Sfaturi de top pentru numirea pisicii tale

Pisica cu o etichetă de identificare care arată

Aducerea acasă o pisică sau pisică recent adoptată poate fi un timp superficial. De asemenea, poate fi copleșitoare, asigurându-vă că ați luat în considerare totul, de la toate uneltele de care aveți nevoie, spre veterinarii și asigurări, la pregătirea așternuturilor și la potențialul pisicilor.

Cu toate aceste lucruri importante de gândit, încercând să fie creativi și să vină cu un nume bun pentru noul dvs. membru al familiei, poate dovedi o provocare. Vrei să alegi ceva pe care toți membrii familiei sunt de acord și ceva care nu va provoca jenă când te referi la pisica ta în fața vizitatorilor.

Mai jos sunt câteva dintre sfaturile noastre de top când vine vorba de a imagina cum să vă numiți pisica.

Nu vă grăbiți să selectați un nume

Amintiți-vă că ați putea folosi acest nume de peste 15 ani! Dacă nu ați ales unul înainte ca noua dvs. pisică să sosească, nu este un dezastru. Este mult mai bine să aveți o întârziere în selectarea unui nume decât să le permiteți să se obișnuiască cu un nume și apoi să-l schimbați câteva săptămâni, la fel cum se obișnuiesc cu ea.

Nu-l complicați prea mult

Alegeți un nume care este simplu și ușor de spus. Dacă numele dvs. este prea complicat, pisica dvs. va fi probabil confuză. De asemenea, puteți să vă simțiți să vă străluciți pe nume în curte când doriți să vină, doar pentru a nu obține rezultate.

Dacă optați pentru un nume lung, deoarece are o semnificație personală, atunci fiți gata să utilizați o versiune abreviată pentru utilizarea de zi cu zi. Dacă sunteți un fan al domnului Inelelor, de exemplu, și doriți să vă numiți pisica Samwise Gamgee, apoi folosind Sam ar fi mai simplă și mai ușoară.

Bacsis

Când vă numiți pisica, mergeți la un nume care este două silabe sau mai puțin. Mai mult de două silabe sau pronunții dure ar putea duce la confuzirea pisicii dvs. și niciodată să-și învețe numele.

Luați în considerare celelalte nume din gospodărie

Încercați să nu alegeți ceva care sună prea asemănător cu oricine altcineva care locuiește în casă, două sau patru picioare. Dacă aveți un câine care este numit Joe, apoi luați numele MO pentru pisica dvs. ar putea provoca confuzie atunci când încercați să obțineți atenția doar de una dintre ele.

Nu fi prea ofensivă

S-ar putea să credeți că este hilar când sunteți încurajați de prieteni să vă sunăți pisica dvs. un nume amuzant, dar nu uitați că trebuie să utilizați acest nume atunci când vă înregistrați cu VET dvs. Va fi chemat în zona de așteptare și va trebui să-i spuneți Sitterului dvs. de companie, colegilor de muncă și membrilor familiei ce este numită pisica dvs.

Fiți atenți că nu selectați în mod involuntar ceva care ar putea fi rasial, cultural sau ofensiv sexual. Desigur, dacă doriți să împingeți butoanele oamenilor, aceasta este alegerea dvs.

Ia în considerare personalitatea lor

Așteptând până când sosesc, acest lucru vă poate oferi o șansă de a vedea ce este personalitatea lor și acest lucru poate inspira o alegere de nume. Dacă sunt o pisică mică cu o personalitate feistă, poate că veți dori să mergeți la ceva de genul lui Bruiser. Dacă sunt un clovn mare, poate că veți dori să mergeți cu Goofy.

Ia în considerare apariția lor

Unele pisici pot avea marcaje unice sau anumite lucruri despre aspectul lor care inspiră o alegere de nume. Dacă sunt a bald sphynx, Poate vrei să mergi cu Yul, după faimosul actor chel. Dacă sunt un tabby de ghimbir, poate că vrei să mergi cu Rusty sau Ginger.

Căutați o inspirație ulterioară?

În afară de numirea pisicii dvs. bazată pe personalitatea sau aspectul lor, există o mulțime de alte opțiuni de inspirație dacă vă luptați.

Favorite preferate

Dacă aveți un caracter preferat din ecran sau literatură sau un caracter din istorie vă inspiră, acest lucru ar putea influența alegerea dvs. În ultimii ani, de exemplu, pisicile fiind numite după jocul de caractere ale tronurilor s-au ridicat.

Hobby-uri

Sunteți un fan al unei anumite echipe de sport sau a unui jucător? Poate că ești un grădinar entuziast și vrei să-ți numești pisica după cea mai iubită margaretă de flori, de exemplu.

Numele pot fi inspirate de hobby-uri, fandom, studii sau chiar o alimentație sau băutură preferată. Nu este neobișnuit să auziți o pisică numită Rioja sau Merlot.

Cum rămâne cu un nume nostalgic?

Alegerea ceva care aduce amintirile plăcute poate atașa mai multă semnificație unui nume. Poate doriți să le numiți după o destinație de vacanță mult iubită sau după o persoană cu care ați fost aproape și ați pierdut legătura cu. Ar putea fi ceva distractiv ca numele bomboanelor tale preferate când ai crescut.

Mai presus de toate, alegeți un nume care vă place

Nu stresați prea mult despre lucrurile mici. Dacă pisica dvs. răspunde bine la numele și vă place, într-adevăr, asta este tot ce contează. Pisica voastră nu vă deranjează dacă este prea obișnuită, extrem de unică sau una pe care alte persoane le pot găsi ciudate.

15 nume unice de pisici masculi
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturi de top pentru numirea pisicii tale