8 Rase de câini de lupi: arata ca lupii sălbatici!

Wolf-cum ar fi rasa

Ca cineva care a petrecut cea mai mare parte a vieții sale îngrijirea animalelor non-domestice, cu siguranță primesc recursul lupilor și alți canini sălbatici.

Au fost legale (și în interesul animalelor "de interes) să facă acest lucru, aș avea deja un pachet de Câini sălbatici africani A trăi în casa mea (deși sunt sigur că Rottie - să nu mai vorbim de soția mea - ar respinge cu tărie această idee).

Dar, din păcate, pentru cei cărora le place lupii, Apex de 175 de lire nu sunt exact potrivite pentru viața în suburbii. În timp ce lupii nu sunt animale vicioase, ele sunt prea inteligente, precaute, independente și predative pentru a fi considerate animale de companie bune pentru iubitul mediu de animale.

În timp ce noi toți putem visa să avem propriul nostru direwolf cu că împărtășim o legătură spirituală, majoritatea oamenilor vor trebui să se stabilească pentru un câine domestic care arată pur și simplu ca un lup.

Din fericire, există o mână care seamănă superficial, fără a reprezenta pericolul și dificultatea ca un lup să fie un lup.

Conexiunea de câine de lup

Cred că ați făcut clic pe acest articol pentru că doriți un câine care arată ca un lup și nu sunteți interesat de o lecție de biologie despre evoluția și taxonomia caninei. Dar, este important să rețineți că câinii și lupii sunt specii strâns legate, care împărtășesc strămoșii obișnuiți.

Pentru o lungă perioadă de timp, câinii domestici (Canis familiaris) au fost considerate Descendenții direcți ai lupilor gri (Canis lupus). in orice caz, cercetare recentă A murmurat puțin apele și se pare că Beagle-ul dvs. este mai probabil să fie un văr de lupi gri, în timp ce ei au evoluat direct de la un strămoșii care dispăruți acum.

Indiferent de filogenia precisă a grupului, câinii și lupi sunt critters foarte strâns, care prezintă o serie de asemănări. În multe privințe, câinii sunt asemănători cu puii de lupi, având în vedere caracteristicile feței minore, o predilecție pentru joc și moduri vocale.

Câinii domestici încă posedă o mare parte din ADN-ul care le-au făcut lupi în primul rând, dar majoritatea acestor trăsături asemănătoare lupilor au fost "inchis." Aceasta înseamnă două lucruri:

1) Câinii și lupii pot întreba și produce hibrizi fertili de câine de lup.

2) Unele dintre aceste trăsături asemănătoare lupilor pot fi "reactivate" prin eforturi selective de reproducere, ceea ce le va face să semene cu strămoșii lor de lupi. Acest lucru nu le face lupi; doar le face uite cum ar fi lupii.

Înainte de a începe să ne uităm la rasele de lupi, verificați această fotografie a unui lup real pentru a vă ajuta să vă calibrați ochiul.

lup

Opt dintre cele mai lupte asemănătoare lupilor 

Cele opt rase de mai jos seamănă cu lupi la diferite grade. Unele sunt produsul hibridizării de câine-lup, dar altele sunt pur și simplu câini care au fost crescuți selectiv pentru a se aseamănă cu lupi.

1. Kugsha

câine de lup

Photo Courtesy of 101dogares.COM

Kughs - cunoscută și sub numele de Malamutes Amerindian - sunt a rasa hibridă cu o istorie enigmatică.

Conturile de origine precisă variază de la sursă la sursă și nici unul nu apare în special autoritar. Cu toate acestea, arată ca niște huskies mari și prezintă unitatea, iubirea pentru alergare și rezistență că huskies face, dar, ca mulți alți hibrizi de lupi, ei au o perspectivă independentă și personalități asertive.

Un raport (deși fără prea mult în calea citărilor sau documentației), numele de rasă a apărut ca o modalitate de a obține legile care interzice hibrizii de lup.

2. Siberian Husky

lup ca rasa

Husky Siberian este o rasă familiară și minunată, care este bine potrivită pentru casele care sunt pregătite pentru a găzdui un câine puternic de energie, care iubește să joace, să se plimbe și să exploreze.

În consecință, ele sunt excelente pentru familiile active, alergătorii și motocicliști (care sunt bicicliștii în stil Lance-Armstrong, nu Jax-Teller-stil bicicliști).

3. Alaskan Malamute

Câinele pare să trăiască un lup

Deși nu la fel de popular ca Husky, Alaskan Malamute este o altă rasă familiară, pe care o puteți întâlni din când în când. Frumos, pufos și mai mare decât husky, malamutul a fost dezvoltat și ca o rasă de tragere a sanilor (și pentru Vânătoare urșii polari, din toate lucrurile).

Malamutes sunt frumoase, iubitoare și foarte trainabile în comparație cu unii dintre ceilalți câini de pe această listă. Ca și Huskies, au niveluri ridicate de energie, personalități jucaus și abilitatea de a acoperi întreaga casă într-un strat de blană.

4. Păstoriștii germani

Câine de câine de lup

Păstorii germani posedă o estetică distinctă de lupi, dar unii seamănă în mod clar mai mult decât alții.

De exemplu, păstorii germani cu păr lung tind să arate mai mult ca lupii, iar persoanele mai mari, bulkier, proiectează, de asemenea, o imagine mai luptă decât cele mici, slabe.

Păstorii germani sunt uneori îmbrăcați în culori foarte lupte, inclusiv o mulțime de gri, alb și negru, care ajută la consolidarea în continuare a asemănărilor. Atât păstorii germani, cât și lupii sălbatici (mai puțin frecvent) în mod ocazional expune jet-negru straturi, care este, de asemenea, destul de îngrijită.

La fel ca multe dintre celelalte rase de pe această listă, păstorii germani sunt mașini de vărsare, dar sunt, de asemenea, iubitoare, loiale, luminoase și protectoare, deci este ușor să înțelegem popularitatea lor.

5. Saarloos Wolfdog

Câinele seamănă cu lupul

Photo Courtesy of Pets4homes.Co.Regatul Unit

Linia Saarloos Wolfdog a fost inițial dezvoltată de către crescătorul olandez Leendert Saarloos în anii 1930. Deși au fost inițial create prin trecerea lupilor europeni cu păstori germani, au fost recunoscuți de Federația Cynologique Internationale (principalul registru internațional de câini din lume) ca o rasă distinctă din 1981.

Una dintre rasele care este cel mai îndepărtat de alți câini domestici, Și probabil rasa cea mai luptă în lume, Saarloos Wolfdogs nu numai că au o construcție de lupi, expresii lor faciale se spune că este strâns imitată pe cei de lupi.

Acești câini se spune că sunt iubiți și inteligenți, dar, ca majoritatea hibrizilor de lupi, care nu sunt interesați în mod deosebit de părintele lor non-blană.

6. Un câine tatuagan / nordos

câine care arată ca lupul

Photo Courtesy of Nisociety.COM

Câinele Uttonagan și Northern Inuit sunt nume aplicate la una sau mai multe rase de câini domestici care au fost crescuți să arate ca lupi. Nu există o mulțime de informații fantastice disponibile despre ei, iar mai multe surse contrazic reciproc. Adăugând la confuzie, termenul "Uttonagan" înseamnă "Inuitul de Nord."

Cu toate acestea, acest lucru Big Mașină de câine albă pare să fi fost creat prin amestecarea liniilor de păstori husky, malamute și germane. Ei au fost aparent creați la începutul anilor 1980, astfel încât acestea nu sunt foarte frecvente. Cu toate acestea, cei care sunt familiarizați cu rasa le descriu ca fiind destul de husky, cum ar fi în ceea ce privește personalitatea și temperamentul.

FACT FACT: direcwolves din seria HBO Game of Thrones sunt câini de nord Inuit.

7. Tamaskan

rasa de lupi 2

Photo Courtesy of Petchide.COM

Tamaskans sunt o altă rasă care a fost produsă de trecere - așteaptă-o - malamute și huskies, precum și câțiva câini de sanie. Ei pot avea, de asemenea, lupi în copacii lor de familie recenți. Tamaskans nu sunt recunoscuți de nici una dintre cele mai importante registre de rasă, dar există o serie de cluburi de rasă din întreaga lume dedicată acestor câini de lupi.

Tamaskanii sunt destul de asemănători cu Huskies în ceea ce privește temperamentul și abilitățile și au raportat animale de companie bune pentru familiile care pot gestiona poochesii de mare energie. Tamaskans - ca niște lupi sălbatici - apar în forme de culoare gri și negru.

8. Cehoslovakian Wolfdog

câine care arată ca un lup

Photo Courtesy of Pedigreedatabase.COM

Un alt hibrid Wolf care este recunoscut de Federația Cynologique Internationale, Câinii de lupi cehoslovacă au fost inițial dezvoltate pentru armata cehă. Cu toate acestea, au fost folosite pentru căutarea și salvarea, urmărirea și lucrarea de hrănire în anii următori.

Deoarece această rasă a fost creată în mod deliberat ca parte a unui studiu științific, istoria lor este puțin mai bine documentată decât alte hibrizi de lupi și rase mixte.

Wolfdogii cehoslovaci se spune că sunt instruiți, deși nu sunt coloane de frontieră și ei au nevoie de un proprietar dedicat, care este dispus să-și petreacă o mulțime de timp care lucrează cu poochia lor.

Câteva cuvinte de prudență

În timp ce nu există multe legi care împiedică oamenii să dețină huskies sau malamute, unele dintre celelalte rase de pe această listă sunt Obiectivul interdicțiilor și reglementărilor speciale. Acest lucru este valabil mai ales pentru acele rase și hibrizi care coboară direct de la lupi.

Diferite jurisdicții impune aceste reguli și reglementări în moduri diferite, dar Municipalitățile din punct de vedere greu pot să nu fie doar să vă dețineți un hibrid de lupi, să vă confiscați și să vătănizați animalul de companie. În consecință, veți dori întotdeauna să verificați mediul juridic local înainte de a adăuga un câine de lup de lupi în familia dvs.

De asemenea, este important să înțelegem că multe dintre aceste rase de lup de lupi sunt foarte provocatoare de a gestiona. Pentru unul, acești câini sunt pe mărimea mare, veți avea nevoie de ponei pentru bani pentru cutii de câini mai mari decât media și paturi pentru a se potrivi.

Multe dintre ele au cerințe incredibile de exerciții și se plictisesc (și, prin urmare, distructiv) foarte usor.

Chiar și Huskies și Malamutes - două dintre cele mai potrivite rase de companie detaliate mai sus - sunt o mână, iar mulți proprietari sunt dezamăgiți de comportamentul lor Aloof. Sunt câini minunați pentru cei care înțeleg natura lor, dar pot fi dificil de antrenat și sunt adesea în mod obișnuit încăpățânat.

Deci, asigurați-vă că faceți temele înainte de a ieși și cumpăra o rasă de lup. Nu vrei să mergi la tot efortul și cheltuiala de a adăuga unul la familia ta, doar pentru a afla că te înnebunesc.

Câinele arată ca lupul

Doar amintiți-vă: indiferent cât de mult vă place estetica lupilor, probabil că nu ați putea să vă îngrijiți prea mult personalitatea lor. Dacă lupii au făcut însoțitori buni, nu am fi dezvoltat niciodată câini. Dar asta nu înseamnă că nu poți avea un câine care arată un lot heckuva ca un lup.

Oricare dintre rasele enumerate mai sus ar trebui să se potrivească facturii, să fie sigur că alegem cel care are o personalitate și temperament compatibil cu propria dvs.

Ai deținut vreodată un câine de lup? Spuneți-ne despre rasă (mai ales dacă ați deținut una dintre soiurile mai puțin comune - știm ce sunt ca Huskies) și experiențele dvs. în general. Ne-ar plăcea să auzim totul despre ei.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Rase de câini de lupi: arata ca lupii sălbatici!