Cât de mult păsări de animale de companie trăiesc

Pet Bird într-o cușcă de păsări

Dacă tu doar tu a adoptat o pasăre pentru copii, În general, vă puteți aștepta să petreceți multe ani fericiti cu noul dvs. animal de companie. Exact câte depinde de o varietate de factori, dintre care unele sunt din controlul proprietarului păsărilor.

Specii

Primul factor în determinarea duratei de viață ale păsărilor este specii. În timp ce este adevărat că păsările pot și trăiau de mult timp, unii trăiesc mai mult decât alții. Păsări ca Budgies și cockatiels, De exemplu, poate trăi timp de până la 20 de ani în captivitate, cu condiția ca nevoile lor să fie îndeplinite și sunt bine îngrijite. Aceasta înseamnă că vor avea o durată de viață considerabil mai scurtă, în general decât alte tipuri de mai mari papagali, ca macaws, care pot trăi timp de aproape 100 de ani în captivitate în condiții optime. Acest lucru se bazează pe machiajul biologic păsărilor și nu sunt luate în considerare nimic altceva - factorii de mediu atunci când se determină posibilele durate de viață ale acestor specii.

Factori de mediu

Desigur, factorii de mediu au întotdeauna în joc atunci când se iau în considerare durata de viață a păsărilor individuale. Pentru a vă asigura că pasărea dvs. are cele mai bune șanse posibile de a trăi o viață plină și fericită, trebuie să faceți ceea ce puteți pentru a controla riscurile de mediu pentru sănătatea animalului dvs. de companie. Folosind următoarele sfaturi vă poate ajuta să vă asigurați că pasărea dvs. obține cea mai ieșită din viață, atât în ​​calitate cât și în cantitate:

  • Practicați o bună igienă: Asigurați-vă că folosiți de bază igienă Practicile vor reduce foarte mult riscul păsărilor dvs. de infecție bacteriană sau virală, rezultând o șansă mai mare ca pasărea dvs. să poată trăi viața completă în îngrijirea dvs. Aceasta include spălarea mâinilor înainte de a vă ocupa de animalul de companie, păstrându-și curelele curat și restricționând contactul cu pasărea când sunteți bolnav.
  • Dieta sanatoasa: Nutriția este la fel de importantă pentru sănătatea unei păsări de companie, așa cum este pentru o persoană. Oferind păsării dvs. cu o dietă variată plină de sănătate, alimente proaspete se va asigura că el sau ea primește aportul de vitamine adecvat pentru a susține corpul și a construi o imunitate naturală față de boală și boală.
  • "Păsări de păsări" casa ta: Luarea corectă Siguranță Precauții pot merge mult spre a vă asigura că pasărea dvs. este capabilă să-și trăiască viața completă în îngrijirea voastră. Aceasta include crearea de spații de siguranță în casă, astfel încât pasărea dvs. să poată juca și exercita fără pericolul de a intra în substanțe sau situații care ar putea dăuna animalului dvs. de companie, precum și de a avea grijă de lucruri precum tăierea aripilor pentru a preveni zbura și alte Tipuri de accidente care pot duce la tragedie. Sunt multi Pericolele de uz casnic Pentru păsările de companie care nu pot părea evidente unui om, așa că faceți o mulțime de cercetări pentru a vă asigura că faceți tot ce puteți face pentru a vă proteja animalul de accidente și răniri.
  • Verificări regulate ale VET: Dacă pasărea dvs. pare sănătoasă, acesta poate fi tentant să renunțați la verificarea anuală cu dvs Avian veterinar, Dar este foarte important să vă luați pasărea pentru a fi evaluată în mod regulat, chiar dacă el sau ea pare bine. Păsările sunt foarte bune la ascunderea bolilor și a rănilor - în sălbăticie, trebuie să. Orice semn de slăbiciune îi va face ținta unui prădător, așa că natura le-a făcut să evolueze să fie foarte bună la mascarea lucrurilor atunci când nu se simt bine. Un veterinar avian instruit și calificat este capabil să ridice semnale subtile pe care pasărea dvs. ar putea suferi de o problemă de sănătate pe care ați putea dori să o pierdeți, astfel încât păstrarea cu întâlnirile VET este imperativă să vă asigurați că păsările dvs. trăiește o viață lungă și împlinită.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de mult păsări de animale de companie trăiesc