6 Câini cu barbă

Cele mai inteligente rase de câine - Schnauzer miniatural

Ați fost vreodată atras de un câine, deoarece au un aspect unic? Poate că au păr facial care le dă un aspect distinctiv caracteristic.

Când vă gândiți să oferiți o casă unui câine, este important să luați în considerare și temperamentul câinilor. Nu uitați că câinii bărbați au adesea mai multe cerințe intensive de îngrijire. Acești câini cu bere au propriile lor farmec și provocări unice.

01 din 06

Terrierul Airedale este adesea denumit "regele teritorilor". Aceasta este, în parte, datorită dimensiunii lor - sunt cele mai mari dintre toate rasele terrier. Este, de asemenea, datorită aspectului și temperamentului lor regal. Acești câini sunt incredibil de inteligenți, adaptabili, au o încărcătură de energie și stamina și sunt pline de caracter.

Personalitatea lor puternică înseamnă că un proprietar de câini novice poate găsi o provocare Airedale. Ele pot fi independente și ar putea avea o dungă încăpățânată - cu siguranță nu veți avea un câine cu un câine obligatoriu în acest câine.

La fel ca mulți teritori, Airedales au o acționare puternică de pradă și este posibil să trebuiască să lucrați din greu Formarea unei retrageri solide. Înseamnă, de asemenea, că nu vor fi mai potrivite pentru o gospodărie cu alte mici furrii.

O acoperire atelă din greu, wiry și densă nu este dificil de întreținut, deși haina lor va avea nevoie de o bandă ocazională, pentru a împiedica să se uite la nesuport. De asemenea, ele cresc mai mult păr în jurul botului lor, oferindu-le o barbă foarte distinctă. Fi pregătit pentru această mulțime de apă și muck. Poate avea nevoie de un bun curat și uscat după o plimbare umedă sau chiar o băutură de apă!

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 22 la 24 inci

Greutate: 40 la 65 de lire sterline

Caracteristici fizice: Hard, wiry, dense, drepte, scurte, cu un cap de acoperiș și urechi mai moale sunt bronz, iar corpul este un amestec de barbă distinctivă neagră sau întunecată, și sunt cea mai mare dintre rasele terrier.

  • 02 din 06

    Când vă gândiți la câini cu barba, Schnauzerul miniatural ar putea fi rasa care izvorăște la multă minte popoare. Ei vin în mod obișnuit în colorarea de sare și piper și, cu sprancenele și barbadele lor profunde și distincte, au un pic de "om bătrân" că mulți entuziaști de rasă se îndrăgostesc.

    Acești câini mici adaptabili tind să se stabilească la fel de bine într-un apartament, oferind că au suficient exerciții, deoarece vor trăi într-o fermă. Ei se bucură de petrecerea timpului în jurul poporului lor și, cu introducerea corectă, pot ajunge bine cu alți câini. Din cauza fundalului lor de șobolan, pot avea unitatea de a urmări după blănuri mici.

    Un lucru pe care ar trebui să-l folosiți mai mult decât orice altceva este formarea pentru a vă asigura că lor Barking nu iese din control. Ei sunt vocali vocali și pot fi fermoare prolifică. Mini Schnauzers, cu strada lor wiry, vărsate foarte puțin și regimul lor de îngrijire nu este intensiv. Haina lor va trebui să fie tăiată ocazional pentru a împiedica să devină nesupraveghere și chiar ar trebui să-ți tăiați sprancenele și barba mai frecvent.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 11 până la 19 kilograme

    Caracteristici fizice: Scurt, Wiry Strat și sub acoperire moale - cel mai frecvent văzut în sare și piper, dar pot fi găsite și în aspectul negru și în argint și solid negru, din cauza firelor mai lungi care cresc pe față, în special sprâncenele și barba lor

  • 03 din 06

    Griffonii de la Bruxelles se ridică din cauza barbei lor, care uneori pot ajunge la proporții epice, dar sunt, de asemenea, câini mici plini de caracter și farmec.

    Rasa este nativă în Belgia, unde au fost inițial dezvoltate ca experți pentru grajdurile de coachmeni. Personalitățile lor și aspectul unic au prins în curând ochii aristocrației, iar popularitatea lor a crescut când regina Marie Henriette din Belgia a început să le repare.

    Când vine vorba de străini și copii boisteroși, Griffs nu sunt întotdeauna cei mai toleranți. Aceasta înseamnă că acestea nu sunt neapărat potrivite unei case cu copii mici și vor avea nevoie de o mulțime de socializare și o pregătire blândă pentru a se asigura că nu vor deveni nervoși sau reactivi atunci când întâlnesc oameni noi.

    În afară de tăierea și curățarea acelei barbe profunde, Griffonul dvs. Bruxelles nu va avea un regim de îngrijire a întreținerii ridicate.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 7 până la 10 inci

    Greutate: 6 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Strat neted sau haina dură în roșu, negru și bronz, negru solid, sau belgie (amestec de maro negru și roșcat) - bot negru distinctiv și barbă

  • 04 din 06

    Terrierul scoțian are, poate, unul dintre cele mai cunoscute siluete de câine din jur. Cu nasul lor lung, fusta completa pe corpul lor si o barba proeminenta, ei sunt recunoscuti lumea.

    Fiți pregătiți să puneți lucrarea atunci când vine vorba de instruirea unui scottie. Ele pot fi foarte puternice, independente și tenace. Ei nu vor răspunde bine pentru tine încercând să-i forțezi să facă ceva ce nu vor. Dacă sunteți răbdători, păstrați sesiunile scurte pentru a preveni plictisirea dvs. de scottie și pentru a utiliza Formare pozitivă de armare Tehnici, s-ar putea să fiți surprinși de cât de repede aleg lucrurile. Această rasă este inteligentă - doar ei aleg de multe ori să facă lucrurile lor!

    Scotties tind să fie necredincioși loiali familiei lor și vor forma atașamente puternice, dar acest lucru nu înseamnă că sunt un lapdog. Ei tind să fie liberi și vor căuta, de obicei, atenție în condițiile lor.

    Dacă păstrați haina dvs. Scottie în stilul mai lung, cu o fustă completă, va trebui să adoptați un regim mai regulat de îngrijire pentru a preveni dezvoltarea nodurilor sau covorașilor. De asemenea, vor avea nevoie periodic de tăiere sau de stripare manuală, deoarece stratul crește continuu și la o rată relativ rapidă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 inci

    Greutate: 19 până la 22 de lire sterline (bărbați) - 18 până la 21 de lire sterline (femele)

    Caracteristici fizice: Un câine mic, robust, cu o față lungă și sprâncene pronunțate și haine exterioare barbă, care se transformă într-o fustă lungă pe corp atunci când sunt lăsate nemulțumite - cele mai frecvent găsite în colorarea neagră, dar ei vin, de asemenea, de grâu și brânză

    Continuați până la 5 din 6 de mai jos.
  • 05 din 06

    Nu am putut lăsa rasa care este cunoscută cu afecțiune ca "Beardie" de pe această listă. Barba lor este probabil mai puțin distinctă decât unele dintre celelalte rase prezentate aici, amestecând cu părul general lung pe fața lor, dar este totuși acolo.

    Spre deosebire de unele dintre celelalte rase populare Collie, cum ar fi Collie de frontieră sau Câine de bovine australiene, Unitatea de lucru este mai puțin intensă în această rasă, făcându-le mai puțin de o provocare ca un animal de companie de familie. Bărbații sunt cunoscuți că sunt excepțional de prietenos cu oamenii și cu alți câini

    Colletele barbă pot avea, de asemenea, o lovitură încăpățânată, ceea ce înseamnă că, chiar dacă sunt inteligenți, este posibil să fie nevoie să fiți puțin mai răbdători atunci când vine vorba de instruire. Va trebui, de asemenea, să o schimbi în timp ce se pot plictisi rapid.

    Dintre toți câinii prezentați pe această listă, Bediadie este cea cu cele mai intense cerințe de îngrijire. Nu luați în considerare această rasă decât dacă sunteți pregătit să dedicați timpul la acest lucru. Dacă este neglijată, haina lor poate deveni rapid încurcată și mată.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 20 până la 22 de centimetri

    Greutate: 45 la 55 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Această rasă de dimensiuni medii are o acoperire deosebită de pădure, culori grosiere, cu marcajul roșu, maro sau brânză - o "mască" neagră este de obicei văzută

  • 06 din 06

    Ca și Bediadie, Lhasa Apso este un alt câine care este cunoscut pentru că a avut părul facial destul de larg, inclusiv o barbă distinctă. Haina lor lungă a servit bine să le mențină cald în climatele dure ale lui Himalaya din Tibet, unde provin de la.

    Deși sunt afectuoase cu familia lor, ele pot fi oarecum în jurul străinilor. Alerta Barking este comună cu rasa și este posibil să trebuiască să lucrați la instruirea comportamentelor alternative dacă acest lucru începe să devină o problemă.

    Ca și Bediadie, Lhasa Apso are un regim de îngrijire de înaltă întreținere. Haina lor este în continuă creștere și, dacă câinele dvs. este păstrat cu tăietura de stil de lungă durată, vor avea nevoie de îngrijirea zilnică pentru a preveni formarea nodurilor și a încurcăturilor. Unii proprietari aleg să le păstreze într-o reducere a catelusului mai scurt. Acest lucru este mult mai practic, dar îngrijirea regulată va fi necesară în continuare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 11 inci

    Greutate: 12 până la 18 kilograme

    Caracteristici fizice: Cu botul lor scurt, LHASAS poate avea o colaborare caracterizată. Au o haină dublă lungă și densă. Ei vin într-o mare varietate de culori, butuc, alb, aur, gri, cremă sau o combinație a acestora sunt comune.

  • Rasele de câine barbă pe această listă au propriile lor caracteristici unice. Dacă sunteți desenat la o anumită rasă, este important să vă faceți cercetările pentru a înțelege dacă cerințele lor de temperament, îngrijire și exercitare se vor potrivi cu stilul dvs. de viață.

    Este, de asemenea, merită pregătit pentru un mic slobber suplimentar și tăierea și curățarea periodică a barbăi pentru a menține lucrurile sub control!

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 6 Câini cu barbă