Cum să alegeți cel mai bun câine pentru dvs. Pe baza situației voastre de viață

Nu trebuie să vă grăbiți să obțineți un câine. Când alegeți a Pui care este potrivit pentru dvs. și pentru mediul dvs, Există multe lucruri de luat în considerare. Alegerea unei rase care este cea mai potrivită pentru situația dvs., veți reduce bolile, problemele de comportament și chiar costurile care vor veni împreună cu noul dvs. membru al familiei.Cum să alegeți cel mai bun câine

Un câine nu ar trebui să fie niciodată o decizie de impuls. Pentru a vă asigura că luați o decizie care va fi cea mai bună pentru dvs., familia dvs. și noul dvs. animal de companie, puneți o mulțime de cercetări în alegerea noului dvs. prieten de blană.

Nu alegeți niciodată o rasă de câine bazată pe aspect singur, ceea ce este o greșeală foarte frecventă mulți proprietari de animale de companie pentru prima dată face și mai târziu regretă foarte mult această decizie.

Dacă doriți ca un timp mai ușor să alegeți cel mai bun câine pentru dvs., răspundeți la unele dintre întrebările care se aplică direct situației dvs. personale, cum ar fi:

  • Cât timp va trebui să jucați cu noul dvs. animal de companie?
  • Cât de des poți să-i faci exercițiul pe care are nevoie?
  • Vă veți îngriji câinele sau utilizați servicii profesionale?
  • Sunteți conștient de toate costurile pe care le va veni rasa dvs. aleasă?

Ultima întrebare este vitală - gândiți-vă la bugetul dvs. cheltuiala unui câine nu se oprește după ce îl adoptați. Mulți părinți de companie se gândesc la costurile inițiale și să uite să se gândească la costurile pe termen lung ale deținerii unui câine. Va trebui să luați în considerare costurile de îngrijire, cheltuielile veterinare, achiziționarea de consumabile de câini și costurile de călătorie, doar pentru a numi câteva.

Noul dvs. câine trebuie, de asemenea, să se potrivească cu familia și stilul tău de viață. Aveți copii? Aveți frecvent oaspeți în casa dvs?

Gândiți-vă la nivelul activității dvs. și la mediul dvs. de acasă. Tu Vrei un câine leneș sau unul care se bucură să iasă pentru aventuri? Aveți suficientă cameră în casa dvs. pentru o rasă medie sau mare pentru a rula în jur?

Iată un ajutor: Cel mai bun test de rasă pentru câini pentru a vă ajuta să alegeți următorul pui

Cum să alegeți cel mai bun câine pentru dvs. pe baza situației dvs. de viață și a stilului de viață

Cum să alegeți cel mai bun câine pentru dvs

Cine este in familia ta? Copii, oameni vârstnici, pisici sau alți câini? Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri de gândit la cercetarea câinilor. Unii câini nu-i plac deloc copii, de exemplu. Alte rase pot să nu facă bine cu animalele de companie - pisici sau câini - pe care le aveți deja acasă.

Rezultatele obținerii unui câine care nu-i plac copiii atunci când aveți copii ar putea fi îngrozitoare. Câinele nu va fi fericit și câinele ar putea să-ți muște copiii. Acest lucru poate duce la chestiuni emoționale în problemele animale și umane, de comportament în câine, și chiar a adăugat facturi medicale și vete. Pe de altă parte, există o mulțime de rase care iubesc absolut copiii.

Dacă aveți membri ai familiei mai mari în casă sau care vizitează adesea, va trebui să luați în considerare nivelurile de energie. Cei infirmi și vârstnici ar putea să nu poată ține propriile lor cu un câine care sărind pe ele, trăgând-le și încercând să joace. Din fericire, unele S-au dovedit că rasele se dovedesc foarte bine cu seniorii și chiar să-și îmbunătățească sănătatea.

În general, pentru aceste gospodării, o rasă care este mai calmă poate fi cea mai bună. Dacă alegeți o rasă mai energică, asigurați-vă că este inteligentă și trebuie să se antreneze cu ușurință. Puteți instrui majoritatea câinilor să se comporte și să se adapteze la situația voastră de viață, dar fiecare canină va necesita o cantitate diferită de efort și răbdare că va trebui să-i puneți rutina de antrenament.

RECOMANDAT: 30 de rase care sunt câini de casă bună

Cum să alegeți cel mai bun câine

3 cele mai bune câine pentru copii

1. Boxer

Boxerii sunt o rasă prietenoasă. Ei au, de asemenea, o mulțime de energie, așa că iubesc să se joace cu copii care au și o mulțime de energie. Boxerii sunt foarte loiali și de a proteja, familia lor.

Cum să alegeți cel mai bun câine2. Pudel

Poodleii sunt câini jucăuși care sunt blânzi cu copiii. Ele sunt foarte inteligente, făcându-le tolerante și ușor de antrenat. Poodlele vin în diferite dimensiuni, astfel încât să puteți găsi cel pe care copiii dvs. sunt cel mai confortabil cu.

Cum să alegeți cel mai bun câine pentru dvs3. Beagle

Beagles sunt foarte afectuoase și jucaus, făcându-le câinele puțin perfect pentru familia ta de toate vârstele. Ei nu sunt câini "sensibili", deci sunt răbdători și buni cu toată lumea.

3 cele mai bune câine alege pentru seniori

1. Pudel

După cum sa menționat anterior, Poodles sunt una dintre cele mai inteligente rase. Ele sunt ușor de antrenat pentru a nu sări. Sunt câini blânzi care au un al șaselea simț despre împrejurimile lor.

Cum să alegeți cel mai bun câine2. Pomeranian

Rasele mici și de jucărie au o reputație proastă pentru a fi hiper. Pomeranianul este de fapt un câine de rasă foarte docilă, calmă de jucărie. Dimensiunea și temperamentul lor le fac câini perfecți pentru adulții de rang înalt.

Cum să alegeți cel mai bun câine3. Dachshund

Dachshunds sunt câini mici, mai mici de energie. Că și hainele lor scurte (în soiurile de păr scurte), le face o alegere perfectă pentru persoanele vârstnice sau infirmate. Acești câini pot fi agresivi cu copii mici, deci dacă sunt copii în casă, nu sunt o alegere bună.

3 cele mai bune câine alege pentru pisici

Cum să alegeți cel mai bun câine1. Yorkshire Terriers

Yorkies nu au o unitate de pradă foarte puternică. Acest lucru le face excelent pentru case cu pisici și alte animale de blană. Yorkshire Terriers poate fi mică în dimensiune, dar personalitățile lor fac! Ele sunt un însoțitor feisty care se bucură să se joace cu toți membrii familiei, chiar și pe cei felini.

Cum să alegeți cel mai bun câine2. Malteză

Malteză sunt foarte afectuoase cu ființele din gospodăria lor. Ele sunt rase foarte jucaude. Aceasta înseamnă că fac prieteni cu ușurință. Haina lor albă plină de farmec arată minunat, dar este nevoie de un pic de îngrijire pentru a-l păstra bine.

3. Pudel

Poodlele au trăit întotdeauna în bucăți cu pisici de companie, și după cum puteți vedea clar, Poodles sunt o mare rasă mare. Poodleii sunt câini blânzi, ceea ce le face excelent pentru o mulțime de familii diferite. Ele sunt blânde cu oricine și orice în casă.

LEGATE DE: Cum să alegeți o rasă de câini și să faceți cea mai bună alegere

Cum să alegeți cel mai bun câine

3 cele mai bune câini pentru alți câini

1. Pudel

După cum se menționează în celelalte liste, podele sunt rase inteligente blânde. Ei pot trăi pașnic în aproape orice gospodărie. Îi place să se joace cu alte animale și ar fi fericiți într-o casă cu o altă canină.

Cum să alegeți cel mai bun câine2. Labrador Retrievers

Labrador Retriever este o rasă prietenoasă cu copii, străini, pisici, câini, nu contează. Îi place să fie iubiți. Aceasta este una dintre cele mai populare rase de câine din lume din acest motiv. Ei pot face bine în aproape orice stil de viață sau mediu.

Cum să alegeți cel mai bun câine3. Shepherd australian

Aussies sunt o altă rasă care iubește să fie iubită. Ele sunt prietenoase cu aproape fiecare animal și persoană cu care vin în contact cu. Acești câini sunt, de asemenea, extrem de inteligenți, făcându-i ușor să se antreneze.

Video de ajutor: Cum să vă introduceți catelul dvs. unui câine existent

Top 3 câine alege pentru apartamente

1. Pudel

Încă o dată, podele sunt adaptate. Ele sunt ușor de antrenat și pot face foarte bine cu apartamentul de viață. Ei nu sunt la fel de probabil să scală ca alte rase, astfel încât vecinii tăi vor fi fericiți. După cum sa menționat anterior, acestea vin într-o varietate de dimensiuni, iar versiunile mai mici ar fi ideale pentru locuitorii de apartamente.

Cum să alegeți cel mai bun câine2. Buldog

Bulldogii englezi au energie redusă care le face excelent pentru apartamente. De asemenea, ei nu tolerează foarte bine vremea meteorologică, deci un apartament frumos de climă controlat este minunat pentru ei.

3. Malteză

Acești câini mici sunt minunați pentru locuitorii de apartamente. Ei au vărsat puțin, iar malteză sunt inteligenți și ușor de antrenat. Acești câini au niveluri mai scăzute de energie decât multe alte rase. De asemenea, ei nu sunt cunoscuți că sunt bakeri.

Mai multe sugestii: 25 cele mai bune rase de câine pentru apartamente mici

Top 3 selectați pentru persoanele care suferă de alergie

Cum să alegeți cel mai bun câine1. Mexican fără păr

Acest lucru este aproape explicativ. Fără păr, nu au vărsat. Aceasta înseamnă că Xoloccintli, adesea denumit părul mexican, este mai puțin probabil să declanșeze alergii.

Cum să alegeți cel mai bun câine2. Bichon Frise

Acești câini sunt minunați pentru persoanele care suferă de alergie care nu doresc o rasă ciudată de păr. Au haine frumoase de culoare albă care au vărsat foarte puțin. Cu toate acestea, hainele lor au nevoie regulile regulate și scăldarea.

3. Yorkshire Terrier

Yorkshire Terriers aruncă foarte puțin. Ei au, de asemenea, foarte puțin de animale. Acesta este un mare beneficiu pentru orice iubitor de câine care suferă de alergii.

LEGATE DE: 5 cei mai buni câini pentru persoanele cu alergii

Cum să alegeți cel mai bun câine

Top 3 câini pentru vreme caldă

1. Rhodesian Ridgeback

Ridgeback-urile Rhodesian au fost crescute pentru Bush african. Au fost crescuți să fie dur, câini în afara. Ele pot tolera temperaturile calde și reci.

Cum să alegeți cel mai bun câine2. Chesapeake Bay Retriever

Chessies au un strat curbat care permite ca aerul să curgă până la piele. Ei iubesc apa. O zi fierbinte și o Kiddie Pool este cerul unui chesapeake. Aceste rase sunt unul dintre cei mai buni câini de vânătoare și au fost cunoscuți că supraviețuiesc în căldură foarte bine și nici măcar nu se plâng.

Cum să alegeți cel mai bun câine3. American Foxhound

Acești câini de scurte au fost crescuți să vâneze. Au fost păstrate într-o canisa în împrejurimi brute. Ei pot tolera căldura foarte bine. American Foxhound se va bucura de o zonă mare de a alerga și de a juca, astfel încât acestea sunt cele mai bune pentru proprietarii de câini care trăiesc în zonele rurale.

Top 3 câini pentru vreme rece

Cum să alegeți cel mai bun câine1. Chow Chow

Chow Chow are o foarte gândire, haina plină de bucurie. De fapt, ei se simt prea cald în orice altceva decât pe climatul rece. Dacă sunt păstrate într-o zonă caldă, acestea ar trebui păstrate ras. Acești câini iubesc să fie afară, nu au ținut în interior.

Cum să alegeți cel mai bun câine2. Siberian Husky

Siberian Husky a fost crescută la temperaturi arctice. Hainele lor groase le păstrează frumos și toasty. Ele pot muri de căldură în climă mai caldă. Dacă regiunea dvs. se încălzește în lunile de vară, va trebui să vă asigurați că Husky are un loc răcoros în interior pentru a vă răci.

Cum să alegeți cel mai bun câine3. Alaskan Malamute

Alaskan Malamutes sunt o altă rasă destinată temperaturilor arctice. Această rasă nu este la fel de populară printre proprietarii de animale de companie ca și Huskies sunt totuși. Cu toate acestea, ei se vor ocupa de frig; Ei preferă vremea rece și se pot îmbolnăvi în zonele mai calde. Acești câini iubesc, de asemenea, să fie în aer liber, deci nu sunt într-adevăr potrivite pentru proprietarii de animale de companie care trăiesc în climatul fierbinte.

LEGATE DE: 9 rase de câine de lupi - cunoașteți diferența și alegeți cu înțelepciune

Top 3 câini prietenos cu bugetul

1. Ogar de vânătoare englezesc

Indiferent dacă rasa engleză sau americană, acești câini mai mici sunt, în general, animale de companie accesibilă. Au părul scurt, de sârmă, ușor de mire și curățați. Ele sunt rase sănătoase, inimii.

2. Dachshund

Această rasă sănătoasă. Ele sunt, de asemenea, mici. Dachshunds sunt bine în apartamente și case mari deopotrivă. Ele sunt prietenoase și nu au nevoie de o mulțime de formare specială. Aceste lucruri contribuie la accesibilitatea lor.

3. Jack Russel Terrier

Aceasta este o altă rasă mică cu un strat scurt, sârmă. Dimensiunea și îngrijirea ușoară permite proprietarului să economisească tot felul de bani.

LEGATE DE: 25 cele mai accesibile rase de câine cu costuri reduse

Cum să alegeți cel mai bun câine

Top 3 câini mai scumpi

1. Cavalier King Charles Spaniel

Cum să alegeți cel mai bun câineCavalier King Charles sunt o rasă regală în Anglia. Ei pot costa mai mult ca puii și trebuie să fie îngrijiți în mod regulat. Îi place să mănânce și trebuie să fie monitorizați sau vor deveni supraponderali.

Această rasă nu-i place să rămână singură. Ele pot deveni foarte distructive dacă sunt lăsate doar prea mult timp. Toate acestea se reunesc pentru un câine nevoiaș și mai scump.

2. Ciobănesc german

Cum să alegeți cel mai bun câinePăstorii germani sunt foarte căutați de rasa pentru munca polițienească, câini de terapie, câini de gardă și, desigur, herdingul animalelor. Ele sunt una dintre cele mai scumpe rase pe care le puteți cumpăra. Păstoriștii germani poate fi agresiv dacă nu este instruit corect.

Acești câini mari au haine lungi care au vărsat foarte mult. Chiar și după prețul de achiziție, acestea suportă costuri ridicate, îngrijirea, instruirea și hrănirea.

3. Mastiful tibetan

Cum să alegeți cel mai bun câineAcești mastifici sunt câini frumoși care surprinzător că nu au nevoie de multă îngrijire. Ele sunt masive și mănâncă foarte mult. Ele sunt, de asemenea, inteligente și pot ieși cu ușurință din gardurile de bază.

În timp ce el este inteligent, mastifful tibetan este independent și intenționat. Ei au nevoie de formare fermă, de experți. Ei au nevoie, de asemenea, de gulere dure cu duritate dur. Toate aceste nevoi se combină pentru un câine scump să dețină.

LEGATE DE: Mărci de mâncare scumpe de mâncare - sunt în valoare de costul ridicat?

Cum să alegeți cel mai bun câine

Cum de a alege cel mai bun câine pentru tine și familia ta

Există multe rase - cum ar fi Poodle - în aceste liste care sunt o potrivire bună în multe categorii. Acesta este motivul pentru care este o idee bună să stați jos și să enumerați punctele principale importante pentru familia, casa, clima, bugetul, sănătatea, timpul liber și orice altceva vă puteți gândi.

Apoi alegeți câteva rase de câine care vă interesează și utilizați câteva site-uri de comparare a rasei pentru a găsi cel care va funcționa cel mai bine pentru dvs. De asemenea, comparați listele de internet. Există multe, și puteți căuta lucruri precum "cei mai buni câini pentru copii", "cei mai buni 10 câini pentru câini" etc.

Trageți câteva liste pentru toate calitățile dvs. necesare și încercați să găsiți o rasă care este inclusă pe toate. Găsiți un cuplu așa încât puteți să vă uitați mai detaliat.

O altă abordare veche de modă care nu poate fi ignorată este să programezi o întâlnire cu un veterinar local. Ei vă vor asculta preocupările și nevoile și vă vor ajuta să decideți asupra unei rase care este potrivită pentru dvs. Veterinarii cunosc, de asemenea, crescători de reputație, astfel încât să vă ajute să luați legătura cu un crescător care produce câini sănătoși, fericiți și stabili.

Internetul și cărțile sunt resurse excelente, dar uneori nimic bate cuvânt de gură. Discutați cu persoanele din birourile veterinare, adăposturile de animale și facilitățile de salvare. Astfel puteți obține un sfat de primă mână.

Având în vedere că vârsta medie a câinilor este de aproximativ 14 ani (cu câini mici care trăiesc mai mult decât câinii mari), este important să vă luați timpul când alegeți cea mai bună rasă de câine pentru dvs. Deși este imposibil să planificați tot ceea ce poate apărea, încercând să se gândească la fel de mulți factori, puteți obține rasa câinelui că veți fi cel mai fericit și că va fi cel mai fericit cu dvs.

Citiți următorul: 30 cele mai populare rase de câine care sunt celebre din întreaga lume

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să alegeți cel mai bun câine pentru dvs. Pe baza situației voastre de viață