Animale exotice care se descurcă bine în frig

Skunk în zăpadă

Multe animale de companie exotice au nevoie de căldură suplimentară pentru a prospera în captivitate, dar există unele animale care fac bine și uneori chiar preferă climatele rece. Dacă locuiți într-o zonă care experimentează iarna și sunt îngrijorați de siguranța animalelor de companie, atunci acestea ar putea fi opțiuni bune de luat în considerare. Acestea sunt doar câteva dintre animalele exotice care se descurcă bine dacă se răcește.

Foxes domesticite

Aceste speciali vulpi sunt nativi în medii mai reci și pot fi achiziționate numai din Rusia unde se dezvoltă în climatul rece în mod natural. Foxele sunt construite pentru acest tip de vreme cu cozile lor bushy și haina de blană groasă. Nu sunt necesare haine speciale sau cizme pentru aceste animale de companie.

Wolfdogs

O cruce între câinii domesticiți și lupi, Wolfdogs au haine de blană groase și sunt construite pentru vreme mai rece. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fie adăpostite în aer liber pe tot parcursul anului, dar nu va trebui să vă faceți griji cu privire la acest câine tremurând ca un Chihuahua. Wolfdogs necesită un nivel special de îngrijire și nu sunt pentru toată lumea.

Chinchillas

Nativ la munții Andes, Chinchillas Temperaturile de experiență care variază de la aproape înghețați în anii `80. Aceste rozătoare fac cu siguranță mai bine dacă mediile lor sunt pe partea mai rece decât partea mai caldă. Ei chiar vând plăcuțe de granit pentru chinchilla pentru a le ajuta să rămână răcoroasă dacă casa dvs. devine prea caldă în timpul verii. Toată lumea care a atins vreodată un chinchilla știe cât de moale sunt. Ei au aproximativ 60 de fire de păr care ies din fiecare folicul care îi făceau blănurile super-moi. Aceste fire de păr, de asemenea, le menține cald.

Oposum

Opossumul nord-american este folosit pentru variații mari în vreme și ierni foarte reci. Blana opossum este unică pentru că nu îngheață. Singurul alt animal care are blană care nu îngheață este ursul polar. Ursul opossum și polar au blană care are arbori goi care dețin căldură și le păstrează foarte cald.

Skunks

La fel ca opossumul, skunks Nu hibernați, ci mai degrabă să vă ascundeți în burrows și să furați pentru mâncare în timpul iernii, la fel ca în timpul verii. Ei nu explorează în temperaturi frigidee și vor aștepta până când vremea este puțin mai blândă, dar cu siguranță nu vă deranjează frigul. Au haine de blană groase pentru a le proteja.

Ratonii

Un alt nativ nord-american, ratonii face casele lor în copaci, dar cheltuiesc toate sezoanele anului explorarea. Ei nu hibernează și continuă să se hrănească pentru mâncare chiar și atunci când există zăpadă pe pământ. Straturile lor de pluș și cozile le păstrează pe tot parcursul anului. Blana lor este densă, iar părul lor de protecție sunt dur pentru a le proteja de vremea rea.

Aceste animale de companie pot fi opțiuni bune pentru dvs. dacă nu trăiți într-un climat cald, dar asta nu înseamnă că pot trăi în aer liber în timpul iernii. Animalele exotice ar trebui achiziționate de la un crescător responsabil sau de salvare, nu sălbăticie. Modificările drastice de temperatură ar trebui, de asemenea, să fie evitate cu orice animal, deoarece le poate determina să devină stresați și să se îmbolnăvească. Doar pentru că un animal de companie poate face bine, sau se bucură, vreme rece nu înseamnă că le puteți șterge prin aducerea lor de la o casă caldă și încălzită pentru a juca în zăpada afară. Schimbările graduale de temperatură ar trebui să aibă permisiunea de a preveni boala în orice animal de companie și oricând, animalul dvs. de interior trebuie să meargă afară, cum ar fi călătoriți la veterinar sau în mișcare, ar trebui să vă asigurați că acestea rămân calde.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Animale exotice care se descurcă bine în frig