Top # 2: adoptarea unui catel pentru stilul tău de viață

În acest al doilea episod al teoriei animalelor de companie podcast, Eu fac un pas mai departe de a discuta adoptarea catelului. Dacă sunteți gata să adoptați un câine sau un câine adult, sunteți sigur că animalul pe care l-ați ales va fi în formă de stil de viață, locul de viață și temperamentul dvs?

Prea adesea părinții de animale noi caută o anumită rasă și fac alegerile lor din motive greșite. Acest pot fi datorate stereotipurilor de rasă sau pur și simplu pentru că au crezut că rasa specifică ar fi drăguț să aibă acasă sau are un aspect foarte unic și interesant. Din păcate, acestea nu sunt motive bune pentru adoptarea unei rase de câini specifice.

Mulți proprietari de animale de companie mușcă mai mult decât pot mesteca (fără scop intenționat)! Bineînțeles, când se întâmplă acest lucru, animalele de companie trebuie să fie returnate sau returnate înapoi la adăpost sau organizații de salvare din care au venit. Acest lucru nu face bine pentru nimeni, și nimeni nu câștigă în această situație: nu proprietarul, nu câinele și nu adăpostul.

Pentru a preveni aceste greșeli de adoptare a câinilor, putem face toate părțile noastre de a cerceta câinele că ne gândim să adoptăm pentru a ne asigura că se va potrivi stilului nostru de viață și nevoilor familiei noastre. Asta vorbim în episodul de podcast din această săptămână: găsirea unui câine care se va potrivi cu mediul dvs., caracterului dvs., nivelele dvs. de energie și stilului dvs. de viață general. De asemenea, discutăm importanța înțelegerii nevoilor de îngrijire a rasei specifice, a nivelului de afecțiune, a trainabilității și a altor trăsături semnificative.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați acest post de episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Adoptarea unui catel pentru stilul dvs. de viață
(transcrierea podcast)

Adoptați un catelus pentru stilul dvs. de viață

Adoptarea câinelui greșit pentru dvs

De prea multe ori am prieteni de familie, știu oameni - cititorii site-ului meu și oameni pe care am întâlnit-o în industria animalelor de companie când vorbim - atât de mulți oameni spun fie că sunt un câine și sunt mai mult decât M-am asteptat si # 8221; sau I & # 8220; au acest câine și au sperat cu adevărat să obțină mult mai mult din relație.& # 8221;

Știm mulți oameni care au primit câini care nu se potrivesc stilului lor de viață, iar câinele trebuia să fie re-homed sau luat înapoi la adăpost sau organizația de salvare pe care a venit-o de la mine. Întotdeauna mă simt foarte rău când cineva adoptă un câine și îi salută în casa lor și câinele are în cele din urmă familia iubitoare pentru totdeauna și apoi se termină întoarcerea și trebuia să se întoarcă la adăpost sau la organizarea de salvare din care a venit.

Pe termen lung, este cu siguranță ceea ce este cel mai bun pentru câine și nu sunt în nici un fel formă sau formă spunând că nu ar trebui să se facă dacă un câine nu se potrivește cu stilul tău de viață, absolut re-homing sau întoarcerea câinelui Dacă aveți acea opțiune va fi cea mai bună alegere pe termen lung pentru tine, cât și pentru câine. Dar cel mai bun lucru pe care îl puteți face astfel încât să nu se întâmple și niciodată nu trebuie să treci prin asta, iar câinele nu a cerut niciodată să treacă prin aceasta este să faci un pic de cercetare, să-și petreacă ceva timp gândindu-se la asta.

Dacă vă treziți într-o dimineață de sâmbătă și decideți că credeți că familia dvs. ar trebui să aibă un câine și familia dvs. este gata să adopte un câine, nu ieși duminică după-amiază și să adopte un câine. Luați timp, gândiți-vă, aceasta este o decizie care să implice cu adevărat fiecare persoană care trăiește în casa dvs. de la copii la adulți, oricine cu orice nevoie specială dacă ați putea avea o persoană mai în vârstă care trăiește în casa dvs. care are un pic un timp greu de mers pe jos și poate un câine activ care să alerge în jurul valorii de sub picioare nu va fi o potrivire bună. Trebuie să te gândești la fiecare aspect al casei tale, stilul tău de viață, familia ta.

Așadar, vreau să discutăm astăzi și, cu siguranță, am salutat comentariile de la dvs. sau la întrebări, dacă există cineva acolo ascultând cine s-ar putea întâmpla să lucreze pentru o salvare sau un adăpost sau o organizație care pune câini cu familii și este într-adevăr un Expert în acest domeniu. Mi-ar plăcea să aud și de la tine și poate că voi avea șansa de a vă avea pe un viitor podcast. Îi încurajez feedbackul și speranța mea pentru teoria animalelor de companie este că va deveni doar un podcast pentru mine vorbind cu voi toți, ci într-o comunitate de proprietari de animale de companie și iubitori de animale de companie care doresc cu adevărat să se întâlnească pentru a ajuta fiecare altă îngrijire pentru animalele lor în cel mai bun mod posibil.

Dacă aveți vreo poveste, dacă aveți comentarii, cum am spus, întrebări, ne puteți găsi la Teyoryofpets.COM, și există o secțiune acolo pentru a vă înregistra întrebările și comentariile dvs. Există, de asemenea, o secțiune de comentarii în care puteți introduce aceste informații dacă nu sunteți confortabil cu înregistrarea acesteia, care este bine amendă. Oricum, dacă vă întoarceți la mine, sunt foarte fericit să includeți că în viitoarele mele podcast-uri, precum și să vă ajutăm una la unu și să vă adresați informațiile pe care le căutați dacă nu sunt răspunsate Acest podcast.

Ce este cel mai bun câine pentru mediul dvs

Mă voi deplasa și vorbesc puțin despre mediul înconjurător, asta este o mare parte a adoptării unui câine pe care o mulțime de oameni cred că nu iau în considerare.

Majoritatea oamenilor cred că doresc o anumită rasă, doresc să câine că arată un anumit mod. - Trebuie să luăm pe acesta, el este atât de drăguț, & # 8221; Dar ei nu iau timp să se gândească la ceea ce contează cu adevărat pe termen lung. Ai de gând să ai un câine drăguț că toată lumea de la parcul de câine este doar să se scurgă?

Sigur că este minunat, este frumos să ai un câine care arată unic, care are o haină unică sau o față unică care atrage atenția oamenilor. Absolut, pot să înțeleg de ce unii oameni ar merge pentru asta, dar pe termen lung nu este ceea ce va avea importanță pentru tine și nu este ceea ce va fi contează pentru câinele tău. Trebuie să vă gândiți la acele lucruri pe termen lung care să afecteze cu adevărat modul în care vă pasă de acest câine în viitor și cum câinele se potrivește în casa dvs. Pentru că nu numai că vrei să fii fericit cu câinele pe care îl alegi, dar vrei cainele să alegi să fii fericit și în casa ta.

Unul dintre lucrurile importante care se gândesc la prima opțiune este dimensiunea câinelui pe care îl doriți. Când vă gândiți la acest lucru, poate aveți doar o preferință personală a unui câine mic sau mare și că cu siguranță puteți intra în joc, dar doriți, de asemenea, să vă gândiți la mediul înconjurător în care locuiți și la dimensiunea câinelui că puteți găzdui.

Dacă locuiți într-un mic apartament cu o singură cameră, un mare Dane probabil că nu va fi o alegere bună pentru dvs. Dacă aveți o casă, de exemplu, trăim în țară, avem o casă mare cu nouă hectare de teren, așa că avem o mulțime de spațiu, o mare Dane ar fi cu siguranță bine pentru o casă ca a noastră dacă am vrut un câine mărimea.

Acum, când vă gândiți la dimensiunea, evident, câinele mai mic este mai puțin mâncarea pe care o vor mânca, cu atât mai puțin îngrijirea vor avea nevoie, cu atât va fi mai ușor să aibă grijă de un câine mai mic, va fi mai ușor să călătorești cu un câine mai mic, așa că acestea sunt lucruri de gândit.

Știu o mulțime de oameni cu Marele Danne, Mastiffs Bull, Sfântul Bernard. Ei primesc o atenție deosebită dimensiunii lor, oamenii cred că sunt minunați, sunt foarte răcoriți și doresc un câine care mărimea, dar trebuie să vă gândiți la termenul lung al acestuia, unde dacă aveți o mare daneză sau Aveți un sfânt Bernard, veți avea un timp foarte greu călătoresc cu un câine care mărimea, dacă sunteți cineva care călătorește cu un câine.

Gândiți-vă la o haină Sfântă Bernard, tot părul acelui păr și nu sunteți doar un câine mic, cu o haină mare de Shaggi, vorbești despre un câine uriaș masiv, cu o haină mare de shaggy. Este probabil un câine pe care nu o să-ți poți scădea în cadă acasă, va trebui să fii acel câine afară. Este o mulțime de muncă suplimentară și lucruri suplimentare intră în asta.

Gândiți-vă la dimensiunea câinelui, nu numai că doriți, ci că sunteți capabil să vă îngrijiți și de dimensiunea câinelui care să se potrivească cel mai bine cu mediul dvs. de acasă. Deci, asta e un lucru de gândit și când te gândești la asta, așa cum am spus, gândește-te la tipul de casă pe care o ai.

Aveți o singură mare remorcă care este într-un parc de acasă mobil și poate avea doar un sfert de acru de pământ? Locuiesti intr-un apartament mic unde nu ai nici un teren si va trebui sa mergi la acest caine pe o lesa pe strada in orasul tau? Aveți o casă ca a noastră, sunteți într-un cadru mai rural cu o bucată mare de pământ în care câinele dvs. va avea mai mult spațiu? Știți că rural versus urban este un aspect mare care va veni în joc când vă gândiți la ce tip de câine să adoptați.

Și apoi celălalt lucru pe care doriți să îl luați în considerare pe care cred că cade prin crăpături foarte mult când oamenii se gândesc la adoptarea unui câine este vremea din regiunea dvs. Dacă locuiți într-un climat umed foarte fierbinte, doriți să obțineți un husky? Poate nu cea mai bună alegere. Dacă locuiți într-un climat ca și cum o facem, trăim în Maine aici, iernile devin foarte reci, o mulțime de câini de rasă mică care trăiesc în cartierul nostru vedem că toate au fost grupate în timpul iernii.

Ei poartă cizme, purtând pulovere sau jachete pentru că este foarte rece aici. Temperatura scade sub zero în timpul zilei în lunile de iarnă uneori și știi dacă aveți un câine mic, cu o haină foarte subțire sau abia orice păr, gândiți-vă ca un chinez crescat că este aproape fără păr. Asta va veni în joc în funcție de clima în care locuiți.

Dacă locuiți în Florida, poate că va fi o alegere bună pentru dvs., dar dacă locuiți în Maine, o crestere chineză ar putea obține puțin răcită în timpul iernii. Nu spun că nu puteți adopta un câine care nu va fi potrivit pentru vremea din zona dvs., dar gândiți-vă cum puteți găzdui câinele.

De exemplu, dacă doriți cu adevărat un husky, dar locuiți într-un climat foarte fierbinte, veți putea oferi aer condiționat? Veți fi în stare să vă ajutați ca câinele să rămână rece sau câinele dvs. este să fie afară pentru perioade lungi de timp în timpul zilei? Dacă el este, atunci cu siguranță nu doriți să supuneți un câine cu o haină de blană mare, ca un husky la climatul umed cald din regiunea dvs., așa că este ceva de gândit.

Un câine nou și stilul dvs. de viață actual

Unul dintre cele mai mari lucruri pe care le spun mereu potențialilor proprietari de animale de companie să se gândească înainte de adoptare este momentul în care câinele dvs. va cheltui singur. Acest lucru este atât de mare încât cred că mai ales în societatea de astăzi în care avem cele mai multe case sunt fie că locuințe singure și acea persoană lucrează din casă sau sunt două persoane sau mai multe case familiale. Dar toată lumea trebuie să lucreze în economie așa cum este acum, este foarte rar să vezi oameni care mai rămân acasă.

Dacă stați acasă sau lucrați de acasă sau aveți un loc de muncă unde este mai flexibil, este minunat. Dacă aveți un loc de muncă în care ați plecat de opt sau zece ore pe zi, ce veți face cu acest câine? Te duci la canisa ta câine? Veți fi capabili să "# 8230; vă puteți permite îngrijirii de zi că câinele dvs. poate merge și se poate juca cu alți câini în timp ce sunteți la serviciu?

Aceasta va determina, în opinia mea, dacă ar trebui să adoptați chiar un câine în primul rând, deoarece dacă câinele dvs. va fi singur pentru ore îndelungate și nu aveți opțiunea de a angaja un Sitter Pet sau A câine Walker sau luați câinii dvs. o îngrijire de zi Doggie, probabil că nu este cel mai bun stil de viață pentru ca un câine să înceapă. Deci, poate că ar trebui să vă gândiți la așteptare până când aveți un punct mai flexibil și puteți petrece mai mult timp acasă cu câinele dvs.

Dar dacă sunteți în stare să angajați un Walker câine sau un Sitter Pet, ceva de genul ăsta și casa câinelui tău pentru perioade lungi de timp, asta e grozav. Va fi doar o cheltuială suplimentară pe care trebuie să o găsiți înainte de a decide pe ce câine să adopte.

Și apoi celălalt lucru este dacă vei ieși din casă. De exemplu, lucrez de acasă, dar câinii noștri sunt singuri câteodată. Uneori mă duc și conduc comisioane. Soțul meu este în armată, astfel încât el este foarte rar acasă, el este acasă pentru câteva săptămâni pe an, deci este de obicei doar eu când trebuie să merg și să conduc comisiile, să merg la o întâlnire doctor, să-mi conduci copiii în jurul lor Jocuri sportive și lucruri de genul asta.

Câinii noștri sunt acasă singuri, de obicei că nu sunt mai mult de câteva ore la un moment dat, dar trebuie să planificăm pentru ceea ce facem în acele vremuri când câinii sunt singuri. Și, cu siguranță, există câțiva câini care au mai predispuși la anxietatea de separare, sunt mai predispuși la comportamentele distructive. Există câini care sunt mai orientați spre oameni care doresc să aibă acea companie umană mai mult decât alții. Dacă câinele dvs. va petrece o mulțime de timp numai poate că este mai bine să vă uitați la unele dintre aceste rase care nu sunt la fel de atașate companiei umane ca și al celorlalți.

Nivelul de energie al noului câine materia

Următorul lucru pe care vrei să-l gândești, ce fel de mâini în mână cu timpul pe care îl ai, este nivelul energetic al câinelui pe care o vei avea. Acum, dacă adoptați un catelus, șansele dvs. sunt câinele dvs. de cel puțin câțiva ani va fi destul de energic, majoritatea puii sunt.

Dacă adoptați un câine mai în vârstă, un câine adult, care vine cu rasa, anumite rase precum labradorii sunt cunoscuți pentru că au mai multă energie decât alții și că este ceva pe care doriți să îl luați în considerare. Când vă gândiți la momentul în care câinele dvs. vor fi cheltuiți numai, doriți, de asemenea, să vă gândiți la momentul în care trebuie să vă dedicați jucând cu câinele dvs. și să vă exercitați câinele.

Avem un laborator de ciocolată, Sadie, este un câine minunat. Înainte de a adopta Sadie, am fost un iubitor de boxer lung și am avut un boxer în trecut, care a fost foarte mare, dar în cea mai mare parte am avut trei boxeri în ultimul deceniu sau așa. Ei erau toate femelele, astfel încât ar fi putut face o diferență, dar toți au fost foarte melișici, foarte puțini, cu siguranță au avut boxerul wiggle și au fost încântați să ne vadă. Dar pentru că am rămas acasă, ajung să se rătăcească în curtea noastră și să ardă o energie și sunt câini foarte melișici, așa că suntem obișnuiți cu câinii melișici.

Am înțeles că am făcut cercetarea înainte de a adopta Sadie, că labradorii sunt un câine de mare energie, așa că am știut că am intrat că Sadie probabil că va lua mai mult din timpul meu decât boxerii noștri în trecut și asta sa dovedit a fi foarte adevărat. Am cheltuit - și aceasta nu este o exagerare - ore în fiecare zi care se joacă cu Sadie. Ea este doar un an, așa că petrecem o mulțime de timp jucând făcute, jucând remorcher-de-război.

Avem un alt catelus pe care se luptă cu ore în fiecare zi. Este foarte consumator de timp atunci când aveți un câine care are o mulțime de energie pentru că sunteți persoana, dacă aveți o gospodărie multi-câine, este posibil să nu fiți singura care le împărtășește, dar adulții din gospodăria dvs. sunt cel mai mult o parte a oamenilor care au acei câini hiperactivi.

Așa că vei juca, vei juca remorchbă, vei avea nevoie de: una, să te asiguri că ai timp să faci asta și să-ți dedice asta și să te dai "sa angajat să dedicați acest lucru, deoarece nu este corect pentru câine dacă nu. Și trebuie, de asemenea, să vă asigurați că puteți bugeta pentru acele lucruri.

De exemplu, cu Sadie față de bătrânii noștri, am cumpărat deja în primul an mai multe jucării decât am cumpărat oricare dintre ceilalți boxeri din întreaga durată a vieții lor. Sadie Shreds jucării, distruge jucării, petrecem o mulțime de timp jucând cu jucării, așa că vom trece printr-o mulțime de jucării de câini. Aceasta este o cheltuială care trebuie să fie în bugetul nostru.

Alți factori care trebuie luați în considerare înainte de adoptarea unui câine

Deci, există și atunci, de asemenea, doriți să vă gândiți la nivelul afecțiunii câinelui pe care îl gândiți la adoptarea. Așa cum am menționat anterior cu timpul pe care îl aveți și când câinele va cheltui singur. Există anumite rase care se bucură de faptul că sunt cu oameni mai mult decât alții, unele rase sunt mai independente și nu vă deranjează să-și facă propriul lucru sau să fie singuri pentru o vreme când ați plecat la muncă și lucruri de genul asta.

Există unele rase care sunt foarte atașate oamenilor și vor să fie cu voi tot timpul și vor să se asigure că au întotdeauna o companie umană. Acum ar putea fi doar că sfârșești să ai un câine trist când ai plecat de acasă tot timpul sau poate că ai un câine care va ridica niște obiceiuri proaste pentru că el este singur și el e supărat pe tine, el singur și se plictisește. Asta e ceva care chiar vrei să ia în considerare. Acel nivel de afecțiune, cât de mult de un câine de câine vrei.

Doriți ca câinele să fie în fața voastră care dorește atenția și afecțiunea tot timpul sau doriți ca un câine să-și petreacă un pic mai mult timp să-și facă propriul lucru în mod independent?

Și doriți, de asemenea, să vă gândiți la întreținerea îngrijirii. Aceasta este o mare parte a adoptării unui câine. Am auzit atât de mulți oameni spun că doresc un câine mai mic, cu păr scurt sau doresc doar o rasă cu părul scurt, deoarece îngrijirea va fi mai mică.

Acum, în timp ce este adevărat că îngrijirea va fi mai puțin în ceea ce privește haina, dacă aveți un câine, de exemplu, boxerul nostru cu părul scurt și un strat unic nu necesită aproape atât de multă întreținere ca și noi Laboratorul acoperit care acoperă profund. Și puteți obține, de asemenea, câini cu haine mai lungi care au nevoie de mai multă întreținere, astfel încât să nu se îmbolnăvească și să se încurce și să facă așa ceva. Este cu siguranță dacă obțineți un câine de păr scurt, este mai puțină întreținere pe partea frontală, dar doriți să vă gândiți la unele dintre acele lucruri care se bazează pe faptul că fiecare câine va avea nevoie.

Ingrijire dentara. Va trebui să vă spălați dinții câinelui și să vă îngrijiți de igiena orală. Curățarea urechii - Unii câini sunt predispuși la ruperea petelor și au nevoie să-și îngrijească fața să scape de petele de lacrimă. Câțiva câini, există o diferență, mulți oameni nu-și dau seama între păr și blană.

Unii câini au blană și ceea ce înseamnă diferența dintre blană și păr, blănurile se opresc în creștere la o anumită lungime. De exemplu, boxerul nostru, ea este cu părul scurt, părul ei crește la aproximativ un centimetru lung și apoi se oprește în creștere, cade, blana nouă crește în locul lui. Unii câini au părul și părul ca părul nostru, continuă să crească, astfel încât acești câini vor avea nevoie de tăiat păr.

Unii câini au păr facial care continuă să crească că au nevoie. Schnauzers vin în minte că au nevoie de fețele lor tăiate sau ei primesc acești sprâncene mari de saggy care sunt în fața lor și au barba care se încurcă și yucky cu mâncare de câine și apă și astfel de lucruri.

Există tăieturi de unghii și există o mulțime de lucruri diferite, în ceea ce privește îngrijirea, care nu sunt neapărat acoperite, și lucrurile pe care trebuie să le gândiți. Ești pregătit pentru asta? Este ceva ce sunteți pregătit să faceți acasă?

Mi-am dat seama că face ca acasă să mă îngrijească de toți cei trei câini și să o fac singur. Îi ciocnesc unghiile, îmi curăț urechile, am petrecut ceva timp învățând cum să-și mențină hainele. A luat câteva consultări cu groomers și discuții cu medicul veterinar meu. Am vizionat videoclipuri online și am făcut o mulțime de cercetări, dar eu fac toată îngrijirea lor și ne salvează sute de dolari pe an, dar este și consumator de timp.

Aveți timp să vă grăbiți câinele acasă sau veți avea nevoie să vă luați câinele la un groomer profesionist? Dacă aveți nevoie să vă luați câinele într-un groomer profesional, este banii în bugetul dvs? Și nu ar face rău înainte de a aduce casa de câine, gândiți-vă la rasa pe care o veți obține, îngrijirea că va lua, du-te să conversați cu crescătorul local.

Dacă va costa 40 sau 50 de dolari de fiecare dată când vă aduceți câinele la groomer și trebuie să-l aduceți la groomer o dată pe lună, 50 de dolari pe lună este de 600 de dolari pe an, aveți acea extra $ 600 pe an Bugetul dvs. pentru doar cheltuielile de îngrijire a câinelui? Mai sunt încă șampoane și perii câinelui și lucruri pe care le veți avea nevoie la domiciliu pentru a vă îngriji animalul între aceste sesiuni de îngrijire. Gândiți-vă la aceste cheltuieli și să vă bazați și la alegerea dvs. Nivelul de întreținere pe care îl puteți efectua fie pe cont propriu, fie permiteți-l să fi făcut.

Cum am spus cu boxerul nostru, Chloe, are un strat unic, părul scurt, ea necesită unele îngrijire în timpul ăștiei și, bineînțeles, îngrijirea regulată pe care toți câinii au nevoie între curățarea urechii și tăierea unghiilor și de acest fel de lucruri, dar în ceea ce privește îngrijirea merge, este un câine foarte întreținută de întreținere la mireasă. Dacă vrei să spui un retriever de aur, ei au acel haină frumoasă frumoasă pe care oamenii o deseori sunt de multe ori, dar este nevoie de o mulțime de întreținere pentru asta.

Dacă nu vă periați câinele în mod regulat cu perii adecvate și utilizați instrumentele adecvate, câinele dvs. va ajunge să se oprească și să se încurce, va trebui să vă tăiați blana. Așa că este într-adevăr ceva care trebuie să ia o mulțime de atenție, doar pentru că un câine este adorabil și vă place modul în care arată, unii dintre acei câini au aspectul unic pentru că sunt îngrijiți să aibă acel aspect unic și asta este ceva ce va trebui să ia în considerare.

Celălalt lucru pe care doriți să-l gândiți și am atins acest lucru pe scurt înainte, sunt celelalte animale de companie, membrii familiei și oamenii din casa dvs. Aveți o casă în care oamenii intră și iese? Dețineți o îngrijire a unei îngrijiri de domiciliu sau o afacere de acasă în care oamenii vin și merg de la casa ta în fiecare zi, sau dacă sunteți un contractor, aveți clienți care vin în casa dvs. pentru întâlniri și lucruri de genul asta? Deci, există și alte persoane care vin și ieși din casa ta? Există oameni în casa dvs. cu nevoi speciale?

Cum am menționat, dacă există cineva în vârstă care trăiesc în casa ta, vei fi capabil să ai un câine care să alerge în jur și peste tot? Copiii mici Același fel de lucruri de luat în considerare și alți membri ai familiei, acest lucru trebuie să fie o decizie ca familia ta să fie "# 8230; toată lumea pe aceeași pagină cu. Sunt alți membri ai familiei care vor participa la a ajuta la câine? Este ceva pe care alți membri ai familiei doresc?

Dacă aveți un membru al familiei în casa dvs., care nu este dornic să aibă un câine, acest lucru ar putea fi ceva pe care doriți să-l faceți puțin timp și gândiți-vă și poate că faceți într-un moment diferit când acea persoană nu este În casă mai mult. Într-adevăr & # 8230; Toată lumea trebuie să fie pe aceeași pagină când vine vorba de adoptarea unui câine.

Asta e ceva de luat în considerare, precum și celelalte animale de companie din casa ta. Aveți o pisică care nu dorește alte animale din casa dvs? Aveți un câine care este într-adevăr mai independent și îi place să-și petreacă timpul pe cont propriu? Un lucru care vine în minte este animalele de companie mai vechi, o mulțime de oameni cred că atunci când câinele lor devine mai în vârstă și acum au un câine senior și știu că timpul lor cu acest câine este scurt, ei cred că vor să adopte Un nou catelus. Este de gând să facă tranziția atunci când câinele mai vechi a plecat și va fi mai ușor pentru ca catelusul să învețe de la câinele mai în vârstă cum să se comporte, și toate aceste motive am auzit de la oameni care au senior câini și cred că obținerea unui catel va fi un beneficiu pentru ei.

Dar cum se simte câinele dvs. despre asta? Și știi câinele tău mai bun decât oricine. Dacă ați avut un câine în casa dvs. de opt sau zece ani, știți că câinele este bine, este câinele mai în vârstă, dar încă mai are ceva spumat și încă îi place să joace puțin? Aveți un câine mai în vârstă, care este foarte îngrijitor?

Poate că este un câine că a avut pui în trecut, că este foarte îngrijitor și îngrijit și credeți că ar face foarte bine cu un catelus? Gândiți-vă la un catelus, gândiți-vă la sărituri și mestecați. Oh, goshul meu, catelul nostru mic Beagle, uneori, laboratorul nostru de ciocolată, chiar va fi ars și ia un pui de somn sau boxerul nostru mai vechi, ea este de șase ani, și ea va dormi și cățelușul nostru doar urcă în partea de sus din ea și mestecându-și urechile și își mușcă coada.

Acestea sunt lucrurile pe care doriți să le asigurați că alte animale de companie din casa dvs. vor fi capabili să se ocupe de un alt câine. Poate că aveți o pisică pe care nu o credeți că un cățeluș care să-l pună și să-l urmărească după ea și lucrurile ar merge bine, dar dacă ați adoptat un câine adult mai mic, care ar fi ceva care ar fi bine cu pisica voastră , sau un câine mai în vârstă, poate că aveți un câine senior care nu ar fi putut să se ocupe de un cățeluș, dar dacă ați adoptat un câine adult care a fost mai mic, credeți că ar fi bine cu asta.

Câinele tău, animalele pe care le-ai făcut deja parte din familia ta și trebuie să fie confortabil cu această decizie la fel ca toți ceilalți membri umani ai familiei tale. Așadar, păstrați-vă animalele de companie în minte, oricare alți membri ai familiei dvs. și oricine cu orice nevoi speciale, cum ar fi copiii sau membrii familiei vârstnici care ar putea fi în casa dvs.

Împreună cu acest lucru vine de protecție, cât de protector doriți ca câinele să fie? Știi dacă aveți copii mici, vrei un câine care va fi extrem de protejat de casa ta pe care nimeni nu o va ajunge acolo? Vrei un câine care va fi mai mult un câine de familie care să fie mult mai moale și mai ușor de mers și să se întoarcă înapoi, dar poate nu cel mai bun protector? Așa că este ceva de gândit și ceva de a fi foarte precaut.

Indiferent dacă sunteți adoptat un cățeluș de la o rasă care se știe că este mai protector, sau dacă adoptați un câine mai în vârstă și adăpostul a spus că este un câine foarte bun, dar el este foarte protector odată ce se obișnuiește cu tine și familia ta și deveniți parte din pachetul său devine foarte protector. Așa că este ceva ce trebuie să luați extrem de serios și ceva ce trebuie să vă gândiți.

Abilitatea de tren este un alt lucru pe care doriți să-l gândiți, de asemenea. Doriți un câine, de exemplu o collie de frontieră, o rasă foarte inteligentă, care poate fi instruită să facă foarte multe & # 8230; Un număr mare de lucruri de la sarcini de uz casnic la și acest lucru este doar ceva, poate că nu doriți neapărat la câine care poate porni și opri luminile. Dar vrei să faci câine care poate fi instruit să facă sarcini de uz casnic, să te aducă în ziar, să-ți faci papucul, așa ceva, sau vrei un câine care vrea să fie "# 8230; Vrei să-l antrenezi pentru a fi un câine de agilitate? Un câine de sărituri, un câine de vânătoare?

Gândiți-vă la trainabilitatea pe care o doriți. Câinii noștri sunt bine pregătiți, singurul lucru care este mare pentru mine și pentru familia noastră este o pregătire de comportament, toți câinii noștri trec prin formarea comportamentului și cățelușii încă lucrăm, pentru că este procesul, dar vrem câinii care nu vor să sară, avem copii în casa noastră, astfel încât să nu poată fi sărituri.

Din nou avem copii în casa noastră, astfel încât există anumite momente în care oamenii dorm sau avem nevoie de lucruri de a fi liniștite, nu vrem să câine că latră tot timpul în mod inutil. Câinele nostru trebuie să se comporte bine pe o lesa, câinii noștri trebuie să rămână în curtea noastră, câinii noștri trebuie să cunoască câteva comenzi, și nu foarte mult, dar dorim un câine care va putea să învețe stai și stai și vin când sunt chemați.

Deci, este mai multă pregătire a comportamentului și nu ne așteptăm cu adevărat la cele mai avansate lucruri cum ar fi pregătirea agilității sau de antrenament de vânătoare sau la oricare dintre aceste lucruri; Dar dacă este ceva ce doriți, atunci va trebui să faceți selecția dvs. bazată pe trainabilitatea pe care o căutați și într-un animal de companie.

Costurile de deținere a unui câine

Apoi, în cele din urmă, și lucrul pe care vreau să-l las astăzi pentru că este cel pe care l-am considerat cel mai important, lucrul pe care îl propovăduie cel mai adesea potențialilor proprietari de animale de companie și de lucru pe care cred că avem nevoie face ca o comunitate de proprietari de animale de companie și oameni în industria animalelor de companie. Cred că într-adevăr trebuie să lucrăm la educarea părinților potențiali de animale de companie cu privire la toate costurile unui câine și cât de important este să alegeți un câine care să se potrivească și bugetului dvs. și venitului dvs.

Deci, evident, există câteva lucruri, știu niște oameni de îndată ce spun că ei încep să vorbească cu mine despre modul în care câinii sunt imprevizibili, nu știți niciodată când anumite vizite de urgență sau lucruri de genul că vor veni și asta vor veni și asta Adevărat. Cu toate acestea, există încă o modalitate de a alege un câine care să vă satisfacă bugetul.

Am discutat despre costurile de îngrijire, am menționat costurile de hrănire, câinii mai mici costă mai puțin pentru a hrăni, există câini în cazul în care din nou, dacă doriți ca câinele să fie foarte tratabil, poate doriți să vă antrenați pentru agilitate sau tren pentru vânătoare , acele lucruri nu sunt libere, costă bani, este nevoie de timp, aveți nevoie de material, chiar dacă vă puteți face antrenamentul. Dar cotele sunt dacă veți face orice instruire extinsă, probabil că veți lucra cu un profesionist.

Cred că de fapt am menționat asta, dar că acele ore pe care câinele tău vor fi singuri, angajezi un Walker câine sau un Sitter Pet? Îți aduci câinele la îngrijirea copiilor Doggie? Acestea sunt cheltuieli pe care le puteți gândi înainte de a vă aduce casa de câine.

Și unii oameni spun cu mâncare pe care nu o știi, bine știi, dacă vei primi o rasă mică, gândiți-vă la mâncarea pe care doriți să o hrăniți. Acum, ar trebui să hrănești dieta de cea mai bună calitate pe care o poți permite, și că sacul de cinci dolari de mâncare de la magazin de mâncare la magazinul local de confort este plin de umpluturi, ingrediente artificiale, junk că câinele tău nu are nevoie și de ea poartă puțin la nici o valoare nutrițională.

Deci, doriți să vă uitați la mâncarea pe care doriți să o hrăniți și să spuneți că doriți să vă hrăniți câinele un kibble uscat mai mare, care vă costă 30 de dolari, gândiți-vă la rasa pe care o doriți, intrați în magazin , vă va lua cinci minute. Mergeți în secțiunea Alimentare pentru animale de companie, uitați-vă la sacul de mâncare pe care doriți, uitați-vă la cerințele de hrănire.

Dacă vreți să spuneți o beagle sau o mali, ea va cântăra aproximativ 20 de kilograme când este complet crescută, atât de bine pentru un câine de 20 de lire, acesta este cât de mult mă hrănesc de două ori pe zi, așa este cât de mult este într-o pungă, acesta este cât de mult această pungă va dura, și vă puteți da seama. Nu aveți nevoie de o cifră exactă, dar doriți să obțineți un minge de la cât de mult va costa acest câine pentru lucrurile pe care le știi că vei avea nevoie.

Aceste cheltuieli de îngrijire, cheltuielile de îngrijire, gândiți-vă la aprovizionarea pe care o veți avea nevoie și că aveți nevoie pentru orice câine - boluri, mâncare, tratate, lesa, guler, ham, acel fel de chestii pe care vreun câine ar avea nevoie.

Acum, că puteți obține un minge de la ceea ce veți avea nevoie poate pe lună sau de exemplu, prima lună vor fi foarte scumpe, deoarece veți cumpăra consumabile pe care câinele dvs. are nevoie de faptul că nu aveți să cumpere tot timpul ca bolurile, leashes, așa ceva. Că primele luni poate fi un pic mai scump, astfel încât vrei să-ți dai seama. Și apoi să vă dați seama cât de mult vă va costa să aveți grijă de acest câine în medie în fiecare lună, și apoi veți dori, de asemenea, să vă gândiți la lucrurile pe care nu le cunoașteți imediat.

Unele cheltuieli VET pe care le puteți factura în asta, dat fiind costuri, cred că o putem numi, de cât de mult știi că te va costa, lucruri cum ar fi check-ul tău anual, rabies Shots, lucruri de genul că poți să faci factor. Dar vei avea unele cheltuieli pop-up atunci când câinele tău se îmbolnăvește, când sparge un picior, există un veterinar de urgență, vizitați ceva de genul în care v-ați dori să aveți destui bani rezervați la un cont de economii sau să puteți veveriță departe de 50 de dolari pe lună sau orice altceva. Este pentru acele cheltuieli care apar pe care nu le cunoști.

Vă voi da un exemplu care mulțumesc bunătate nu sa întâmplat cu noi, dar sa întâmplat cu unul dintre laboratoarele mamei mele. Ea are un laborator negru care ca un cățeluș a mâncat o șosetă tub și ea a înghițit de fapt acea șosete de tub întreg. Când veterinarul a scos-o, a fost un pic de mestecat pe un capăt, dar a înghițit această șosetă de tub și a intrat în interiorul intestinelor și a trebuit să intre pentru o intervenție chirurgicală de urgență și să aibă această șosete de tuburi tăiate din intestine. Asta este ceva care, indiferent de cum te uiți la adoptarea unui câine, probabil că nu este ceva pe care îl veți gândi vreodată că va trebui să fie făcut.

Și există și alte lucruri care pot apărea. Câinele dvs. poate avea o boală genetică care, sperăm, dacă adoptați de la un ameliorator responsabil, știți deja că, dar dacă adoptați un adult dintr-un adăpost, ar putea fi o boală de debut adulți. Ar putea fi ceva de genul cancerului care doar vine ca câinele dvs. mai în vârstă și doriți să vă asigurați că aveți banii pentru a vă ajuta câinele în orice fel este cel mai bun la acel moment pentru orice tratament pe care îl are nevoie de câine. Doriți să vă asigurați că le puteți da grija pe care o merită.

Aș spune că finanțele trebuie să fie singurul lucru, deoarece sincer să-l punem foarte sincer pentru dvs., situația dvs. financiară va face sau va rupe dacă sunteți gata să obțineți un câine chiar acum sau dacă nu sunteți. Dacă nu vă puteți permite un câine, nici măcar nu vă gândiți la asta.

Faceți-vă că obiectivul dvs. pe termen lung, începeți să străluciți niște bani, puneți-l într-un cont de economii speciale sau într-o cutie de încălțăminte din dulap sau orice doriți să faceți și să începeți să salvați banii pentru un câine. Dar acele cheltuieli inițiale, știi că unii oameni cred și pot veni cu cei 600 sau 800 sau orice dolari ar putea fi să adopte acest lucru, să cumpere acest catelus, sau de 300 de dolari va costa pentru a adopta Acest câine de la un adăpost și îmi permite să-l hrănesc, & # 8221; și nu se gândesc la termen lung, acele cheltuieli neașteptate care vor apărea.

Cât de mult va costa să hrănească acest câine în fiecare lună și cât de mult va costa pentru a cumpăra consumabilele pe care le are nevoie de câine, de purici și de căpușe, îngrijirea veterinară obișnuită, astfel de lucruri. Așa că gândește cu adevărat despre asta și la banii pe care îi va costa pentru că o să-l facă sau să o spargă.

Dacă credeți că sunteți într-o poziție financiară pentru a adopta un câine, atunci trebuie să începeți să vă gândiți la adoptarea unui câine care să se potrivească stilului dvs. de viață și care este rasă ar fi cea mai bună calitate sau ce tip de câine care personalitate. Dacă adoptați un câine adult de rasă mixt dintr-un adăpost poate că căutați o anumită personalitate și adăpostul vă poate ajuta cu acest lucru pentru că au avut experiență cu acest câine și vă pot spune că este o mare energie, el Energia scăzută, el iubește să fie în jurul oamenilor, îi face propriul lucru foarte mult, el este foarte inteligent, foarte ușor de tratabil, lucruri de genul asta.

Lucrați cu adăpostul sau organizarea de salvare, faceți unele cercetări pe cont propriu, găsiți o rasă sau găsiți un câine care va întâlni stilul dvs. de viață, deoarece pe termen lung este să facă această relație cu atât mai puternică între voi și cainele tau. Te va face mai fericiți, câinele tău va fi mai fericit și pe drum pe care nu-l vei ajunge într-un punct în care îți dai seama că acest câine nu se potrivește stilului tău de viață și apoi intri în Re-homing problema sau câinele trebuie să se întoarcă la adăpost sau la o organizație de salvare.

Sper că aceste informații au fost benefice pentru dvs. Sper că v-ați bucurat. Sper că dacă există cineva acolo, care se gândește să adopte un câine sau să adopte un alt animal de companie că acest lucru a fost foarte benefic și sau poate puteți să-l transmiteți pe cineva pe care îl cunoașteți cine ar putea avea nevoie de aceste informații.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 2: adoptarea unui catel pentru stilul tău de viață