Cum de a rasa wolfdogs cehoslovakian

Cum de a rasa Wolfdogs Cehoslovakian

Dacă ați găsit drumul spre acest articol, ar putea însemna că vă întrebați Cum de a rasa Wolfdogs Cehoslovakian. Am pus-o împreună informații despre rasa și istoria sa, ci și ceea ce ar trebui să știți înainte Creștere acești câini. Aceasta include totul, de la problemele comune de sănătate la ceea ce pot avea dimensiunile de gunoi.

Aproape tot ce trebuie să știți Cehoslovakian Wolfdogs Originea, Sănătatea și rasa este în articolul nostru. Am scris, de asemenea, despre modul în care rasa sa adaptat și sa schimbat de la forma sa modernă la câinele pe care îl cunoaștem astăzi. Rasa de câine vlack cehoslovacă este descrisă ca fiind loială, inteligentă și activă. AKC spune că sunt puternici și dedicați proprietarilor lor. Ei au înălțat vedere, miros și rezistență excelentă.

Fundal de Wolfdogs Cehoslovakian

Wolfdogul cehoslovac este a Raza relativ nouă care poate fi urmărită doar la aproximativ anii 1950. Scopul crescătorilor săi urma să ia trăsături Ciobănesc germanS și ​​Wolf Carpatic. Nu este prea cunoscut despre această rasă și cum trăiește cu alte animale, astfel încât să doriți să fiți atenți dacă aveți alte specii domestice în casa dvs. Aceste obligațiuni jucăuș de rasă bine și puternic cu proprietarii și alți membri ai familiei.

Origine

Scopul reproducerii cehoslovaciei Wolfdogs A fost că ei dorește trăsături de la ambele Ciobănesc german și Wolf Carpatic. În mod specific, au vrut temperamentul german al păstorului, mentalitatea pachetului și Trainitate combinate cu forța, construirea și rezistența lupului carpatic. Acești câini au fost inițial câini de căutare și de salvare, precum și urmărirea, vânătoarea, vânătoarea și redactarea câinilor printre altele din Europa și Statele Unite.

Primul gunoi al acestor pui sa născut în 1958 și seamănă cu lupul atât în ​​comportament, cât și în aspect. În comparație cu cele mai multe rase de câine au avut un sentiment superior de miros, auz și viziune. Primul gunoi a fost greu de antrenat, dar cu generații ulterioare, acest lucru a fost mai ușor.

Wolfdogul modern cehoslovakian

Această rasă nu a fost pe deplin recunoscută până la aproximativ 1980 așa Nu au existat multe dacă toate modificările aduse rasei din starea inițială. Wolfdogii cehoslovaci au fost crescuți cu intenția că ar avea toate cele mai bune trăsături ale Ciobănesc german și Wolf Carpatic. Putem vedea că această standard de rasă și ideologia este adevărată în actualul cehoslovakian Wolfdogs pe care îl vedem.

Astăzi puteți găsi această herding de rasă, a face agilitate și a fi câini de lucru în Statele Unite și Europa. Spre deosebire de predecesorii lor care erau câini de patrulare de frontieră. Ele sunt un mare partener pentru familiile care se bucură de faptul că sunt activi și petrecând o mulțime de timp în aer liber. Primii proprietari nu ar trebui să ia în considerare această rasă datorită energiei lor ridicate și dificultății care ar putea veni cu formarea acestora.

Ratele și variațiile asociate

Când vine vorba de variații ale acestei rase, este unic Datorită că este primul de acest fel. Acestea sunt, totuși, similare cu anumite crossuri de ciobanești germane datorită trăsăturilor pe care le împărtășesc cu această rasă părintească.

Alte Ciobănesc german Crossovers Sunt asemănătoare cu păstorii de aur, shugs și păstori corzi. Cu aceste crossover, aceștia împărtășesc o mare energie și loialitate.

Aspect

Spre deosebire de altele Ciobănesc german Crossovers, această rasă nu ia multe dintre atributele fizice ale păstorului german Dar, în schimb, ei arată mai mult ca lupii. Ei au o față asemănătoare cu păstorii germani cu fălci puternici, un craniu gros și urechi ascuțite. Celelalte atribute fizice sunt ceea ce îi face să pară ca lupi. Ei tind să aibă straturi de săli și de obicei au o colorare gri sau maro.

Dimensiune și greutate

Această rasă crește până la vârsta de aproximativ un an. Femelele acestei rase cresc să fie înalte de 24-26 inci și cântăresc oriunde de la 44-90 lbs. Bărbații cresc pentru a fi de 26-28 inci și cântărește oriunde de la 57-90 lbs.

Acești câini sunt mari și foarte atletici cu niveluri ridicate de energie. Ei trebuie să fie scos și exercitați în mod regulat pentru a se asigura că nu sunt doar sănătoși, ci că nu vor deveni distructivi din plictiseală. Scopul pentru rasă a fost inițial pentru a avea un mare & # 8220; # 8221; fizic.

Culori

Wolfdogii cehoslovaci vin în Variații ale straturilor medii și dense. Înainte de cumpărare sau reproducere, trebuie să vă asigurați că clima în care locuiți este potrivită pentru un câine al rasei lor. De exemplu, dacă locuiți într-o zonă cu un climat fierbinte, cum ar fi Florida sau una dintre statele sudice, un câine cu un strat gros poate să nu fie potrivit pentru familia dvs. ca căldură poate provoca disconfort și poate fi dăunătoare pentru sănătatea lor.

Hainele lor nu numai că vin într-o varietate de grosimi, ci și culori. Acești câini vin în soiuri solide și mixte de gri, argint și negru. Hainele lor sunt fără îndoială frumos și adăugați la Wolf-ca aspect din rasă.

Caracteristici distincte

După cum am menționat mai devreme, această rasă seamănă cu fermitate cu cealaltă rasă părintească, Wolful Carpatic. Ei împărtășesc straturi similare și tipuri de construcție, precum și alte trăsături fizice care sunt notabile atunci când se uită la rasă. Unele dintre aceste trăsături includ urechile lor ascuțite și botul muscular lung.

Pe partea de sus a acestor trăsături faciale, un alt aspect notabil al acestei rase este coada sa. Această rasă are o coadă lungă care este aproape atâta timp cât corpul său, la fel ca majoritatea raselor de lupi.

Cehoslovakian Wolfdogs
Wolfdogii cehoslovaci seamănă puternic cu lupul carpatic.

Personalitate

La reproducerea cehoslovacă Wolfdogs este important să cunoaștem trăsăturile obișnuite pe care le posedă. Această rasă are trăsături cum ar fi ființa Activ, iubitor, loial, și calm când cu proprietarii lor. Ei se leagă bine și greu cu familiile lor. Ei nu pot face bine în jurul străinilor dacă socializarea nu este o prioritate în timp ce sunt pui. Nu există prea multe de știut despre această rasă și cum trăiește alături de alte animale. Este posibil să nu facă bine într-o casă cu alți câini sau copii mici. Instinctele lupilor lor părinte sunt foarte puternice în acest câine, ceea ce le poate face necorespunzătoare pentru viața de acasă.

Ei pot necesita o pregătire profesională și datorită noului rasă, ei au încă multe comportamente incerte. Din acest motiv, nu trebuie să păstrați această rasă dacă nu intenționați să fiți fermi cu regimul său de instruire și exerciții fizice. Ei nu ar trebui să fie în casele cu proprietarii fără experiență și cei care nu sunt gata să păstreze o mână fermă cu câinele lor.

Probleme comune de sănătate pentru Wolfdogs Cehoslovakian

Ca cele mai multe rase de câine mixte, Wolfdog cehoslovakian are unele probleme de sănătate care provin din reproducerea lor. Acestea sunt, totuși, o rasă foarte robustă. Scopul acestei rase a fost acela de a crea un câine care a fost lipsit de problemele sale de rase mamă.

Ei au, totuși, câteva probleme ale lor, cum ar fi problemele dietetice și cele ortopedice. În această secțiune, vom discuta și descompune unele dintre cele mai frecvente probleme pe care le veți vedea cu această rasă.

Probleme dietetice și malnutriție

Una dintre cele mai notabile condiții care creează dificultăți în această rasă este problemele sale dietetice și malnutriția. ei au o problemă cu cele mai moderne alimente pentru câini care din nou indică patrimoniul lor de lup. Dacă acest câine nu este prevăzut cu substanțele nutritive adecvate, acesta poate duce la alte probleme majore de sănătate.

Proprietarii acestei rase ar trebui să se asigure că câinele lor are a Carne mare și dietă de proteine. Câinele dvs. ar trebui să aibă o dietă care este asemănătoare cu cea a strămoșilor săi lupi pentru a ține pasul cu nevoile sale.

Probleme de sănătate ortopedică

O altă problemă pe care această rasă se poate confrunta este Probleme de sănătate ortopedică. Aceste probleme sunt adesea trasabile în rasele mari de câini. Deci, acest lucru nu poate veni ca o surpriză pentru mulți proprietari de câini. Cehoslovakian Wolfdogs, de asemenea, mai ales suferă de acest tip de boală Datorită că este un câine militar.

Ei suferă de obicei Hip și displazie cot La fel ca multe alte rase de câine mari. Hip și displazia cotului este o afecțiune care provine din domesticirea și încrucișarea raselor de câini. Este o problemă a articulațiilor defecte și poate duce la artrită și durere articulară pentru rasă.

Creșterea lui Wolfdogs Cehoslovakian

Deci, acum că știți mai multe despre rasă, ce ar trebui să știți când reproduceți vlcakul cehoslovakian? În această secțiune, vom acoperi Costuri, dimensiune a gunoiului și ce rase Sarcina este ca.

Înainte de a reproduce acest câine, ar trebui să vă asigurați că aveți un nivel bun de cunoștințe despre câinii de reproducere. De asemenea, ar trebui să aveți cunoștință despre cum să ridicați o gunoi de pui. De asemenea, ar trebui să fiți conștienți de cheltuieli și timpul va dura pentru a vă asigura că puii sunt sănătoși și bine îngrijiți.

Dimensiunea gunoiului

Similar cu câinele mediu Dimensiunea gunoiului, Această rasă de câine va avea a gunoi de aproximativ 6 sau 7 pui in medie. Majoritatea lupilor cehă sunt născuți în timpul iernii datorită încălcării câinilor instincte naturale.

Vă puteți aștepta ca rasele mari de câini să aibă o dimensiune medie a gunoiului de aproximativ șase pui. Acest lucru este diferit de unele rase mai mici, cum ar fi Jack Russel Terrier. Nu este neobișnuit ca Terrierul Jack Russel să aibă până la 10 pui pe așternut, în ciuda mediului lor raportat de oriunde de la 6-8 ani.

Sarcina

Cehoslovakian Wolfdogs sunt cel mai frecvent numai în căldură o dată pe an. Această rasă fiind în căldură mai mult decât o dată pe an este un caz rar. Ei încep să experimenteze un ciclu de căldură oriunde de la treisprezece la cincisprezece luni. Nașterea lor este naturală și nu este nevoie de pregătiri speciale spre deosebire de alte rase de câine, cum ar fi Pugs sau Boston Terriers care nu poate naște puii lor fără ajutor medical.

Atunci când câinii de reproducere trebuie să vă asigurați că aveți o zonă adecvată pentru o cutie de ieșire și alte necesități atât pentru mamă, cât și pentru cățelușul ei pentru a fi confortabil în timpul și câteva săptămâni după naștere să fie conștienți de posibilă distocia de asemenea.

Cost

Cehoslovakian Wolfdogs costă aproximativ la fel ca și alte rase de câine să crească și să ridice. În total, gunoiul mediu vă va costa în jur de 1500 pe an. Acest lucru este totuși făcut înapoi cu puii care costă oriunde de la 1000-1800 fiecare.

Costul aproximativ pentru o gunoi de câini este după cum urmează;

  • Îngrijirea VET pentru cățeluși și cățea vă va costa, în medie, aproximativ 500 de dolari
  • Alimentele adecvate și tratează pentru câini vă vor costa aproximativ 280 de dolari
  • Alte costuri, cum ar fi consumabilele pentru caseta de ieșire și alte lucruri, vă vor pune în afara a încă 250 de dolari

Cehoslovakian Wolfdog - FAQ

Răspunsuri la întrebările frecvente despre rasa cehoslovacă Wolfdog.

Sunt Czechoslovakian Wolfdogs Bun Animale de companie?

Răspunsul la această întrebare este într-adevăr pentru dezbatere. Această rasă este despre cea mai apropiată pe care o puteți obține să dețineți un lup în temperament și în aspect. Ele pot fi bune cu copiii, dar au potențialul de a fi extrem de agresiv față de alte animale de companie.

După cum am menționat mai devreme, această rasă de câine este mai modernă în comparație cu ceilalți și, prin urmare, nu este cunoscută prea mult despre asta. Datorită acestui fapt, nu pot fi date prea multe informații dacă acest câine este un câine de familie bun sau nu. Ele pot face ca niște animale de companie bune, dar ar trebui să vă asigurați cu exercițiul și dieta câinelui dvs. pentru a vă asigura că nu se plictisesc sau sunt supărați.

Sunt cehoslovakian wolfdogs legal de deținut?

Cehoslovakian Wolfdogs sunt, la urma urmei, un Wolfdog. Aceasta înseamnă că în Statele Unite sunt interzis în peste 40 de state. Nu numai că este ilegal să reproducați acest câine, dar este, de asemenea, ilegal să le dețineți ca un animal de companie. Acest lucru nu se aplică numai la Wolfdogs Cehoslovakian, acest lucru se aplică tuturor încrucișărilor Wolfdog. Există și alte legi și reglementări pe rasele Wolfdog din alte state. Ar trebui să vă asigurați că vă uitați la locul dvs. de legi și reglementări vii ale diferitelor rase înainte de a lua în considerare deținerea sau reproducerea oricăror.

Se laudă foarte mult?

Această rasă este nu este greu pe lătrat Dar, la fel ca rudele sale de lupi pot fi predispuse la urlă. Dacă locuiți într-un apartament sau un spațiu mic, cu vecinii apropiați, nu numai că trebuie să evitați această rasă pentru cerințele sale ridicate de energie și exercițiu, dar pentru perturbarea pe care o pot provoca cu urlă.

Sunt Wolfdogs cehoslovakian periculoase?

Deși am menționat-o de mai multe ori pe parcursul acestui articol, este important să vă reamintim că sunt foarte strâns legate de lupi. Aceasta înseamnă că împărtășesc sălbatice și ADN-ul nedomesticat. Au fost crescuți și folosiți pentru natura lor agresivă. Aceasta înseamnă că pot deveni foarte periculoși dacă nu sunt instruiți și păstrați cu o mână fermă. Ele pot deveni, de asemenea, periculoase dacă sunt supărați, supărați sau pur și simplu dacă vă aflați pe partea lor rea.

Nu se știe multe despre deținerea acestei rase în setarea de origine, deoarece acestea au fost păstrate doar ca atare de aproximativ 50 de ani. Ar trebui să vă asigurați întotdeauna că faceți cercetarea dvs. despre a deține o rasă înainte de a vă lua în considerare cumpărarea acestuia, deoarece puteți face o decizie nevăzută pe care ați putea să o regretați în viitor.

Va fi dificil să se antreneze una?

Această rasă este Mai puțin tratabil decât alte cruci de ciobanești germane. Puteți găsi dificultăți incredibile atunci când încercați să instruiți această rasă datorită naturii lor sălbatice. Formarea profesională este o cerință pentru această rasă de câini.

În prezent, câinii cei mai bine pregătiți ai acestei rase sunt cele care au fost crescute și ridicate pentru munca militară. Aceasta este ceea ce a fost inițial rasa, așa că nu este o surpriză faptul că acestea sunt cele mai bune comportamente ale grămadei. Acest lucru nu înseamnă că este imposibil să antrenezi rasa singur, dar poate veni cu dificultate și pericol extrem, dacă câinele nu te supune și devine supărat într-un fel.

Toate în toate, Wolfdog cehoslovakian nu ar trebui să fie deținută de cineva care nu este pregătit să-și facă ca câinele să se antreneze profesional. De asemenea, nu ar trebui păstrat într-o casă cu alte animale mici sau câini. Casa ideală și familia pentru acest câine este una mare cu o mulțime de spațiu pentru a alerga și o familie care este activă și gata să-și ia câinele pentru o mulțime de activități fizice. Țineți minte, dacă intenționați să reproduceți acest câine, este posibil să nu fiți legali să păstrați sau să crească Wolfdogs unde locuiți, asigurați-vă că ați cercetat legile și reglementările pentru diferite rase din statul sau țara dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a rasa wolfdogs cehoslovakian