Ghid pentru păstorii germani negri

Ghid pentru păstorii germani negri

Creștere de Shepherd-ul negru german este în creștere exponențial în ultima vreme. Principala forță motrice este creșterea popularității pentru păstorul german negru datorită hainei lor frumoase. GSD-urile negre sunt mai rare decât tipul standard, participând la efectul de deficit care vine cu deținerea unui specimen.

Preocupările legate de sănătate nu sunt puse pentru rasa ca un întreg, negru sau nu. Păstorii germani acoperiți cu negru sunt scumpe, astfel încât să vă puteți aștepta să plătiți de două ori mai mult cât ați face în mod normal pentru un ciobanesc standard german.

Contextul păstorului german negru

Mulți oameni nu cunoșteau că păstorii germani negri au existat până foarte recent. Acești câini au fost întotdeauna în jur, dar nu au fost niciodată la fel de populare și căutate. Unii crescători GSD se întorc acum Black GSD crescători Datorită cererii populare. Tipul negru este, de asemenea, recunoscut de către Clubul de câine de păstor al Americii.

Black Coat Gene

Genele sunt o parte integrantă a păstorului german negru. Este gena stratului negru care îi dă acești păstori germani culoarea lor întunecată. De fapt, puiul negru german care sunt născuți negri vor rămâne negri pentru totdeauna. Spre deosebire de păstorii germani născuți gri sau alb care schimbă culoarea în timp.

Până când un cățeluș are vârsta de 8 săptămâni, poate fi determinată o culoare adevărată a stratului. Cu toate acestea, un păstor german standard care nu este negru poate produce un GSD negru solid dacă ambii părinți poartă gena recesivă pentru stratul negru.

Gena de strat negru poate fi dominantă sau recesivă. Câinii primesc două exemplare ale fiecărei gene de la ambele părinți. Spre deosebire de genele dominante, genele recesive apar numai în perechi, așa că în acest caz, vă uitați la un câine cu două exemplare ale genei recesive. Deci, chiar dacă ambii părinți nu sunt negri, există încă o posibilitate ca una dintre puii să oprească o culoare neagră solidă. Singurul alt mod este produs un catelus negru solid este prin împerecherea a două GSD-uri negre solide, deoarece acest lucru va duce doar la puii de ciobanești negri. De aceea este important să verificați linia de sânge și strămoșul unui catelus.

Coacerea păstorului german Genetică de culoare
Coacerea geneticii culorilor pentru păstorii germani.

Istoria păstorilor negri germani

Păstorul german negru are rădăcini în Germania. La acea vreme, erau cunoscuți ca câini de lucru. Au fost menționate ca fiind menționate alsacian in Marea Britanie. GSD-urile negre au fost adesea înțelese greșit. Acest lucru se datorează lipsei de cunoștințe și o perspectivă asupra caracteristicilor lor unice.

Adevărul este că păstorii germani negri sunt nu prea diferit de la rasa de tip standard. Diferența constă în culoarea lor în principal. Acești câini sunt modul în care se datorează mutatie genetica care își transformă hainele negre. Acestea pot reprezenta alte diferențe fizice minore, totuși, toți păstorii germani sunt de aceeași rasă indiferent de culoare.

Multe, spre deosebire de noțiunea comună, că oamenii consideră că acești canini ca fiind rezultatul a două rase complet diferite fiind amestecate. Acest lucru nu este adevărat. Păstorii germani vin de fapt în 11 modele de culori diferite. GSD-urile negre se întâmplă să fie solide negre în culoare.

Popularitatea GSD-urilor negre

Păstorii germani sunt A doua rasă cea mai faimoasă în Statele Unite. Rasa vine în al treilea rând pentru câinele cel mai viclean și inteligent.

GSD-urile negre au câștigat, de asemenea, o atenție populară datorită aspectului lor unic. Creșterea lor de popularitate se datorează rarității lor în acest sens, aceasta este ceea ce le pune pe alții Shepherd-urile germane standard. Mulți oameni au adesea ignora faptul că nu sunt mult diferiți decât celelalte rude colorate ale aceleiași rase. Acestea fiind spuse, culoarea lor nu afectează deloc personalitatea lor. Ele sunt la fel de loial, inteligent, și iubitor de distractie Ca restul lor și acest aspect, împreună cu aspectul lor unic le face o specie căutată în comunitatea canin. Ele sunt, de asemenea, foarte bune cu copiii care le face populare cu proprietarii de câini care au copii în casă.

În plus, datorită lor Trainabilitate la nivel înalt, Acești câini acoperiți cu întuneric sunt foarte populari cu militarii, forța de poliție și cu persoanele cu handicap. Tendința lor acută față de ascultare le face una dintre cele mai iubitoare de câine din jur. Și dacă nu era suficient, acești câini sunt super-protectori. Puteți conta pe GSD-ul negru pentru a vă apăra spatele și vă apăra în orice situație. Nu există nimic de a nu iubi despre acești câini mari.

Negru GSD vs. Standard GSD

GSD-ul negru nu este foarte diferit de păstorul german standard. Sunt două tipuri de aceeași rasă și datorită acestui fapt, aceștia împărtășesc calități comune.

Asemănări

De exemplu, păstorii germani negri și standard sunt mare și posedă clădiri puternice, musculare. Ambele împărtășesc, de asemenea, aceeași caracteristică a coada pufoasă care le dă acel strat suplimentar de cutețe. Caracteristica dublă a stratului este de asemenea prezentă în ambele tipuri de păstori germani. Și ambii câini sunt nivele la fel de grele. Ambii câini au urechi erectoare. Ele par, de asemenea, să împărtășească atribute similare referitoare la abilitățile de temperament și de formare.

Diferențe

În ceea ce privește modul în care acestea diferă, evident, Culoarea lor este prima diferență care le pune departe de cealaltă. Toți păstorii negri germani fiind complet negru în culori, în timp ce ceilalți pot prezenta doar patch-uri de negru.

GSD-urile negre tind adesea să fie mai mare, Uneori aproximativ un centimetru sau doi mai înalți și de la 10 la 20 de lire sterline mai grei. Au, de asemenea, ele Înapoi înapoi decât tipul standard care portreze mai multe capete din spate curbier.

În timp ce este adevărat că ambele tipuri prezintă haine dublu, păstorul negru german tinde să prezinte a Mâna mai lungă care adesea curge în jurul spate a gâtului. Aceste marane lungi se găsesc, de asemenea, cu picioarele dintre picioarele din față și din spate de pe ambele părți ale corpului și, de asemenea, pene sub coadă, pe urechi și partea din spate a picioarelor.

Prețul unui cățeluș de ciobanesc negru german

În ceea ce privește prețul, un cățeluș de păstor german standard poate fi vândut într-o gamă de 300 $ la 900 $ în medie. Black Black German Cheobherd Puppies, cu toate acestea, poate merge de la 800 $ la 3.000 $. Aceasta este ceea ce vă puteți aștepta să plătiți în funcție de calitatea pedigree.

Păstorii germani negri sunt destul de scazut! Trebuie să țineți cont de cât de rar sunt acești câini negri și din acest motiv, valoarea lor a crescut. Acest lucru este valabil mai ales pentru păstorii germani negri care au fost binecuvântați cu straturi superbe și lungi de păr. Mulți crescători de câini văd acest lucru ca un lux și vor fi dispuși să plătească mai mult pentru aceste atribute într-un câine.

Prețul unui cățeluș de ciobanesc negru german
Prețul unui cățeluș de ciobanesc negru german

Temperament de GSD-uri negre

Păstorii germani negri sunt cunoscuți că au foarte mult Plăcut și stabil temperaments. Datorită loialității lor extreme, ei fac câini de familie mari. Acestea sunt destul de Companii energetici, Deci, exercițiile fizice regulate ar trebui încurajate să le mențină în formă și pentru o performanță mentală de top.

Ei nu se știe că provoacă o agitație, totuși, ei se atașează de proprietarii lor și pot să-i îngrijoreze când nu sunt în jur. Dacă el este agresiv, se poate datora firului nervos sau speriat. Socializarea timpurie ar trebui să fie introduse pentru a evita acest lucru.

Câinii de ciobanesc negru german sunt liniștiți și Extrem de iubitor și prietenos. Aura lor puternică, împreună cu haina întunecată, poate da o impresie mai agresivă, dar acești câini sunt foarte abordabili. Cele care sunt puțin mai mari în vârstă pot să nu fie la fel de sociabile și pot avea nevoie de mai mult timp pentru a angaja pe alții decât cei mai tineri.

Îngrijirea câinelui de ciobanesc negru german

Acești câini sunt adesea admirați pentru aspectul lor plin de bucurie, luxos. Al lor Lungimile straturilor poate varia oriunde de la scurt până la foarte mult timp și să renunțe la acea apariție de curgere și de a călca câinele.

Problema principală atunci când vine vorba de îngrijirea și îngrijirea păstorului tău negru german este al lor Tendința notoriu de a vărsa. Și au vărsat destul de puțin. Aceasta înseamnă că tipurile de păr cu părul mediu și lung vor necesita o atenție deosebită.

Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că Periați câinele cel puțin de două ori pe săptămână. Puneți efortul suplimentar și cumpărați a perie de de-vărsare care vă va ajuta în slujbă. Acest lucru va ajuta la reducerea cantității globale de păr găsite în spațiile dvs. personale. Îl puteți scălda în mod regulat, așa cum doriți pentru tipul standard.

Cele mai populare crescători de păstori germani germani

Manualul german de ciobanesc
Check out & # 8220;Manualul german de ciobanesc& # 8220; - Totul de a ști despre alegerea, hrănirea și îngrijirea unui GSD.

Cei mai populari crescători de păstori germani negri sunt cei care au reproduce acest tip de câine specific de ani de zile sau chiar decenii. O mulțime de caniuri negre GSD se îmbină doar pentru că rasa este în prezent în prezent. Acești crescători săraci nu au avut multă autoritate sau cunoștințe în comunitatea GSD și Programe de reproducere sunt goale.

Aici este o listă foarte incompletă a unor crescători de câini germani germani recomandați.

Păstorul german

Cu un extins 40 de ani de experiență cu păstorii germani, Charles, cu Păstorul german, vă aduce cele mai bune sfaturi și sfaturi despre cum să ridicați aceste pui rare.

El subliniază că este important să obțineți un cățeluș care are a Patrimoniul german. El oferă informații inspirate cu privire la modul de reproducere a acestor câini, precum și oferă videoclipuri de formare extinse prin intermediul său Canalul canalului YouTube. Pasiunea intensă a omului păstor și iubirea pentru această rasă strălucește într-adevăr în tutorialele sale.

https: // YouTube.com / ceas?v = F5SQGG4AUZQ

Prin intermediul site-ului său, crescătorii de câini sunt introduși în vitregeri, precum și o bogăție de bunuri, inclusiv îngrijire, jucărie și produse de exerciții. Proprietarii de câini curioși pot avea acces la o listă de cățeluși care au fost deja vânduți împreună cu fotografii ale câinilor. Obțineți scoopul interior cu o listă pas cu pas cu privire la ce să faceți odată ce veți primi noul dvs. catelus. Cu specimene variate disponibile, alegeți dintr-un GSD negru solid sau un tip standard doar făcând clic pe fotografiile lor pentru a primi mai multe informații.

Shepherd-uri negre negre negre

Această companie de creștere de vârf oferă solidă Păstori germani negri de la liniile IPO Wusv Wusv și patrulele de frontieră cehă. Situat în regiunea Sebago Lakes din Vest Maine, Shepherd-uri negre negre negre sunt crescătorii GSD negri de generație al doilea cu 45 de ani de experiență.

Această echipă de crescători și-a obținut câinii adulți prin intermediul concurenților naționali și ai IPO cu părinții câștigând diverse Premii pe o scară mondială.

Sigla serioasă a păstorilor germani germani
Shepherds negru negru german - Echipa de crescători!

Site-ul web oferă unele dintre cele mai importante alese în domeniul nutriției caninei. Crescătorii de câini și proprietarii sunt, de asemenea, prevăzuți cu o listă a câinilor lor care au fost vânduți anterior, împreună cu toate informațiile și fotografiile disponibile.

Câinii lor vânduți au a Garanție de cinci ani, se întâmplă cu cei mai căutați câini și să conțină cele mai crescute genetice din întreaga lume. Alegeți de la Rio Fierce, Bruiser, Fiară, sau Steele, fiecare cu propriile caracteristici puternice. Câinii lor sunt echipați cu pedigree și medii complete care pot fi examinate prin intermediul site-ului web.

Black Paws Farm

Cu o varietate de culori asortate și furnizarea tuturor tipurilor de straturi, Black Paws Farm câștiga numele lor pentru Reprezentarea specimenului de calitate superioară.

Situat în Antrim, New Hampshire, Aceasta nu este o facilitate, ci o casă cu copii și diverse animale pe proprietate. Dragostea și bucuria lor pentru câini, în special păstorul german negru, le-au condus la noi înălțimi în câmpul de reproducere. Toți puii se nasc și se ridică în casă și au fost toți la veterinar.

Câinii lor sunt inteligenți și ușor instruiți cu temperamente prietenoase. Unii dintre membrii lor au fost implicați în Căutați și salvarea poliției eforturile și Detectarea mirosului și protecţie. Black Paws Farm spune nu la expedierea câinilor și preferă să facă afaceri în persoană.

Câinii variază de la straturi solide albe, de pluș, straturi lungi și stabile, pensionate solide solide, la haine de pensionare sau stabile. Familia este un credincios ferm la câinii lor și mulți dintre puii lor sunt direct de la propriile lor rase.

Narnia Kennels

Robin Winter are 28 de ani de experiență cu reproducere și formare. Ca o canisa de câini de primăvară germană în Canada, Narnia Kennels este un concurent de top când vine vorba de a oferi cele mai bune Câine de lucru pentru concursuri sau reproducere scopuri. Ei se specializează în lucrarea păstorilor germani cu temperamente stabile, menținând în același timp corpuri dornice la câinii lor. CKC Puii înregistrați sunt furnizați prin această canisa de încredere. Linii de sânge sunt adesea combinate, inclusiv DDR, slovacă, germană și cehă.

Toți puii vânduți prin canițele Narnia sunt înregistrate prin intermediul Clubul canadian Kennel Club. Puii pot fi obținuți în cadrul unui gamă de culori cum ar fi negrii, negru cu roșii sau negru și bronz. Ei încearcă să păstreze sigile pigmentate mai întunecate în registrul lor.

Housebroken și instruit pentru ascultare, câinii prevăzuți cu această canisa sunt toate screenite și testate cu unele dintre liniile de sânge deja în a șaptea și a opta generație. Alte servicii oferite prin Kennels Narnia includ servicii de import, promovare, potențial de poliție și câini de serviciu.

Narnia Kennels include o listă de realizări de formare, cum ar fi mai multe premii de înaltă clasă la Clubul German Shepherd Dog Cercetarea națională a Canadei, mai multe premii înalte în alte concursuri regionale, precum și alte realizări foarte remarcabile. Robin are intitulat și instruit de peste 30 de câini diferiți în Schutzhund și a furnizat oficiali de patrulare de frontieră și de aplicare a legii cu partenerul corect de lucru.

Verificați-vă Lista numelor germane de câini! Ele sunt destul de potrivite!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ghid pentru păstorii germani negri