10 Rase de câine care arată ca lupi

10 rase de câine care arată ca lupi

Unii oameni sunt fascinați de Wolf-ca rase de câine, și poate că ești unul dintre ei. Înțelegem pentru că există câini care arată exact ca aceste animale puternice.

Cu toate acestea, aceasta nu este toată coincidența, există motive pentru care acest lucru este așa. De aceea am făcut acest ghid. Deci, mergeți și descoperiți de unul singur care sunt rasele de câine care arată ca lupi. Și, bineînțeles, care este motivul pentru care există Câini care arată ca lupi.

10 rase de câine care arată ca lupi

În cele din urmă, ceea ce căutați! Aici, descoperiți care sunt caracteristicile fiecărei rase de câine care le fac să pară atât de asemănătoare lupilor.

1. Siberian Husky

Cum să reproduceți Huskies Siberiană
Cum să reproduceți Huskies Siberiană

Aceasta este probabil cea mai populară rasă pe care oamenii o recunosc ca câini de lupi. Acest lucru se datorează caracteristicilor restante care le fac atât de unice și frumoase chiar și de la mile distanță. Caracteristicile care le fac atât de asemănătoare lupilor sunt multe. Studiile arată că Arctic Huskies sunt ADN-uri legate de un vechi lup siberian.

Începând cu ei corpuri compacte și puternice, urechile lor verticale și capul triunghiular. Nu numai că, ci și haina lor remarcabilă dublă, care vine în culori, cum ar fi alb-negru, gri și argintiu, salariu, sau roșu. Aceste trăsături le fac să arate mult ca lupii. O altă caracteristică pe care le împărtășesc aceste animale este marcajul lor facial; ei tind să aibă linii de multe culori care înconjoară ochii lor. Să nu mai vorbim de ochii lor uimiți de gheață și să distingă expresia.

Ceea ce este mai mult, împărtășesc unele trăsături de personalitate ale lupilor. Ele sunt extrem de inteligente, energice și pot îndeplini o grămadă de activități, deoarece au fost crescuți inițial ca câini de lucru. Ei, de asemenea, cum ar fi urla Mai degrabă decât lătrat și sunt la fel de puternici ca ei. Cu toate acestea, spre deosebire de strămoșii lor feroce, Huskies siberiană sunt foarte jucaus și fac câini de familie perfecți.

2. Samoyed

Două Samoyeds
Doi câini frumoși Samoyed.

Putem spune că Samoyed este A Câine de câine alb Wolf. Chiar dacă arată foarte drăguți și mici, nu fi păcălit. Aceste animale de companie adorabile împărtășesc multe asemănări cu lupii. Primul dintre care vom vorbi este haina lor.

Samoyeds au un strat dublu superb care este gros, mare și alb, care seamănă cu lupii arctici. Putem spune că sunt o versiune mini a lor. Alte trăsături care le fac arată ca ele sunt urechile lor rotunjite și corpurile bine construite.

Acești câini sunt, de asemenea, foarte inteligenți, pricepuți și iubiți, făcând activități fizice, cum ar fi drumeții și urmărire. in orice caz, ele nu sunt la fel de temperamentale și puternice ca lupii. Ele sunt calme, pline de viață și prietenoase. Deci, dacă sunteți în căutarea unui câine de lup de lupi, dar acesta este afectuos și iubitor, aceasta este opțiunea perfectă. Puteți avea cele mai bune două lumi cu acest prieten unic cu patru picioare.

3. Alaskan Malamute

Alaskan Malamute Rass Standard
Diagrama standardului de rasă de malamute din Alaska.

Poate că aceasta este una dintre primele rase care vin în minte când se gândesc la câini care arată ca lupi. Și nu este ciudat, deoarece sunt extrem de asemănători cu ei. Începând de faptul că sunt foarte mare și puternic.

După cum am spus înainte, acesta este un câine puternic care are un corp muscular și greu. La fel ca și husky-ul Siberian, Alaskan Malamute de asemenea, are marcaje faciale care sunt caracteristice lupilor. Ceea ce este mai mult, au ei un strat dublu dens care vine în culori, cum ar fi gri și alb, și săraci și alb.

Acești câini sunt ca lupi în multe alte moduri. Ei împărtășesc o față triunghiulară, un bot lung și urechi ascuțite. Ele pot supraviețui în condiții dificile și sunt extrem de independente și inteligente. Având un malamut din Alaska este destul de provocator, deoarece sunt Extrem de energic și au nevoie de o familie care este dispusă să păstreze o viață activă. Chiar și așa, sunt câini jucăuși și plini de bucurie, care sunt blânzi în jurul copiilor.

4. Suedia Vallhund

Valhunds suedez
Vallhunds suedez sunt foarte activi!

Dacă nu aveți prea multe cunoștințe despre rasele de câine, atunci acesta poate fi nou pentru dvs. Dar știi motivul pentru care este pe această listă. Putem spune că Acesta este unul dintre câinii mici care arată ca lupi. Ele nu sunt la fel de mari ca și alte rase de lup. Cu toate acestea, ei împărtășesc alte caracteristici.

De exemplu, tipul de strat și fața pe care o au, seamănă cu cele ale lupilor. În mod surprinzător, în ciuda dimensiunii lor, au fost crescuți inițial ca câini de vânători. De fapt, acesta înseamnă numele lor. Prin urmare, ele sunt considerate câini de lucru cu instinct de înaltă stimulare.

Vallhunds suedez sunt departe de a fi cartofi de canapea, așa că fii conștient de asta înainte de a obține unul. Au o mulțime de energie și se bucură de joc tot timpul. Acești câini latră foarte mult, așa că vei ajunge mereu să știi dacă cineva vine să te viziteze.

5. Kugsha

Un câine Kugsha. (prin intermediul Stylkan)

Aceasta este o altă rasă de câine rară, astfel încât să fie necunoscută pentru mulți, chiar și pentru dvs. Asta pentru ca Este un hibrid Wolf și un Rasa antică. Haina lor groasă de iarnă și marcajele de aceeași culoare fac ca acestea să arate foarte asemănătoare cu lupii. În plus față de fața lor lungă, haina, urechile ascuțite și coada de lungă durată.

Cu toate acestea, aveți grijă înainte de a obține unul. Chiar dacă mulți câini de lupi fac câini de familie excelenți, acest lucru nu poate fi cazul acestei rase. Ei tind să fie temperamental și dominant. Îi place să fie liderii și nu-i plac în jurul străinilor. Este posibil să nu fie ușor să le antrenezi, dar sunt foarte inteligenți cum era de așteptat.

Ele nu sunt agresive, dar nu sunt potrivite pentru tot felul de medii.

6. Saarloos Wolfdog

Un Wolfdog Saarloo. (prin intermediul Pinterest)

Saarloos Wolfdog este o rasă încrucișată care a rezultat din amestecul de Păstorii germani și lupii europeni. Prin urmare, este mai mult decât evident de ce acești câini sunt pe această listă. Totul vă spune că vor avea multe asemănări cu lupii nu numai din cauza numelui lor, ci și din cauza părinților lor.

Să vorbim puțin despre originea lor. Saarloos Wolfdogs au fost create de Leendert Saarloos, Cine a fost un crescător olandez, în 1935. Apoi, în 1981, au fost recunoscuți ca o rasă distinctă de către Federația Cynologique Internationale. Acum, să mergem la caracteristicile lor. Saarloss Wolfdogs nu numai că au o construcție de lupi (gât puternic, cap largă și picioare lungi), dar și expresii faciale sunt atât de asemănătoare cu cele pe care le putem vedea în aceste animale.

Trebuiau să lucreze câini de lucru. Cu toate acestea, nu sa dovedit în principal din cauza personalităților lor. Saarloss Wolfddogs a primit prea multă personalitate de lupi. Sunt puternic, energic și au nevoie de o mulțime de exerciții zilnice. De aceea, dacă doriți să obțineți una, trebuie să fiți capabili să o acordați o pregătire și o disciplină adecvată.

7. Utonagan

Un câine frumos utonagan în zăpadă. (prin intermediul Pinterest)

Rasa utonagană a fost dezvoltat pentru a arăta ca lupi. Nu există o coincidență aici. A fost făcută cu intenție. De ce? Să vă spunem acest fapt mic: Câinele Utonagan este un amestec de malamie din Alaska, Husky Siberian și Shepherd German. Și așa, vă puteți imagina rezultatul. Ceea ce este mai mult, numele său înseamnă "spiritul unui lup".

Să vorbim despre asemănările dintre acești câini și lupi. Dimensiunea lor este aproape aceeași, Ele au, de asemenea, modele de culori identice și au capul tipic în formă de lup.

Cu toate acestea, un lucru de subliniat este că diferența mare dintre ele este personalitățile lor. Ei au un temperament atât de dulce, care contrastează apariția lor puternică. Desigur, ei sunt activi și inteligenți, dar sunt, de asemenea, foarte jucători și afectuosi. Ele pot fi un câine de familie perfect pentru că ei tind să se înțeleagă bine cu oamenii. De asemenea, sunt foarte receptivi la proprietarii lor, deci trebuie să profitați de acest lucru pentru a le oferi pregătirea de care au nevoie.

8. Cehoslovakian Wolfdog

Cehoslovakian Wolfdog
Wolfdogii cehoslovaci sunt un amestec între păstorii germani și lupii carpați.

Acești câini, după cum vă gândiți, au fost crescuți în Cehoslovacia la sfârșitul anilor 1980. Sunt o rasă hibridă între Păstori germani și lupi carpați. Prin urmare, aici vin asemănarea cu aceste animale sălbatice.

Compoziția corporală și blana le fac să pară asemănătoare cu lupi. În plus față de ochii lor de chihlimbar și ureche în formă de triunghi. Ei vin, de asemenea, în culori, cum ar fi argintul-gri. Ei au fost inițial dezvoltați pentru armata cehă să fie câini de atac. De aceea nu este o surpriză că sunt puternic și puternic. În prezent, acestea sunt folosite pentru urmărire, herding și căutare și salvare.

Ele sunt foarte independente, dominante și provocări de dragoste. Prin urmare, ei pot fi cei mai buni însoțitori pentru acei oameni care se bucură de aventuri. Rețineți că acestea necesită un nivel ridicat de instruire și expunere la socializarea timpurie.

9. Tamaskan

Un câine Tamaskan. (prin intermediul câine de câine)

Tamaskanul este o rasă destul de nouă. A fost creat în 2006, cu doar câțiva ani în urmă. Încă o dată, vorbim despre un câine încrucișat. Tamaskanul este Amestec de husky, păstori germani și Wolfdogs cehoslovakian. Și la fel ca Utonaganul, această rasă a fost creată și pentru a arăta ca lupi, cu scopul respectiv.

De fapt, mulți oameni pot gresi pe acești câini pentru lupi. De ce? pentru că au o haină groasă care vine în culori cum ar fi roșu-gri, gri-gri și negru negru. Nu numai că, dar au și o coadă dreaptă și plină. În plus față de picioarele lor lungi, capul în formă de lupi semnături și ochi galbeni uimiți.

Aceasta este cunoscută ca o rasă foarte afectuoasă și de îngrijire. Ele sunt, de asemenea, inteligente, atletice și puternice. Ceea ce este mai mult, tind să fie mai relaxați și mai puțin dominanți decât alte rase de acest tip.

10. Ciobănesc german

Coacerea păstorului german Genetică de culoare
Coacerea geneticii culorilor pentru păstorii germani.

Păstoriștii germani sunt câini extrem de iubiți și cunoscuți din cauza lor Abilități și inteligență remarcabilă. Cu toate acestea, un alt lucru care le face popular este aspectul lor superb. Și da, după cum ați fi observat, ei au multe asemănări cu lupii.

Poate cea mai mare parte a momentului în care imaginați imaginea unui păstor german în mintea voastră, va ieși în faimosul lor haină neagră și tanară. Cu toate acestea, există și alte culori în care acestea vin, cum ar fi gri, alb și negru care le fac să arate mai asemănătoare cu lupii. Alte caracteristici pe care nu le putem lăsa sunt conformarea corpurilor lor și a urechilor lor periculoase.

Sunt Câini excelent de lucru și au fost crescuți în scopuri nenumărate. Dar majoritatea sunt legate de ajutorul și protecția oamenilor. Ei sunt dornici să-i placă proprietarii lor și sunt atât de activi încât iubesc provocările. Acest lucru, în plus față de abilitățile lor incredibile, le-a permis să servească în poliție, aplicarea legii și militari. Ele sunt la fel de atletice și puternice ca lupii, dar și la fel de prietenoși și delicios ca orice alt câine.

Relația dintre lupi și câini

Deci, ce credeți că după ce ați citit această listă de câini care au mai multe asemănări cu lupi? S-ar putea să vă întrebați dacă există de fapt ceva care leagă aceste două animale. Și răspunsul este da. După cum ați reușit să citiți, există cazuri în care mixul unui câine cu un lup a creat câini care arată ca lupi. Evident! Cu toate acestea, acest lucru nu a fost motivul în majoritatea cazurilor.

Deci, dacă nu au creat direct de la lupi, de ce arată ca ei? Motivul se întoarce de mulți ani și este asta Lupii sunt strămoșii tuturor câinilor. Studiile recente au determinat ca câinii să coboare dintr-un gen dispărut care se varsă din ceea ce? Să aflăm asta. Acest gen nu a venit direct din lupii gri cât de mulți cred. Lucrul este că există un strămoș comun între câini și lupi. A fost un lup preistoric care a trăit în Europa sau în Asia cu aproape 40.000 de ani în urmă.

Desigur, Unele rase sunt mai asemănătoare cu lupii decât alții. Unele rase au fost amestecate cu alții, deci de aceea nu au la fel de multe trăsături similare de lupi decât alte de fapt amestecate cu ei. Unele rase continuă să păstreze acele gene active în ADN-ul lor. Acum, le cunoașteți pe toți.

păstorii germani cum ar fi lupi
Păstorii germani sunt câini de lucru excelent!

Prin urmare, dacă sunteți îndrăgostiți de lupi, dar nu puteți avea unul deoarece sunt sălbatici și acerbă și, cu siguranță, nu animalele domestice. Apoi, oricare dintre acești câini poate fi perfect pentru tine. Aceste rase de câine care arată ca lupii pot părea amenințătoare, dar au temperamente calme și iubitoare. Dacă vrei ca catelul tău să fie un Little Baby Wolf, Verificați lista noastră de nume de câini inspirat de lupi!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Rase de câine care arată ca lupi