Cele mai bune nume de câini de sex feminin și cum să alegeți un nume pentru un câine de sex feminin

Cele mai bune nume de câini de sex feminin

Alegerea unui nume pentru câinele dvs. de sex feminin nu trebuie să fie un efort complicat. Numele pe care îl selectați pentru câinele dvs. este cu adevărat alegerea dvs. Cu toate acestea, dacă sunteți absolut lovit de ce să vă numiți noul animal de companie și aveți nevoie de niște îndrumări, ați putea încerca una dintre cele mai bune nume de câini de sex feminin că alți proprietari de animale de companie au ales.

Înainte de a ajunge în nume specifice pentru câinii de sex feminin, să vorbim puțin despre numirea femininului tău canin și despre ce trebuie să te gândești înainte de a lua această decizie.

Luați în considerare lucrurile din această perspectivă: indiferent de dvs Denumiți câinele dvs, Acest nume va fi indicativ pentru identitatea ei. Va fi prima impresie a câinelui dvs. pe care îl prezentați altora. Acesta va fi eticheta pe care o veți folosi în timpul fiecărei sesiuni de antrenament, fiecare sesiune de joc și fiecare "agățată cu sesiunea de familie".

Numele câinelui tău de sex feminin va fi cine-ți vezi Fido-ul tău și poate cine ți-ar plăcea să fie. Numele va fi ceea ce va răspunde atâta timp cât este pe acest pământ. Nu vă așteptați să alegeți unul dintre cele mai bune nume de câine de sex feminin din orice listă care este prostie și are ca un câine de spectacol profesionist.

Oamenii vor trata animalul dvs. un anumit mod bazat pe numele pe care îl dați. De exemplu, dacă doriți o fată care va fi luată în serios la concursuri de agilitate, un nume ca Fefe sau Fluffball va da cu siguranță oamenilor impresia greșită.

Clasament: 1000+ nume de câini mai cool

Cele mai bune nume de câini de sex feminin
Cum să alegeți un nume pentru un câine de sex feminin

Cele mai bune nume de câini de sex feminin și cum să alegeți un nume pentru un câine de sex feminin

Elementele de bază ale numirii unui câine de sex feminin

Indiferent de numele pe care îl alegeți pentru câinele dvs., păstrați-l scurt și dulce - nu mai mult de două silabe dacă vă puteți ajuta. Amintiți-vă că veți folosi acest nume în timpul antrenamentului și când doriți ca câinele să vină la dvs.

Este bine să fii creativ, dar nu încerca să fii prea vrăjitor sau un trendsetter. Chiar vrei să apelați niște nume obscenenly lungi sau greu de pronunțat, pe măsură ce încercați să vă aduci câinele să vină înăuntru?

Încercați să rămâneți departe de comun sau Câini de câine populare de asemenea. Lucrurile devin puțin complicate la parcul de câine când un proprietar țipă pentru "Buddy" și 15 câini vin. Sau mai mulți proprietari toți solicită "Max" și bine, nu puteți doar să fotografiați haosul care ar urma în acel scenariu?

Dacă nu vă deranjează ca câinele să fie fără nume de timp, așteptați până când veți obține o idee bună despre personalitatea ei înainte de a alege unul dintre cele mai bune nume de câini de sex feminin. Amintiți-vă că numele pe care îl dați câinele dvs. va fi o indicație pentru alți oameni despre identitatea ei. Uneori, când vedeți un afișaj al anticului sau adorabilității, un nume corespunzător va veni doar la dvs.

De asemenea, puteți alege un nume bazat pe aspectul ei sau pe aspectele unice pentru haina ei. Dacă are o haină brună "Brownie" sau "cacao" ar fi un nume adecvat. Dacă are o haină care este o singură culoare, dar două labe albe "mănuși" sau "șosete" ar putea veni în minte.

LEGATE DE: 50 de nume de câini cele mai bune pentru câini de sex masculin

Ce vă place pentru un nume de câine de sex feminin

Ce-ți place?

Câinii înțeleg frecvența cuvintelor și comenzilor pe care le dați, deci nu alegeți un nume care sună similar cu o comandă comună, cum ar fi "Rămâneți" (și numiți câinele dvs. Fay) sau "Sit" (și numiți kitul de câine). În plus, pornirea numelui lor cu o consoană (e) ascuțită, cum ar fi "S", "CH" sau "K" și terminând numele lor cu un sunet scurt "A" sau "E", va ajuta la obținerea atenției lor.

Încă a fost împiedicat de ce să-ți numești câinele? Încercați să luați un nume de la Spectacol TV preferat, film sau o carte preferată. Alegeți un condiment de la rackul de condimente. Scorțișoară sau trifoi este un nume minunat pentru un câine de sex feminin. Au un sport preferat? Ce zici de numele, Reebok pentru câinele tău?

Puteți chiar alege unul dintre cele mai bune nume de câine de sex feminin bazate pe tipul preferat de alimente sau o gustare preferată. Numele Oreo este adorabil, mai ales dacă câinele dvs. are o haină alb-negru. Dacă câinele este bronz, Melba este un alt nume drăguț. Sau cum rămâne cu un câine care se desfășoară ca răspuns la numele, snickers?

Face o afacere de familie

Face o afacere de familieIa restul familiei implicate în numirea câinelui. Dacă familia are dreptul să pună în sugestii pentru numele câinelui, ei sunt capabili să se simtă mai investiți în procesul și proprietatea câinelui. În plus, este o mulțime de distracție pentru a alege un nume pentru câinele de familie!

Ei pot vedea caracteristici sau trăsături de personalitate în câine pe care nu le vedeți sau nu ați observat încă. Având familia participă la numirea câinelui, asigură, de asemenea, că toată lumea va folosi același nume când o sună. Câinele are nevoie de consistență atunci când comunică comenzi și mai ales când îi cheme numele.

Există, de asemenea, liste de nume și instrumente de internet care vă pot ajuta să luați un nume. Site-ul, Numele câinelui meu necesită ca anumite criterii să fie introduse în baza lor de date, inclusiv sexul câinelui, trăsăturile de personalitate și temele de nume pentru a alege un nume care se potrivește.

RECOMANDAT: 30 de rase care sunt câini de casă bună și perfecți pentru familii

Dupa tine

După ce ați ales un nume

Odată ce decideți asupra a ceea ce doriți să vă numiți câinele, încercați-l pentru câteva zile și vedeți cum răspunde ea. Acesta este Partea devreme a antrenamentului ei, Deci, ori de câte ori răspunde la numele ei, asigurați-vă că o recompensă cu o armare pozitivă - un tratament sau o laudă. Acest lucru va fi un moment bun pentru tine de a testa numele pe care l-ai ales pentru ea, de asemenea, pentru a vedea dacă vă place să o utilizați.

Ar trebui să fie un nume care este confortabil și se rotește de pe limbă fără prea mult efort. Dacă nu funcționează, puteți să o schimbați întotdeauna. Dar nu lăsați-o să meargă prea mult înainte de ao schimba, altfel câinele dvs. este obligat să se obișnuiască cu numele nedorit. Apoi nu va răspunde la nimic altceva când încercați să o schimbați!

Indiferent de unul dintre cele mai bune nume de sex feminin pe care le alegeți, asigurați-vă că ați pus o mulțime de gândire și considerație în ea. Este numele pe care ea o va trăi pentru restul vieții ei - va fi numele pe care îl numiți pentru tot restul vieții ei. Va fi o fereastră în personalitatea și temperamentul ei. În plus, este cea mai importantă marcă de identificare a părții și a prețui de o familie iubitoare.

Citiți următorul: Ai adoptat un catelus, acum ce?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune nume de câini de sex feminin și cum să alegeți un nume pentru un câine de sex feminin