10 Rase de câine de lungă durată

Câini Lhasa Apso

Ratele câinilor de lungă durată sunt un lucru de frumusețe. O mulțime de rase au haine lungi - unele groase și dense, altele matasoase și amendă. Deși câinii de lungă durată necesită periere și îngrijire suplimentară, lungimea părului poate fi tăiată aproape orice lungime - de la ultra-scurt la lungimea medie-sau păstrat atâta timp cât vă place.

Iată zece rase de câine cu păr lung.

Unele rase cu păr lung necesită o periere suplimentară pentru a preveni covorașul și pentru a îndepărta murdăria și resturile, dar altele ar putea avea nevoie de îngrijire profesională mai extinsă. Înainte de a aduce acasă un câine cu păr lung, asigurați-vă că tu înțelegeți îngrijirea Va trebui să faceți pentru a păstra haina fără tangle.

01 din 10

Haina de curgere lungă a câinii afgani, degresie este una dintre caracteristicile holmark ale rasei. Haina groasă a servit pentru a proteja câinii din climatul rece din Munții de Est, unde a evoluat cu multe mii de ani în urmă.

Aceasta este o rasă veche, iar unii oameni cred că este cea mai veche dintre toate rasele de câine. O parte din Clubul American Kennel Hound Group, Afganul este ceea ce se numește un Sighththound, ceea ce înseamnă că își vânează prada folosind vederea dorită și viteza rapidă.

Haina lungă a Houndului afgană necesită o atenție deosebită menținerii. Pregătiți-vă pentru mai multe ore de periere pe săptămână, plus scălarea de rutină utilizând atât șamponul, cât și balsamul.

Privire de ansamblu de rasă

ÎNĂLŢIME: 25 până la 27 de centimetri înălțime la umăr

GREUTATE: Aproximativ 50 până la 60 de lire sterline

Caracteristici fizice: Înalt, slab și puternic, cu hipbone foarte pronunțate. Haina poate fi orice culoare sau combinație de culori, inclusiv brindle și domino.

  • 02 din 10

    Caracteristicile Collie Bearded nu numai o barbă profundă, Dar, de asemenea, o haină lungă. O parte din grupul AKC Herding, Collie Bearded a provenit cu sute de ani în urmă în Scoția, unde a fost evaluată ca un Dover de oaie și bovine. Astăzi, coloanele barbă sunt încă foarte bouncy, atletice și pline de energie.

    Haina lor este formată din două straturi. Outercoat este drept, dur și shaggy. Standurile sunt moi, blânde și închise în corp.

    Coat necesită îngrijire semnificativă pentru a preveni covorașele și tangurile, inclusiv periajul zilnic și pieptănarea, periajul săptămânal adânc cu o rake sub acoperire și băi ocazionale. Partea de sus a tuturor sunt că Bediadie nu aruncă mult.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 21 până la 22 de centimetri înălțime la umăr (bărbat) - 20 până la 21 inci (femei)

    GREUTATE: 45 și 55 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Mediu de dimensiuni medii, cu un corp lung și slab. Stratul de shaggy vine în negru, albastru, maro sau fawn.

  • 03 din 10

    Gloria încoronată a Bolognese este o haină albă lungă, pufoasă care își înconjoară corpul ca un nor moale. Numit pentru locul de naștere al lui Bologna, Italia, a fost un favorit de redevență pentru multe secole.

    Acest Rasa de câine italiană a fost mult timp apreciat ca un lapdog calm, dulce și un tovarăș credincios. Aproape au dispărut în secolul al XX-lea, dar câțiva crescători de rasă dedicați au lucrat neobosit pentru a le păstra.

    Stratul lung, bumbac al Bolognezului nu se varsă, dar dacă este păstrat lung, are nevoie de periaj zilnic pentru a împiedica să se încurce. Mulți proprietari bolognezi optează pentru clipuri mai scurte pentru animalele de companie pentru ușurința întreținerii.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 10 până la 12 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 5.5 până la 9 kilograme

    Caracteristici fizice: Mici, stocate și compacte. Haina lungă, pufoasă este întotdeauna pură alb.

  • 04 din 10

    Cu haina lungă, curgătoare și corpul puternic, muscular, Briad înțelept și spiritual este pur și simplu magnific pentru a privi.

    Având în vedere regiunea Brie a Franței (de asemenea, locul de naștere al celebru brânză), Briad versatil a fost folosit ca o păzitor de oaie și un turmă. Briardul este atât de loial și iubirea faptului că respirația de rasă se referă la ea ca o "inimă înfășurată în blană."

    Haina dublă constă din două părți. Un strat exterior grosier, greu și uscat se află plat, căzând în mod natural în încuietori lungi, ușor ondulate. Standardul este bine și strâns cu corpul. Periați briardul de trei sau mai multe ori pe săptămână, folosind o perie de pin și o rake sub acoperire pentru a elimina subsoluri libere.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 23-27 inci înălțime la umăr (bărbat) - 22 la 25.5 inci (feminin)

    GREUTATE: 55 la 100 de kilograme

    Caracteristici fizice: Puternic fără grosime și puternică în os și mușchi. Stratul lung vine în negru, alb, gri, albastru, tawny sau un amestec de culori.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Cunoscut sub numele de Dog Royal din Madagascar datorită afecțiunii nobilimii pentru rasă, fermecătorul și prietenos Coton de Tulear (Pronunțate Ko-Tone DiH prea-lay-sunt acoperite într-o haină albă lungă, profundă.

    De fapt, haina densă a lui Coton de Tuleaar, care este moale și suplă cu o textura asemănătoare bumbacului, este o caracteristică de definire că ea apare în numele de rasă însuși (a doua jumătate a numelui de rasă provine din orașul port Tulear în Madagascar, unde a apărut rasa).

    Scopul de viață al Coton este de a fi un partener devotat, așa că nu fac bine dacă sunt lăsați singuri câteva ore pe zi și pot fi predispuși la anxietate de separare. Această rasă necesită periaj zilnic cu un balsam de acoperire, cu excepția cazului în care se păstrează într-un clip mai scurt de întreținere.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 10 până la 11 inci înălțime la umăr (bărbați) - 9 până la 10 inci (femele)

    GREUTATE: 9 până la 15 kilograme (bărbați) - 8 până la 13 kilograme (femele)

    Caracteristici fizice: Mic, dar robust. Haina lungă este întotdeauna pură alb (câteva puțuri ușoare ale griului deschis sau bronzul luminos sunt permise pe urechi).

  • 06 din 10

    Singura rasă de câini nativă din Cuba și numită pentru capitala națiunii insulei Havana, Havanul este acoperit într-o haină luxoasă, lungă și matasoasă.

    O parte din Clubul American Kennel Grupul de jucării, Havanul este extrem de social, prietenos și inteligent, făcând rasa populară ca un animal de companie de familie.

    În cazul în care haina abundentă a Havanezului este păstrată mult timp, are nevoie de periaj zilnic pentru a preveni formarea tanglerilor și covorașilor. O ornamente mai scurte de companie este mai ușor de întreținut și necesită o periere mai redusă. Indiferent de lungime, stratul acoperă foarte puțin.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 8.5 până la 11.5 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 7 până la 13 kilograme

    Caracteristici fizice: Mic, dar robust, și puțin mai mult decât înalt. Haina poate fi una sau două culori, inclusiv, dar nu se limitează la negru, argint, alb, cremă, bronz, fawn, aur, salariat, și roșu.

  • 07 din 10

    Lhasa Apso este o rasă veche care vine din Munții Himalayan din Tibet. Câinii mici au acționat ca veghe de interior în palate și mănăstiri budiste, sunând la alarmă dacă au auzit că se apropie de oameni. Rasa, care este numită după orașul sacru Tibetan din Lhasa ("apso" înseamnă "câine de lungă durată"), a fost foarte apreciat de secole de către demnitari din țară și chiar Dalai Lama însuși.

    Haina dublă puternică, dreaptă, densă, care aruncă foarte puțin, are nevoie de periaj aprofundat de două sau trei ori pe săptămână, și tăierea regulată de un groomer profesional. Unele lhasas sunt păstrate într-un clip de companie mai mic de întreținere mai scurte.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 10 până la 11 inci în umăr

    GREUTATE: 12 până la 18 kilograme

    Caracteristici fizice: Mici, robuste, bine echilibrate și dreptunghiulare. Haina lungă poate fi aproape orice culoare, dar este adesea negru, alb, aur, gri, cremă sau o combinație a acestora.

  • 08 din 10

    O parte din Clubul American Kennel Grupul de jucării, Pekingese este Ultimate Lapdog. De fapt, peke a fost prețuită de secole de către redevența chineză care iubea să dețină câinii mici și să-și ia blana de lux. Legenda are că pedeapsa pentru furtul unuia dintre câinii mici a fost tortura sau chiar moartea.

    Haina dublă lungă, groasă are o rubrică magnifică care amintește de o coamă de leu. Este nevoie de o îngrijire considerabilă, inclusiv periaj frecvente, asigurându-vă că ajungeți la piele. Pot fi necesare băi obișnuite. Păstrarea tăiată a lui Pekingses tăiat în jos pe îngrijire și poate ajuta la păstrarea acestui lucru brahycefalic (cu fața în față) rece, mai ales în lunile de vară fierbinte.

    Privire de ansamblu de rasă

    GREUTATE: Până la 14 kilograme

    ÎNĂLŢIME: 6 până la 9 inci înălțime la umăr

    Caracteristici fizice: Compact și Stocky cu un corp dreptunghiular. Haina este observată în mod obișnuit în variante de aur, roșu sau salariat, dar poate fi, de asemenea, negru și bronz, alb, cremă, snable sau gri.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Little Shih Tzu fermecător (pronunțat "Zoo-zoo") a fost popular cu redevența chineză de sute de ani. Cu fața împinsă și curgerea stratului lung, rasa seamănă cu un leu mic. De fapt, numele de rasă înseamnă "leu" în limba chineză.

    Câini minunați de familie, Shih Tzsu sunt afectuosi, plini de viață și de ieșire. Dacă este permis să crească, haina dreaptă, netedă, matasoasă, poate ajunge la sol.

    Shih Tzus necesită îngrijire profesională, plus întreținerea regulată a stratului. Hainele lor lungi au nevoie de periaj frecvente, pieptănat, baie, uscare și tăiere. Clipul mai scurt, cu atât va fi mai ușor să se îngrijească.

    Unul pozitiv este că au vărsat foarte puțin și pot fi Potrivit pentru persoanele care suferă de alergie. Cu toate acestea, trebuie să petreceți întotdeauna timp cu adulții unei rase înainte de a aduce o casă pentru a vedea cum sunt afectate alergiile dvs.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 8 până la 11 inci

    GREUTATE: 9 până la 16 kilograme

    Caracteristici fizice: Compactă și construită solid, cu curbarea coada peste spate. Haina poate fi aproape orice culoare, dar este în mod obișnuit negru, alb, albastru, aur, ficat sau combinații ale acestor culori.

  • 10 din 10

    Cunoscut ca "câinele sfânt al Tibetului", această rasă nu este de fapt terrier. Misteronul a avut loc atunci când occidentalii au folosit în mod eronat termenul când câinii au fost introduși în restul lumii după ce au cheltuit secolele ca vegheri și însoțitori în mănăstirile budiste din Munții Himalayan din Tibet.

    Terrierii tibetani în haina completă sunt o vedere glorioasă pentru a vedea. Haina dublă profundă, protectoare constă dintr-o haină exterioară fină, care nu este nici mătăsită, nici peool, și un subacțoid moale, wooly.

    Periați terrierul tibetan de două până la trei ori pe săptămână și baie când este murdar. Această rasă poate fi, de asemenea, păstrată într-o scurtă ornament care este mai ușor de mire.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 14 până la 17 inci

    GREUTATE: 18 până la 30 de lire sterline (cel mai frecvent 20 până la 24 de lire sterline)

    Caracteristici fizice: Puternic construit, compact și pătrat. Stratul vine într-o gamă largă de culori, cu culori unice și modele mixte mai frecvente.

  • 13 rase drăguțe de câine cu păr curbat
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Rase de câine de lungă durată