Numele pentru wolfdogs și lupii

Pupuri tineri de lupi

A caine lup (De asemenea, numit un hibrid Wolf) este un hibrid canid care rezultă din creșterea unui câine domestic (Canis lupus familiaris) la una din alte patru sub-specii Canis, gri (Canis lupus), cherestea de est (Canis Lycoaon), roșu (Canis rufus) și lupii etiopieni (Canis simensis).

Wolf și Wolfdog animale de companie

Aceste Nume sugerate pentru Pet Wolfdogs sunt derivate din cuvinte străine din limbile native americane, latină, spaniolă și japoneză. Unii înseamnă "lup" și alții au o asociere cu animalul sau temele în natură.

  • ACHAK: Într-o limbă nativă americană (algonquin), înseamnă "spirit"
  • Kiowa: Trib american nativ
  • Lobo: Cuvântul spaniol pentru lup
  • LUNA: Cuvânt latin pentru lună. Lupii sunt asociați cu urlă la Lună
  • Mishka: Cuvântul rus pentru "ursuleț de pluș" - o faimoasă meme on-line este "Mishka The Talking Husky"
  • Okwaho: Wroquois Word care înseamnă "lup"
  • Okami: Cuvântul japonez pentru lup
  • Două șosete sau patru șosete: Derivarea sau referirea la un lup în film Dansează cu lupii
  • Taima: "Thunder" în limba nativă algonquin american
  • Tutanka: America nativă Lakota Cuvânt care înseamnă "Beast Big"
  • Waya: Înseamnă "lup" în limba nativă americană Cherokee

Unele nume potențiale care sunt derivate din locuri: Alaska, Kodiak, Tacoma

Nume potențiale care sunt derivate din elemente în natură: Nor, Newt, Pug, Shadow, Willow

Numele lui Wolfdogii din viața reală: Deogee Shawna Wop Wolf, Koara, Kota, Nahina Natani, Nakomi, Nannu, Priscilla, Sasha Marie, Sun of Malikye, Tukkie

Wolfdogs ca animale de companie

Potrivit lui U.S. Servicii de pește și faunei sălbatice, lupii nu fac animale de companie bune. Ideea de a deține un lup sau o cruce de câine de lup face apel la unii oameni care mărturisesc o mare dragoste și respectul pentru lupi. Ei vor să-și împărtășească viața și casele cu un spirit sălbatic. Poate că ei chiar cred că prin perpetuarea genelor lupilor sălbatici că aceștia fac specia o favoare.

Realitatea este că deținerea uneia dintre aceste animale este adesea foarte diferită decât v-ați aștepta. În timp ce puii de lupi ar putea fi la fel de drăguț ca câini de câine, ei vor crește să fie lupi, nu câini, indiferent cât de mult sunt tratați ca câinii.

Este atât de înțeles, cât și surprinzător faptul că oamenii vor să ia puțin acea locuință de sălbăticie sub forma unui lup și a unui amestec de câine sau a lui Wolfdog - pe care unii le consideră că reprezintă cele mai bune din ambele lumi: o companie prietenoasă a câinelui, asociată cu un aspect bun al lui Wolf și natură neașteptată.

Wolfdogs este probabil cea mai neînțeleasă - și, mulți ar argumenta, a gestionat greșit animalele din America. Avocații spun că pot fi animale minunate, în timp ce adversarii susțin că sunt imprevizibili, inutil și inerent periculoși. Acestea sunt permise în unele locuri, interzise în altele și se afișează pe listele de interzicere a rasei, împreună cu amestecurile Pitbull și alte așa-numite "rase periculoase."Din 2021, este ilegal să dețină un Wolfdog în Alaska, Connecticut, districtul Columbia, Hawaii, Illinois, Maryland, Massachusetts, Michigan, New York, Insula Rhode și Wyoming.

Caracteristicile Wolfdog

Experții au determinat că lupii și câinii împărtășesc mai mult de 99% din ADN-ul lor, dar aceste puține fire fac o mare diferență. Ca un animal sălbatic, un lup trebuie să fie autosuficient, capabil să găsească și să omoare pradă, să-și păstreze dușmanii și să-și păstreze viața - în esență opusul a ceea ce vrei într-un animal care îți împărtășește casa.

Wolfdogs pot afișa orice sau toate aceste comportamente la un grad sau altul:

  • Wolfdogs au un nivel ridicat de curiozitate și vor investiga totul în casă.
  • O unitate de a rula. Genele lui Wolf îi spun să lovească drumul, să iasă din orice incintă și să-și apere teritoriul. Lupii își marchează și teritoriul cu urină mai frecvent și copios decât câinii.
  • O înclinație față de construirea și sapa. Ele vă pot distruge gazonul (și mobilierul) în același exercițiu și pot, de asemenea, săpat mai multe picioare în jos pentru a scăpa de o incintă.
  • Un instinct puternic de pradă. Pet Wolfdogs de multe ori face o lucrare scurtă de pisici și câini mici și pot, de asemenea, să atace animale mai mari. Din păcate, că unitatea poate fi, de asemenea, îndreptată spre oameni - copiii sunt deosebit de vulnerabili.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Numele pentru wolfdogs și lupii