10 Rase populare mari de câine pufos

Există ceva despre câini care sunt cu toții o singură culoare, cu aspectul lor monocrom, făcându-i să pară atât de pur, maiestuos și regal. Și când sunt mari în statură, ei comandă și mai multă atenție, indiferent de culoarea ei. Dacă ați văzut vreodată un câine albă albă, știi cum toate pufful alb contrastează ochii lor întunecați și vă atrage. Dacă te-ai îndrăgostit de aspectul fermecător al unui câine alb mare, iată câteva rase pe care ați putea dori să le luați în considerare adăugarea familiei dvs.

Poodle alb standard în picioare

Pudele standard

Deși nu toate polițele standard sunt albe, sunt cu siguranță merită menționate în categoria "Big, White Pouffy Dog". Deși există, de asemenea, pudeli de jucărie și miniatural, pudelul standard cântărește de obicei o medie de 65 lbs. și atinge o înălțime medie de 20 de centimetri la umeri. Stratul lor curbat necesită Îngrijirea regulată pentru a împiedica să se îmbogățească, dar ei nu size, care este un bonus. Poodlele sunt inteligente, afectuoase și loiale proprietarilor lor. Lipsa de vărsare combinată cu personalitățile le face alegeri populare pentru rasele mixte. Dacă vedeți vreodată o rasă de câine cu "Doodle" la sfârșitul numelui, este amestecat cu un pudel. Exemplele includ Goldendoodles, Labradoodles și Oi-A-Doodles.

Samoyed

Samoyeds nu sunt prea mari în dimensiunea corpului, dar toată blănurile lor le pot face să pară mai mari decât sunt într-adevăr. Acestea au provenit din Siberia unde au fost folosite pentru vânătoare și tragând încărcături grele prin condițiile de zăpadă rece. Deși sunt câini de bine, tot ce blană necesită îngrijire și periere regulată și au vărsat mult. Dacă vă puteți descurca cu toată blana și toată energia lor, un Samoyed poate fi un animal de companie afectiv, inteligent.

Marele pirinei care urmăresc după oi

Marele Pyrenees

Marele pirinei sunt câini foarte mari, care medie o înălțime de 30 de centimetri la umăr și greutate medie de 100 lbs. La fel ca Samoyed, hainele lor lungi de părinți le fac să arate chiar mai mari. Sunt obișnuiți să fie singuri, deoarece au fost crescuți să se uite după oi. Ei au o natură foarte calmă, dar că calmul poate dispărea de îndată ce au fost însărcinați cu protejarea familiei. Cu toate acestea, ei fac câini de familie buni care nu necesită prea multă atenție, cu excepția îngrijirii. Marele pirinei au nevoie de periaj regulat pentru a reduce pe unele dintre vărsări.

Clumber alb spaniel în picioare în câmp

Clumber Spaniel

Cel mai mare din familia Spaniel este spanielul de clumber, cântărind o medie de 85 lbs. și 18-20 de centimetri în înălțime la umeri. Ei arata foarte mult ca a Labrador Retriever în față, dar corpul lor este mai mult și picioarele lor sunt mai scurte. Ei au, de asemenea, o natură similară cu Retrieverul Labrador: Prânș înapoi, inteligent și afectuos. Haina lor lungă, wirt necesită periere regulată, cel puțin săptămânal, pentru a continua să se controleze sub control.

Câinele Kuvasz în picioare în câmp în timpul iernii

Kuvasz

Kuvasz arată foarte mult ca un spaniel de clumber, dar mult mai mare, înclinat scalele la o medie de 110 lbs. Ei au fost inițial utilizați în Ungaria pentru a proteja animalele de la lupi. Stratul lor albă al lor a ajutat fermierii lor să le distingă de pradă. Kuvasz sunt câini curajoși și loiali familiilor lor, dar pot fi dificil de antrenat, În ciuda inteligenței lor. Ele nu sunt potrivite pentru apartamente mici și metri și, în schimb, au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a rula pentru a evita să devină plictisit și distructiv. Ei ar putea beneficia de o plimbare zilnică sau de lungă plimbare.

Afghan Hound stând în frunze

Afgan Hound

Afganistii afgani iau numele lor din Afganistan unde au fost crescuse pentru a vâna pradă mare. Ei au reușit să facă acest lucru datorită capacității lor de a alerga la viteze mari pentru distanțe extinse. Dimensiunea lor este doar mare în ceea ce privește înălțimea lor, deoarece acestea pot ajunge la 28 de centimetri la umăr. Cu toate acestea, cântăresc doar o medie de 60 lbs., care este la capătul inferior al scalei în categoria mare de câini. Haina lor este lungă și matasoasă și de obicei alb, deși unii afgani au o haină maro sau culori mixte. Afganii fac animale de companie loiale, afectuoase și goofy pentru persoanele potrivite care sunt dispuși să le ofere o mulțime de stimulare mentală și exerciții fizice.

Câinele Komondor alergând

Komondor

Cu haina lungă de culoare albă, pe cont propriu, Komondor are un aspect foarte unic. Cu felul în care cordoanele lor lungi atârnă peste fața lor, nu te-ai aștepta niciodată să fie vegheri. Dar ei au fost inițial obișnuiți să pună oile, iar haina lor albă Shaggy i-au ajutat să se amestece chiar. În ceea ce privește dimensiunea, ei au o medie de 110 lbs. și aproximativ 28 de centimetri în înălțime la umeri. Ei fac câini de familie afectivi și nu necesită prea mult exerciții fizice. Dar ei sunt foarte protejați de familiile lor, așa că ei nevoie de o mulțime de socializare ca puii, astfel încât ei nu percep străinii ca amenințări.

Slovensky Cuvac Situare în parc

Slovensky Cuvac

Slovensky Cuvacs sunt, de asemenea, rase care au fost crescute pentru a garda animalele și și-au menținut tendințele de pază pe tot parcursul existenței lor. Haina lor pufoasă aruncă destul de puțin, dar nu necesită prea mult în ceea ce privește îngrijirea. La o medie de 24 de centimetri în înălțime la umeri și cântărind aproximativ 100 kg., statura lor mare se potrivește cu curajul lor. De asemenea, sunt foarte protejați de familiile lor. Slovensky Cuvacs face cel mai bine într-o casă mare, cu o curte mare pentru a rula în. Dați-le niște pui sau caprine pentru a proteja și vor fi chiar mai fericiți.

Câine de păstor ucrainean care merge în parc

Câine ucrainian de ciobanesc

Câinele ucrainian de păstor este simbolul "câinelui alb pufos" și pot arăta ca fiind fermecătoare, deoarece sunt intimidante. Ele pot ajunge la o înălțime medie de 24 de centimetri la umeri și pot cântări peste 100 lbs. Dimensiunea lor combinată cu personalitățile lor dominante face ca păstorii ucrari să se potrivească mai bine pentru proprietarii de câini cu experiență decât proprietarii neexperimentați. Ei au nevoie de cineva care este cel puțin la fel de dominant ca ei și cineva care le va oferi o socializare la o vârstă fragedă.

Maremma Sheepdog care se află lângă oi

Maremma Sheepdog

Sheepgogul Maremma este uneori numit Maremmano-abruzzeză Sheepdog și este indigen în Italia. Ele sunt similare cu celelalte câini de vânătoare mari, în medie, în medie 100 lbs. Un lucru care face ca Maremma Sheepdog să iasă în evidență este natura sa afectuoasă. În timp ce alți câini sunt, de asemenea, afectuos, Maremma îi place să-l arate mai mult și probabil că va dori să se sprijine împotriva ta pentru a-ți arăta afecțiunea. Ei pot face animale de companie bune, dar numai dacă au un loc de muncă de făcut și o curte mare pentru a face acest lucru. Fără ceva care îi provoacă inteligența, ele pot fi distructive în natură, la fel ca mulți câini mari.

Dacă sunteți interesat să adăugați un câine cu pufos mare în viața voastră, știți că au mai multe nevoi decât câinele de bază. Cei mai mulți au fost crescuți ca câini de vânători și vor fi mai fericiți dacă au un loc de muncă de făcut. Dacă aveți camera pentru ei, le puteți menține stimulați mental și le poate socializa la o vârstă fragedă, oricare dintre acești câini albi mari, pufosi pot fi un meci bun pentru stilul tău de viață.

10-Popular-Big-White-Fluffy-Dog

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Rase populare mari de câine pufos