De ce câinele meu bea o mulțime de apă și drooling? Ce ar trebuii să fac?

Câine cu limbă afară

Întrebare: De ce câinele meu a băut apă excesivă și a scufundat foarte mult, și ce pot face pentru ao ajuta?

Câinele meu a acționat diferit, bea mult mai multă apă decât de obicei, droolind foarte mult (ea nu a fost niciodată droolată înainte) și a dormit mult mai mult. Nasul ei se execută, de asemenea. Are șapte ani. Mă întreb ce ar putea fi greșit și ce pot face pentru ao ajuta.

-Jessica

Răspuns:

Dragă Jessica,

Îmi pare rău că am auzit că puiul tău nu se simte bine și vă mulțumesc pentru că trimiteți la întrebarea dvs. Oricând, un câine începe să bea o mulțime de apă, este probabil o afecțiune medicală care să cauzeze problema. Beau o mulțime de apă, letargie, un nas curbat și să-i droolim excesiv ar putea însemna că câinele tău are o boală curabilă, cum ar fi a Infecția dinților sau ceva mai serios ca boala renală. Aș recomanda să vă luați câțiva unui medic veterinar cât mai curând posibil pentru a diagnostica ce este greșit și acordați tratamente adecvate. În timp ce vă așteptați la numirea dvs., aici sunt câteva cauze posibile pentru simptomele puilor și ce ar trebui să faceți acest lucru.

4 cauzează consumul de câine excesiv și drooling

1. Infecția dinților

O infecție dinte ar putea provoca un câine să bea mai multă apă, să drool excesiv, să dormi mai mult și să aibă un nas curbat. Abcesele rădăcină a dinților și infecțiile sunt foarte frecvente la câini și pot provoca toate aceste simptome. Adesea, este greu de spus dacă un dinte este infectat, așa că aș recomanda ca medicul veterinar să facă un examen oral complet pentru a vedea dacă dinții sunt vinovați ai simptomelor puilor.

2. Boală de rinichi

Boala renală poate provoca, de asemenea, sete excesive și drooling. Câinii se pot dezvolta boală de rinichi Așa cum variază, sau rinichii lor se pot deteriora de infecții bacteriene sau de toxine. Boala renală vă va face ca câinele să bea mai mult și să pipi mai mult. De asemenea, dacă se simt greață din cauza bolii renale, acest lucru ar putea face ca câinele dvs. să drool. Această boală poate provoca, de asemenea, câini să se simtă destul de crud.

3. Boală de ficat

Boala hepatică poate provoca mai multe simptome, inclusiv scăderea poftei de mâncare, sete crescute, greață (care ar putea cauza scărirea) și letargia. Boala hepatică este mai frecventă la animalele de vârstă mijlocie și superioară. Boala hepatică poate fi exclusă de un simplu test de sânge de către medicul veterinar.

4. Cancer

Anumite tipuri de cancer orale ar putea provoca drooling și bea mai multă apă. Cele mai frecvente cancere orale la câini includ melanomul și carcinomul celular scuamos. Aceste forme de cancer pot fi de obicei detectate atunci când medicul veterinar are o examinare orală asupra câinelui dvs.

Ce puteți face pentru a ajuta un câine să bea o mulțime de apă și să-i drooling?

Primul pas pentru a ajuta puiul dvs. de a obține mai bine este să programezi o întâlnire veterinară. Există multe cauze posibile pentru a bea excesiv, drooling, nas curbat și letargie la câini. Se pare că câinele dvs. ar putea avea o infecție dinte sau o boală mai gravă care ar trebui abordată imediat. Aș recomanda să-ți cer medicului veterinar să facă o examinare extraordinară și să ruleze alte teste, inclusiv o analiză de urină și un panou de sânge de bază pentru a exclude alte boli.

Câteva gânduri finale

Consumul excesiv de băut și drooling la câini este un semn că există o afecțiune materială care trebuie abordată de un medic veterinar. Sperăm că puiul dvs. are doar o infecție a rădăcinilor dintelui care poate fi tratată printr-o procedură dentară simplă și nu este ceva mai grav. Vă doresc cele mai bune norocuri cu puiul tău dulce și vă mulțumesc din nou pentru că mi-ai pus întrebarea.

Cu sinceritate,

Addie Reinhard, DVM

Disclaimer: Utilizarea dvs. a caracteristicilor Cereți VET este supusă Cereți termenii de utilizare. Conținutul este numai pentru utilizarea informațională și educațională și nu ar trebui să înlocuiască sfaturile profesionale veterinare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinele meu bea o mulțime de apă și drooling? Ce ar trebuii să fac?