Nume bune pentru animalele exotice

Fată care deține un porc burtă

Numirea oricărui tip de animal de companie poate fi o provocare. În funcție de ce fel de Pet de companie exotic Vrei să spui că este posibil să aveți nevoie să luați în considerare dacă este ușor de spus dacă se potrivește cu personalitatea sa dacă există o temă de numire cu mai multe nume și dacă sunt nume populare pentru acea specie specifică.

Verificați aceste exotice Numele pentru animalele exotice, și poate veți obține câteva idei pentru a vă numi propriul animal de companie. Dacă aveți un timp greu să găsiți un nume care vă place, nu vă lipiți doar pe lista de animale specifice pe care le aveți. Încercați să căutați celelalte specii pentru idei și mai multe idei de companie!

Chinchillas

Chinchilele sunt din Munții Andes, atât de popular, numele popular american pot fi opțiuni. Unele favorite din această listă sunt Baja, Manzana, și dl. Chili.

Degus

Degus sunt de la Chile, deci gândiți-vă la câteva nume picante sau nume de sud americane pentru a vă completa animalul de companie de buzunar. Unele favorite din această listă sunt Taco, Fritos și Diego.

Ferrets

Ferretele domestice se găsesc în sălbăticie, dar verișorii lor sunt difuzate cu fermecte, nurcă și alți critterii. Gândiți-vă unde locuiesc aceste animale pentru a alege un nume adecvat sau pentru a obține creativ și alegeți unul care reflectă cât de rău este animalul dvs. de companie!

Peşte

Șanse aveți mai mult de un pește și, uneori, le-ați spus că este chiar o provocare. Dar numirea lor este distractivă indiferent. Alegeți unul dintre aceste nume de pește sau faceți unul singur!

Broaște și broaște

Fuego și M. Lipicios sunt câteva nume distractive pe această listă, dar nu sunt singurele pe care le vei dori.

Gerbils

Gerbils, cunoscuți și ca șobolani deșert, sunt din climatul uscat. Numele care reflectă habitatele lor native pot avea teme de deșert, africane, asiatice sau indiene - sau ceva complet de pe perete ca bule!

Capre

Dacă toate celelalte nu reușește Stevie este un nume grozav pentru o capră. Verificați această listă pentru alte opțiuni, totuși.

Porcușori de Guineea

De asemenea, cunoscut sub numele de cavii, cobaii fac zgomotele atât de drăguțe pe care le doriți să le numiți elevii. Numele care reflectă culoarea acestor piggii sunt, de asemenea, populare, cum ar fi Brownie, Oreo și Blondie.

Hamsteri

Hamsterii par să poată trage aproape despre orice nume din carte. Favoritele sunt Alexander, Cârligul căpitanului și Calea Lactee.

Hedgehogs

Poate doriți să alegeți un nume de prickly pentru acești Fellows Quild! Verificați aceste idei de nume de hedgehog!

Hermity crabs

Shelly, Herman, Crabby și alte nume populare sunt opțiuni excelente pentru aceste mici crabi de companie. Aruncați o privire la aceste nume de crab de pustnic.

Șopârle

Cu atâtea tipuri diferite de șopârle de companie, aceste nume s-ar putea să nu se potrivească cu tipul dvs. special de reptile. Oferiți-i o privire și poate că veți găsi unul.

Șoareci

Alegeți un nume mic sau poate un fel de brânză. Există atât de multe nume de șoarece drăguț pe această listă!

Porci poebellizate

Porcii pobili au adesea nume ironice, cum ar fi Kevin Bacon, Hammy și Porkchop. Aruncați o privire la unele idei de nume pentru porcii burduși.

Iepuri

Iepurii au personalități toate cele ale lor, astfel încât să aveți nevoie de puțin timp pentru a alege numele potrivit pentru iepurele dvs. de companie.

Șobolani

Dexter și Harold sunt câteva dintre favoritele mele pe această listă.

Salamanders și Nou-uri

Nu le puteți descurca adesea, dar au nevoie de un nume!

Scorpioni

Scorpionii necesită pur și simplu un nume respectabil. Uitați-vă la unele opțiuni pentru a numi scorpionul.

Șerpi

Numele care imită zgomotul de șuierare sunt populare cu iubitorii sssssnake.

Glidantele de zahăr

Alimentele preferate de gliders inspiră adesea nume mari ca și habitatul natural al planoarei de zahăr.

Pet Tarantula numes

Rosie, Spidey, Webber - toate opțiunile bune. Check out această listă pentru mai mult.

Țestoase și broaște țestoase

Numele ironice precum Speedy sunt populare cu broaștele de broască țestoase de companie.

Wolfdogs și lupi

Veți avea un timp bun, încercând să alegeți un nume pentru lupul sau Wolfdog.

Lista alfabetică a tuturor numelor de animale exotice

Lista mare.

Nume pentru perechi de animale de companie

Aveți mai mult de un animal de companie? Ia în considerare o pereche de nume care merg bine împreună.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Nume bune pentru animalele exotice