Să vorbim: cum de a alege un nume pentru cățelul tău

Cum să alegeți un nume pentru cățelușul dvsSezonul de vacanță sa terminat, iar Anul Nou este pe punctul de a începe! Săptămâna trecută am discutat Cadouri DIY pentru iubitorii de câini, și sper că ați găsit ceva unic pentru iubitul de câine pe lista dvs. Ai fost una dintre numeroasele case care s-au trezit la un nou catelus în dimineața de Crăciun? Te-ai decis Cum să alegeți un nume pentru cățelușul dvs? În această săptămână am decis să dau câteva sfaturi despre alegerea unui nume pentru noul membru al familiei dvs. blană.

Adoptarea unui nou cățeluș este un eveniment interesant pentru întreaga familie, dar aduce și o mulțime de muncă. Veți fi responsabil pentru formarea, supravegherea, îngrijirea și hrănirea noului dvs. pachet de bucurie, dar poate cea mai mare sarcină va alege un nume pentru puști. Adică, nu-l poți numi doar catelul pentru totdeauna, corect?

Dar cum te duci să alegi a Nume pentru cățelul tău? Dacă alegeți un nume unic, un nume tradițional sau încercați să creați un nume original pe care nimeni nu l-a auzit vreodată. Unii oameni își numesc animalele de companie după animalele celebre din filme sau emisiuni de televiziune. Alții caută numele de câine popular pe Internet și selectează unul dintre aceștia.

Clasat: 1000+ nume de câini mai cool

Cum să alegeți un nume pentru cățelușul dvs

Cum de a alege un nume pentru un câine

Trebuie să păstrați în minte un lucru foarte important atunci când alegeți un nume pentru catelul dvs. - indiferent de numele pe care îl selectați va fi cheia dvs. pentru a comunica cu el. Numele trebuie să fie ceva care va determina un răspuns rapid de la câinele dvs. Nume lungi sau nume care sună ca un alt membru al familiei tale pot fi confuze pentru pooch-ul tău.

De asemenea, ar trebui să stați departe de numele care sună similar cu oricare dintre comenzile de bază pe care le veți învăța câinele. Acest lucru ar putea fi foarte confuz pentru el și să facă proces de instruire mult mai dificil decât trebuie să fie.

Câinii nu vorbesc engleza sau orice limbă pentru asta. Puppy-ul tău aude lucrurile pe care le spui pur și simplu ca sunete. Nu există sens în spatele cuvintelor ca și noi. Un câine aude un cuvânt și îl asociază cu o comandă; Este atât de simplu. Catelul tău nu va înțelege sensul din spatele numelui lui, așa că nu-ți face griji să-i dai un nume că poate fi mândru de.

LEGATE DE: Unde să cumpărați un câine: adoptarea responsabilă

De exemplu, știu o miniaturală Dachshund numită Brutus. Pentru majoritatea oamenilor care îl întâlnesc, numele său o glumă. Numele Brutus nu îl face să se simtă puternic, curajos sau puternic. Doar face ca toată lumea să râdă la el când au auzit-o.

Mulți formatori de câini recomandă părinților de companie Alegeți un nume care este compus din una sau două silabe. Acest lucru face ca câinele să înțeleagă și va învăța numele mai repede. De asemenea, numele scurte nu sunt ușor confundate de alți câțiva de îngrijire. Acest lucru este deosebit de important dacă câinele dvs. este adesea în jur oameni noi.

Mulți părinți de companie se străduiesc să-și dea câinele un nume care reflectă individualitatea sa. Mulți câini de boxer sunt numiți Frazier sau Tyson, după renumiți sportivi din domeniu. Dalmații numiți spot sau un laborator de ciocolată numit Brownie sunt alte exemple. Numindu-ți catelul după una din caracteristicile sale definitorii să nu fie originale, dar este clasic.

Ar trebui să fii atent Evitați numele foarte populare cum ar fi Buddy, Max și Molly. Șansele sunt vor intra în alți câini la parcul de câine sau pot fi un alt câine la îngrijirea copiilor de companie sau la unitatea de îmbarcare cu același nume. Acest lucru ar putea fi foarte confuz pentru el.

LEGATE DE: 59 Cele mai populare branduri de mâncare

Unii părinți de companie le place să primească doi câini și să le numească ceva drăguț care merge bine împreună. Știm un cuplu care are doi Labradori pe nume numit Allie și Gator - Ali-Gator & # 8230; Ia-l? Este drăguț? Dar ce se întâmplă când câinii nu mai sunt împreună, pentru că este, din păcate, un circumstanțe inevitabile care va veni mai devreme sau mai târziu. Îți plac separat numele fiecărui câine? Nu știu despre tine, dar nu sunt prea dornic de numele lui Gator pentru un câine.

Cum să numiți un catelus

Veți folosi numele câinelui în public la un moment dat și trebuie să fiți sigur că îl numiți ceva cu care vă simțiți confortabil. Asigurați-vă că este ceva ce fiecare membru al familiei dvs. este confortabil și cu. Unii dintre membrii familiei dvs. nu doresc să strige pentru & # 8220; domnule. Tinkle toes & # 8221; la parcul de câine sau la semnul # 8220; Fluffy Lumpkins & # 8221; în de la groomers.

De-a lungul acelorași linii, trebuie să rețineți că acest nume va fi numele câinelui tău pentru el Întreaga viață. Apelarea câinelui tău Tootsie sau Tiny poate părea drăguț, dar ce se întâmplă când crește într-un câine pentru adulți de 75 de lire? Luați în considerare un nume care se va maturiza cu animalul dvs. de companie.

Poate că nu ai adoptat un catelus. Salvarea unui câine adult este o alegere excelentă, dar Nu-i schimba numele. Animalul dvs. de companie și-a pierdut familia și casa lui. Nu face lucrurile mai greu pentru el prin forțarea lui să se adapteze la un nume nou, de asemenea. Poate că nu-ți place numele care a fost ales pentru el, dar ar fi lipsit de respect față de câinele tău să-l schimbe în această etapă în viața lui.

Vorbind despre schimbarea numelor, dacă tu a adoptat un catelus Ar trebui să-i dai noul nume un proces de încercare pentru câteva zile. Apoi, aveți o întâlnire de familie pentru a decide dacă numele ar trebui să rămână. Nu veți face daune pe termen lung prin schimbarea numelui său după o zi sau două. La început, vă puteți gândi că Lucky va fi un nume grozav, dar poate să nu se potrivească câinelui sau nu vă place să vă place cât de mult ați crezut că ați făcut după ce încercați să o faceți câteva zile.

LEGATE DE: Jucării de câine durabile care vor depăși fălcile de catelus

Alegeți un nume care se potrivește câinelui tău. Este într-adevăr atât de simplu. Nu este o decizie pe care trebuie să o grăbiți, dar amintiți-vă că cu cât veți veni mai repede cu un nume, cu atât mai devreme puteți începe să vă antrenați animalul de companie pentru a răspunde la acesta. Nu trebuie să așteptați săptămâni să veniți cu un nume potrivit.

Cum de a alege un nume pentru un catelus

Dacă găsiți un nume că îi place familia dvs. și se potrivește câinelui dvs., acesta este numele pe care ar trebui să-l lipiți. Atâta timp cât este o alegere care va fi ușor pentru noul dvs. prieten de blană să învețe, nu va contează ce gândește oricine altcineva. Și amintiți-vă, de îndată ce selectați un nume pentru noul dvs. pui Ia-i un set de etichete de identitate cu numele și informațiile dvs. de contact despre ele. Puii au A tendința de a rătăci, Și trebuie să fii sigur că oricine găsește Fido-ul tău îl poate întoarce la casa lui.

Acum e rândul tău

Care este numele câinelui tău și cum ai venit cu ea? Ne-ar plăcea să vedem poze ale companionului dvs. canin pe pagina noastră Twitter, Facebook sau Google+ sau împărtășiți ideile de nume de catelus în comentariile de mai jos. Dacă aveți sfaturi de numire a catelului pe care doriți să le împărtășiți, ne-ar plăcea să le auzim și pe acei!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: cum de a alege un nume pentru cățelul tău