5 Moduri de a găsi pasărea dvs. O casă nouă

Finch australian (taeniopie guttata)

Uneori schimbări de viață și Proprietari de păsări trebuie să renunțe la păsările lor pentru sănătate sau motive financiare sau de a se reloca într-o casă care nu permite animale de companie. Dacă nu mai puteți păstra prietenul cu pene, iată cum puteți găsi o casă bună pentru pasărea dvs.

01 din 05

Contactați salvele de păsări locale

Oricare ar fi motivul pentru care trebuie să-ți găsești pasărea o casă nouă, salvele de păsări exotice sunt un loc bun pentru a începe. Unele salvări se specializează în potrivirea păsărilor la a Perfect nou proprietar, În timp ce alții oferă un set de sanctuar care oferă o casă pentru totdeauna pentru păsările plasate în îngrijirea lor. Oricum, lăsându-ți pasărea să meargă la o salvare este o modalitate bună de a fi sigur că prietenul tău cu pene va primi îngrijire de top și interacțiunea.

  • 02 din 05

    Contactați-vă cu clubul local de păsări sau cu societatea de avicultură

    Șansele sunt găsiți membri ai clubului dvs. local de păsări sau ai societății de avicultură care sunt dispuși să aibă grijă de dvs pasăre. Majoritatea membrilor clubului de păsări sunt bine-versați în îngrijirea și socializarea păsărilor și au dragoste nesfârșită pentru toate lucrurile aviare. Vizitați un club de păsări din zona dvs. în timpul următoarei lor întâlniri pentru a vă întâlni pe membrii și pentru a vă cere să găsiți oameni care ar putea fi dispuși să-ți ia prietenul cu pene. A face acest lucru vă va ajuta probabil să găsiți pasărea dvs. o casă în apropiere, iar unii membri pot fi chiar bucuroși să vă lase să vizitați pasărea în viitor.

  • 03 din 05

    Listează-ți păsările pentru adopție

    Dacă nu sunteți confortabil, contactați o salvare de păsări locale sau o societate de avicultură, puteți lua în considerare plasarea unui anunț publicitar online sau în ziarul comunitar. Unul beneficiu posibil pentru a vă reîncerca păsările în acest fel este că ați avea șansa de a conduce la fel de mult timp un proces de interviu așa cum doriți cu potențialul deținător al păsării. Dacă alegeți să vă prezentați păsările adopţie În acest mod, amintiți-vă să vă ferească să vă listați animalul ca "Gratuit la o casă bună."Cererea unei taxe de adopție rezonabile vă va ajuta să vă asigurați că noul proprietar al animalului dvs. va avea grijă de prietenul dvs. cu pene.

  • 04 din 05

    Verificați cu veterinarul aviar

    Veterinarul dvs. avian este o resursă valoroasă, chiar și odată ce ați decis că aveți nevoie pentru a vă găsi pasărea o casă nouă. Cereți-vă medicului veterinar dacă ar fi interesat să-ți ia pasărea sau ar ști despre cineva care ar putea să-ți dea animalele de companie o casă iubitoare. Șansele sunt că dvs Avian veterinar are o mulțime de conexiuni în cadrul comunității aviare și va fi în cel puțin să vă poată îndrepta spre oameni sau resurse care vă vor ajuta să vă retrosiți prietenul cu pene.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Adresați-vă prietenilor și familiei

    În multe situații, este ideal pentru dvs. să puteți menține o relație cu pasărea dvs., chiar dacă nu vă mai puteți păstra în casa dvs. În acest caz, poate fi cel mai bine să întrebați prietenii sau familie membrii dacă ar fi dispuși să ia custodia animalului dvs. de companie. Explicați clar situația și fiți cinstiți cu privire la motivele pentru care vă dau păsării. Respectați răspunsul în orice mod, dar poate fi în valoare de întrebare. Dacă puteți găsi un prieten apropiat sau un membru al familiei, puteți să-l luați, veți ști că pasărea primește îngrijirea calității într-un mediu stabil și iubitor.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 5 Moduri de a găsi pasărea dvs. O casă nouă