Branduri de alimente scumpe: sunt în valoare de costul ridicat?

Cu toate reclamele de mâncare pentru câini acolo, Poate fi destul de confuz, decide ce este cel mai bun hrană pentru puii tăi. Opțiunile noastre includ alimente naturale, alimente probiotice, alimente dezvoltate de bucătari, alimente pentru câini de grăsime, alimente pentru câinii slabi; Lista continuă și continuă, nu se termină niciodată.

Branduri de mâncare de câine scumpÎn plus, unele dintre aceste mărci de mâncare câine sunt atât de scumpe încât începeți să vă întrebați: De ce? Care este motivul pentru care un brand alimentar câine va costa de trei ori mai mare decât celălalt? Și este eticheta de preț mai mare merită într-adevăr?

Înțelegerea costurilor pentru alimentele câinilor

Samantha a întrebat recent această aceeași întrebare a unui insider din industria alimentară pentru animale de companie și au discutat despre costurile de fabricare a alimentelor pentru animale de companie în acest episod podcast: & # 8220;De ce este alimente de câine premium atât de scumpe?& # 8221;

Până acum, proprietarii de câini aproape au nevoie de un grad de colegiu pentru a vă plimba prin toate promoțiile de mâncare câine și găsiți cea mai bună marcă de mâncare pentru bani pentru animalele de companie. Încă mai am de-a face cu acest zilnic, după ce am fost un proprietar de câini și scriitor de conținut de companie, cercetător de peste un deceniu. Deci, în timp ce oricine poate pleca un autocolant "premium" sau "cel mai bun" pe hrana lor de câine, este ceea ce este în interiorul acelui contează.

Azi, Există literalmente sute de mărci de mâncare câine disponibil, ceea ce înseamnă că este o durere de cap pentru a alege cea potrivită. Personal, am făcut cercetările de-a lungul anilor, iar aceste întrebări au apărut întotdeauna în capul meu:

  • Este mâncarea de câine scumpă cu adevărat mai bună decât Produse alimentare ieftine pentru câini?
  • De ce un fel de alimente pentru câini costă de două ori sau chiar de trei ori mai mult?
  • Care revizuiesc valoarea reală a acestor mărci de alimente scumpe de câine?
  • Cum pot alege cea mai bună marcă de mâncare pentru câini în propria gamă de prețuri personale?

În ultimul deceniu, au fost o mulțime de cercetări făcute în produsele alimentare comerciale și cum le afectează câinii noștri, de ce ei costa la fel de mult așa cum fac și care sunt Cel mai sigur pentru caninele noastre. Cu toate acestea, vor fi toate aceste informații, mulți proprietari de câini încă se luptă să găsească exact ce este cel mai bun pentru animalele de companie și cum să le hrănească pe baza cerințelor nutriționale.

Unele alimente pentru câini sunt supraevaluate și # 8230;

Costul costisitor al alimentelor pentru câini
Costă cât de mult?!

InsiderMonkey.COM a cercetat piața și a găsit efectiv Cele mai scumpe branduri de hrană pentru câini în prezent pe piață. Este interesant doar să aruncați o privire la ceea ce există acolo.

Aparent, unii proprietari își pot permite acest tip de lux pentru animalele de companie. De fapt, ei nu văd nici o problemă care să cheltuiască aceste sume pe animalele de companie.

De exemplu, această femeie Petrece 27.000 de lire sterline în fiecare an pe câinii ei. De aproximativ 35.000 USD (rata post-brexit). Și acest lucru, desigur, aduce întrebarea: este tot ce merită? Aceste mărci de mâncare extrem de scumpe justifică costul lor ridicat și ar trebui să ne pasă chiar de ei?

În acest articol cu ​​privire la brandurile de mâncare scumpe, am de gând să descompun știința și, sperăm, să-l ușurez pentru ca proprietarul mediu al câinelui să aleagă o mâncare mare de câine care va fi la prețuri accesibile, dar totuși să vă dați caninei nutriția de care are nevoie de el. De asemenea, doresc să distrug motivele pentru care mărcile de mâncare scumpe sunt mai bune sau mai grave pentru câinii noștri decât alimentele ieftine de câine și de ce acest caz.

RECOMANDAT: Cele mai bune alimente pentru câini pentru bani: 17 branduri merită prețul lor (de la ieftine la costisitor)

Branduri de mâncare de câine scump
Avem nevoie de ele?

Brandurile de mâncare de câine scumpe merită costul

Nevoile dvs. nutriționale ale câinelui

Primul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți când selectați cele mai bune alimente pentru câini este: Care sunt nevoile nutriționale ale câinelui dvs. și CERINȚE CALORIE? Nevoile unui câine nu sunt atât de diferite de cerințele nutriționale umane. Ei includ:

  • Proteina - 22% la 35% pe servire - Există multe boli și tulburări care pot fi cauzate de lipsa de proteine. Unele semne că câinele dvs. nu obține suficientă proteină sunt blana uscată / fragilă, letargie din anemie, masa musculară slabă, probleme de creștere și boli frecvente dintr-un sistem imunitar de weekend.
  • Grăsimi sănătoase - 10% până la 40% pe servire - Vrei să te asiguri că primește un aliment bogat în grăsimi sănătoase. Dacă câinele dvs. nu obține suficiente grăsimi sănătoase, el poate avea o haină plictisitoare, ochi uscați / roșii, piele uscată / mâncărime sau probleme comune.
  • Carbohidrați - 5% până la 15% pe servire - Câinii au nevoie de carbohidrați de energie. Cu cât câinele dvs. este mai activ, cu atât mai mult are nevoie, cu atât mai mulți carbohidrați are nevoie. Viceversa, dacă câinele dvs. este leneș și dormi foarte mult, cu atât mai puțini carbohidrați îi cere.
  • Vitamine si minerale - sumele de vitamine și minerale pe care un câine are nevoie de variază. Majoritatea nutriționistilor de câini sunt de acord, dacă un câine mănâncă o mâncare bine echilibrată, atunci el primește vitaminele și mineralele de care are nevoie.

Dacă sunteți interesat să aflați exact unde câinele dvs. cade în această gamă nutrițională, pentru cele mai exacte informații, nu încercați să o găsiți prin articolele online. Vă recomandăm să programați o întâlnire Cu medicul veterinar sau un nutriționist canin.

Folosind rasa câinilor dvs., greutatea, vârsta, istoricul sănătății și nivelul de activitate împreună cu alte variabile, acestea vă vor putea spune cantitatea specifică a fiecărui nutrient nevoile dvs. de companie și dacă dieta sa ar trebui sau nu să includă orice suplimente.

Înainte de a face, aici sunt câteva articole pe care le veți găsi utile pe această temă:

Branduri de mâncare de câine scump

Ingrediente pentru nevoile nutriționale ale câinelui

Cum vă întâlniți cu toate nevoile nutriționale ale câinelui? Există câteva moduri. După ce înțelegeți motivul de a vă alimenta substanțele nutritive specifice câinilor și elementele de bază ale nutriției caninei, veți ști exact dacă mărcile de mâncare scumpe sunt în valoare de costuri sau nu.

Deci, cum rămâne cu propriile mese de casă pentru câini de casă?

Hrana de casă de casă este, de asemenea, o opțiune, atâta timp cât vă asigurați că este adecvat nutrițional pentru pooch-ul dvs. Problema cu cele mai multe alimente pentru câini de casă, După cum au arătat studii, este că lipsesc anumiți nutrienți și câinii devin subnutriți. Asigurați-vă că obțineți cele mai bune rețete de mâncare pentru câini și adăugați suplimentele necesare pentru o masă completă.

Verificați deliciosul lui Samantha Rețete de mâncare pentru câini cu instrucțiuni video.

Unele dintre rețetele mai populare pentru câini de casă sunt aceste trei:

Știu că alimentele de casă de casă sunt minunate pentru cei cu timp și bani, dar despre oamenii ocupați și proprietarii de câini la un buget? Acești proprietari nu pot hrăni obiecte suplimentare speciale în zile speciale sau lucrează însăși în bucătărie făcând un aliment cu numai ingrediente premium.

Cu toate acestea, tot mai mulți proprietari de câini se îndreaptă spre a-și face propriul hrană pentru câini de casă. Ei folosesc toate ingredientele necesare pentru a se asigura că animalul lor de companie primește o nutriție adecvată, inclusiv:

  • Proteină - câinii sunt omnivore, dar sistemele lor digestive procesează nutriția de carne mai bună decât cea a boabelor. Carne de vită, pește și păsări de curte sunt surse excelente de proteine ​​pentru câinele dvs.
  • Grăsimi sănătoase - Le puteți obține de la pește, ulei de floarea-soarelui și grăsime de pui.
  • Carbohidrați - câinii primesc niște carbohidrați din carne și legume. Ei pot obține, de asemenea, din boabe. Doar amintiți-vă că câinii nu pot digera boabe, precum și pot carne, așa că trebuie să gătiți orezul, cartofi, orz, etc, până când este moale.
  • Legume - Și câinii au nevoie de legume. Ei pot beneficia de morcovi, sfecla, cartofi dulci, mazăre și multe alte legume. Un amestec bun de legume se asigură că primesc toate vitaminele și mineralele corporale lor au nevoie.

După cum puteți vedea, unele elemente sunt listate în diferite categorii. Ca oferind pește câinilor, care este o sursă excelentă de proteine ​​și grăsimi sănătoase. Gusturile câinilor nu sunt la fel de discernământ, astfel încât să puteți obține pește mai ieftin care este gustos pentru câini, dar poate să nu fie atât de gustos pentru oameni.

Unchiul meu a dat mereu câinii săi o cutie de sardine în fiecare zi, în plus față de alimentele lor obișnuite de câine. Dar cel mai deștept lucru pe care trebuie să-l faceți este să mergeți lângă știință, precum și consultări cu medicul veterinar. Este nevoie doar de un pic de investiții inițiale de cercetare și timp și nu trebuie să faci asta din nou după aceea. Alegerea este a ta.

LEGATE DE: Cât de mult hrană pentru câini de casă pentru a vă hrăni câinele

Citirea etichetelor de hrană pentru câini

Branduri de mâncare de câine scumpDin păcate, industria alimentară pentru animale de companie este încă tânără și foarte neregulată. Potrivit AAFCO, Orice producător de alimente pentru câini poate pune cuvintele "Premium" sau "complete" pe containerul de mâncare pentru câini, Și nu înseamnă nimic.

Cu alte cuvinte, nu trebuie să fie adevărat. Natural & # 8221; este la fel de bun ca & # 8220; # 8221; și la fel de bun ca & # 8220; acest aliment este rău pentru câinele dvs. & # 8221; etichete. Nu au valoare.

Singurul reglementat de FDA, administrație de alimente și medicamente (Etichete alimentare pentru animale de companie Ca pe FDA) și USDA, Departamentul de Agricultură al Statelor Unite (Etichete de produse alimentare ecologice conform USDA) sunt organice și # 8221; Etichete de hrană pentru câini. Aceasta este o veste bună pentru proprietarii de animale de companie, Pentru că puteți fi sigur că brandurile de alimente pentru câini organice pe care le cumpără sunt de fapt organice.

Iată câteva liste dacă le căutați:

În cele din urmă, dacă cumpărați alimente comerciale comerciale preambalate, trebuie să știți cum să citiți etichetele. Alimentele de câini organice sunt mai scumpe și nu sunt accesibile pentru fiecare proprietar de animale de companie, prin urmare, atunci când cumpărați branduri mai ieftine care nu sunt ecologice, fi foarte sceptice și citiți acele etichete de hrană pentru câini.

Voi trece acum peste elementele de bază ale unei etichete, dar dacă doriți mai multe informații în profunzime, citiți acest articol Citirea de etichetă a produselor alimentare Pe lângă vizitarea articolului FDA pe care l-am legat mai sus.

1. Ingrediente

Primul lucru pe care trebuie să-l priviți este lista ingredientelor. Câinii au un timp greu digestând boabe, iar porumbul este cel mai greu pentru ei. Mulți veterici și nutriționiști spun să nu primească alimente pentru câini cu porumb.

Aceste tipuri de alimente sunt de obicei scumpe, astfel încât să permită costuri, ar trebui să încercați întotdeauna să hrăniți alimentele în care porumbul nu este unul dintre primele trei ingrediente. Vrei ca mâncarea să aibă o varietate de carne roșie, pește, păsări de curte, legume și boabe.

Dacă câinele dvs. mănâncă iarbă, el poate lipsi unele legume. Dacă el mănâncă murdărie, el poate lipsi unele vitamine și minerale și are nevoie de mai multă varietate de ingrediente în alimentele sale.

2. Aditivi

Câinii pot avea alergii la fel ca oamenii. Doriți să evitați alimentele care au adăugate arome și culori artificiale. Poate arata si miros mai bine pentru tine, dar asta nu face mai bine pentru animalele tale de companie.

Cei mai puține conservanți și alți aditivi, cu atât mai puține lucruri de a fi alergic sau sensibil la. Vrei ca alimentele să fie cât mai natural, în cadrul bugetului dvs.

3. Nutrienți

Etichetele de hrană pentru câini conțin procentul de nutrienți într-o servire. De exemplu, o hrană pentru câini poate conține 30% proteină într-o porție în timp ce altul conține doar o proteină de 20% într-o porție.

Prin citirea și compararea etichetelor puteți vedea cât de mult bang obțineți pentru dolarul dvs. Mai ieftin poate să nu fie o valoare mai bună pe termen lung, și mai scump poate să nu fie o mâncare mai bună.

Un alt lucru important de reținut, este mai mult nu este întotdeauna mai bun. Un câine poate beneficia doar de o anumită cantitate de proteine, grăsimi, vitamine etc. și mai mult decât aceasta poate provoca probleme de sănătate.

De ce nutriția câinilor este importantă

Branduri de mâncare de câine scumpUn proprietar de câine trebuie să-și amintească faptul că alimentele mai bune înseamnă mai puține boli. Asta înseamnă economii pe facturile VET. De asemenea, în timp ce câinele dvs. primește o nutriție mai bună cu o varietate de alimente într-o servire, el nu are nevoie de alimente diferite în zile diferite. De fapt, este mai bine să vă hrăniți câinele același lucru în fiecare zi.

Schimbările în dietă pot duce la diaree și vărsături. Dacă aveți nevoie să schimbați alimentele, să amestecați încet în noua mâncare cu alimentele vechi, astfel încât cantitatea de alimente vechi scade în fiecare zi timp de câteva zile până când nu mai este hrănită deloc. Din acest motiv, este mai bine să găsiți un hrană pentru câini care are toată alimentația nevoilor dvs. de companie într-un singur pachet.

Uscat vs hrană pentru câini umed

Acest lucru a fost acoperit în mod extensiv într-unul dintre cele mai recente podcast-uri cu un specialist în alimentație PET și doctor în Nutriție Dr Adolphe - & # 8220;Umed vs alimente de câine uscat& # 8220;. Vă recomandăm să ascultați episodul Podcast pentru cele mai aprofundate informații despre subiect.

În timp ce unii oameni cred că mâncarea umedă este calea de a merge, iar unii cred că mâncarea uscată este cea mai bună, ceea ce se află pe etichetă vă va spune ce produs alimentar câine ar trebui să alegeți pentru FIDO. Alimentele umede conține apă, astfel încât o porție nu poate conține cât mai multe substanțe nutritive, dar câinii preferă de obicei gustul alimentelor umede.

Alimentele de câine uscate sunt condensate, deci poate avea mai multe substanțe nutritive pe servire. Unii oameni preferă amestecarea umedă și uscată pentru a obține cele mai bune din ambele lumi. Mulți veterici sunt de acord că câinii mai tineri ar trebui să aibă alimente uscate pentru sănătatea dentară, dar câinii mai în vârstă au nevoie de alimente umede din cauza unor dinți, gumă și probleme de digestie.

Ca și cu o mulțime de știință, mulți cercetători canini nu sunt de acord. Ei cred că mâncarea tare nu face nimic pentru sănătatea dentară. Atâta timp cât câinele dvs. mănâncă și obține o nutriție adecvată, aspectul umed sau uscat nu contează mult.

Aici o listă de 15 Branduri populare de mâncare umedă și acestea sunt cele mai populare 25 de mărci uscate de mâncare Pentru majoritatea etapelor de vârstă.

Vorbind cu medicul veterinar

Branduri de mâncare de câine scumpPuteți vorbi cu veterinarul dvs. despre ceea ce este cel mai bun alimente pentru câinele dvs., dar amintiți-vă, medicul veterinar va recomanda mâncarea pe care o vinde de la biroul său. Veterinarii fac bani din aceste elemente, așa că probabil vor încerca să-l împingă.

S-ar putea să găsiți o mâncare de câine cu aceleași ingrediente pentru un preț mai bun la un alt comerciant cu amănuntul. S-ar putea chiar să găsiți exact același lucru la un alt distribuitor pentru un preț mai mic. Deci, în timp ce este important să discutați cu veterinarul dvs. despre nevoile specifice de nutriție, câinele dvs. poate avea, nu vă simțiți presați să cumpărați alimentele de vânzare în biroul lor.

Economii

Nu uitați, Câinele costă foarte mult, și când aveți animale de companie pe un buget, asigurați-vă că verificați economiile. Puteți obține cupoane pe site-urile web ale producătorului și pe site-urile de cupon care fac alimente de calitate mai bune aproape de același preț ca și alimentele mai mici de calitate.

De asemenea, multe magazine de lanț de animale de companie au programe de recompense în care salvezi și primești cupoane pe mărcile de mâncare câine pe care le vând. Poate fi doar $ 1 aici și acolo, dar acele economii se vor adăuga în timp.

NISTE SFATURI: 25 sfaturi inteligente despre cumpărăturile pentru alimentele de câine pe un buget strâns

Puneți pentru alimente sănătoase la prețuri accesibile

Acum, pentru primele mele ponturi ale celor mai bune alimente pentru câini pe baza ingredientelor, prețului și evaluărilor utilizatorilor, am ales aceste șapte mărci. Țineți minte, doar pentru că acestea sunt alimentele pe care le-am ales să-mi hrănesc câinii nu înseamnă ei vor fi cele mai bune alegeri pentru câinii tăi.

Din nou, nu uitați să faceți Cercetare aprofundată și due diligence pe cont propriu Înainte de a alege orice brand alimentar pentru câini - scump sau nu - în special pe baza recomandărilor articolelor online. Mai bine, Discutați cu veterinarul dvs și faceți un bun plan nutrițional pentru caninul dvs.

  • Newman propriile organice de cereale gratuite - Aceste alimente sunt în primul rând carnea dvs. are nevoie de câine. Ei nu au greu de digerat boabe. Ele conțin și alte legume și ingrediente pentru a vă roti și nutriția câinelui. Puteți să-l obțineți în soiuri uscate sau umede. Aceste alimente sunt mai ieftine decât cele mai multe amestecuri organice pe care le veți găsi, iar veniturile merg la organizații de caritate animale.
  • Merrick - Merrick Dog Alimentele folosesc ingrediente de top, inclusiv o varietate de carne și legume pe care le are nevoie de câine. Aceste alimente sunt la prețuri similare cu multe mărci pe care le găsiți în magazinele cu lanț de vânzare cu amănuntul.
  • Echilibru pur - Acesta este un magazin de mâncare de la magazin. Este făcută de un comerciant major. Aceasta înseamnă că are toate avantajele unei alimente mai scumpe pentru un preț mai ieftin.
  • Purina unul - Aceasta este o mare mâncare cu o mare disponibilitate. Este vândut la majoritatea magazinelor de vânzare cu amănuntul și de animale de companie. Este realizată de o companie de companie mare, astfel încât prețurile sunt mai mici decât cele ale companiilor de produse alimentare mai mici.
  • Eu sunt - Acesta este un alt brand care poate fi găsit în aproape orice lanț de vânzare cu amănuntul și magazin de animale de companie. Ingredientele includ carnea de pui, carne de vită și legume. Popularitatea acestei alimente ajută la menținerea costurilor în jos.
  • Buffalo albastru - Acesta este un brand mai înalt, dar este vândut pe scară largă în magazinele de animale de companie și în unele magazine de lanț. Este evaluat foarte mare cu veterinarii și clienții. Dacă aveți un câine care nu mănâncă prea mult, ar putea fi meritat să vă uitați.
  • Dieta de știință a lui Hill - Acesta este mâncarea o mulțime de veterinari locali. Are ingrediente mari. Cu toate acestea, îl pot găsi mai ieftin la unele dintre magazinele de animale de companie mari din zona mea decât se află la biroul VET.

Data viitoare când mergi la magazinul de animale de companie pentru hrana pentru câini sau alegeți să achiziționați hrana de câine online, amintiți-vă că doar pentru că este în secțiunea Congelator, spune "Alimentele crude" sau "Nutriția completă" sau are cea mai mare etichetă de preț, nu înseamnă că este cu adevărat cea mai sănătoasă alegere pentru câinele dvs. Nu uitați să citiți acele etichete de mâncare câine și să faceți o evaluare adecvată.

Un alt mod de comparare a timpului de comparare este de a merge la comercianții cu amănuntul pentru câini și comercianții cu amănuntul mari, care au o prezență online și puteți compara alimentele câinilor în confortul casei dvs. De asemenea, puteți căuta cupoane în timp ce sunteți online. Apoi du-te la magazin care are mâncarea pe care o doriți pentru prețul de care aveți nevoie.

Citiți următorul: 80 de moduri de a economisi bani pe cheltuielile de câine [Infographic]

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Branduri de alimente scumpe: sunt în valoare de costul ridicat?