10 Cele mai bune păsări de vorbire din lume

10 cele mai bune păsări de vorbire din lume

Cu natura lor curioasă, trăsături fascinante și personalitate jucăușă, păsările pot face pentru unele dintre cele mai bune animale de companie pe care le puteți deține. Acest fapt poate fi ușor de complicat când luați în considerare vorbirea de păsări. Vorbind păsările sunt o ocazie incredibilă de a se bucura de partea socială a noului dvs. prieten, având în vedere că ei pot să-și comunice mai bine sentimentele și dorește cu dvs.

Cu toate acestea, daca nu sunteti siguri care vorbim de pasăre ar trebui să optați pentru a alege noul animal de companie, atunci verificați lista noastră de păsări de vorbire disponibile. Desigur, dacă sunteți mai interesați de inteligența generală a păsărilor în ansamblu, ați putea dori să verificați mențiunile onorabile - unde vorbim despre păsările non-domestice ale căror abilități vă vor sufla mintea.

Amazon galben

Amazon galben

Papagalii sunt bine-cunoscuți pentru capacitatea de vorbire, având în vedere că sunt unele dintre cele mai deștepte păsări vorbind din lume, astfel încât să vă puteți aștepta să găsiți câteva dintre ele pe lista noastră. Una dintre cele mai populare păsări de vorbire pe care le puteți găsi în casă este Amazonul de la galben.

Ca majoritatea păsărilor domestice, veți descoperi că acest Amazon va copia ceea ce spune proprietarul lor - așa că fiți conștienți de faptul că orice cuvinte cusute pot ajunge în vocabularul lor. Ei sunt capabili să învețe de la o vârstă foarte fragedă și pot chiar să repete melodii pe care le aud de multe ori. Ei vor lega, de obicei, numai cu un om peste alții, după care pasărea dvs. de companie va ridica probabil manierele și idiomurile specifice acelei persoane.

Budgerigar

Budgerigar

Hailing din Australia, Budgiile sunt una dintre cele mai populare opțiuni din păsările de companie. Acest fapt nu este surprinzător când considerați că sunt și una din cele mai inteligente păsări de animale de companie, De aceea, aproape 45% dintre păsările deținute în SUA sunt parakeets. Ele vin în mod natural cu colorarea verde strălucitoare, iar sexul lor poate fi determinat de Blue sau Brown Cree, situat deasupra ciocului lor.

Sunt păsări incredibil de sociale și necesită socializare zilnică, ceea ce înseamnă că este mai probabil să ia cuvinte pe măsură ce vorbești cu ei, la o rată mult mai rapidă decât alții. Majoritatea acestor specii pot învăța între 300 și 500 de cuvinte și fraze - cu înregistrarea deținută de un Budgie în 1995, care ar putea vorbi peste 1728 de cuvinte.

Cacadu

Cacadu

În timp ce un cockatoo poate fi capabil să vorbească în jur de 30 până la 50 de cuvinte, este capacitatea lor de a lucra cu împrejurimile și rutina care le face atât de impresionante. Nu este neobișnuit să auziți o "bună dimineață bună" atunci când veniți jos, de exemplu, deoarece cockatooul dvs. va lucra cu obiceiurile pe care le ajutați să le creeze. Astfel, dacă sunteți după o pasăre care va vorbi în mod autonom, un cockatoo este un pariu bun.

De asemenea, sunt fantastice la copierea intonațiilor și a inflexiunilor în modelele dvs. de vorbire, asupra utilizării efective a cuvintelor. Se știe că "bible" foarte mult și natura lor veche vă va păstra cu siguranță râzând pe măsură ce vă legături cu noul dvs. animal de companie.

Monk Parakeet

Monk Parakeet

De asemenea, denumit un papagal Quaker, Parakeets Monk provin din iazul din Europa. În sălbăticie, aceștia folosesc în mod natural cel puțin 11 tipuri diferite de sunet pentru a comunica între ele, astfel încât capacitatea lor de a traversa bariera lingvistică este în mod inerent mai ușoară pentru ei decât multe alte păsări. Ei vor mai imita sunetele pe care au auzit in jurul casei, precum si cuvintele si sunt foarte bune la asocierea actiunilor cu sunete.

Sunt creaturi foarte inteligente, adesea fiind capabili să învețe între 50 și 60 de cuvinte înainte de a lovi 6 luni. Ele sunt foarte sensibile la sunete și acțiuni și, prin urmare, necesită o mulțime de iubire și stimulare mentală, ducând la o pasăre fericită, sănătoasă și vorbantă.

Eclectus Parrot

Eclectus Parrot

Acești papagali necesită instruire de la o vârstă fragedă, pentru a se aclima mai bine prealabilele sociale de a deveni o pasăre vorbind. Cu toate acestea, acestea sunt cunoscute pentru claritatea lor de sunet - de multe ori chiar fiind capabili să-și păcălească proprietarii în gândirea că sunt chemați sau similari.

Această faptă impresionantă este în jos pentru o mulțime de formare și dragoste, deci asigurați-vă că vă oferiți eclectusului. Dacă se simt fericiți și bine îngrijiți, ei chiar au fost cunoscuți pentru a repeta melodiile întregi. Vocea lor naturală este foarte melodioasă, și le puteți găsi adesea perfecționând discursul lor, care se potrivește perfect cu propria ta intonație.

Galben-încoronat Amazon

Galben-încoronat Amazon

Similar cu Amazonul Galben-crested, aceste păsări sunt foarte vorbite, dar necesită o mulțime de interacțiuni. Unele rase pot alege să nu vorbească niciodată, în timp ce alții pot fi foarte tare și discuții - toate acestea se referă la cât de des se vorbește și cum sunt îngrijiți.

Ei pot trăi până la 60 de ani, ca și în cazul tuturor animalelor, o achiziție amazonului galbenă nu ar trebui niciodată luată ușor. Ele sunt, de asemenea, cunoscute pentru a avea o voce foarte tare, care poate purta cu ușurință - astfel încât să doriți să vă asigurați că vecinii sunt distanțați corespunzător înainte de a aduce una dintre aceste păsări foarte inteligente acasă.

Indian RingNeck Parakeet

Indian RingNeck Parakeet

Cu voce tare și înfricoșătoare, ringneckul indian este cunoscut ca niciodată să nu fie timid de socializare și va necesita o atenție deosebită pentru a le ține la cea mai fericită. Astfel, ei vor aprecia un tovarăș fericit de noroc, care va petrece mult timp cu ei.

Ei sunt cunoscuți că învață între 250 și 350 de cuvinte în medie, ceea ce le oferă o mulțime de posibilități de a ridica sunete noi. Ei chiar au fost cunoscuți să cânte în mod regulat la muzică. Veți descoperi că aceste păsări vorbind sunt cel mai probabil să ridice cuvinte și sună din fundal și să le imite, ceea ce poate da uneori proprietarilor lor un șoc.

Albastru-frontat Amazon

Albastru-frontat Amazon

O altă păsări vorbitoare din familia Amazonului, aceste animale de companie obișnuite pot trăi până la 100 de ani și, prin urmare, devin un tovarăș de-a lungul vieții. Dacă sunteți dispus să vă petreceți viața cu un artirtainer care zboară, atunci acesta este cu siguranță cele mai bune păsări de vorbire pe care le puteți alege.

Ei necesită o mulțime de spațiu, deoarece sunt mai mari decât multe dintre celelalte opțiuni pe lista celor mai bune păsări vorbind și bucurați-vă de petrecerea timpului cu familia lor. Astfel, ei nu sunt alegerea potrivită pentru cei care petrec mult timp la locul de muncă sau similari.

Parrot gri african

Parrot gri african

Capabil să trăiască timp de până la 60 de ani, acesta este un alt tovarăș de-a lungul vieții pe care va trebui să le luați în considerare, înainte de a cumpăra. Parrotul gri african este una dintre cele mai populare păsări din lume, mai ales pentru că sunt atât de sociale și pot fi extrem de iubitoare. Ei sunt cunoscuți că au doar o singură dragoste în viața lor și de multe ori își vor îngriji de cei dragi.

Acestea sunt excepțional de inteligente, fiind capabile să recunoască până la 80 de obiecte diferite și se spune că deține același nivel de inteligență ca și copiii mici. Ei pot deține conversații, precum și sunete mimice și pot chiar să răspundă la întrebările de bază, cum ar fi culoarea unui element și diferite forme.

Hill Myna

Hill Myna

Hill Myna este una dintre cele mai mici opțiuni comune, poate pentru că arată mai asemănătoare cu o negru decât celelalte opțiuni, care sunt mai frecvent prezentate ca păsări domestice. Aceste păsări sunt la cele mai vocale la Dusk și Dawn - să fie pregătite pentru câteva dimineți devreme dacă decideți asupra acestei rase.

Vocea lor este cunoscută pentru o gamă surprinzătoare (deși unele rase pot fi puțin strigăte) - deși adesea vor putea să repete ceea ce spui și să învețe noi fraze, repede. Ele sunt cunoscute ca un "campion al imperiilor", deoarece claritatea și tonul lor este atât de mult variată.

Mentiuni onorabile

Nu am fi putut vorbi despre păsări vorbind unul cu celălalt fără a menționa unele dintre rasele non-domestice. În timp ce nu puteți vedea niciodată nici una dintre aceste păsări într-o cușcă de uz casnic, sau chiar să le puteți vedea afară, ele sunt încă incredibil de inteligente și merită să menționăm într-o listă care găzduiește unele dintre cele mai inteligente rase de păsări din lume.

Pentru început, Lyrebird vine cu ușurință ca fiind una dintre cele mai puțin cunoscute, dar incredibil de inteligente rase de pasăre vorbind. Fiind capabili să imită totul de la o alarmă de mașină la un lanț, această pasăre este cunoscută pentru a imita și alte păsări. Din păcate, ei erau în pericol din cauza despăduririi, deși vestea bună este că aceștia sunt acum îngrijiți și nu mai sunt riscați să apuce.

Cu toate acestea, după cum știm cu toții, inteligența nu coboară doar să vorbească. Jays, de exemplu, poate să planifice înainte și să facă pregătiri pe baza modului în care pot simți în viitor - unul dintre cele mai puține animale pentru a face acest lucru în afara oamenilor. Apoi sunt Ravens, care poate fi atât jucăuș, cât și viclean. Ei sunt cunoscuți să se joace cu mâncarea lor, ceea ce poate părea destul de crud, dar sunt și vânători cooperativi, adesea acționând în pachete.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai bune păsări de vorbire din lume