Rainbow lorikeets: profilul speciilor de păsări

Rainbow Lorikeets pe o platformă

Sweet-Natural, Lorikeets curcubeu strălucitoare vibrante sunt papagali de lungă durată, de dimensiuni medii care ajung puțin peste un picior lung de la cioc la pene coada. Ei sunt busybodies care doresc să fie în mijlocul acțiunii. Și, ca un tânăr tânăr, această pasăre încurajează să joace ori de câte ori persoana preferată este în jur. Această pasăre nu este timidă și vă va informa când are nevoie de atenție. Dacă căutați o pasăre de spate, acest lucru nu poate fi păsările potrivite pentru dvs.

Prezentare speciala

Nume comune: Rainbow Lorikeet, Lory, Rainbow Bird

Nume stiintific: Trichoglossus Moluccanus (Subspecii: Lorikeet Swainson (Trichoglossus Moluccanus Moluccanus), Lacul Eyre Lorikeet (Trichoglossus Moluccanus Eyrei), iar Lorikeetul de Nord Moluccan (Trichoglossus Moluccanus septentionalis)

Dimensiunea adulților: Până la 15 inci în lungime și 2.5 până la 5 ani.5 uncii în greutate

Speranța de viață: Până la 30 de ani

Origine și istorie

Rainbow Lorikeet este nativ din regiunile de coastă din nordul Queensland până la sud-australian de-a lungul coastei estice. Coloniile lui Rainbow Lorikeets au stabilit de atunci în Perth în Australia de Vest, Tasmania, Noua Zeelandă și Hong Kong. Rainbow Lorikeet trăiește în copacii pădurii tropicale, a tufișului și a pădurilor. Rainbow Lorikeets poate zbura până la 40 de mile într-o zi pentru a găsi alimente. Ele zboară adesea în turmele zgomotoase de una sau două zeci de păsări.

Temperament

Rainbow Lorikeets sunt păsări dulci, afectuoase, care sunt cunoscute pentru anticurile lor comice și personalitățile prietenoase. În general, aceste păsări sunt prietenoase, ușor de socializare și o interacțiune cu valoarea lor cu păzitorii lor umani.

Hand-hrăniți aceste păsări tinere în timpul antrenamentului. Ei vor deveni aclimatizați la atingerea umană și pot fi mai puțin nippy.

Această pasăre este o pasăre foarte inteligentă care poate învăța trucuri și alte comportamente. Pentru că este atât de inteligent, este, de asemenea, un artist de evacuare capabil. Încuietorii ușilor cuștii sunt o necesitate.

Cele mai multe vile se înțeleg bine cu alte specii de păsări, dar pot fi foarte teritoriale și pot deveni destul de gelos. Ele pot deveni vicioase cu păsările speciei lor și nu ar trebui să fie lăsate niciodată nesupravegheate cu alte păsări.

Vorbire și vocalizări

Rainbow Lorikeets sunt excelente și pot învăța să spună multe cuvinte și fraze. Ele sunt păsări zgomotoase și au un ton mare cu gheare frecvente. Modelele lor uneori stridente pot fi abrazive și neplăcute pentru unii oameni. Această pasăre nu este animalul ideal pentru persoanele care au vecini apropiați care sunt sensibili la sunete puternice.

Cum să-ți înveți pasărea să vorbească

Rainbow Lorikeet Culorile și marcajele

Ele sunt una dintre cele mai colorate specii păstrate ca păsări de companie. Ei au o construcție subțire similară cu Parakeets asiatici, la fel ca Indian RingNeck Parakeet sau Alexandrine Parakeet.

Rainbow Lorikeets cu siguranță trăiesc cu siguranță la numele lor - fețele și bellii sport un penaj albastru profund, cu pene verzi pe aripile lor, spate și capete. Au sâni roșii strălucitori cu momente de culoare galbenă și portocalie pe laturi. Ciocurile lor roșii strălucitoare se deplasează împotriva albastrului penelor lor faciale și au o piele întunecată, gri-negru pe picioarele lor.

Nu poți spune bărbați și femele în afară de aspect. Pentru a determina sexul, păsările au nevoie de testare genetică sau o procedură de sex de sex chirurgical.

Îngrijirea unui Lorikeet Rainbow

În general, Rainbow Lorikeets sunt animale excelente pentru cei care au o mulțime de timp liber pentru a petrece cu ei. Rainbow Lorikeets iubesc să joace și trebuie să fie prevăzute cu o mulțime de jucării pentru a-și păstra mințile și ciocurile ocupate.

Aceste păsări au nevoie de o cușcă de zbor sau aviar. Dimensiunea minimă pentru o cușcă ar trebui să fie de 4 metri lungime cu 2 metri lățime și de 3 metri înălțime. Cască ar trebui să fie robustă, construcția metalică - direcționarea cuștilor din lemn, care pot fi rupte în afară de ciocurile lor.

În timp ce curățarea după orice păsări de companie poate fi destul de mizerie, Lorikeets poate fi dezordonat datorită dietelor lor pe bază de lichide. Când alegeți o locație pentru o cușcă a lui Lorikeet, este esențială pentru a plasa cușca într-o zonă în care nu există covor și unde pot fi curățate cu ușurință podelele și pereții. Mulți oameni își liniștele pereții cu folie de plastic pentru a-și proteja pereții datorită cadrelor de păsări. Această specie inteligentă poate fi Potty instruit pentru a controla unde pasărea are toaletă.

Deoarece o dietă a lui Lorikeet constă în principal din nectarele zaharoase care sunt predispuse la creșterea bacteriană, curăță cupele alimentare în termen de două ore de la hrănire pentru a preveni infecțiile bacteriene.

8 păsări de animale de companie colorate

Probleme comune de sănătate

Rainbow Lorikeets sunt susceptibile la sindromul de paralizie Lorikeet, o condiție în care păsările nu pot să-și miște corpul, aripile, picioarele sau capul. Ei își pierd, de asemenea, capacitatea de a înghiți sau clipea. Cauza exactă este necunoscută, dar o infecție virală sau deficiență de vitamină poate fi vinovatul.

Cele mai inteligente specii de păsări sunt predispuse la pene, când o pasăre se plictisește, se simte neglijată sau devine nerăbdător. Deși Lorikeets nu sunt cunoscuți în primul rând pentru aruncarea penei, curcubeul de curcubeu pot fi deprimați dacă nu primesc suficiente exerciții fizice și fizice.

O altă condiție, cultura acră, este o infecție bacteriană care afectează cultura de păsări sau depozitarea alimentelor în zona gâtului tractului digestiv al păsărilor. Puteți evita această problemă cu curățarea meticuloasă a cuștilor păsării, cupelor alimentare și cupele de apă între hrănire.

Dieta și nutriția

Spre deosebire de alți papagali, lii supraviețuiesc în sălbăticie, în principal pe nectar și pe polenul de flori. Dacă vă uitați în interiorul gurii unui lorikeet, veți observa că limbile lor au adaptate în mod unic "perii" pe sfaturi pentru a le ajuta să recolteze aceste alimente din plante din mediul lor.

În captivitate, proprietarii de Lorikeet își hrănesc animalele de companie fie disponibile în comerț, fie amestecuri de nectar de casă, care trebuie preparate proaspete de două până la trei ori pe zi. Începeți prin oferirea de 1/4 ceașcă pe hrănire - dați mai mult dacă se termină rapid și caută mai mult. Aceste păsări mănâncă de obicei timp de cel puțin trei ore pe parcursul zilei.

Suplimentați o dietă a lui Lorikeet Pet cu tratate cum ar fi ovăzul, fructe proaspete, Florile organice comestibile și legumele verzi de două ori pe zi. Evitați fructele citrice - pot supăra digestia păsărilor. Aruncați orice mâncare neobișnuită după trei până la patru ore. Furnizați apă proaspătă în fiecare zi.

Nu hrăniți această pasăre un amestec de semințe sau pelete. Aceste alimente dure pot deteriora limba delicată de pe perie delicată a acestei păsări. De asemenea, evitați alimentele cum ar fi avocado, ciocolată, cafea, rhubarb și alcool - sunt toxice pentru toate păsările.

5 alimente bogate în vitamine vă puteți hrăni păsările

Exercițiu

Rainbow Lorikeets sunt păsări foarte active, deci necesită o mulțime de exerciții fizice pentru a menține o sănătate optimă. Un Lorikeet are nevoie de a cușcă mare astfel încât să aibă loc să urce și să zboare. Această pasăre are nevoie de minim 3 până la 4 ore zilnice de joc supravegheat, în afara cuștii pentru o sănătate fizică și emoțională bună.

Rainbow Lorikeets iubesc să joace și trebuie să fie prevăzute cu o mulțime de jucării pentru a-și păstra mințile și ciocurile ocupate. Ele sunt chewers avid, stocuri pe jucării distructibile din păduri sigure, astfel încât să-și poată exercita ciocurile.

PROS
  • Prietenos și afectuos

  • Inteligent, poate învăța să vorbească

  • Poate învăța trucuri, inclusiv antrenament quety

Contra
  • Poate fi tare, nu este potrivit pentru apartamente

  • Necesită o dietă nectar specializată

  • Teritorial, ar putea să nu se înțeleagă cu alte păsări

Unde să adoptați sau să cumpărați un Lorikeet Rainbow

Uită-te la crescătorii locali de la Lorikeet și să facă o întâlnire pentru a se întâlni cu ei și păsările lor pentru a vedea dacă credeți că ați putea să vă ocupați de o zi de zi cu un Lorikeet în casa dvs. Ele pot costa de la 500 la 1.500 $. Salvați, organizații de adopție și crescători unde puteți găsi Rainbow Lorikeets includ:

Un lorikeet sănătos va fi luminos și activ cu pene netede. Asigurați-vă că ciocul este curat, ochii limpezi și luminați și că nu există pene sparte. Picioarele ar trebui să fie curate, iar unghiile nu ar trebui să fie prea lungi.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de specii similare, consultați:

În caz contrar, verificați tot celălalt Speciile de păsări medii.

Urmăriți acum: Ce îngrijire veterinară are o pasăre de animale de companie?

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Lorikeet, curcubeu. Louisville Zoo, 2020

  2. Lorikeet Sindromul de paralizie grevă din nou. Voluntari de voluntari ing Inc, 2020

  3. Păstrați păsările de companie în siguranță de la toxinele obișnuite de uz casnic. Asociația medicală veterinară din Oregon, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rainbow lorikeets: profilul speciilor de păsări