Profilul speciilor de iepure lionhead

Gri și alb iepure Lionhead pe fundal alb

Cu coastele lor distinctive, aspectul drăguț și dimensiunea compactă, iepurii Lionhead fac animale de companie populare mici.

Deși, cu manevrarea potrivită, ele pot fi prietenoase și jucăuș, deținând un Lionhead nu este o decizie care ar trebui făcută în grabă. Ele pot fi timide, au nevoie de o dietă bine echilibrată și o mulțime de spațiu și îmbogățire adecvată.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Lionhead iepure

Nume stiintific: Oryctolagus Cuniculus (Rabbit european european)

Dimensiunea adulților: 8 până la 10 inci în lungime - 2.5 până la 3 ani.75 lbs

Speranța de viață: 7 până la 9 ani

Comportamentul și temperamentul de iepure Lionhead

Iepurii Lionhead fac animale de companie populare, dar pot să nu fie cea mai bună alegere pentru primii proprietari cu copii.

Ele sunt, în general, inteligente, bune și jucăuș, dar sunt, de asemenea, una dintre cele mai timide rase de iepure interne. Ele pot deveni ușor speriate, iar acest lucru poate duce la un comportament agresiv.

Ei au nevoie de un mediu liniștit, fără stres și ar trebui manipulate cu grijă. Creați treptat contactul pe care îl aveți cu Lionhead. Fiți răbdători și lăsați-i să se apropie de termenii lor și să vă asigurați că aveți o recompensă gustoasă, astfel încât să înceapă să vă asocieze cu lucruri bune. Nu vă grăbiți să le luați în sus și când faceți acest lucru, nu-i restrângeți strâns fără nici o modalitate de a scăpa.

Iepurii Lionhead sunt creaturi mici inteligente. Au nevoie de o mulțime de îmbogățire și o stimulare adecvată pentru a preveni setarea plictiselii. Au nevoie de puncte de vânzare pentru ei Natural sapat și comportamente de mestecat. Nu numai că este mult mai bine pentru bunăstarea generală a iepurelui, dar le va salva selectarea altora, articole mai puțin potrivite, în jurul casei sau grădinii dvs.

Asigurați-vă că au o Selecție largă de jucării sigură de iepure și mestecați obiectele în jurul lui Hutch și alerga. Dacă sunt un iepure case, va trebui să lucrați la redirecționarea la elementele potrivite și asigurați-vă că rezistente la iepure a zonelor pe care le au.

Locuind iepurele Lionhead

Deși Lionhead este un mic iepure, sunt o rasă activă și au nevoie de spațiu suficient pentru a arde energia.

Iepurii sunt animale sociabile și fac cele mai bune atunci când au un alt casnică de iepuraș. Hutch-ul dvs. ar trebui să fie suficient de mare pentru a găzdui cel puțin doi iepuri de o dimensiune similară. Un hutch mai mic de 6ft x 2ft nu va oferi suficient spațiu.

Din păcate, mulți iepuri sunt adăpostiți Hutches care sunt prea mici Pentru ei, nu adăpostiți în mod corespunzător de vremea extremă și care nu le dau spațiului pentru a se bucura de participarea la comportamentele lor naturale.

Furnizarea unei runuri este, de asemenea, recomandată și, în mod ideal, acest lucru ar trebui să fie în jur de 8 picioare. Dacă hutch-ul poate fi conectat la fugă, acesta va fi un mare set.

Ar trebui să vă asigurați că Lionhead-ul dvs. este adăpostit undeva din temperaturi extreme. Ele sunt deosebit de susceptibile de a supraîncălzi și este, în general, recomandat să se păstreze într-o zonă în care temperaturile nu depășesc 70 de grade Fahrenheit (21 grade Celsius).

În lunile mai reci, dacă iepurele dvs. sunt adăpostite în aer liber, ar trebui să fie prevăzută fânul suplimentar pentru căldură și ar trebui să fie bine adăpostiți de ploaie, zăpadă și vânt.

Iepurele dvs. Lionhead Hutch și zona de alergare ar trebui să fie curățat cel puțin o dată pe săptămână, și ar trebui să efectuați și curățirea regulată pe boluri, jucării și alte accesorii. Un hutch murdar poate deveni rapid mirositor, iar acumularea de urină și fecale poate duce la probleme de sănătate și la creșterea bacteriilor.

Alimente și apă

Din păcate, o mulțime de oameni nu înțeleg Cerințe nutritive ale unui iepure, și acest lucru poate duce la probleme digestive și, în special, la probleme cu dinții lor.

Deoarece dinții de iepuri cresc în mod constant, au nevoie de o dietă care își va ajuta în mod natural dinții să se depună la împiedică-i să devină îngrozită. Toți iepurii ar trebui să li se acorde acces nelimitat la fânul de iarbă proaspătă de înaltă calitate și cu fibră, împreună cu apa. Verde proaspăt, cu frunze, cum ar fi Kale, sunt, de asemenea, benefice.

Distrugeți fructele zaharoase, cu excepția cazului în care este un tratat ocazional și nu cădeți în capcana de a vă lăsa Lionhead să mănânce prea multe pelete pregătite comercial. Acestea pot fi bine în mod moderat, dar nu sunt deosebit de fibroase și găsirea unor amestecuri de fân de înaltă calitate pe care le place sunt mult mai importante.

Probleme comune de sănătate

Împreună cu problemele dentare cauzate de dinții îngroșați, iepurii Lionhead pot fi predispuși la câteva alte probleme de sănătate. Unele dintre cele mai frecvente sunt prezentate mai jos:

Probleme respiratorii: Acestea sunt deosebit de comune în lei care au fețe plate. Caracteristicile brachycefalice din Lionheads devin din ce în ce mai populare, deoarece unii oameni cred că se adaugă la factorul lor drăguț. Nu toate Lionheads au fețe plate, dar dacă fac acest lucru pot crește șansele de iepure cu dificultăți de respirație, probleme dentare și probleme digestive. Sunt mult mai probabil să se supraîncălzească și mai ușor.

Probleme oculare: Deoarece un Lionhead poate avea o față mai plat decât rasa medie de iepure, ele pot fi mai predispuse la probleme cu conductele lor de lacrimă. Acest lucru poate duce la infecții oculare și dificultăți de viziune. Ar trebui să-i băi ochii cu apă caldă în mod regulat pentru a le păstra curat. Dacă vedeți o problemă persistentă cu bilele de ochi, ruperea sau inflamația ochilor, ar trebui să căutați sfaturi veterinare.

Achiziționați iepurele dvs. Lionhead

Asigurați-vă că mergeți la un crescător de reputație sau o organizație de salvare pentru a găsi iepurele Lionhead. Un crescător rău va însemna că iepurele dvs. nu va avea cel mai bun început în ceea ce privește manipularea și socializarea, și pot avea o șansă sporită de probleme de sănătate genetice în curs de desfășurare.

Mergând la un magazin de animale de companie înseamnă că nu veți putea afla cât mai multe informații despre fundalul Lionhead și cum și unde a fost ridicată.

Lionheads vin într-o mare varietate de combinații de culori, iar straturile duble de corp vor necesita mai multă îngrijire a multor varietatea mai puțin profundă. Un crescător bun va putea să vă spună ce strat de tip A Lionhead va avea de la naștere.

Un loc bun pentru a începe cercetarea dvs. ar fi prin intermediul Asociația americană de crescători de rabbit.

Din păcate, o mulțime de oameni subestimează nevoile iepurilor, iar loturile se termină în salvare. Ajungeți la organizația locală de salvare pentru a afla dacă puteți oferi un iepure Lionhead sau o altă rasă similară, o casă adoptivă.

Casa Rabbit Society Are o listă completă de salvare de iepure în întreaga țară.

Gunoi de antrenament

Deoarece iepurii Lionhead sunt foarte inteligenți, ei răspund, de obicei, la antrenamentul de gunoi mai repede decât iepurașul mediu. Furnizarea unui loc desemnat pentru iepurele dvs. la toaletă face mai ușor să vă curățați hutch-ul și poate fi util atunci când iepurii de casă au acces gratuit și la zonele din casă.

Folosind un marker clar ca un clicker, urmat de o recompensă gustoasă, poate fi o modalitate eficientă de a lăsa Lionhead-ul dvs. să știe că au făcut lucrurile potrivite atunci când merg în tava de gunoi. Principiile de formare sunt exact la fel ca ei ar fi pentru o pisică sau câine.

Spargerea sau neuterizarea iepurelor dvs. atunci când sunt suficient de mature, poate, de asemenea, să contribuie la minimizarea oricăror pulverizare în zonele mai puțin adecvate. Este, de asemenea, important dacă aveți doi iepuri de diferite sexe adăpostite împreună.

Cele mai bune practici de îngrijire

Lionheads are o cantitate mai mare de păr decât iepurele dvs. medii, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți pregătiți să acordați mai multă atenție regimul lor de îngrijire.

Haina lor va trebui să fie periat de cel puțin câteva ori pe săptămână pentru a preveni nodurile sau morale incomode de la dezvoltare.

Iepurele Lionhead Double-Mane au o coamă mai groasă și, de asemenea, părul mai gros în jurul fustiilor (șoldurile, șoldurile și coada). Dacă coama lor este o dublă dublă, ar trebui să le spălați cu adevărat în fiecare zi, în special în timpul meu anual.

O singură-mane înseamnă că iepurele are părul mai gros în jurul capului, urechilor și pieptului.

Dacă nu ridicați părul mort prin periaj, acest lucru poate duce la iepurașul dvs. ingestind o mulțime de blănuri atunci când se îngrijesc și poate provoca ceea ce este cunoscut ca "lână-blocare" care le poate face grav bolnavi.

Din cauza naturii lor timide, ar trebui să construiți treptat experiența îngrijirii pentru a minimiza stresul și pentru a le permite să formeze asociații pozitive cu procesul. Păstrați sesiunile scurte, confortabile și asociate cu tratate de yummy.

Animale similare la iepurele Lionhead

Dacă nu sunteți sigur dacă un Lionhead este potrivit pentru dvs., de ce nu luați în considerare și aceste alte rase de iepure:

Având timp pentru a vă face cercetarea, înțelegerea dacă un iepure Lionhead este potrivit pentru gospodăria dvs. și cât de mult spațiu și timp de care au nevoie este important să vă ajute să luați decizia corectă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul speciilor de iepure lionhead