Alegeți un nume perfect pentru papagalul sau pasărea de companie

prietenie

Dintre multe sarcini pe care le întâmpină noi proprietari de păsări, alegând un nume pentru papagalul lor poate fi atât cea mai distractivă, cât și cea mai descurajantă. Numele pentru papagali poate fi orice - dar Proprietari noi de păsări pot găsi următoarele sugestii utile atunci când decideți pe cel mai bun nume pentru noul lor prieten cu pene.

Ce este într-un nume?

În timp ce este îndoielnic că a Numele lui Bird face multe pentru a-și forma personalitatea, un nume poate afecta modul în care prietenii și familia dvs. interacționează cu animalul dvs. de companie. Oamenii au obiceiul de a-și proiecta propriile percepții despre un nume de semnificație pe purtător, iar acest lucru le poate determina greșit o personalitate și / sau de comportament.

Denumiți că pasărea!

Un alt lucru important pentru a ține minte atunci când numirea papagalului este longevitatea. Multe papagali trăiesc în sus de 20 sau 30 de ani, iar unii pot trăi mai aproape de 100! Cu grijă adecvată, noul dvs. animal de companie va fi în jur pentru a perioadă lungă de timp. Veți dori să vă asigurați că numele pe care îl alegeți este unul cu care puteți trăi atâta timp cât vă așteptați ca papagalul să fie în jur. Poate că ar fi putut să se răcească pentru a vă numi pasărea "Macarena" înapoi în 1995, dar astăzi ați fi apăsat greu pentru ao găsi enumerate printre cele mai populare nume de păsări de companie. Evitarea FADS este esențială pentru alegerea celui mai bun nume pentru orice animal de companie.

Deoarece alegerile pentru denumirea păsării dvs. sunt literalmente nesfârșite, acesta poate ajuta la privirea unor teme alte persoane folosesc atunci când își numește animalele de companie. Am întâlnit papagali numiți după autori, figuri istorice, astronauți, zei greci și zeițe, personaje de film, fiare mitice, artiști și muzicieni rock, doar pentru a numi câteva. Un exemplu bun este a Sun Conure numit Phoenix. În vechea lore, Phoenix era o pasăre care ar izbucni în flăcări pe moarte și apoi a fost imediat renăscut din cenușă. Proprietarul lui Phoenix a ales acest nume nu numai pentru că este legat de o pasăre mitică, dar pentru că simbolismul flacără se îndreaptă spre culorile frumoase ale lui Sun Conure, Finery.

Dacă aveți deja câteva nume în minte, dar aveți probleme cu alegerea unuia, poate contribui la cercetarea originilor și înțelesurilor lor pentru a vedea ce nume considerați că ar fi cea mai bună potrivire. Resursele bune pentru a verifica sunt enciclopedii, dicționare și ghidaje de nume pentru copii. Căutarea online la Babynames.COM permite vizitatorilor să caute nume prin scrisoare, sex, origine și semnificație. Încercați să jucați cu el și să vedeți ce informații reci puteți veni cu.

Unii proprietari de păsări așteaptă să-și cunoască personalitățile de animale de companie înainte de a le numi și nu este nimic în neregulă cu asta deloc! După ce a trăit și a interacționa cu o pasăre timp de câteva zile, puteți găsi că aceasta va "denumi în sine" în a-și arăta trăsăturile, ciupitoare și caracter.

Amintiți-vă: nu există nici un răspuns greșit!

Numele păsărilor dvs. poate fi la fel de unic sau comun, la fel de ciudat sau sensibil așa cum doriți să fie. Atâta timp cât oferiți o îngrijire iubitoare și o mulțime de atenție, veți fi răsplătiți cu un animal de devotat, indiferent de ce alegeți să-l numiți. Nu vă grăbiți să alegeți un nume în grabă și va fi probabil să alegeți unul care se potrivește cu papagalul ca o mănușă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alegeți un nume perfect pentru papagalul sau pasărea de companie