Faceți aceste 10 lucruri înainte de a aduce acasă un câine de salvare

Dacă solicitați proprietarilor de animale care au făcut adoptarea impulsului, vă vor spune din experiență că acest lucru este nu este o idee bună pentru că nici tu, nici câinele. Cumpărarea sau adoptarea unui câine este ceva care trebuie să fie planificat și gândit cu atenție.

Din experiența mea, dacă te duci la o manieră ordonată și calmă, cu a Planificați planul Înainte, totul va merge mult mai ușor. Dacă ați experimentat micul gâdilă de a vrea să aducă acasă un câine de salvare, Faceți mai întâi aceste lucruri.

1. Vorbește cu familia ta

Acest lucru poate părea ca un lucru de rutină de făcut, dar o mulțime de oameni cum ar fi să tragă "surprize". Nu lăsa o creatură vie să fie chestia în care spui: "Surpriză, dragă. Uite ce am primit!"Chiar dacă doriți să surprindeți un membru al familiei, discutați mai întâi cu ceilalți membri.

Iată câteva lucruri despre care trebuie să discutați despre:

De ce vrem să salvăm un câine? Puii drăguți cresc, iar câinii de salvare ar putea avea nevoie de formare. Poate chiar decideți să oferiți unui câine senior o casă fericită pentru îngrijirea hospice la sfârșitul vieții sale. Asigurați-vă că indiferent de motiv, se înțelege că acesta este un angajament pe tot parcursul vieții.

Unde va fi permis câinele și unde nu va fi permis? Paturi, canapele, sala de mese - toate regulile trebuie să fie decise înainte ca un câine să se întoarcă acasă.

Cine va efectua sarcini de îngrijire a câinelui zilnic? Cine este responsabil pentru scăldat? Cine este responsabil pentru hrănire? Cine este responsabil pentru mersul pe jos? Dacă se vor împărtăși îndatoririle câinilor, este mai bine să decideți cum în această conversație.

Decideți ce fel de câine doriți sau aveți nevoie

2. Decideți ce fel de câine doriți sau aveți nevoie

Există multe rase pentru a adopta și modalități de a adopta un câine. Decizia asupra a ceea ce doriți să restrângeți locurile pe care le puteți obține. Ia o decizie cu privire la caracteristicile trebuie să fie o necesitate și să le lipiți la salvarea sau adăpostul de animale.

Acest lucru economisește o mulțime de hassle, și chiar inima. Dacă nu alegeți un câine care să se potrivească stilului tău de viață, s-ar putea să terminați să-l întoarceți la adăpost mai târziu pe drum. Unele lucruri de luat în considerare includ:

mărimea - Dacă nu aveți prea mult timp să vă antrenați sau știți deja că nu sunteți foarte bun la antrenament, este posibil să aveți nevoie de un câine mic. Unul care nu poate să sară pe masă sau să-ți bați copiii în jos.

Nivelul de activitate - Dacă sunteți atletic și doriți ca un câine care rulează cu dvs., trebuie să alegeți o rasă care să poată ține pasul. Câțiva câini, cum ar fi Brachycefalii rase, poate merge doar pentru plimbări scurte atunci când vremea nu este fierbinte.

Cat timp ai? Poate că lucrați, iar copiii sunt în școală. Dacă casa dvs. este o ușă rotativă de oameni, trebuie să găsiți o rasă care este mai independentă și mai puțin nevoiaș.

Găsiți o facilitate de salvare a animalelor reputate

3. Găsiți o facilitate de salvare a animalelor reputate

După ce decideți tipul de câine pe care îl doriți, puteți începe să vă uitați la adăposturile de animale sau crescători de reputație. S-ar putea să doriți doar o mutt și sunteți bine cu orice vârstă sau dimensiune a unui câine. Acestea pot fi găsite la kilogramul orașului și veți ajuta prin adoptarea unui câine care este mai puțin probabil să obțină o casă.

Dacă doriți o rasă specială, puteți verifica în continuare adăposturile locale (rasele pure sunt în kilograme tot timpul), dar este posibil să fie nevoie să găsiți o facilitate de salvare care se ocupă de acea rasă specifică.

Unele grupuri de salvare nu au canisa de cărămidă și mortar. Toți câinii sunt încurajați în casele de voluntari. Acești câini au de obicei o pregătire. Dacă formarea este importantă, căutați unul dintre aceste tipuri de adăposturi. Aceste tipuri vă pot oferi, de asemenea, mai multe informații despre personalitatea câinelui.

O facilitate de reputație are de obicei taxe de adopție. Am lucrat cu câteva salvări și nimeni nu a fost încărcat peste 100 de dolari. Ei trebuie să acuze suficient pentru a păstra adăpostul, dar nu sunt în afara de a face un dolar. Dacă acestea încărcau mai mult de câteva sute de dolari și au în principal cățeluși și câini tineri, aș face mai multe cercetări pentru a vă asigura că nu există ceva mai sinistru.

Cereți înregistrări VET, certificarea spayi și înregistrările de vaccinare. O salvare legitimă va avea toate îngrijirea de bază a VET actualizată. Poate doriți să salvați un câine dintr-o salvare proastă, oamenii o fac, dar trebuie să fie potrivită pentru dvs.

Un câine adoptat de la o salvare dezordonată poate veni cu probleme de comportament și de sănătate. Înainte de a face acest lucru, trebuie să decideți dacă aveți timp, răbdare și bani pentru a ajuta un câine care poate avea mai multe probleme decât majoritatea. În cele din urmă, puteți merge și cu a crescătorii legitimi care va fi mai scump.

Aflați despre istoria câinelui

4. Aflați despre istoria câinelui

În unele facilități de salvare, veți obține multe despre o istorie specifică a câinelui. Cu toate acestea, unii nu vor avea la fel de mult. Aceasta variază în funcție de cât timp a avut salvarea câinelui, unde câinele este păstrat sau dacă câinele a fost predarea proprietarului.

Asta e bine, dar obțineți cât mai multe informații ca tine. Unele dintre cele mai importante lucruri de întrebat sunt:

Comportament - Puteți întreba lucruri despre comportament ca "Cum este câinele în jurul pisicilor?"," Face cainele ca copiii?", Sau" este prietenul prietenului cu personalul?"

Formare prealabilă - Puteți întreba lucruri despre antrenament cum ar fi "au fost adăpostite în trecut?"," Știu cum să meargă pe o lesa?", Sau" ei solează canisa lor?".

Personalitate - Dacă este ceva pe care tu și familia ta, ai decis o calitate importantă, lipiți de ea. Există o mulțime de câini care urmează să fie salvați, iar când găsiți cea cu calitățile de care aveți nevoie, meciul are o șansă mult mai mare de succes.

Îndepărtați obiectele otrăvitoare și întrerupte

5. Îndepărtați obiectele otrăvitoare și întrerupte

Acum este timpul să vă pregătiți casa. Chiar dacă câinele a fost instruit într-o casă favorabilă, ei pot pierde temporar o parte din acea pregătire în stresul mișcării. Orice otrăvitoare trebuie eliminată de unde este permis câinele să meargă.

De fapt, trebuie să vă dovedești complet câinele dvs. Noul dvs. adăugare poate fi curios în noul său mediu, astfel încât orice ar trebui să fie de asemenea periculos sau defect.

De exemplu - plante. Uită-te la această listă și notează-o, pentru că câinii mestecă pe plante. Ei mănâncă iarbă, buruieni, tufișuri - nimic într-adevăr. De asemenea, câinii nu știu ce este otrăvitor pentru ei. Plante cum ar fi crin, holly, și mai mult sunt toxice pentru câini. Aceste plante dăunătoare trebuie îndepărtate din zonele pe care câinele le va merge.

Orice substanțe chimice (cum ar fi medicamentul, produse de uz casnic și consumabilele de curățare) vor trebui, de asemenea, să fie puse în cazul în care câinele nu le poate ajunge la ele. Doar pentru că nu credeți că este o problemă deoarece miroase rău, nu înseamnă că noul dvs. câine nu va fi interesant să încerci să mestece sau să-l ingerați. Ia în considerare investiția într-o Coș de gunoi pentru a împiedica noul dvs. pooch în gunoi, de asemenea.

6. Obțineți o cutie de legare sau câini pentru mașină

Nu ar trebui să lăsați niciodată câinii să se libească în mașină, care este periculos atât pentru tine, cât și pentru câine. Multe accidente apar în fiecare zi de la oamenii care conduc cu câinii lor nerestricționați. Statisticile arată cum acest lucru are ca rezultat leziuni și chiar decese ale șoferilor, pietonilor și câinelui.

Restrângeți câinele într-o mașină; Prima dată - de fiecare dată.

Poți să folosești Scaunele de rapel sau prietenos cu animalele de companie centuri de siguranță sau tehers care lucrează la fel ca tetingurile pe un scaun pentru copii. Ele sunt folosite în combinație cu un ham, dintre care unele au fost Crash testat. Cutii sunt o altă opțiune excelentă de a păstra un câine în siguranță într-un vehicul. Cutii grele sunt recomandate pentru călătorie, dar depinde de animalul dvs. de companie și de tipul de călătorie. Sunt multi Crăciun de călătorie care sunt perfecte pentru călătorii lungi.

Faceți o întâlnire VET

7. Faceți o întâlnire VET

Câinele dvs. poate avea nevoie de vaccinări, medicamente sau doar o verificare. Obțineți programarea programată înainte de a vă alege câinele în acest fel puteți să o primiți cât mai curând posibil.

Câinii găzduiți în adăposturi, de obicei, primesc o boală extrem de contagioasă numită tuse de canisa. Ei pot chiar să o obțină de la un birou al unui veterinar. Adăposturile și salvările au de obicei medicamente pentru acest lucru, dar câinele dvs. poate să nu fi prezentat încă simptome. Veți dori să vă verificați pud-ul pentru asta.

Aduceți înregistrările și alte înregistrări VET pe care le-ați primit de la adăpostul la veterinarul dvs. obișnuit. Apoi, ea poate ști exact ce poate fi necesar. Chiar dacă câinele dvs. de salvare nu acționează bolnav, ei trebuie să fie verificați pentru viermi și alți paraziți. VET-ul dvs. vă poate ajuta să decideți tratamentul potrivit pentru situația dvs.

Configurați zona câinelui în casă

8. Configurați zona câinelui în casă

Vrei ca totul să fie gata atunci când bobina ta devine acasă. Este recomandat să păstrați câinele pe o leșie prima dată când vine în casă. Veți arăta câinele în jur și apoi luați leșia când este în zona sa.

Deocamdată, pentru a reduce stresul, păstrați bolurile alimentare și apa, dvs Pat de câine, și orice jucării din aceeași zonă. Puteți să o schimbați mai târziu când câinele dvs. este stabilit și folosit la noua casă.

Cereți alimente din facilitatea de salvare a câinelui sau ce tip de alimente pe care le hrănesc. În acest fel puteți păstra noul câine pe aceeași mâncare sau introduceți încet un altul.

Întrebați despre orice jucării speciale sau pături pe care le-a avut câinele. El se va simți mai sigur dacă are ceva familiar cu el. Nu-l spălați până când pooch-ul dvs. a avut câteva săptămâni să se stabilească.

9. Umblați câinele în jurul blocului

Când veniți acasă, nu mergeți direct în casă și scoateți leșia. Vrei să-ți iei primul membru al familiei Canine în jurul blocului.

Acest lucru servește în mai multe scopuri:

  • O plimbare plăcută vă permite ca câinele să iasă o parte din energia nervoasă.
  • Pupul tău va trebui probabil să pipi. De fapt, să fiți pregătiți pentru urinare mai frecventă și în "accidente" în casă pentru primele câteva săptămâni sau cam asa ceva.
  • Această plimbare vă permite animalului dvs. să învețe atracțiile, sunetele și mirosurile noului său cartier.

Nu vă copleșiți noul câine cu oaspeții

10. Nu vă copleșiți noul câine cu oaspeții

Câinele dvs. va avea o mulțime de emoții și nervozitate atunci când ajunge la noua sa casă. Nu vrei să ai o mulțime de oameni în jurul valorii de a-l plictisi. Același lucru este valabil și pentru alte animale. Introduceți-i celorlalți membri ai familiei într-un mod calm și ordonat.

Nu lăsați prietenii și familia (care nu sunt în gospodărie) vin timp de câteva zile după aducerea casei dvs. de salvare acasă. Apoi, doar au câțiva la un moment dat până când câinele dvs. este bine socializat și relaxat.

Au o familie în curtea din față pregătită să întâlnească pooch-ul după plimbare în jurul blocului. Ar trebui să vină la un moment dat. Luați-i să meargă calm și încet. Lăsați câinele să-și mirosi mâna mai întâi și apoi pot da o mică zgârietură în spatele urechilor.

Dacă aveți alți câini, ar trebui să fie păstrați și pe o lesă. Lăsați-i să se apropie, astfel încât să se poată mirosi reciproc. Dacă lucrurile merg bine, ele pot chiar să se apropie destul de a atinge.

Citiți următorul: Cum să vă introduceți catelul dvs. unui câine existent

Doriți să împărtășiți acest lucru?

10 lucruri pe care trebuie să le faceți înainte de a aduce acasă un câine de salvare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Faceți aceste 10 lucruri înainte de a aduce acasă un câine de salvare