Cele mai bune nume de câine de sex masculin și cum să alegeți cel mai bun nume pentru un câine de sex masculin

Ai adus un nou pachet de blană în familia ta și toată lumea este entuziasmat de noul catelus. Ați luat toate cele mai drăguțe jucării, încărcături de plăcuțe de antrenament de pui și cele mai bune alimente pentru câini. Doar un singur lucru lipsește - trebuie să alegeți unul dintre cele mai bune nume de câine de sex masculin!

Alegerea unui nume bun pentru noul dvs. catelus de sex masculin contează foarte mult. Numele cățelușului dvs. va fi eticheta prin care este cunoscut pentru restul vieții sale. Va fi lucrul prin care îl referi la el când îl pregătiți, așa va cunoaște el însuși și va servi ca o fereastră pentru alți oameni în personalitatea și caracterul Său.

Cum să alegeți cel mai bun nume pentru un câine de sex masculinSe crede că, în general, câinii de sex masculin sunt mai stabili în starea de spirit decât câinii de sex feminin. Deși nu înseamnă neapărat că sunt chiar temperați.

Dimpotrivă, câinii de sex masculin au fost observați ca fiind mai agresiv și mai îndrăzneț decât femelele - mai probabil să-și afirme dominația.

Când aduceți un câine nou în casa voastră, în mintea câinelui, îl aduceți ca membru nou. La început va încerca probabil să domine familia, devenind astfel liderul pachetului sau câinele alfa. Va fi nevoie de formare pentru a-l rupe de asta și de a-l ajuta să-și găsească locul în pachet cu tine la cap.

Cu Această tendință dominantă în minte, Acesta pune o rotire interesantă pe alegerea unuia dintre cele mai bune nume de câine de sex masculin. Desigur, nu veți alege numele Killer pentru un pudel de jucărie, deși unii proprietari se bucură de acel sens de ironie - și cine să spună că mușcătura de jucărie Pudele nu este mai rea decât coaja lui?

LEGATE DE: 1000+ nume de câini mai cool

Cele mai bune nume de câine de sex masculin și cum să alegeți cel mai bun nume pentru un câine de sex masculin

Cele mai bune nume de câine de sex masculin

Regulile de a alege un nume de câine

Ca regulă generală, este mai bine să adere la unele orientări de bază pentru numirea câinelui de sex masculin. Trebuie să fiți sigur că selectați unul dintre cele mai bune nume de câine de sex masculin care se potrivește cu pooch-ul tău.

Alegeți numele: 50 de nume de câini cele mai bune pentru câini de sex masculin

Păstrați numele scurt. Nu trebuie să fie mai mult de 2 sau 3 silabe. Nu vrei să strige niște nume de lungă durată pe ușa din spate, într-o încercare de a-ți lua câinele. Devine prea complicat și prea confuz atât pentru dvs. cât și pentru animalul dvs. de companie.

Câinii tind să-și aleagă propriile nume. Urmăriți-vă personalitatea, urmăriți cum reacționează la lucruri și privesc unde tendințele sale merg ca răspuns la diferite scenarii. Nu vă fie frică să lăsați câinele dvs. să se rătăcească fără un nume de câteva săptămâni. Odată ce îl observați și descoperiți diferite nuanțe la caracterul său, un nume de potrivire va veni la dvs.

Păstrați numele masculin. Nimic nu este mai trist decât un Rottweiler masculin numit "Princess" sau un Doberman numit "Flowers". Păstrați demnitatea câinelui dvs. și păstrați vecinii să vă uitați la dvs. amuzant, oferindu-vă FIDO un nume de bărbat.

Evitați confuzia. Nu-i dați un nume care seamănă cu a comanda de bază. Nu vrei să-i dai un nume ca Ray când sună atât de mult ca rămășița comenzii."Câinii nu înțeleg neapărat cuvântul real, totuși ei înțeleg frecvența cuvântului. Deci, dacă numele și comanda pe care le doriți să urmeze sunetul similar, probabil vă va confunda pupa.

Evitați utilizarea numelor comune de câine. Nume precum Spot, Max sau Buddy sunt auzite în fiecare parc de câine și salon de îngrijire. Acest lucru ar putea fi foarte confuz pentru animalul dvs. de companie. Încercați să găsiți un nume unic care va ieși într-o mulțime.

LEGATE DE: Cel mai bun test de rasă pentru câini pentru a vă ajuta să alegeți următorul pui

Cele mai bune nume de câine de sex masculin

Tehnici de ridicare a numelui câinelui

O altă tehnică pe care ați putea folosi atunci când veniți cu un nume pentru câinele dvs. de sex masculin este lăsați pe ceilalți membri ai familiei dvs. să aibă un cuvânt de spus în acest proces. Acest nou câine va fi pentru întreaga familie. Pentru ca ei să se simtă mai investiți în animale de companie, ar trebui să fie implicați în atribuirea celei mai importante caracteristici de identificare.

Cele mai bune nume de câine de sex masculin se vor potrivi cu rasa lui Pooch. Dacă este un husky siberian, Poate că numele Nanook sau Blaze ar fi potrivit. Dacă el este pudelul de jucărie menționat mai sus, un nume francez ca Pierre sau Monet va funcționa. Dacă este o rasă germană, Fritz sau Gustav ar putea fi cea mai bună alegere.

Cele mai bune nume de câine de sex masculinAlegeți un nume pentru câinele dvs. pe baza dimensiunii sau dimensiunii sale potențiale. O mare Dane poate fi cunoscută ca moose, în timp ce un mastiff putea fi numit urs.

De asemenea, un Chihuahua sau un Shih Tzu ar face o mare mică sau scurtă. Și amintiți-vă numele câinelui dvs. poate sau nu poate afecta reacția și gândurile altor persoane despre el, Potrivit lui Stanley Coren, doctor.

De asemenea, puteți alege unul dintre cele mai bune nume de câine de sex masculin, bazate pe haina totală a lui Fido sau pe diferite aspecte unice ale hainei sale. Cu un strat negru, el putea fi cunoscut sub numele de umbră, sau dacă are labele albe distinctive, el putea fi numit cizme.

CITIT: Cum să vă pregătiți apartamentul înainte de a aduce acasă primul dvs. câine

Numele câinelui tău este un norocos?

Unii proprietari cred că există nume norocoase și nefericite pentru câini. De fapt, Psihologia de astăzi a scris chiar un articol pe cele mai bune nume pentru câini pe baza analizei datelor de la companiile de asigurări de companie. Acestea și # 8220; Reguli & # 8221; a arătat ce animale de companie cu anumite nume de câini populare au fost nefericite în viață.

"De ce pare a fi că câinii pe nume Bruno sunt mai subiecți de faptul că câinii numiți Luna este neclară. Ar putea fi faptul că, mai degrabă decât să reflecte ceva mistic, cum ar fi noroc, diferența se bazează pe personalitatea tipului de proprietar de câini care numește Pet Bruno sau Buster.& # 8221; - Stanley Coren, PhD

Este probabil ca afirmația lor despre personalitatea câinelui asociată cu numele, este cel mai mare factor decisiv aici, deoarece majoritatea proprietarilor de câini îi vor numi FIDO pe baza impresiei lor inițiale despre acestea, comportamentul câinelui și atitudinea generală.

Este ceva de luat în considerare? De ce nu. Ar trebui să mergeți prin aceasta, de regulă? Probabil ca nu.

CITESTE MAI MULT: Cum să alegeți cel mai bun câine pentru dvs. pe baza situației voastre de viață

Cele mai bune nume de câine de sex masculin

Luați mesajul de acasă pe numele de câine de sex masculin

În marea schemă a lucrurilor, toată lumea folosește propria metodologie pentru a veni cu cel mai potrivit nume pentru câinele lor de sex masculin. Evident, nu există răspunsuri corecte sau greșite. La sfârșitul zilei este câinele dvs. și alegerea dvs. despre ceea ce doriți să îl numiți.

Doar rețineți că acesta este numele pe care îl va avea pentru tot restul timpului pe acest pământ - pentru mulți rase care vor fi de aproximativ 16 ani. Când îl numiți mai întâi, încercați numele de dimensiune și vedeți cum îi place.

Nume nou câine de catelusRăspunse la el după un pic de formare? Sau vă ignoră complet când îl numiți de acel nume? Continuați cu numele inițial pe care l-ați dat câteva săptămâni. Dacă nu răspunde bine, nu ezitați să alegeți un alt nume.

Asigurați-vă că atunci când continuați cu noul său nume de formare, veți continua în continuare cu armarea pozitivă dacă aceasta este Prin tratarea câinilor tratează sau laudă. Este important să vă dați un tip mic un nume care nu numai că este potrivit pentru el, ci un nume ușor de pronunțat și să utilizați în formare.

Pe lângă aspectul său, numele cățelușului dvs. este singura trăsătură definitivă pe care o va duce cu el peste tot el merge pentru tot restul vieții sale. De aceea este atât de important încât să alegeți unul dintre cele mai bune nume de câine de sex masculin.

Citiți următorul: Adoptarea unui catelus? Veți avea nevoie de aceste aprovizionări de formare a catelului

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune nume de câine de sex masculin și cum să alegeți cel mai bun nume pentru un câine de sex masculin