Cum să creați boston terriers - fundal, cele mai bune practici, sănătate etc.

Cum să creați Boston Terriers - fundal, cele mai bune practici, sănătate etc

Poreclit American Gentleman, Rasa de câine din Boston Terrier este o minune mică a lumii canine care cântărește 15-25 lb și măsoară 9-15 în. Dacă vă întrebați Cum să rasați Boston Terriers, Acest articol vă va explica particularitățile rasei și modul de reproducere mai sănătoasă Boston Terriers.

Toate rasele de câine, de la Chihuahuas la Marele Danezi, fac parte din aceeași specie (credeți sau nu!) Deci, da, toți trec prin aceleași Cronologie de rasinoasă, și femelele din toate rasele urmează aceleași reguli pentru ei Cicluri de căldură. Cu toate acestea, fiecare rasă are un alt fundal, scop și cele mai bune practici care se schimbă cu fiecare rasă specifică.

Creșterea teritoriului Boston necesită cunoștințe despre problemele de sănătate care afectează American Gentleman, inclusiv dificultățile de naștere, secțiunile C și sindromul de obstrucție a căilor respiratorii înfricoșătoare ale brachycefalului.

O mare mulțumire lui Kaitlyn Dutton pentru scrierea acestui articol; ea își documentează propria călătorie pentru a fi un crescător de terrier din Boston Blogul ei.

Istoria creșterii Terrier din Boston

În jurul anului 1865 sau 1871, prima versiune a ceea ce ar deveni un terrier din Boston a fost importat de către Robert C. Dogar la Boston, Ma. Se estimează că câinele era un amestec de Bulldog englez precum și Terrier alb englez. Hooper a numit câinele Judecător. El a cântărit 32 de kilograme și a fost brânza întunecată cu o flacără albă.

Terrier alb englez

În Anglia din secolul al XIX-lea, luptele de câine și sporturile de sânge au fost la o înaltă calitate în popularitate și frecvență. Au fost create noi rase pentru a proiecta lupta finală și câinele de șobolan. Buldog, Pitbull și Terrier Tipuri au fost rasele de origine pentru Boston Terrier. Deoarece luptele cu pituri au fost considerate ilegale în Anglia, frecvența cruciului buldog-terrier a crescut.

Terrier alb englez este acum dispărută, dar Terrierul Boston se desfășoară pe linia unică.

Judecător, primul terrier din Boston

Un buldog și o rasă de terrier alb au produs primul terrier din Boston numit judecător. Judecător a fost crescută la o persoană similară și prin generații, rasa a devenit mai mică, mai puțin musculară și mai aproape de Terrierul Boston pe care îl cunoaștem astăzi.

Judecător a fost crescută la mai multe femei. Dacă descendenții săi au început să prezinte prea multe trăsături de buldog sau trăsături terrier, acestea au fost traversate cu rasa opusă. În cele din urmă, linia franceză a buldogului a fost adăugată la amestec. În acest moment, rasa emergentă a câștigat numele Boston capete rotunde.

Recunoașterea oficială

În 1893, Terrierul Boston a fost aprobat pentru aderarea la AKC, care le-a făcut Prima rasă americană non-sportivă admisă. În anii 1900, luptele cu pituri a pierdut popularitatea și a fost ilegal din punct de vedere tehnic, astfel încât terrierii Boston au început să fie crescuți ca câini de companie. Aceasta a fost o fetiță ușoară, deoarece Terrierul Boston a avut deja multe trăsături de însoțitor. În anii 1950, aspectul câinilor pe care îl cunoaștem astăzi a început să devină norma.

Preocupări de sănătate la reproducerea teritoriilor Boston

Terrierii Boston au o reputație de suferință de mai mult Tulburări genetice decât rasa medie. Acest lucru este cauzat de fața lor plană, cu ochii mari și de faptul că sunt născuți Câteva capete mari.

Cadrul terrierului Boston este compact, deoarece încă posedă mușchii de la rasele de origine ale buldogilor și terorilor. Forma și urechile lor sunt cea mai recunoscută caracteristică pentru rasă, deoarece capul lor este în formă de cub cu urechi ascuțite și ochi mari.

Unii terrii din Boston sunt capabili să aibă Nașteri naturale, în special atunci când se obține calciu adecvat. De obicei dacă o cățea trebuie să aibă a c-secțiune Ar putea fi spulbed. Distocia La câini este definită ca o naștere dificilă, O problemă comună în rasa Terrier Boston. Se suspectează că dificultățile apar din cauza canalului îngust de naștere al mamei și a pieptului mare și a umerilor largi ai puii produsi. Prin urmare, secțiunile C sunt destul de comune. După o secțiune C, nu este neobișnuit ca o cățea să fie spionată ca disticia cauzată de disproporția fetală-pelviană poate duce adesea la moartea mamei și puii, așa că este în interesul lor.

Boston Terriers poate fi ușor predispus la flatulență, asigurați-vă că vă hrăniți câinele hrană pentru câini de înaltă calitate de la o vârstă fragedă.

Sindromul de obstrucție a căilor respiratorii brahycefalice (Baos)

Sindromul de obstrucție a căilor respiratorii brahycefalice (Baos) poate provoca câini să aibă probleme de respirație. Nosele Boston Terrier sunt mai scurte decât alte rase, dar țesuturile și componentele din nas sunt în continuare modelate la fel. Cu alte cuvinte, aceleași cantități de țesuturi sunt împinse într-un spațiu mai mic. Cele mai multe rase scurte au probleme cu respirația la un moment dat, dar Baos poate provoca probleme la punctul în care câinii se vor prăbuși.

Boston Terrierii cu nasuri care stau aproape direct sub ochii lor și chiar lângă capetele lor sunt considerate calitatea superioară și mai mult până la standard, dar acestea sunt la un risc mai mare pentru simptomele Baos.

Cu Tehnici selective de reproducere, Pot exista condiții negative de reproducere care vin alături de trăsăturile dorite. În reproducere pentru cadrul mai mic al unui terrier de Boston, botul și nasul mai mic au devenit trăsături recunoscute alături de acest lucru. Nasul compact scurt al terrierului din Boston poate provoca dificultăți de reproducere. Problemele pe care această rasă le are în mod obișnuit de la respirație, la rândul său, pot provoca disconfort cronic și duce la dificultăți cu exerciții fizice. Brachycephaly este atunci când forma craniului este mai scurtă decât cea normală pentru speciile tipice, aceasta este ceea ce posedă terrierii din Boston. Toate rasele cu brahycefalie au sindromul de obstrucție a căilor respiratorii brahycefalie (Baos). Baos este atunci când țesutul moale al nasului este comprimat într-o zonă mult mai mică, ceea ce duce la rezistență la respirație și disconfort. Toți terrii Boston sunt afectați într-o oarecare măsură de acest lucru.

Origins de crescătorie terrier din Boston
Originile rasei Terrier Boston: Atât Bulldogul englez, cât și Terrierul alb englez acum dețin un rol imens în dezvoltarea rasei.

Unii crescători își iau puii la veterinar ca nămoluri să se lărgească înainte de a fi vânduți. Aceasta este o procedură rapidă și va îmbunătăți semnificativ calitatea vieții pentru câini. Din cauza acestei probleme genetice, terrierii din Boston sforăie de obicei și strănut invers. Cazurile ușoare nu provoacă probleme semnificative. Într-un fel, această condiție este doar o parte din existența lui Boston Terrier și de a trăi în acest fel nu le deranjează întotdeauna. Dar crescătorii trebuie să țină cont de riscurile de reproducere a unui câine cu simptome Baos semnificative.

Cataracta ereditară juvenilă (JHC)

Unul dintre cele mai frecvente afecțiuni ale câinilor de rasă pură este cataractă. Cataractele ereditare juvenile sunt de obicei văzute până la vârsta de 3 sau 4, dar majoritatea timpului microscopic pot fi văzute în ochi între 8 și 12 săptămâni de vârstă. Ele sunt, de asemenea, cunoscute ca Cataracta ereditară cu debut precoce. Un terrier Boston care are două copii ale HSF4 Gena va arăta semne fizice ale JHC, dar un câine cu o singură copie a genei va fi considerat un transportator. Un câine care este un transportator nu va arăta vreodată semne de JHC, deși câinii care sunt clară (fără gena HSF4) sau purtători (o genă HSF4) încă mai au riscul cataractei mai târziu în viață.

Se estimează că 11% din terrierii din Boston suferă de Ailment JHC. Crescătorii trebuie să țină cont de această condiție deoarece doi câini care nu par a avea JHC pot avea în continuare puii afectați. Dacă doi câini sunt crescuți împreună și dacă fiecare dintre ei este un transportator, atunci 50% dintre puii vor transporta două gene HSF4. Rezultatul va fi simptome fizice ale bolii. Prin urmare, dacă aveți vreodată cățelușii din Boston Terrier care au cataractă, atunci este evident că ambii părinți au o singură genă.

Pentru a preveni JHC, crescătorii pot administra un test simplu de tampon de obraz. O altă opțiune este un examen CERF care va dura un an, iar apoi va trebui să fie luată un alt test. În acest examen, un oftalmolog certificat veterinar va dila ochii lui Boston, iar apoi o lumină va fi folosită pentru examen. După acest punct, este utilizat un microscop. În timpul porțiunii microscopice, VET va determina dacă sunt prezente cataracte. Crediții care au testat RAN vor avea o reputație mai bună și mai puține probleme în jos.

Mielopatie degenerativă (DM)

Mielopatia degenerativă afectează corzile spinării câinilor și, eventual, va duce la paralizie. Părțile care sunt necesare pentru câini pentru a-și mișca picioarele posterioare sunt situate în măduva spinării. Această boală determină că aceste părți să plece în mod esențial până când nu mai există. Ei nu dispar dramatic. Ei degenerează progresiv. După ce se face degenerarea, va fi văzută paralizia totală. Singura modalitate de a confirma că un câine are boala este de a avea a Neurologul veterinar Uită-te la măduva spinării cu un microscop. În mod obișnuit, este nevoie de șase luni până la un an înainte de apariția paraliziei.

Dacă observați că câinele dvs. se împiedică mai mult decât de obicei sau dacă unghiile posterioare poartă mai repede, atunci acestea ar putea fi semne de dm. Nu panică încă, acestea ar putea fi, de asemenea, semne de rănire. De cele mai multe ori DM nu vor fi observate până când câinele nu are probleme cu mișcarea în picioarele posterioare împreună cu probleme în picioare. De asemenea, coada câinelui ar putea opri pasul. Condiția nu este o problemă pentru câinii tineri și, de obicei, nu începe până când un câine nu are vârsta de 8 până la 14 ani. Deși au existat cazuri de câini de 5 ani cu DM.

Vestea bună este că câinele nu este în durere, el nu se poate mișca corect. Nu există tratamente pentru DM, dar crescătorii pot împiedica boala prin testarea atât a câinilor de reproducție masculină, cât și a femeilor. Din fericire pentru crescători, există o genă care provoacă această boală. Un test simplu de tampon de obraz poate fi rulat pentru a verifica dacă câinele dvs. este un transportator sau dacă vor exista simptome mai târziu în viață.

Luxarea patellară

Luxarea patellar are loc Când capacele genunchiului cad din loc Când osul coapsei nu este modelat corect această condiție poate apărea. Unele simptome posibile sunt limpede, sări peste atunci când rulează, disconfort, piciorul nu este capabil să susțină greutatea câinelui și simptomul evident al genunchiului îndreptat spre exterior. Din fericire, câinii nu simt durere atunci când genunchia este în afara locului.

Luxarea patellar este de obicei cauzate de genetică Dar leziunile pot fi, de asemenea, un factor. De cele mai multe ori, starea este vizibilă la vârsta de 4 luni, dar un veterinar poate spune mai devreme. Cea mai bună prevenire este câinii de reproducere care nu au simptome. Este benefică pentru crescători și cumpărători să aibă Boston Terrier Puppies Vet verificat înainte de a fi vânduți. În cele mai multe cazuri, cumpărătorul are 48 de ore pentru a-și examina veterinarul pe câinele achiziționat. În timpul acestei examinări, un veterinar va simți genunchii câinelui dvs. pentru a vedea dacă au o luxare patellar.

Displazie de șold

Hip displazia este un emiterea scheletului care determină îmbinările de șold să aibă probleme care să formeze corect. Cu alte cuvinte, mingea osului și soclul corespunzător nu se potrivesc corect. În loc de a lucra în mod corespunzător oasele mănâncă împreună, care pot duce la artrită. Pentru a ajuta câinele cu durere, artrita poate fi tratată. Câinii supraponderali au un risc mai mare de a dezvolta artrită și prezintă de obicei simptome de artrită mai devreme.

Condiția apare în mod obișnuit la crescândă puii. De obicei, este moștenit de la părinții câinelui. Problemele de mediu pot afecta, de asemenea, dacă puii vor afișa simptome. Dacă puii sunt expuși riscului de a fi acțiuni infectate ar trebui luate. De la naștere până la 3 luni este un moment important pentru a preveni creșterea rapidă sau obezitatea. Rasele care cresc cele mai lente au un risc mai mare de displazie de șold, deoarece sunt mult mai probabil să devină supraponderali.

Semnează că un terrier Boston ar putea avea displazie de șold: scăderea mișcării, probleme în picioare, scăderea mușchilor, câinele pare să fie în durere, câinele nu vrea să meargă sus, și probleme cu mers. Un VET calificat poate verifica dacă displazia de șold și X-Rays pot fi de asemenea rulați. Câinii cu displazie de șold sunt la un risc crescut de a dezvolta alte probleme de sănătate. Terrierii Boston sunt la un risc mai mare decât câinele mediu pentru a fi supraponderal. Rețineți că obezitatea poate face Baos mai rău. Prin urmare, Trebuie luate măsuri de precauție prevenirea obezității. În unele cazuri, intervenția chirurgicală poate rezolva această condiție.

Testarea sănătății Terrier Boston

Testarea sănătății Terrierii din Boston este foarte importantă pentru a face înainte de a le reproduce pentru a minimiza posibilele probleme de sănătate ale catelusilor.

Clubul național de rasă Recomandă trei teste de sănătate pentru terrierii din Boston, inclusiv:

  • o evaluare patella,
  • o evaluare oftalmologă (inclusiv Caer / CERF), și
  • Testarea Baer.

Terrierii Boston sunt cunoscuți de suferința de luxarea patelară, ceea ce înseamnă că genunchiul va scăpa din canelura femurală atunci când genunchiul este extins, de unde nevoia unei evaluări patella.

O altă problemă proeminentă în sănătatea lui Boston Terrier este ochii lor, dintre care sunt predispuși la ochi de cires și atât cataractă pentru minori și adulți. Pe măsură ce cataractele nu sunt întotdeauna vizibile și ochii de cires necesită întotdeauna unele intrări chirurgicale, evaluările oftalmologului pot identifica o problemă a ochiului înainte de creșterea problemei. Companion Animal Registry Ochi (Caer) sau Fundația de înregistrare a ochilor caninei (CERF) oferă crescătorilor cu cunoștințe despre sănătatea ochilor câinelui și este un test specific de ochi realizat de oftalmolog.

În cele din urmă, dar nu mai puțin important, Brainstem Auditive Evocked Răspuns (BAER) Test! Terrierii Boston sunt cunoscuți pentru că au surzenie într-una sau ambele urechi. Boston Terriers care au mai mult de o treime din colorarea corporală, care sunt albi produc, de obicei, mai mulți pui surd. Toate aceste teste pot minimiza riscurile de sănătate în litidele viitoare, alegând părinții adecvați.

Cum să rasați Boston Terriers

Hrănirea și reproducerea Boston Terrier
Boston Terrier Breeders trebuie să fie foarte atenți la hrănirea câinilor lor de la cea mai veche vârstă.

Bătrânul Boston Boston este considerat relativ complicat în comparație cu alte rase de câine mult mai simple. împerechere (cravată de copulatorie) în general, merge fără probleme și așa face Sarcina și munca. Din cauza dimensiunii sale, rasa terrier Boston este supusă uneori secțiunilor cezariane.

Sunt numeroase probleme și riscuri pentru sănătate cu terrieri de reproducere din Boston că trebuie să fiți conștienți de. Nașterea unui gunoi de terrii Boston are un risc ridicat de a duce la o secțiune C și chiar moartea. Acest lucru se datorează distociei de la capetele mari și umerii înguste. Secțiunile C pot duce la deces, adesea de aceea femelele sunt spused după o secțiune C. În plus, rasa are o varietate de riscuri generale de sănătate care pot complica lucrurile în livrare.

De exemplu, mulți terrii din Boston vin cu probleme cardiace care pot deveni proeminente în momente de stres ridicat, cum ar fi nașterea. Prin urmare, este esențial să vă luați femeia însărcinată cu veterinarii în mod regulat pentru a vă ține ochii asupra sănătății sale.

Care este mărimea gunoiului Boston Terrier?

Este comună pentru terrierii din Boston să aibă 3 până la 5 pui, si Dimensiune maximă de gunoi este de obicei 7. Rareori, terrierul Boston poate avea mai mult de 7 pui. Rețineți că câinii mai sănătoși vor avea mai multe pui. O altă modalitate de a crește numărul de pui este de a avea cățea crescută mai mult de o dată în aceeași căldură, dar dacă un bărbat este crescat de multe ori numărul său de spermatozoizi va scădea.

Terrierii Boston au nevoie de secțiuni C în timpul livrării?

Din cauza dimensiunii Boston Terrier Capete, ele sunt la un Risc major pentru secțiunile C. Cu acea fiind spus, există multe boston care au nașteri vaginale normale. Atunci când câinii sunt deficitați în calciu, lucrează mai mult și mai dureros, ceea ce mărește riscul de C-Secțiune. Rasa este topping clasamentul de câine rase cel mai expus riscului de a fi supus unei livrări chirurgicale.

Suplimentele de calciu pot fi utile pentru cățele după naștere, dar niciodată în timpul sarcinii. Dacă oferiți calciu pentru un câine însărcinată, acestea nu sunt în măsură să estimeze biologic și să furnizeze adevărata cantitate de calciu necesar în timpul creșterii câțâilor și pentru producția de lapte. Țesutul moale al fetușilor poate deveni Calcificat Când se furnizează excesul de calciu în timpul sarcinii. Încrederea la câinele dvs. pentru a putea oferi cantitățile corecte de calciu și ajustări în timpul sarcinii.

Când câinele dvs. este însărcinată, dă-i o hrana de catelus de înaltă calitate sau un produs pentru toate etapele de viață. Ambele produse au mai mulți nutrienți decât un hrană pentru câini adulți. Când câinele dvs. este însărcinată, brânza de cotia de alimentare sau pentru o absorbție suplimentară, dați gelului Calsorb care este disponibil într-o seringă. Deoarece terrierii Boston au un risc crescut de secțiuni C, asigurați-vă că aveți numărul de telefon de urgență al medicului veterinar salvat.

Viitorul de creștere a terrierilor din Boston

Ochii mari recunoscuți ai lui Boston Terrier au fost proeminenți de la nașterea primului judecător din Boston Terrier și Ne așteptăm ca ochii să rămână mari.

Standardul de culori Boston Terrier este negru / alb, brindle / alb, sau etanșare / alb. În 1900, toate celelalte culori au fost excluse care au provocat crescătorii să înceapă culori care au fost de până la standard. AKC va accepta orice culoare din Boston Terrier, dar culorile care nu sunt până la standard nu pot fi în inelul de spectacol. De asemenea, Terriers Splash Boston nu se consideră la standard. Un câine este considerat splash dacă este în primul rând albă, cu câteva marcaje negre.

În ultimii 15-20 de ani, a existat o mișcare a oamenilor care doresc Red, Fawn și Blue Boston Terriers. Aceste culori sunt uneori anunțate ca fiind rare, dar ele devin din ce în ce mai frecvente. Devine din ce în ce mai dificilă pentru ca oamenii să găsească culoarea originală alb-negru. Când Terrierul Boston a fost acceptat inițial în AKC, toate culorile au fost acceptate ca standard. Interesant, unul dintre primii campionați Boston Terriers a fost o stropire! Nu se cunoaște dacă terrierii Boston vor deveni și mai colorați în viitor sau dacă culoarea alb-negru va face o revenire.

Creșterea teritoriului Boston
Ghidul nostru gratuit pentru reproducerea Boston Terriers - Împărtășiți-l!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să creați boston terriers - fundal, cele mai bune practici, sănătate etc.