Animalele sălbatice ca animale de companie

Vulpe urecheata

Păstrarea animalelor sălbatice ca animale de companie pot fi atrăgătoare, dar este important să ne amintim că păstrarea unui animal sălbatic ca animal de companie este asociată cu mulți probleme potentiale, să nu mai vorbim de probleme juridice și etice. Păstrarea animalelor sălbatice ca animale de companie necesită o mare parte din cercetare și pregătire, precum și furnizarea de locuințe și dietă ideală, precum și îngrijire medicală.

În lumea Animale exotice, Există animale sălbatice care pot fi o mână reală (potențial distructivă sau periculoasă) și cele care sunt mai puțin o provocare.

01 din 09

Animale sălbatice ca animale de companie: etica și problemele potențiale

Înainte de a lua în considerare un animal sălbatic ca un animal de companie, ia în considerare cu atenție problemele etice implicate și problemele potențiale asociate cu deținerea unui animal sălbatic ca un animal de companie. Cercetarea este, de asemenea, necesară pentru a afla legile referitoare la menținerea animalelor sălbatice ca animale de companie - doar pentru că puteți găsi un animal sălbatic ca un animal de companie nu înseamnă că este legal.

  • 02 din 09

    Reptile - crescute captive vs. Sălbatic prins

    Un grup divers de specii reprezintă această categorie destul de mare. Multe dintre aceste specii provin din sălbăticie pentru comerțul cu animale de companie și acest lucru este problematic în ceea ce privește stresul asupra animalului, precum și efectele potențial grave asupra populațiilor sălbatice. Există motive importante pentru a găsi reptile de crescătorie captive ori de câte ori este posibil.

  • 03 din 09

    Există ceva irezistibil pentru un copil maimuţă sau maimuță, dar acei copii dulci cresc în adulți dificili și ca regulă generală primate Nu faceți însoțitori buni. Inteligența lor le face speciale, dar foarte provocatoare.

  • 04 din 09

    Oamenii care caută un animal neobișnuit sunt uneori atrași de o varietate de specii de feline non-domestice din bobcat tigrii. În timp ce acestea sunt animale frumoase și sunt surprinzător de ușor de cumpărare în unele zone, au nevoie de care nu sunt ușor de întâlnit. Sunt potrivite ca animale de companie sau cele mai bune în sălbăticie?

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Kinkajous, afectiv cunoscut sub numele de urși de miere, sunt membri ai aceleiași familii ca și ratonii. Ei mănâncă în primul rând fructe și au o reputație pentru a fi destul de docile și dulci, deși pot provoca o mușcătură urâtă și pot fi, de asemenea, pe partea dezordonată.

  • 06 din 09

    Skunks sunt uneori găsiți ca animale de companie, iar din motive evidente sunt de obicei de-parfumate. Cu toate acestea, glandele de miros nu sunt singurul lucru care face ca skunk-urile să fie provocatoare să păstreze animalele de companie. Tinerii skunks Bond bine cu tovarășii umani și skunks poate fi destul de prietenos, iubitor, distractiv și jucăuș. Ele sunt, de asemenea, active, curioase și vor încerca să intre în tot și pot fi încăpățânate și capace.

    Rețineți că, deoarece skunks-urile pot purta rabie în sălbăticie și nu există vaccinuri de rabie aprobate pentru skunks, un skunk implicat într-un incident de mușcătură poate fi confiscat și eutanasiat pentru testarea chiar dacă există puține șanse Pet Skunk ar deveni infectate.

  • 07 din 09

    Racooane, dacă sunt ridicate de la o vârstă fragedă, pot face membri de uz casnic prietenos și jucăuș. Cu toate acestea, ele sunt foarte curioase și jucătoare și vor încerca să intre în nimic și totul. Ei necesită o mulțime de atenție și de supraveghere pentru a le menține în siguranță, sociabili și din necazuri și sunt destul de greu de păstrat ca animale de companie.

    Rețineți că, deoarece ratonii pot purta rabie în sălbăticie, și nu există un vaccin antibies aprobat pentru ratonii de companie, a raton implicat într-un incident de mușcătură poate fi confiscat și eutanasiat pentru testarea, chiar dacă există puține șanse, un raton de companie ar deveni infectat.

  • 08 din 09

    Foxii Fennec sunt vulpi minunați minunați care pot fi găsiți ca animale de companie. În timp ce ele sunt crescute în captivitate, comportamentul lor reflectă adesea patrimoniul lor sălbatic. În timp ce ele pot fi gestionate destul de bine în casă cu pregătire și manipulare adecvate, ele au caracteristici care le fac mai provocatoare ca animale de companie decât câinii domestici.

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Wolfdogs sunt incluși pe această listă, deoarece, în funcție de procentul de lup și de numărul de generații de la conținutul de lup pur, unele cruci de câine de lupi păstrează o mare parte a caracteristicilor "Wolfy", ceea ce le poate face distructive, bune la scăpare, și mai greu de antrenat și de socializare. Acest lucru nu înseamnă că Wolfdogs nu pot fi animale bune - cu formare, socializare și management adecvat (e.G. garduri bune), pot fi tovarăși fantastici. Acestea fiind spuse, ele pot fi distructive, bune la scăpare și mai greu de antrenat și socializează.

    Acest lucru nu înseamnă că Wolfdogs nu pot fi animale bune - cu formare, socializare și management adecvat (e.G. Garduri bune) Mulți lupi au devenit însoțitori prețați. De asemenea, Wolfdogs care sunt un procent scăzut și / sau mai multe generații scoase din strămoșii de lupi pură tind la o mai puțin provocatoare decât procentul de lupi cu un procent ridicat, deși o bună pregătire și socializare sunt încă obligatorii pentru orice proprietar Wolfdog.

  • Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Animalele sălbatice ca animale de companie