Puiul brut pentru câini - riscuri, beneficii nutriționale & rețete

Pui brut pentru câini - riscuri, beneficii nutritive și rețete

Este pui brut pentru câini o idee bună? Vorbim despre o altă tendință și, prin urmare, este datoria noastră să o analizăm pentru a vă informa argumentele pro și contra. Indiferent dacă încercați să îmbunătățiți dieta câinelui dvs. sau să o hrăniți pur și simplu o mâncare nouă, interesantă, vă vom lua de mână și vă vom arăta totul despre asta.

Vom arăta cât de mult pui brut pentru a hrăni un câine, Cum să-l introduceți la dieta sa și cum să completați mai bine pentru a obține cele mai bune rezultate. Toate răspunsurile într-un singur loc!

Beneficiile nutriționale ale hrănirii puiului brut la câini

Există un motiv pentru care puiul brut pentru câini este o tendință și este îngrijirea și se datorează beneficiilor sale nutriționale mari, mai ales în comparație cu standardul standard pe care îl cumpărați din magazin. Mai jos, găsiți principalele beneficii.

Sursa mare de proteine

Proteină este cel mai important macronutrient pentru câinii tăi și, prin urmare, trebuie să obțină cantități adecvate de ea și din surse de înaltă calitate. Acesta este unul dintre motivele principalelor proprietarii consideră că este complet Dieta RAW. Din păcate, kibul convențional nu este suficient, deoarece este plin de umpluturi și proteine ​​de calitate scăzută.

Pe de altă parte, Puiul brut este o sursă bună de proteine. Aici aveți conținutul de proteine ​​din tăieturile principale de pui (100g):

  • Sânii: 26 grame
  • Coapse: 13.5 grame
  • Aripi: 30 grame

Prin urmare, adăugarea de pui la dieta câinelui dvs. este o modalitate bună de a-și atinge nevoia zilnică de proteine ​​fără prea mult hassle. Puteți pregăti o mare varietate de rețete, pe care o vom verifica în următoarele secțiuni.

Cum rămâne cu proteina vegetală?

În mod obiectiv, proteina animalelor, în acest caz de la pui, este mai completă decât proteina vegetală, ceea ce o face de o calitate superioară. Prin urmare, pentru a furniza nevoile zilnice de proteine ​​ale animalului dvs. de companie, Alegeți puiul peste orice proteină pe bază de plante În orice zi a săptămânii.

De asemenea, ați putea alege carnea de vită sau miel în loc de pui, dar este încă o opțiune bună, în special pentru preț. Prin urmare, este o soluție excelentă atunci când doriți să îmbunătățiți dieta câinelui dvs. și sunteți într-un buget strâns.

Cu toate acestea, chiar dacă este o sursă ieftină de proteine, ea încă vine cu provocări pe care trebuie să le rezolvi, deoarece vom explica în următoarele secțiuni, care au de-a face cu deficiențele nutriționale.

proteine ​​animale vs proteine ​​vegetale
Proteina de pui este mai completă decât proteina vegetală.

Numărătoare de calorii reduse

În plus față de a fi bogat în proteine, este, de asemenea, scăzut în calorii, mai ales dacă vorbim despre tăieri slabe ca a Piept de pui, care are doar 165 de calorii la fiecare 100 de grame. În comparație cu alte surse de proteine, cum ar fi carnea de vită și miel, diferența este clară.

Prin urmare, Este o opțiune excelentă atunci când câinele dvs. este pe un pierdere în greutate regim, Pe măsură ce vă puteți reglementa mai bine aportul de calorii în timp ce atingeți încă cerința zilnică a proteinei pentru animalul dvs. de companie. Cu toate acestea, este important să știți că puiul nu are mai multe substanțe nutritive și minerale, ceea ce ar putea duce la o dietă dezechilibrată. Prin urmare, va trebui să echilibrați în mod corespunzător cu alte surse de proteine. Pentru a face clar, aici aveți vitaminele și mineralele pe care le lipsește:

  • Calciu
  • Cupru
  • Clorură
  • Fier
  • Iod
  • Zinc
  • Potasiu
  • Mangan
  • Vitamina D
  • Thiamin
  • Vitamina A
  • Folate
  • Vitamina E
  • Riboflavin
  • Vitamina B-12

Toate acestea sunt esențiale pentru bunăstarea câinelui dvs. și servește pentru a dovedi că nu este vorba de calorii sau conținut de proteine, deoarece trebuie, de asemenea, să luați în considerare substanțele nutritive.

Sursa de acid gras omega 6

Puiul are concentrații uriașe de acizi grași omega-6, fiind mult mai mare decât sursele cum ar fi carnea de vită și somon, și chiar rață și fazan. De exemplu, Pieptul de pui are o cantitate aproximativă de 1660 mg de omega-6, care este foarte mare.

Cu toate acestea, datorită conținutului scăzut al acizilor grași omega-3, acesta poate deveni rapid o problemă dacă nu știți cum să o echilibrați și, prin urmare,, Nu este o idee bună să se bazeze exclusiv dieta câinelui dvs. pe puiul brut.

Este o modalitate bună de a conduce acizii grași omega-6 în dieta câinelui tău, dar ține cont de faptul că are riscul de a provoca inflamație, așa cum vom vedea în secțiunea următoare.

Riscuri de hrănire a puiului brut la câini

Chiar dacă beneficiile nutriționale sunt clare, hrănirea puiului brut la câinele dvs. reprezintă și riscuri pe care trebuie să le factați. Mai jos, găsiți analiza noastră completă, astfel încât să puteți fi conștienți de Cons.

Provoca inflamație cronică la câini

Potrivit proprietarilor, datorită naturii neechilibrate a grăsimii de pui, Este o cauză comună a inflamației cronice la câini. Ceea ce vrem aici este că, în comparație cu alte surse de proteine, are un raport rău de omega-3 la omega-6. Pentru a vă ajuta să înțelegeți, să vedem graficul de mai jos:

Conținut de grăsimeOmega-3 (aprox.)Omega-6 (aprox.)
Pui160 mg1660 mg
Vită200 mg290 mg
Somon180 mg200 mg

După cum puteți vedea, în comparație cu carnea de vită și somon, are o disproporție foarte mare a acizilor grași omega-6. Prin urmare, ar trebui să monitorizați modul în care câinele dvs. reacționează la el, deoarece această natură a grăsimii de pui ar putea provoca inflamație cronică la câinele dvs.

În toate cazurile, puiul nu ar trebui să fie singura sursă de proteine ​​pentru câinele dvs., deoarece după cum ați văzut, carnea de vită și somonul sunt superioare, iar același lucru se aplică la jocul de miel și sălbatic, cum ar fi cerbul.

Niveluri scăzute de vitamina D

Dacă tot ce-ți dai câinele este pui brut, atunci o vei pune în pericol de a dezvolta mai multe deficiențe de vitamine, o lipsă de vitamina D cea mai proeminentă. Pentru a vă ajuta să vedeți cât de scăzute sunt nivelele, să vă împărtășim cu dvs. următoarele grafice:

A tăiaVitamina D-3 (μg / kg)25 (OH) -D-3
Piept02-
Coapsă3.0≤2.0
File2.0≤2.0
Ficat2.02-

După cum puteți vedea, are concentrații foarte scăzute de vitamina D și este mai îngrijorător, având în vedere că majoritatea proprietarilor tind să hrănească pieptul de pui la animalele lor de companie atunci când optează pentru acest tip de dietă.

Dacă doriți să citiți mai multe despre asta, Apoi puteți verifica acest studiu, care vorbește despre diferitele concentrații de vitamina D în mai multe tipuri de carne, cum ar fi Turcia, carne de vită și carne de porc.

Risc de paralizie fatală

Cel mai îngrijorător aspect despre hrănirea puiului brut la câini este o paralizie fatală, care, conform următorului studiu, Pune-ți animalul cu un risc mai mare de ao dezvolta.

Potrivit studiului, Se întâmplă din cauza unei infecții cu campylobacter, Care este un declanșator major care dezvoltă boala la câine, care primește numele polradiculoneurisei acute (APN) afectează toți câinii la fel, dar dacă animalul dvs. este predispus la infecții, de exemplu, datorită problemelor sistemului imunitar, apoi hrăniți Puiul brut la câinele dvs. poate fi prea periculos.

În plus față de toate riscurile menționate mai sus, merită să evaluați situația individuală a câinelui dvs. înainte de a avansa cu acest mod de a mânca. Sfatul nostru este de a Analizați situația animalului dvs. de companie, și pe baza asta, luați-o încet pentru a vedea cum reacționează câinele dvs.

Includeți puiul brut într-o masă câinilor
Fiți conștienți de argumentele pro și contra înainte de a include puiul brut în dieta câinelui dvs.

Incorporarea puiului brut în mesele câinelui

Dacă ați decis că este o idee bună să începeți să hrăniți puiul brut la câinele dvs., atunci veți găsi cele mai bune sfaturi pentru a le include în dieta sa. Desigur, fiți conștienți de argumente pro și contra înainte de a merge mai departe.

Add-on la mese normale

După cum ați văzut, puiul brut funcționează cel mai bine ca un add-on, mai degrabă decât singura sursă de proteină pentru câinele dvs. și, prin urmare, ar trebui să o adăugați la masa obișnuită a câinelui dvs.

Poti începeți cu un sfert de pui brut și să vedeți cum face ca câinele dvs. să reacționeze la el. În cazul în care observați un impact pozitiv, îl puteți mări până la 2 trimestre. Cu toate acestea, monitorizează întotdeauna reacțiile, datorită riscurilor potențiale, cum ar fi prea mult acizi grași omega-6.

Tratamente

În cazul în care nu doriți să o faceți singura sursă de proteine ​​după ce ați citit riscurile potențiale, atunci ați putea să o includeți ca un tratament deoarece mulți câini îl iubesc. Prin urmare, Puteți să o includeți ca parte a sistemului de recompensă pentru instruirea animalului dvs. de companie.

Ai putea pur și simplu să-l hrănești proaspăt și crud la câinele tău sau în schimb, ai putea să-l deshidrați ca a Chewy Treat. Până la tine și pe baza a ceea ce câinele tău îi place cel mai mult. Oase brute poate fi, de asemenea, un tratament delicios dacă dg-ul dvs. îi iubește!

pui brut ca un tratament pentru câini
Puteți folosi puiul brut ca recompensă în timp ce vă antrenați animalul de companie!

Chiftele

În cele din urmă, o modalitate bună de a include puiul brut este adăugându-le la chifteluțe. Poti Combinați-l cu alte surse de proteine cum ar fi carnea de vită și miel, pentru a echilibra rata de acizi grași omega-3 și omega-6 și pentru a aduce alte substanțe nutritive importante, cum ar fi zincul, manganul, potasiul și vitaminele, cum ar fi vitamina B-12 și vitamina D.

Hrănirea câinilor brute Pui de pui - Întrebări frecvente

Hrănirea puiului brut la catelul dvs. este un subiect controversat, și, prin urmare, oferă spațiu pentru multe întrebări. Mai jos, găsiți răspunsurile la cele mai frecvente.

Cât de mult pui de pui ar trebui să-mi hrănesc câinele?

Pentru a face esențială, ar trebui să vă hrăniți puiul de câine de 2-3 ori pe zi, făcând fiecare masă aproximativ 1 până la 3 trimestre de pui, în funcție de dimensiunea câinelui. Asigurați-vă că includeți pielea. Pentru un câine mare, cum ar fi malamutul din Alaska, va trebui să mănânce aproximativ 2 kilograme de pui brut.

Cu toate acestea, datorită deficiențelor nutritive ale puiului, împreună cu dezechilibrele din acizii grași omega-3 și omega-6, trebuie să o echilibrați cu alte surse, cum ar fi somonul, care este ridicat în Omega-3 și are concentrații ridicate de vitamina B -12 și potasiu, care sunt compuși pe care puii nu le lipsește.

Pot să-mi hrănesc puiul de câine în fiecare zi?

Nu este ideal să vă hrăniți puiul câinelui în fiecare zi ca singura sursă de proteină, deoarece nu are o serie de substanțe nutritive și minerale importante, cum ar fi potasiu, mangan, zinc, calciu, vitamina B-12, vitamina D și vitamina E, care ar putea duce la dezechilibre nutriționale severe.

Mai mult, deoarece are o rată disproporționată a acizilor grași omega-6 și omega-3, ar putea duce la inflamație cronică, având în vedere că vă hrăniți numai puiul câinelui în fiecare zi.

Poate un câine să se îmbolnăvească de la consumul de pui brut?

Câinele dvs. se poate îmbolnăvi de la consumul de pui brut În cazul în care îl folosiți ca fiind singura sursă de proteină, datorită conținutului ridicat al acizilor grași omega-6 (aproximativ 1,660 mg) și lipsa de vitamine importante cum ar fi vitamina D și vitamina B-12, precum și mineralele cum ar fi calciul , mangan și zinc.

Puiul brut este o sursă bună de proteine ​​și este scăzută în calorii, dar Trebuie să o echilibrați cu alte tipuri de carne cum ar fi carnea de vită, somon și miel, datorită raportului superior al acizilor grași omega-3 și omega-6, precum și conținutul bogat de minerale, substanțe nutritive și vitamine pe care le lipsește puiul brut.

Cel mai important lucru este să Monitorizați modul în care reacționează câinele dvs Deoarece hrănirea este prea multă pui brut poate duce la scenarii periculoase, cum ar fi paralizia fatală (Polhradiculoneurită acută).

Pot să-mi hrănesc picioarele de pui de câine?

Picioarele de pui sunt o mâncare bună pentru câini, deoarece constau în principal din cartilaj, piele și țesut conjunctiv. Ele sunt o adăugare nutritivă a dietei din animalul dvs. de companie datorită conținutului lor bogat de condroitină și glucozamină, care sprijină sănătatea optimă și dentară. Acesta este motivul pentru care mulți proprietari le folosesc pentru a trata câinii cu osteoartrită.

Pentru a aduce câinii dvs. cea mai mare biodisponibilitate a glucozaminei și a chondroitinei, este mai bine să servi-le proaspete sau înghețate, Așa cum oferă biodisponibilitate 100%. În plus, le puteți folosi și ca un tratament.

În cele din urmă, hrănirea puiului de câine brut este decizia dvs. ca proprietar. Luați în considerare ceea ce cere individul dumneavoastră și faceți modificări, deoarece au nevoie de ea. Puiul brut poate fi un mare beneficiu pentru câinele dvs., dar trebuie să fiți conștienți de riscuri, de asemenea, pentru a lua o decizie pe deplin informată.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puiul brut pentru câini - riscuri, beneficii nutriționale & rețete