. Îi împrumută nasul lor dornic, rezistența incredibilă și curajul și, în schimb, împărtășim pradă de vânătoare cu ei.

În timp ce multe rase și combinații ale acestora pot efectua admirabil în contexte de vânătoare, câteva rase se ridică în mod clar la partea de sus. Astăzi suntem discutam ceea ce face un câine mare de vânătoare și evidențiază câteva dintre cele mai bune rase pentru a servi ca tovarășii de vânătoare!

Trăsături comune celor mai multe rase de câine de vânătoare

În timp ce există întotdeauna excepții, cele mai multe rase de câine de vânătoare prezintă următoarele trăsături:

Inteligență

În timp ce rasele de vânătoare, cum ar fi coloana de frontieră, Malinoisul Belgian și Shelties, precum și rasele de lucru precum păstorii germani, Dobermans și Rottweilers, obțin, de obicei, toate accelerații pentru că sunt inteligenți, mulți câini de vânătoare sunt niște creioane destul de ascuțite.

Poodles, de exemplu, sunt retriverii inteligenți nebuni, iar labradorii, precum și retriverii de aur sunt, de asemenea, considerați ca unele dintre cele mai inteligente rase din jur.

Prey Drive

În timp ce aproape orice câine poate prezenta o puternică unitate de pradă, există ceva special în ceea ce privește modul în care un laborator se blochează pe o rață (sau o minge de tenis, după caz, este același instinct la locul de muncă în ambele cazuri).

CURS și HOUNDS-urile pot să nu vrea să urmărească o minge proastă pentru dvs., dar vor urmări un miros cu aceeași determinare și se concentrează ca un laborator sau o viziune de aur o minge în mână. Dar toate aceste comportamente și tendințe sunt doar manifestări ale acționării pradă a Pooch.

Rezistență

Vânătoarea este o muncă grea. Câinii bine potriviți pentru sarcina sunt capabili să facă ceasul, să muncească din greu și să se odihnească mai târziu - și să facă acest lucru cu o atitudine pozitivă și o coadă vagă. Diferitele tipuri de câini de vânătoare necesită niveluri diferite de rezistență, dar majoritatea au rezistență comparabilă cu rasele de lucru.

Cur (cum ar fi celebrul gura neagră cur vă puteți aminti de la Vechiul Yeller), de exemplu, sunt adesea folosite pentru a vâna leii de munte, ceea ce cere ca câinii să traverseze distanțe considerabile în urmărirea neîncetată a unei ținte rapide, viclenie și criptice.

Dimpotrivă, un laborator cu cel mai de succes Duck-Hunting-Daddy își va petrece cea mai mare parte din ziua ei așezată lângă tine. Sigur, ea va sari în apă și va înota 100 de metri de 20 de metri sau de mai multe ori pe parcursul zilei, dar ea va putea să se odihnească cu mult, necesitând un alt fel de rezistență decât o curtă.

Demeanor încrezător

Indiferent ce tip de pradă se așteaptă să urmeze, Toți câinii de vânătoare necesită o mulțime de încredere în sine.

Acest lucru se aplică în mod evident câinilor care sunt însărcinați de capturarea și supunerea pradă mare, dar se aplică și câinilor de arme, care trebuie să poată lua crack-ul exploziv al unei puști în pas, menținându-și totuși atenția și rezolva focul.

Chiar și acei câini însărcinați cu urme, nimic mai mare decât veverițele sau ratonii necesită încredere, deoarece câinii timizi vor reveni cu siguranță ca răspuns la gesturile agresive de către aceste creaturi.

Natura gregară

Relativ puțini câini de vânătoare lucrează numai cu proprietarul lor. Majoritatea muncesc alături de un pachet, și chiar cei care lucrează fără ajutorul altor canini întâlnesc adesea alți oameni în timpul unei vânătoare.

Câinii de vânătoare buni vor reacționa la toți ceilalți vânători - fie cei doi sau patru - cu profesionalism și politețe. Câini care sunt suspicioși de alți câini sau care nu se joacă bine cu alții rareori fac câini de vânătoare buni.

Cele mai bune rase de vânătoare

Sarcinile Câinii sunt rugați să funcționeze în timpul vânătorii

Oamenii au folosit câini pentru a-și asuma perdelele de vânătoare într-o varietate de moduri diferite, fiecare dintre ele necesită abilități diferite.

Deși există o crossoare considerabilă între categorii și multe rase excelează la mai mult de un loc de muncă, câinii de bază sunt rugați să efectueze:

Localizarea pradă și apoi alertarea vânătorului la prezența sa. Câinii care fac acest lucru sunt minunați pentru vânătoarea mică, cum ar fi prepelițele, fazanul, veverițele și iepurii.

Vizionând vânătorul localizați și ucideți prada, dar apoi recuperați-o. Aceasta este în primul rând o sarcină retrogradată la laboratoarele, de aur, nou-născuții, precum și pisodele și câinii de apă portugheză, care sunt minunați în starea dvs., urmărind o pasăre care se încadrează și apoi recuperează-o pe comandă - fie pe teren uscat sau în gheață apă.

Localizarea și uciderea pradă; Recuperarea acestei pradă dacă se simte ca ea. Acesta este tipul de sarcină la care Terriers și Dachshunds Excel. Urmați un anumit tip de Varint într-o gaură sau prindeți-l înainte de a ajunge acolo, apoi se thrash până se oprește în mișcare. Wag coada, clătiți și repetați.

Așteptarea omului (sau altor câini) pentru a găsi prada, și apoi prindeți și supuneți-l.

cele mai bune câini de vânătoare

Categorii de câini de bază de vânătoare

Akc Grupuri Câini de vânătoare în două categorii primare: grupul sportiv și grupul de hound.

Între timp, cu UKC Clasificați câinii de vânătoare în trei grupe diferite: câini de arme, câini de parfum, câini de sârmă și paria, și terrieri.

Am încercat să distilăm aceste abordări variate în șase grupuri diferite - ele nu sunt cele exacte folosite de cele două cele mai mari registre, dar acolo instructiv, totuși.

În primul rând, cele trei sau patru grupuri primare utilizate de vânătorii moderni:

Hounds

Pentru cineva familiarizat cu și confortabil în jurul câinilor, Hounds nu se intimidiază.

Sunt de obicei politicoși și prietenoși, dacă un pic de aloof, dar cu siguranță înseamnă că nu vor face nici un rău.

Cu toate acestea, din ochii unui urs, raton, leu de munte sau veveriță, un pachet de câini este destul de înspăimântător. Bred și instruit să urmărească pradă neîncetată, folosind sentimentul lor de miros, acești câini de vânătoare de obicei "copac" pradă sau conduce-le în altă locație dorită, astfel încât vânătorul să intre și să-și termine slujba.

Există trei subcategorii de câini:

Hounds de parfum sunt cele utilizate în principal de către vânătorii occidentali moderni. Ei urmăresc lucrurile - ați ghicit - mirosul.

Vestigiile sunt încă folosite în unele părți ale Orientului Mijlociu, dar ele nu sunt comune în vest. Ei vânează prin vedere. Dă-ți seama.

Lurchers sunt create prin traversarea unui Hound Sight cu o rasă de lucru pentru a-și extinde setul de competențe. Ele nu sunt folosite de mulți vânători occidentali.

Câini de arme

Câinii de arme sunt probabil cei mai familiarizați dintre câinii de vânătoare. Compus din vechile favorite, cum ar fi retrieverii și laboratoarele de aur, câinii de arme sunt de obicei utilizați în căutarea păsărilor - Ei fie diferă de păsări cu nasul lor dornic, fie joacă Rover, aducând înapoi păsările pe care le împușcă vânătorul.

Termenul "câine de pistol" se referă la faptul că acești câini trebuie să fie capabili să lucreze în timp ce auzite focuri frecvente, fără să se rătăcească sau să-și piardă atenția.

Există aproximativ trei până la șase subcategorii diferite de câine de pistol, în funcție de modul în care le rupeți:

Retrieveri stai lângă tine. Când tragi o pasăre, retriever-ul tău credincios a spus pasăre - și el face atât de ușor.

Indicatoare, Setters și Spaniels, care sunt uneori tratați ca trei grupuri separate, localizează în primul rând, marchează și de a spăla jocul. Mulți sunt bucuroși să recupereze jocul pentru dvs., după ce l-ați împușcat.

Câini de apă au fost create pentru a recupera câinii din locurile acvatice. Cele mai multe au blană groasă, uleioasă pentru a le menține cald în apă rece.

Curs

CURS sunt folosite în primul rând în urmărirea unui joc mare, cum ar fi Lionul Bear și Mountain. Ei conduc aceste animale într-un copac și așteaptă ca vânătorul să sosească.

În timp ce este potrivit pentru scopul propus (mulți vânători sunt adepți din morți la diferite cursuri), ele sunt relativ rare utilizate ca animale de companie.

Fecioare

Unele autorități recunosc feiștii ca un grup discret de câini de vânătoare de vânătoare, în timp ce alții consideră că sunt a rasă care face parte din grupul terrier. Au o rețea încurcată de o istorie, iar mulți au fost traversați cu totul, de la Whippete la Jack Russel Terriers.

Indiferent de locul în care atragem linia, fetele sunt câini de vânătoare mici, care sunt obișnuiți să urmeze jocul mic.

Notă: Cele două grupuri rămase sunt clar definite, dar oarecum rar folosite în sensul modern de vânătoare.

Terriers

Terrierii nu sunt utilizați în ceea ce majoritatea oamenilor ar lua în considerare vânătoarea de agrement sau de subzistență.

Ei nu urmăresc animalele și apoi așteaptă ca omul să ajungă acolo și să facă munca murdară; ei au fost de fapt crescuți ucide diverse mamifere mici pe cont propriu. Oricine a văzut un mic scottie sau un terrier de taur distrug absolut o jucărie a văzut tehnica lor de ucidere preferată.

Proprietarii de terrii de companie pot fi șocați atunci când micul lor Jack Russell Dive Bombe pentru un șobolan! În timp ce majoritatea proprietarilor ignoră foamea lui Terrier pentru micul și veche, există câteva grupuri de rase care permit proprietarilor terrierilor să se întâlnească și să se încurajeze mișcările de vânătoare ale câinilor pe străzile orașului!

Există un mare segment pe această viață americană ca reporter urmează un terrier pe prima sa expediție de vânătoare de șobolani în NYC. Dați-i o ascultă dacă sunteți interesați! 

Dachshunds

Câinii de weiner primesc propria lor categorie - cât de Badass este asta?

Dachshunds s-au dezvoltat pentru a - odată ce spun acest lucru, va părea evident - pradă de urmărire în sau spălați pradă din tuneluri și alte dens subteranean.

Sunt destul de adaptabili băieți și galeri și pot fi instruiți să vizeze orice pradă de la câini de prerie până la cerbi, dar nu sunt folosite ca fiind în mod obișnuit în contexte de vânătoare adecvate, așa că am omis aceste mici tipi din lista noastră de bază de mai jos.

Cele mai bune zece rase de vânătoare

Evident, această listă este subiectivă (asigurați-vă că mi-ați spus ceea ce am greșit în comentariile - argumentele bune sunt sigur că vor apărea). Dar aceste 10 rase reprezintă o secțiune transversală bună a celor care se folosesc pe scară largă între vânătorii moderni.

1. Plott

Plott
Sursă: Vetstreet

mărimea: 50 până la 75 de lire sterline

Utilizarea primară: Urmărirea ursului, porcilor și altor jocuri mari

Origine: North Carolina, SUA

Plotts sunt câini de câini de câini relativ mari, a căror dimensiune le-a ajutat să le dea abilitatea de a vâna o pradă formidabilă. Cu toate acestea, vânătorii moderni le folosesc pentru o varietate de joc, inclusiv totul de la racoane la leii de munte. Plotts (sau câțâi, așa cum sunt numiți uneori) sunt relativ rare; Nici măcar nu au fost recunoscuți de AKC până în 2006.

2. Pointerul german de scurte

Pointerul scurtat

mărimea: 45 până la 70 de lire sterline

Utilizarea primară: Variat, dar de multe ori pentru marcarea, spălarea și recuperarea păsărilor de joc în sus

Origine: Germania

Pozițiile germane scurte au fost concepute inițial ca toți câini de vânătoare, care ar putea face totul. În consecință, acestea sunt folosite pentru tot, de la găsirea și spălarea păsărilor de joc în sus la urmărirea urșilor pentru a recupera Waterfowl. O rasă inteligentă, energică, indicatorii scurți germani fac animale de companie bune, dar trebuie să fie suficient de stimulate și să fie exercitate pentru a rămâne fericiți.

3. Labrador Retriever

Labrador pentru drumeții

mărimea: 50 până la 80 de lire sterline

Utilizarea primară: Preluarea apei de apă

Origine: Newfoundland, Canada

Una dintre cele mai populare rase de animale de companie din SUA, laboratoarele au fost inițial dezvoltate ca câini de lucru, care ar ajuta pescarii să-și lucreze plasele și să prindă peștele care scapă în apele înghețate ale Atlanticului de Nord. De-a lungul timpului, au devenit populare printre vânătorii care vizează rață și alte păsări de apă și sunt încă folosite în acest mod astăzi.

Laboratoarele sunt Câini de vânătoare de păsări mari precum și familia patru picioare, dar asigurați-vă că mergeți la diferite crescători, în funcție de nevoile dvs. Dispoziția și nevoile energetice ale unui laborator crescute pentru vânătoare sunt foarte diferite decât cele ale unui labraodr crescute pentru agățată de Kiddos.

4. Bluetick Coonhound

Blue Tick Coonhound

mărimea: 45 până la 80 de lire sterline

Utilizarea primară: Urmărirea și racoanele și alte animale și alte animale

Origine: Louisiana, SUA

Bluetick Coonhounds sunt câini de urmărire excelentă, a căror fiabilitate în domeniu și deforma prietenoasă îi fac favorite ale multor vânători. Poate că cea mai apreciată caracteristică a rasei este așa-numitul "nas rece", care se referă la capacitatea lor de a urmări o pistă mai în vârstă mai eficientă decât multe alte rase.

5. Beagle

Beagle

mărimea: 20 până la 35 de lire sterline

Utilizarea primară: Urmărirea și recuperarea iepurilor

Origine: Neclar; Probabil Anglia

În timp ce mici și adorabile, beaglele sunt vânători capabili. Acestea sunt unele dintre cele mai bune rase de câine de vânătoare de iepure care au fost vreodată dezvoltate, deși sunt ocazional utilizate pentru urmărirea unui joc mai mare, de asemenea. Obiceiurile vocale ale Beagle sunt o amintire modernă a scopului lor istoric (majoritatea câinilor de câini vocalizați frecvent pentru a-și îndeplini sarcina și a păstra pachetul împreună).

6. Pointer

pointer

mărimea: 45 - 75 de lire sterline

Utilizarea primară: Afișarea, spălarea și recuperarea jocului, de obicei păsări de joc în sus

Origine: Anglia

În ciuda numelui său (acești câini sunt, de asemenea, numiți indicatori englezi), indicii sunt câini adaptabili, care pot efectua o serie de sarcini de vânătoare diferite. Puteți vedea un pachet de pointeri folosiți pe o vânătoare de prepeliță, înainte de a vedea un alt pachet folosit pentru a spăla și a prelua iepurii și alte mici jocuri mici.

Deși fac, de asemenea, animale de companie bune, pointerii au o unitate de pradă de neegalat și necesită o mulțime de spațiu pentru a alerga.

7. Dogo Argentino

Dogo Argentino

mărimea: 80 la 100 de kilograme

Utilizarea primară: Urmărirea și subducerea unui joc mare, cum ar fi mistrețul

Origine: Argentina

Deși inițial conceput pentru a vâna un joc mare și încă folosit în acel mod în țara lor natală, Dogo Argentinos sunt ținute în primul rând ca animale de companie în Statele Unite. Cu toate acestea, ele sunt potrivite pentru vânătoare de porci ferate și sunt adesea folosite ca "câini de captură", care sunt însărcinați să apucă porcul și să-l țin drumul până când vânătorii se prinde în sus.

8. Treeing Walker Hound

Treeing Walker Hound
Sursă: Vetstreet

mărimea: 50 până la 70 de lire sterline

Utilizarea primară: Urmărirea și racoanele și opossurile

Origine: Kentucky, SUA

Un alt câine de vânătoare versatil, copacul Walker Hound este una dintre cele mai populare rase de câine de vânătoare cu sportivi moderni și sportswomen. Ei au un nas "mai cald" decât Bluetick Coonhounds și alte rase de urmărire bune, ceea ce înseamnă că sunt cei mai interesați să urmărească melodii proaspete, mai degrabă decât vechi decât vechi. În plus față de urmărirea ratonilor și a opozițiilor, acestea sunt folosite și în căutarea de cerb, urși și cougars.

9. Setter irlandez

setter irlandez

mărimea: 55 la 75 de lire sterline; Cu toate acestea, câinii de teren care au fost crescuți pentru a vâna, sunt, în general, mai mici

Utilizarea primară: Indicarea, spălarea și recuperarea păsărilor de joc în sus

Origine: Neclar, dar probabil Irlanda sau alte porțiuni din Europa (rasa are o istorie lungă)

Setters irlandezi sunt o rasă frumoasă care iubește să lucreze în câmpurile alături de proprietarul lor. Cu toate acestea, unii settre sunt atât de giddy să fugă, să sară și să joace că pot deveni ușor distrași atunci când caută păsări. Există o diferență între cele create pentru spectacol sau familiile și vânătoarea, iar multe dintre cele de la liniile de vânătoare se abate de la standardul de rasă.

10. Munte Cur

Munte Cur
Sursă: Despre câine Munte Cur

mărimea: 30 până la 60 de lire sterline

Utilizarea primară: Urmărirea și copacii mici

Origine: Europa

Muntele Curs sunt mari câini, care excelează în câmp sau în casă (cu condiția ca ei să obțină o mulțime de stimulare și să aibă un anumit tip de muncă).

Deși sunt folosite în principal de vânătorii moderni pentru a vâna veveriță, raton, opossums și un joc similar, alții le folosesc pentru mistrețul sălbatic, ursul negru sau vânătoarea de cougar.

***

Compilarea oricărei liste de "cele mai bune rase" este sigur de a obține dezacordul imediat în rândul cititorilor, dar acest lucru este probabil să fie valabil mai ales atunci când discutați cele mai bune rase de vânătoare câine de vânătoare. Cei mai mulți vânători moderni au o rasă preferată, iar ei vor rezista tuturor argumentelor contrare.

Avand in vedere, Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile cu privire la această problemă.

Ce rase am neglijat să menționez? Care ar trebui să fi lăsat de pe listă? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

De asemenea, asigurați-vă că ați verificat articolul nostru care detaliază cele mai bune nume de câini de vânătoare Dacă aveți nevoie de un titlu solid pentru câinele dvs. de lucru. De asemenea avem Recomandări privind cele mai bune veste de vânătoare de câine Pentru a vă aduce pooch-ul pasăre-chasing!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cel mai bun câini de vânătoare: hounds, pointeri & retriveers